2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Nemlendirici felan sürsek geçer mi acaba o etteki acılar ya
Sende sıkma canını az öncede yazmıştım gayet normal kilosu zaten 31den sonra hızlanıyor kilo alımları

Aaa işe başladın mı sen gerçi dün yazmıştın başlayacaım diye aman dikkat yorma kendini masabaşıdır inşallah:26:
Maşallah diyelim o zaman kızın seni bugün üzmemiş aferin ona

Aaa işe başladın mı sen gerçi dün yazmıştın başlayacaım diye aman dikkat yorma kendini masabaşıdır inşallah:26:
Maşallah diyelim o zaman kızın seni bugün üzmemiş aferin ona

Aslında hamilelik öncesi dışardaydım ama hamilelik süreci boyunca içeri masa başına alındım rahatım yani hep oturuyorum hatta doğru düzgün bi işim bile yok eğreti ayak altında oturuyorum doğum iznine falan ayrılcam diye heralde beni gözden çıkardılar bi iş bağlamak istemediler pek de iyi ettiler, günlük 2 rapor yazıyorum şubeye okadar...

mide yukarı çıktığı için kaburgaya baskı yapıyormuş.kaburgan etini sıkıştırıyor işte:)tehlikeli bişey değil ama senin canını acıtıyor işte.sen şöyle bir çalkalada kızın insin aşağı

yanlış ölçümdür muhtemelen.10 günde daha fazla kilo almış olmalı.zaten doğumda biçok bebek hamilelik ölçümünden alakasız bir kiloda doğuyormuş.neyse canları sağolsunda zayıf bebeği doğurmak zormuş.kendini itemiyormuş.şişmanında çıkışı zor.en ideali 3,5 falan.

Kız sorma dürtüyorum çalkalıyorum yok keyfini hiçç bozmuyor hanımefendi

ölçümlere hiç bakma. benim doktorum da kilosu az dedi ama boyu uzunmuş. sağlıklı olsun da şimdi bebeğim içeride dans ediyor mesela. kilosuna hiç takmıyorum.
doğumdan da soğuma güzel doğum hikayeleri var onları okuyunca insanın çatır çatır doğurası geliyor.
geçen gün bir tanıdığım 3800 bebeği normal doğurmuş. doğum öncesini düşünmek istemiyorum diyen kişi iyi ki normal doğurmuşum diyor. doğum sırasında yaşanan ağrı sızı beyinde kaydedilmiyormuş hatırlamıyormuşsun.

benimde kaburgalarım oradaki etleri ezdi yumuşattı resmen
maşallah bebeğine

Sağol canım.Sorma valla öyle doğum hikayeleri varki hakikaten insanın çatır çatır doğurası geliyor

kızlar ben bizim fotolarımızı ekledim kızçemle
sıraya koyamadım ama neredeyse her ay var sanırım
en son pazar günü çektik onu da yarın eklerim uykum geldi
malum yarın iş güç
hepinize iyi gecelerr....

hadi bakalım gözün aydın :)

Kızım bugünden beri sağ tarafımda tosuncuk gibi toplandı sanki sağ tarafıma doğru kucağıma almışım gibi hissediyorum pek tatlı bir his, tabi sağolsun rahat da durmuyuo pata küte girişti annesine tepip duruyo bazen avuçlayıp sallıyorum karnımın orasını hemen daha çok tepiyo bugün pek bi komiğiz ana kız...

çok komiksiniz kuzum ya
bi karını paylaşamıyosunuz ha, bırak kız rahat rahat tepinsin gezinsinn aaa annesi ama
benim de ders anlatırken içimde kıyametler kopuyo bazen, çok sesli konuşuyorum ya o da panik oluyor sanırım, çocuklar farkedicek diye aklım çıkıyor, oturunca sıvazlıyorum sakinleştirmeye çalışıyorum

Canım resimlerine baktım çok güzelsin maaşallah çıtı pıtı bir hamiş olmuşsun, hele o elbiselerine bayıldım çok yakışmış hepsi de

Ay evet paylaşamadık bugün resmen çekiş ediyoruz... ama o da bugün hiç durmadı resmen karınımın sağ tarafı şişti dalgalanmaya başladı hırkamı kapattım üstüne artık anlaşılacak diye utandım valla annesi yesin onun o minik poposunu ayaklarını ellerini , yerleşti resmen sağ tarafa Ay cnm seninki bence annesinin sesini iyice doya doya duyuyo işte yüksek sesle konuşunca daha bi iyi duyar ne güzel işte annesi , şimdiden senin sesini öğrenip ezberlemiştir. bende sürekli konuşuyorum kızımla ama evde tabi dışarda bi garip oluyoo

İyi geceler kızlar... Geçmişi biraz okumaya çalıştım, benim için iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara çok teş. ederim.. Allah sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş.. ve benimde bebişimi kucağıma almayı nasip etsin inş. birçok alıntı ile cevap yazmayı bilmiyorum arkadaşlar onun için kusura bakmayın, birde ara ara gelip bakıyorum daha çok yatıyorum dinliyorum.. Bir arkadaş bebişinin resmini koymuş, çok tatlıydı, gülümsüyordu... Bunu yazmadan geçemeyeceğim.. Çünkü sevesim geldi valla... herkese iyi geceler diliyorum, sağlıcakla inş...

canlar biraz önce hastaneden geldik
babamlar acile götürdüler beni
sabah ishal olmuştum
sonrasında gün içinde sürekli bir halsizlik vardı üzerimde
3-4 kere de kustum
akşama kadar yattım
kaç kere doktora gidelim dediler ben istemedim gerek yok diye
en sonunda annem zorla götürdü
acildeki doktor önce kadın doğuma yönlendirdi beni
nst ye girdim 20 dk kadar
az sancım çıkınca ebeler panik oldular
alttan muayene etmek istediler
ben istemedim önce ama gerekli dediler açıklığım var mı diye bakacaklarmış
neyse oturdum o uyuz çatala
ebe kasma kendini diyor ama nafile canım yandı nasıl kasmayayım
elini soktu afedersiniz tee içime kadar
çok şükür ki açıklığım yokmuş
ama bugün ve yarın kanaman olabilir alttan muayene ettiğim için korkma dedi
kanamayı görüp nasıl korkmayacaksam
sonra tekrardan acil katına indik
kan ve idrar tahlili yaptılar
doktor efendi ne alakaysa apandistten şüphelendi
zaten olmuş gecenin bir vakti daha serum takılacakmış bitince tekrar kan tahlili istiyormuş filan
yok dedim ben de öylece eve geldik
kanda wbc diye bir değer var ya en başta
o yüksekti her zamanki gibi 15 küsürdü
onun için de apandistten şüphelendi doktor
bana kendi kadın doğum doktorum söylemişti onu hamilelerde bu değer hep yüksektir zaten önemsiz diye
ben de haliyle istemedim serum filan eve geldik
hala bulanıyor midem bakalım inşallah geçer
kus kus içim çıktı sabahtan beri

böyle işte kızlar bugünüm biraz sıkıntılı geçti sonuç olarak

Pdnk; cnm gecmis olsun. Peko doktor yedigin biseyden zehirlenmis olabilecegini dusunmedimi hiç? İnşallah yarın a geçer cnm bide ebeye keske muayene ettirmeseydin, simdi kanama falan olursa bosu bosuna stres olucan ultrasonlada anlayabiliyo benim doktor alttan muayene hic etmiyo neyse olmuş artık olan yat dinlen cnm tekrar gecmis olsun

Canım çok çok geçmiş olsun ya üşüttün mü acaba:26:
Keşke serum taktırsaydın ya ishal ve kusma seni baya halsiz bırakmıştır
Su kaybetmişsindir bol bol su iç canım dinlen aman dikkat et kendine

Kızlar saat 1e geliyo ben yatıyorum yarın erken kalkcam iyi geceler hepinize de ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…