Kızlar saat 1e geliyo ben yatıyorum yarın erken kalkcam iyi geceler hepinize de ...
canlar biraz önce hastaneden geldik
babamlar acile götürdüler beni
sabah ishal olmuştum
sonrasında gün içinde sürekli bir halsizlik vardı üzerimde
3-4 kere de kustum
akşama kadar yattım
kaç kere doktora gidelim dediler ben istemedim gerek yok diye
en sonunda annem zorla götürdü
acildeki doktor önce kadın doğuma yönlendirdi beni
nst ye girdim 20 dk kadar
az sancım çıkınca ebeler panik oldular
alttan muayene etmek istediler
ben istemedim önce ama gerekli dediler açıklığım var mı diye bakacaklarmış
neyse oturdum o uyuz çatala
ebe kasma kendini diyor ama nafile canım yandı nasıl kasmayayım
elini soktu afedersiniz tee içime kadar
çok şükür ki açıklığım yokmuş
ama bugün ve yarın kanaman olabilir alttan muayene ettiğim için korkma dedi
kanamayı görüp nasıl korkmayacaksam
sonra tekrardan acil katına indik
kan ve idrar tahlili yaptılar
doktor efendi ne alakaysa apandistten şüphelendi
zaten olmuş gecenin bir vakti daha serum takılacakmış bitince tekrar kan tahlili istiyormuş filan
yok dedim ben de öylece eve geldik
kanda wbc diye bir değer var ya en başta
o yüksekti her zamanki gibi 15 küsürdü
onun için de apandistten şüphelendi doktor
bana kendi kadın doğum doktorum söylemişti onu hamilelerde bu değer hep yüksektir zaten önemsiz diye
ben de haliyle istemedim serum filan eve geldik
hala bulanıyor midem bakalım inşallah geçer
kus kus içim çıktı sabahtan beri
böyle işte kızlar bugünüm biraz sıkıntılı geçti sonuç olarak
canlar biraz önce hastaneden geldik
sabah ishal olmuştum
3-4 kere de kustum
akşama kadar yattım
masallahhh bu ne kadar tatli bir kiz boyle ne guzel gulumsemis ya annecigine resmen guze pozlar vermek icin ugrasmis :)))Eki Görüntüle 685917 Eki Görüntüle 685915 Eki Görüntüle 685916 Eki Görüntüle 685918
kızım halinden çok memnun gibi görünüyor...
aminn canim cok saol . canim sen naptin oyle ne hali silmesii bu haldeALLAH kavuştursun canımm, ya bu arada kıskanıyorum kocişlerinizibenimki hiç bişey yapmıyor bu hafta 2 gün misafirim var, bugün kendimi parçaladım evi kırkladım resmen, akşamda ikramları hazırlıcam, dün akşam eşime dedimki gel mutfak halısını silelim çoook kötü oldu çok kirlendi, yıkamayada vermek istemedim 1 ay sonra tüm evin halılarını veririm diye gel birleikte silelim erkek gücü sonuçta 5 dk da siler bitirir aslında ama yapmadı,gittim sildim hem ağladım hem sildim sonrada diyorki ne oldu neden suskunsun yoruldum halı sildim dedim sen hamilesin yapman şart değil falan diyor ev berbat durumdaydı napim yapmam gerekiyodu off çok sinirlendim dün gece çok üzdü bizi
masallahh cnm kizcen kocaman olmus hadi gözun aydin bencede senin icin dönmesi cok önemli olmasin nasilsa sezeryan olcan. ben sana sorun rahat rahat yurumeyimi tercih edersin yoksa rahat raaht oturmayimi:44: dönerse yuruyemezsin dönmezse rahat oturamazmisjnKontrolümüz güzel geçti çok şükür.Minnoşum 2.200 kg olmuş
33+4 Çıktı ölçümleri
Suyumu sordum hemen doğuma kadar yeterli dediÇok şükür
Peki suyum gelse anlar mıyım dedim anlarsın kesinlikle dedi doktorum
İç çamaşırın hatta kıyafetin ve oturduğun yere bile geçer dedi
Zaten bi başladımı su gelmeye durdurulamazmış.İçim rahatladı ohh
Nstye girdim.biraz sancım çıktı ama doktor önemli değil dedi
2 Hafta sonra tekrar gideceğiz inşallah sonra haftada bire düşecek kontrollerimiz
Bide benim bebek doğum pozisyonu felan almamış inme felanda yok hala yukarılarda
Doktorum böyle olması daha iyi zaten seninki planlı sezeryan olacak riskli gebeliksin dedi
Ama canımı çok yakıyor etlerim acıyor resmen dokunamıyorum bile midemi uyuşturuyor resmen
Hepsine normal dedi iç organlarım sıkışıyormuş ve kaburgalarım batıyormuş bebek yukarıda olduğu için
İŞte bizden haberler böyle
Pdnk; cnm gecmis olsun. Peko doktor yedigin biseyden zehirlenmis olabilecegini dusunmedimi hiç? İnşallah yarın a geçer cnm bide ebeye keske muayene ettirmeseydin, simdi kanama falan olursa bosu bosuna stres olucan ultrasonlada anlayabiliyo benim doktor alttan muayene hic etmiyo neyse olmuş artık olan yat dinlen cnm tekrar gecmis olsun
Tekrar teş.ederim Sedaak, tavsiyelerine uyacağım, fatosayk canım, ben Zeki Önük'e gidiyorum, seninde Aksaray'da olduğunu bilmiyordum, şimdi öğrenmiş oldum, canım ayrıca ben Türkcan hakkında hiç iyi şeyler duymadım, daha doğrusu arkadaşımın bizzat kendi başına gelenleri ve kardeşinin başına gelenleri anlatınca, birde başka kişilerden de iyi şeyler duymayınca kesinlikle ona gitmedim. Ama Zeki bey hakkında birçok kişiden olumlu şeyler duydum ve onu tercih ettim, gerçekten de tecrübeli bir doktor ben memnunum..
Canım şunu merak ediyorum 32.hafta raporunu alırken 36. Haftaya kadar çalışabilir raporu alınmıyormu yani 35.haftada nasıl izne ayrılınıyor olan izinlerimi kullanıcan ben takıldım bu 35. Haftaya bir kaç arkadaş ta aynı şeyi yazdı çünkü
Kızlar herkese iyi akşamlarrr...İnş herkes iyidirr..Ben daha bebegimin hiçbir şeyini yıkamadım...YIkanacak ütüleneceeekkk...Dalan Roxy alayım diyorum ya da hacışakir yumuşatıcı da kullanmıcam...Oyyy zor geliyor cok(
kızlarr ; aklıma gelmişken benim doktor bana kilo almışsın dedi , ama daha önce de ben hızlı kilo alıyorum dediğimde normal diyodu :26: anlamadım valaa , diyet nasıl gidiyoo dedi , ehh gidiyoo diyinceee dikkat et dedi moralimi bozdu iyiceee, tam 19 kilo almısım ama o da hayatın gerceğihayır anlamadığım bu kadar dikkat ediyorum serbertli tatlı-kola-hamurişi vb seylerden minimum tüketmeme rağmen gayet iyi kilo alımı var valaaa , diyorum ki tamam savaş cıkmıcak sen daha fazla depolama diyee beni dinleyen yok
napcam ben yaa kızlarrr sizde durumlar nasıl
hullycm sen nerelerdesin yawwww
kızlarr ; aklıma gelmişken benim doktor bana kilo almışsın dedi , ama daha önce de ben hızlı kilo alıyorum dediğimde normal diyodu :26: anlamadım valaa , diyet nasıl gidiyoo dedi , ehh gidiyoo diyinceee dikkat et dedi moralimi bozdu iyiceee, tam 19 kilo almısım ama o da hayatın gerceğihayır anlamadığım bu kadar dikkat ediyorum serbertli tatlı-kola-hamurişi vb seylerden minimum tüketmeme rağmen gayet iyi kilo alımı var valaaa , diyorum ki tamam savaş cıkmıcak sen daha fazla depolama diyee beni dinleyen yok
canımm ben de eşimin beni çok sevdiğine , beni düşündüğüne çok inanıyorum , biliyorum ama gel gelelim ev işi konusuna gelince hiçbişeye elini sürmez
öyle alışmadım, bilmiyorum, çok zor geliyor diyor, ben de beklemiyorum artık, arada söyleniyorum tabi de napiim o da öyle alışmış, çok zorladım başlarda denedim, deiştiremedm, baktım geriliyoruz , saldım ben de
beklememeyi öğren ki kırılma canım ya, bekleme boşver, o da öyle, bu seni sevmediğini kesinlikle göstermez. Bazıları doğuştan yetenekli ve istekli, bize de öylesi denk gelmiş napalım
Canım şunu merak ediyorum 32.hafta raporunu alırken 36. Haftaya kadar çalışabilir raporu alınmıyormu yani 35.haftada nasıl izne ayrılınıyor olan izinlerimi kullanıcan ben takıldım bu 35. Haftaya bir kaç arkadaş ta aynı şeyi yazdı çünkü
kızlaaar bebekbezi.com dan alışveriş yapan var mı ? beğendiğim park yatak sadece orda var sorun çıksın istemiyorum beraberinde yüklü miktarda alışveriş te yapcam çünkü bi bilginiz var mı ??
sen bu haftada penguen gibi yürüyorsun. geçen birini gördüm taş çatlasa 20 haftalık salopet giymiş açmış bacakları paytak paytak yürüyor. arkadan gören yarın doğuracak zanneder o yürüyüşe.
şimdi sen de söyleyince 35. hafta izin olayını ben de yine umut belirdi. istediğimiz an izne çıkabiliyoruz değil mi?32 değil de 35 mesela. 37.haftaya kadar ben de bekleyemeyeceğim.:13:
kızlar ben bizim fotolarımızı ekledim kızçemle
canım valla bende ilk başta baya hızlı gittim 7 aya kadar 13 kilo aldım şimdide durdu hala 13 kilodayımmm ilk hamilelğimde böle olmuştuu ben herhalde 18 kiloyla bitirim gibi geliyooo belki sende durursun zaten belli bi haftadan sonra benm kız midemiin üstü,ne oturdu sanırımmm midem ezildi oyüzdenn yemek yiyemiyorum hemen doyuyorum bebek büyüdükçe sende öle olursun merak etmee... takma kiloyu yaa ilk gebeliklerde daha fazla kilo alınıyo zaten bide hamile kaldığın kiloda önemliiikızlarr ; aklıma gelmişken benim doktor bana kilo almışsın dedi , ama daha önce de ben hızlı kilo alıyorum dediğimde normal diyodu :26: anlamadım valaa , diyet nasıl gidiyoo dedi , ehh gidiyoo diyinceee dikkat et dedi moralimi bozdu iyiceee, tam 19 kilo almısım ama o da hayatın gerceğihayır anlamadığım bu kadar dikkat ediyorum serbertli tatlı-kola-hamurişi vb seylerden minimum tüketmeme rağmen gayet iyi kilo alımı var valaaa , diyorum ki tamam savaş cıkmıcak sen daha fazla depolama diyee beni dinleyen yok
ölçümlere hiç bakma. benim doktorum da kilosu az dedi ama boyu uzunmuş. sağlıklı olsun da şimdi bebeğim içeride dans ediyor mesela. kilosuna hiç takmıyorum.
doğumdan da soğuma güzel doğum hikayeleri var onları okuyunca insanın çatır çatır doğurası geliyor.
geçen gün bir tanıdığım 3800 bebeği normal doğurmuş. doğum öncesini düşünmek istemiyorum diyen kişi iyi ki normal doğurmuşum diyor. doğum sırasında yaşanan ağrı sızı beyinde kaydedilmiyormuş hatırlamıyormuşsun.
benimde kaburgalarım oradaki etleri ezdi yumuşattı resmen
maşallah bebeğine
benim kızım canım:)çokkkk teşekkür ederiz teyzesi.İyi geceler kızlar... Geçmişi biraz okumaya çalıştım, benim için iyi dileklerde bulunan tüm arkadaşlara çok teş. ederim.. Allah sağ salim bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş.. ve benimde bebişimi kucağıma almayı nasip etsin inş. birçok alıntı ile cevap yazmayı bilmiyorum arkadaşlar onun için kusura bakmayın, birde ara ara gelip bakıyorum daha çok yatıyorum dinliyorum.. Bir arkadaş bebişinin resmini koymuş, çok tatlıydı, gülümsüyordu... Bunu yazmadan geçemeyeceğim.. Çünkü sevesim geldi valla... herkese iyi geceler diliyorum, sağlıcakla inş...
çok geçmiş olsun yaaa.bak birde artık ben evime gitmek istiyorum diyodun.anneciğin bakar sana 2 günde iyileşirsin.ama dün gece boşuna alttan muayene ettirmişsin.bana görede yediğin bişey dokunmuştur.canlar biraz önce hastaneden geldik
sabah ishal olmuştum
3-4 kere de kustum
akşama kadar yattım
ama bugün ve yarın kanaman olabilir alttan muayene ettiğim için korkma dedi
kanamayı görüp nasıl korkmayacaksam
sonra tekrardan acil katına indik
kan ve idrar tahlili yaptılar
doktor efendi ne alakaysa apandistten şüphelendi
zaten olmuş gecenin bir vakti daha serum takılacakmış bitince tekrar kan tahlili istiyormuş filan
yok dedim ben de öylece eve geldik
kanda wbc diye bir değer var ya en başta
o yüksekti her zamanki gibi 15 küsürdü
onun için de apandistten şüphelendi doktor
bana kendi kadın doğum doktorum söylemişti onu hamilelerde bu değer hep yüksektir zaten önemsiz diye
ben de haliyle istemedim serum filan eve geldik
hala bulanıyor midem bakalım inşallah geçer
kus kus içim çıktı sabahtan beri
böyle işte kızlar bugünüm biraz sıkıntılı geçti sonuç olarak
slm kizlar biz bugun giremedik hic sabah kosturduk ögleden sonrada misafilerim vardi baya yorulduk pestilimiz cikti resmen bugun yarin sabahta doktor kontorilumuz var insalah bir sorun cikmza bugun cok agrilarim vardi belim fln agriyor sanci gircek diye korkuyorum ama haif girip geciyorbu arada masallah topik kipir kipir olmus avartarlar degismis cok guzel olmus ama herkesi birbirine karistirmmaya basldim bile
masallahhh bu ne kadar tatli bir kiz boyle ne guzel gulumsemis ya annecigine resmen guze pozlar vermek icin ugrasmis :)))
aminn canim cok saol . canim sen naptin oyle ne hali silmesii bu haldebebegindne dahami kiymetli sanki halinin temiz olmasi bosver cnm ne ugarasiyorsun ver temizlemeye gitsin madem raahtsiz oldun bukadar. esinde baska bir olay sen nasil yardim etmezin bu haldeki kadina yardim etmiyorsun bari caydirmak icin ugras silmesin haliyi bir daha sakin haa boyle agir isler yapma
masallahh cnm kizcen kocaman olmus hadi gözun aydin bencede senin icin dönmesi cok önemli olmasin nasilsa sezeryan olcan. ben sana sorun rahat rahat yurumeyimi tercih edersin yoksa rahat raaht oturmayimi:44: dönerse yuruyemezsin dönmezse rahat oturamazmisjnay inan alt tarafin agrisi daha kötu hhi cekiliyor yani yok kiz gecen de dedm yaben resmne dudaklari sizliyor yuruken iki buklum fln yuurmekten bahsetmiyorum bile
Günaydınn herkese
Avatarlar süper olmuş kızlar bayıldımmm
pdnk geçmiş olsun cnm ya umarım bir an evvel iyileşirsin ama bol bol su iç ihmal etme
uconn kızınn ne kadar tatlı yaa maşallahhben böyle net göremiyorum kzımıııı
merve maşallah kızına ne kadar hızlı kilo almış öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?