2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım çok geçmiş olsun yediğin bir şey dokunmuştur yada üşütmüşsündür bence bol bol su iç su kaybın olmuştur şimdi kendini sıcak tutmaya bak inşallah çabucak atlatırsın

benim de ilk aklıma gelen gıda zehirlenmesi geldi. o da çok fena yapıyor insanı.
umarım çok önemsiz bir üşütmedir.

slm kizlar biz bugun giremedik hic sabah kosturduk ögleden sonrada misafilerim vardi baya yorulduk pestilimiz cikti resmen bugun yarin sabahta doktor kontorilumuz var insalah bir sorun cikmza bugun cok agrilarim vardi belim fln agriyor sanci gircek diye korkuyorum ama haif girip geciyor bu arada masallah topik kipir kipir olmus avartarlar degismis cok guzel olmus ama herkesi birbirine karistirmmaya basldim bile

masallahhh bu ne kadar tatli bir kiz boyle ne guzel gulumsemis ya annecigine resmen guze pozlar vermek icin ugrasmis :)))
aminn canim cok saol . canim sen naptin oyle ne hali silmesii bu halde bebegindne dahami kiymetli sanki halinin temiz olmasi bosver cnm ne ugarasiyorsun ver temizlemeye gitsin madem raahtsiz oldun bukadar. esinde baska bir olay sen nasil yardim etmezin bu haldeki kadina yardim etmiyorsun bari caydirmak icin ugras silmesin haliyibir daha sakin haa boyle agir isler yapma

masallahh cnm kizcen kocaman olmus hadi gözun aydin bencede senin icin dönmesi cok önemli olmasin nasilsa sezeryan olcan. ben sana sorun rahat rahat yurumeyimi tercih edersin yoksa rahat raaht oturmayimi:44: dönerse yuruyemezsin dönmezse rahat oturamazmisjn ay inan alt tarafin agrisi daha kötu hhi cekiliyor yani yok kiz gecen de dedm yaben resmne dudaklari sizliyor yuruken iki buklum fln yuurmekten bahsetmiyorum bile

pdnk- tokoyay cok gecmis olsun size canim hamilelikte ishal cok kötu oluyor insani zor durumda birakabilyior dikkat et susuz birakma kendinide sakin: tokoyay cnm senide doktor baya korkutmus neyseki birsey yokmus cok gecmis olsun tekrardan sizlere :))

aaaa ciddimisin yaa cok sasirdim yazini okuyunca senin durumunda hemde altan muayene hic edilmiyor gercekten cok sacma geldi bana:44:ben her gittigimde mutlaka ediliyor artik oyle alistikki resmen yalama oldu orasi afdersiniz:26: hic zorlanmiyouz artik üstelikte hic oyle kanama tehlikeli bir durumda olusmadi 3 hamileligimdede ayni yöntem uygulandii

Günaydınn herkese

Avatarlar süper olmuş kızlar bayıldımmm

pdnk geçmiş olsun cnm ya umarım bir an evvel iyileşirsin ama bol bol su iç ihmal etme

uconn kızınn ne kadar tatlı yaa maşallahh ben böyle net göremiyorum kzımıııı

merve maşallah kızına ne kadar hızlı kilo almış öyle

ben şereflikoçhisardan geliyorum muayene için.bilgi verdiğin için sağol canım,burdan tanıdığım 2 kişi türkcan beye gidiyor o yüzden tercih etmiştim,bana iyi demişlerdi.artık gitmem,zeki beye ilk muayenede gitmiştim ona devam ederim artık.olumsuz olarak neler duydun canım?

günaydın sekerlerrrrrr yağmurlu bir istanbul var bugun evde olup uyumak vardı şimdiiii

37 hatfaya kadar çalışmak istemezsen ; çalışabilir raporunu bozdurup iş görememezlik raporu veriyoo doktorun , onu çalıştığın yere bildiriyosun ve ayrılıyosunnnnn

bende pazar günü yıkadım tam 3makina çamasır cıktı valaaaa , dalin sabun tozu almıştım , birde yumusatıcını ...ohhhh misler gibi oldu ütü işini kocama yaptırdım valaaa ben ayakta fazla kalamıyorummm

sahra 89201 cnm bnm ne halısı alllah askınaaa son aylarımızdayken bırakta biraz pis kalsın ,alalaalalaa lafeden de dönsün kendinden utansın , bırak cnm bnm bebeği de boşuboşuna yorma , ben halıların hepsini yıkamaya verdim yıkandı geldi sermedim de:2: yerler boş duruyooo , dursun dedim doğuma yakın temzilenir serilir , bu saatten sonra uğraşmaya değmezz

pdnk -tokayayy kızlarrr çok gecmiş olsun aman haaa son aylarımız dikkat edin kendinizee, valaaa havalarda biyi bikötü hastalık havası ciddenn

kızlarr ; aklıma gelmişken benim doktor bana kilo almışsın dedi , ama daha önce de ben hızlı kilo alıyorum dediğimde normal diyodu :26: anlamadım valaa , diyet nasıl gidiyoo dedi , ehh gidiyoo diyinceee dikkat et dedi moralimi bozdu iyiceee, tam 19 kilo almısım ama o da hayatın gerceği hayır anlamadığım bu kadar dikkat ediyorum serbertli tatlı-kola-hamurişi vb seylerden minimum tüketmeme rağmen gayet iyi kilo alımı var valaaa , diyorum ki tamam savaş cıkmıcak sen daha fazla depolama diyee beni dinleyen yok

napcam ben yaa kızlarrr sizde durumlar nasıl

hullycm sen nerelerdesin yawwww

GÜNAYDINN kızlarrrr nasılsınız bu nasıl bır havadır böyle ya kış geri geldi

canım sen onları mınımum degıl hıc tuketme
çayını şekersiz iç
paketli biskuvi-ıvır zıvır yeme
bu aldıgın kıloların bebege bır faydası yok
ve dogumu da zorlastırıyor
ve dogumdan sonra kadın psıkolojısını etkılıyor
o sebeple doktor dıkkatını cekmıstır
sunun surasında cok az bır hafta kaldı
dıkkat et kendıne
son haftalarda kılo almazsan,
sorun olmaz
bunun ıcın de tatlıdan özellıkle uzak dur
buna cok tatlı meyveler de dahıl; muz vb
pirinç pilavı tuketme
ekmegı de kesınlıkle beyaz ekmek olarak yeme ve mıktarını da azalt
hala kılo aldıgına gore bu noktalarda kacakların olabılır

guzel plan yaparsan daha fazla kılo almadan gebelıgını tamamlayabılırsın
başarılar :)

Son düzenleme:

Canım günaydın ben 52 kg ile başladım 68 kg oldum ve daha 2ay var asıl olay şimdi başlıyor😁yani 16 kg aldım ama hala iyi sorun yok diyor doktorum ama ben şekerim yüksek çıkmasına rapmen bazen dayanamayıp tatlıları yiyiyorum😞sonrada üzülüyorum inşallah verilir bı kilolar sen peki kaç kilo ile başladın.

kızlar günaydın kıpır kıpır neşeli bir gün olsun hepimizee

kızlar bazen bazı şeyleri akışına bırakmak gerekir... benim eşimde temizlikten hiç anlamaz, ki erkeklerin geneli böyle zaten, yapan sayısı yapmayanlara göre çok çok az onun için bende ondan ev işleriyle ilgili hiç bir beklentiye girmiyorum..
durum böyle oluncada sinirlenip gerilmiyorum

olumlu taraflarına bakıyorum her zaman.. bana deger veriyor, agzından kötü söz çıkmıyor, sürekli herşeyime müdahale etmiyor, bir şeye karar verdigimde ben karar alamazmısım gibi hayır yapamazsın edemezsin diye sınırlamıyor.. ben öyle akşamları işden gelince hemen mutfaga girip yemek yetiştirmeye çalıştıgımı hiç hatırlamıyorum mesela.. çünkü girer hazırlar yer, bana yemek yokmu diye sormaz bile.. sende çalışıyorsun bide ben mi yük olim der mesela.. ben uzanırken kahve yapim mi içermisin diye sorar, yada çay.. meyva getirir soyar, yeriz.. ben su isterim kalkar getirir hemen.. bunlar hamilelikle alakalı yaptıkları degil genel olarak böyleee..
demek istedigim temizlik her erkegin yaptıgı birşey degil.. sırf bu yüzden üzülüp niye yapmıyor diye takılmayın derim ben
olumlu taraflarını görmeye çalışın

canım 32. hafta çalışabilir raporunu aldıktan sonra istedigin bir haftada yani 35. haftada hastaneye gidip ben artık çalışamicam diyorsun ve iznini başlatıyorlar.. çalıştıgın kadarı da dogum sonrasına ekleniyor.. yani 5 hafta degilde 3 hafta ektemiş oluyorsun dogum sonrasına..

kızlaaar bebekbezi.com dan alışveriş yapan var mı ? beğendiğim park yatak sadece orda var sorun çıksın istemiyorum beraberinde yüklü miktarda alışveriş te yapcam çünkü bi bilginiz var mı ??

canım ben o siteden aktif olarak baya bir alışveriş yaptım... hiç bir sorun yaşamadım..

evet canım 35. haftada doktoruna söylersin ben artık gitmek istemiyorum diye, iznin başlar hemen.. 37. haftaya kadar çalışmak çok zor yaa nette okumuştum 40. haftayı sadece %3 yada %4 görebiliyormuş. genellikle dogumlar 38. haftada gerçekleşiyormuş.

kızlar ben bizim fotolarımızı ekledim kızçemle

maşallahh canım sanadaa çok güzelsinn ve nerdeyse hiç kilo almamışsın ben 16. kilomuda almış bulunmaktayımm

günaydın kızlarrr bugün hava kötü kapalı ve yağmurluuu yeni uyandımm herzamnki sıkıcı ruh haliiibu arada

pdnk canım çok geçmiş olsun kendine çok dikkat ettt bol bol su iç bebeişinde sende allaha emanet olun canımm...

bu arada aksaray şereflikoçhisar civarı arkadaşlar varr yakınız onlarla bende niğdedeyim kızlarrrr...

gününüzz süper güzerl geçsinnn bebeleriniz bol bol hareket etsinn...

canım valla bende ilk başta baya hızlı gittim 7 aya kadar 13 kilo aldım şimdide durdu hala 13 kilodayımmm ilk hamilelğimde böle olmuştuu ben herhalde 18 kiloyla bitirim gibi geliyooo belki sende durursun zaten belli bi haftadan sonra benm kız midemiin üstü,ne oturdu sanırımmm midem ezildi oyüzdenn yemek yiyemiyorum hemen doyuyorum bebek büyüdükçe sende öle olursun merak etmee... takma kiloyu yaa ilk gebeliklerde daha fazla kilo alınıyo zaten bide hamile kaldığın kiloda önemliii

günaydın kızlar nasılsınız.yagmurlu kapalı istanbul sabahından herkese selam olsun
ögleden sonra doktor kontrolümüz var bakalım hayırlısı
bende 45 kilo ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum :)

pdnk çok geçmiş olsun.

Kızlar havalar bir açıp bir kapatıyor, tam hastalık havası. Dikkat edin kendinize. Bebeciklerimize bişicik olmasın.

Avatarlar süpermiş Topik renklenmiş bu sayede.

Benim paşa sabah egzersizlerini yapıyor yaklaşık bir saattir Ben de mutlu oluyorum

kızlar biliyosunuz en çok ihtiyaç duyulan şey çıtçıtlılar mış..

https://www.modagurusu.com/catinfo.asp?cid=35

burada mothercare ürünleri 5 li setler 41 ve 35 tl. üstelik üye olunca 100 tl ye 20 tl indirim veriliyor.. kargoda ücretsiz.

ben az önce üye olup 3 tane 5 li set aldım.

41+41+35 = 117 tl

20 tl indirim = 97 tl ye 15 tane badi almış oldum. yani tanesi 6,4 tl ye gelmiş oldu... kaçırmayın derim mutlaka bakın

günaydın kızlar.ne kadar iç karartıcı bir hava var istanbulda.ve ben hala son 3 haftamı çalışmak zorundayımdün gece sabaha kadar kasıklarıma kramp girdi.doğru düzgün uyuyamadım.sabahın köründe dikildim ayağa.artık 2-3 hafta sonra ben her sancıyı doğum sancısı sanmaya başlar günleri rezil ederim kendime:)

ayyy ne bileyim ya şu 3-4 gündür aşırı bir korku oluştu içimde.umarım geçici bişeydir bu durum.o bebek ordan illaki çıkacak.pek düşünmemek lazım:)
benim kızım canım:)çokkkk teşekkür ederiz teyzesi.
çok geçmiş olsun yaaa.bak birde artık ben evime gitmek istiyorum diyodun.anneciğin bakar sana 2 günde iyileşirsin.ama dün gece boşuna alttan muayene ettirmişsin.bana görede yediğin bişey dokunmuştur.

teşekkür ederiz teyzeleri.öptük sizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…