ya canım bende bilemedim işte çok dikkat ettim yememe 10 gün önce başka bir doktor aynı ultrasonda 1380 ölçtü 10 gün sonra kendi doktorum 1480 gr dedi 10 günde 100-gr aldıysa çok çok az.. ya ölçümden kaynaklanıyor artık bilemiyorum.. aman sağlıklı olsunlar ama işte biraz erken doğum riskimiz var bizim biran önce kilo alsın diye bakıyorum da ondan telaşlanıyorum.. yoksa sağlıklı olsun hayatım 3 kg bebek az değil.. bide küçük bebek daha çabuk gelişir toparlar derler... hayırlısı artık
benimde bazen karnımın içi acıyor aynen dediğin gibi etlerim acıyo arada döndükçe oluyor.. benimki genelde kafa solda yatıyo.. bi sıkıntın olmamasına sevindim kilosu da harika maaşallah nazar değmesin..
canım
Evet cnm 3 kilo yeter de artmaz bileyani 3 kilo olsun da o yeter. Ben iyiyim cnm bugün şaka gibi hiç kasılmam olmadı hatta kendime nazar dirmeyeyim hiçbişeyim kalmadı inşallah bu şekil devam ederde en az 35. haftaya kadar çalışabilirim ....
Aynen ben de öyle düşünüyorumama benim doktor kesin beni oyalar onu da yapmaz...
canım gözün aydın iyi haberlerle gelmişsin bebişkonada kocaman maşallah tontiş olmuş yaaa yerim ben onu
Aaa işe başladın mı sen gerçi dün yazmıştın başlayacaım diye aman dikkat yorma kendini masabaşıdır inşallah:26:
Maşallah diyelim o zaman kızın seni bugün üzmemiş aferin ona
mide yukarı çıktığı için kaburgaya baskı yapıyormuş.kaburgan etini sıkıştırıyor işte:)tehlikeli bişey değil ama senin canını acıtıyor işte.sen şöyle bir çalkalada kızın insin aşağıEvet evet canım hatırlamaz olurmuyum.Valla bak doktorumda öyle dedi
BENce onunla alakalı.hele oturunca zaten iyice ağrıyor alıştım artık
Şuan o bölgem uyuştu resmen ne varsa orada karaciğermi neyse artık hissetmiyorum
ya canım bende bilemedim işte çok dikkat ettim yememe 10 gün önce başka bir doktor aynı ultrasonda 1380 ölçtü 10 gün sonra kendi doktorum 1480 gr dedi 10 günde 100-gr aldıysa çok çok az.. ya ölçümden kaynaklanıyor artık bilemiyorum.. aman sağlıklı olsunlar ama işte biraz erken doğum riskimiz var bizim biran önce kilo alsın diye bakıyorum da ondan telaşlanıyorum.. yoksa sağlıklı olsun hayatım 3 kg bebek az değil.. bide küçük bebek daha çabuk gelişir toparlar derler... hayırlısı artık
benimde bazen karnımın içi acıyor aynen dediğin gibi etlerim acıyo arada döndükçe oluyor.. benimki genelde kafa solda yatıyo.. bi sıkıntın olmamasına sevindim kilosu da harika maaşallah nazar değmesin..
canım
Sağol canım arkadaşımSizin kontrol ne zaman inşallah:26:
mide yukarı çıktığı için kaburgaya baskı yapıyormuş.kaburgan etini sıkıştırıyor işte:)tehlikeli bişey değil ama senin canını acıtıyor işte.sen şöyle bir çalkalada kızın insin aşağı
yanlış ölçümdür muhtemelen.10 günde daha fazla kilo almış olmalı.zaten doğumda biçok bebek hamilelik ölçümünden alakasız bir kiloda doğuyormuş.neyse canları sağolsunda zayıf bebeği doğurmak zormuş.kendini itemiyormuş.şişmanında çıkışı zor.en ideali 3,5 falan.
teşekkür ederim kızlar.daha iyi resimler sizin olsun:)
rezene ben bugün resmen doğumdan soğudum.bu doktorlar çok garantici ya.adam her doğum şeklinin avantajlarıda var dezavantajlarıda var dedi.spinal normal doğumu sordum.karından bastırıyoruz ayrıca anne genelde tam ıkınamıyor vakuma gerek kalabiliyor falan dedi.moralim bozuldu.
benim kızım bugün yani 29+1 de 1390 gr çıktı.doktor 3 kilo civarı doğar dedi.moralim bozuldu.geçen haftalara kadar hep 2 hafta falan öndeydi.vitamin ilaccı azaltmıştım.acaba ondan mı oldu diye düşünüyorum.
Kontrolümüz güzel geçti çok şükür.Minnoşum 2.200 kg olmuş
33+4 Çıktı ölçümleri
Suyumu sordum hemen doğuma kadar yeterli dediÇok şükür
Peki suyum gelse anlar mıyım dedim anlarsın kesinlikle dedi doktorum
İç çamaşırın hatta kıyafetin ve oturduğun yere bile geçer dedi
Zaten bi başladımı su gelmeye durdurulamazmış.İçim rahatladı ohh
Nstye girdim.biraz sancım çıktı ama doktor önemli değil dedi
2 Hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah sonra haftada bire düşecek kontrollerimiz
Bide benim bebek doğum pozisyonu felan almamış inme felanda yok hala yukarılarda
Doktorum böyle olması daha iyi zaten seninki planlı sezeryan olacak riskli gebeliksin dedi
Ama canımı çok yakıyor etlerim acıyor resmen dokunamıyorum bile midemi uyuşturuyor resmen
Hepsine normal dedi iç organlarım sıkışıyormuş ve kaburgalarım batıyormuş bebek yukarıda olduğu için
İŞte bizden haberler böyle
bizim kontrolde cuma günü canım kısmetse bende çok merak ediyorum bebeğim büyümüştür inşallah
ölçümlere hiç bakma. benim doktorum da kilosu az dedi ama boyu uzunmuş. sağlıklı olsun da şimdi bebeğim içeride dans ediyor mesela. kilosuna hiç takmıyorum.
doğumdan da soğuma güzel doğum hikayeleri var onları okuyunca insanın çatır çatır doğurası geliyor.
geçen gün bir tanıdığım 3800 bebeği normal doğurmuş. doğum öncesini düşünmek istemiyorum diyen kişi iyi ki normal doğurmuşum diyor. doğum sırasında yaşanan ağrı sızı beyinde kaydedilmiyormuş hatırlamıyormuşsun.
benimde kaburgalarım oradaki etleri ezdi yumuşattı resmen
maşallah bebeğine
Güzel haberlerle geldim çok şükür kızlar. Doktorum ölçümleri gayet iyi buldu. Tek cepte 6 cm su var nasıl başarmış toplamda 7 cm ölçmeyi acaba dedi. Arka arkaya defalarca ölçtü. Yine de içimiz rahat etsin diye Recep Hastan yarına randevu almış. Akşam 7 buçuğa zoraki sıkıştırmış bizi.
Kızım bugünden beri sağ tarafımda tosuncuk gibi toplandı sanki sağ tarafıma doğru kucağıma almışım gibi hissediyorum pek tatlı bir his, tabi sağolsun rahat da durmuyuo pata küte girişti annesinetepip duruyo bazen avuçlayıp sallıyorum karnımın orasını hemen daha çok tepiyo bugün pek bi komiğiz ana kız...
Canım resimlerine baktım çok güzelsin maaşallah çıtı pıtı bir hamiş olmuşsun, hele o elbiselerine bayıldım çok yakışmış hepsi dekızlar ben bizim fotolarımızı ekledim kızçemle
sıraya koyamadım ama neredeyse her ay var sanırım
en son pazar günü çektik onu da yarın eklerim uykum geldi
malum yarın iş güç
hepinize iyi gecelerr....
çok komiksiniz kuzum ya
bi karını paylaşamıyosunuz ha, bırak kız rahat rahat tepinsin gezinsinn aaa annesi ama
benim de ders anlatırken içimde kıyametler kopuyo bazen, çok sesli konuşuyorum ya o da panik oluyor sanırım, çocuklar farkedicek diye aklım çıkıyor, oturunca sıvazlıyorum sakinleştirmeye çalışıyorum
canlar biraz önce hastaneden geldik
babamlar acile götürdüler beni
sabah ishal olmuştum
sonrasında gün içinde sürekli bir halsizlik vardı üzerimde
3-4 kere de kustum
akşama kadar yattım
kaç kere doktora gidelim dediler ben istemedim gerek yok diye
en sonunda annem zorla götürdü
acildeki doktor önce kadın doğuma yönlendirdi beni
nst ye girdim 20 dk kadar
az sancım çıkınca ebeler panik oldular
alttan muayene etmek istediler
ben istemedim önce ama gerekli dediler açıklığım var mı diye bakacaklarmış
neyse oturdum o uyuz çatala
ebe kasma kendini diyor ama nafile canım yandı nasıl kasmayayım
elini soktu afedersiniz tee içime kadar
çok şükür ki açıklığım yokmuş
ama bugün ve yarın kanaman olabilir alttan muayene ettiğim için korkma dedi
kanamayı görüp nasıl korkmayacaksam
sonra tekrardan acil katına indik
kan ve idrar tahlili yaptılar
doktor efendi ne alakaysa apandistten şüphelendi
zaten olmuş gecenin bir vakti daha serum takılacakmış bitince tekrar kan tahlili istiyormuş filan
yok dedim ben de öylece eve geldik
kanda wbc diye bir değer var ya en başta
o yüksekti her zamanki gibi 15 küsürdü
onun için de apandistten şüphelendi doktor
bana kendi kadın doğum doktorum söylemişti onu hamilelerde bu değer hep yüksektir zaten önemsiz diye
ben de haliyle istemedim serum filan eve geldik
hala bulanıyor midem bakalım inşallah geçer
kus kus içim çıktı sabahtan beri
böyle işte kızlar bugünüm biraz sıkıntılı geçti sonuç olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?