günaydın kızlar.ne kadar iç karartıcı bir hava var istanbulda.ve ben hala son 3 haftamı çalışmak zorundayımdün gece sabaha kadar kasıklarıma kramp girdi.doğru düzgün uyuyamadım.sabahın köründe dikildim ayağa.artık 2-3 hafta sonra ben her sancıyı doğum sancısı sanmaya başlar günleri rezil ederim kendime:)
ayyy ne bileyim ya şu 3-4 gündür aşırı bir korku oluştu içimde.umarım geçici bişeydir bu durum.o bebek ordan illaki çıkacak.pek düşünmemek lazım:)
benim kızım canım:)çokkkk teşekkür ederiz teyzesi.
çok geçmiş olsun yaaa.bak birde artık ben evime gitmek istiyorum diyodun.anneciğin bakar sana 2 günde iyileşirsin.ama dün gece boşuna alttan muayene ettirmişsin.bana görede yediğin bişey dokunmuştur.
teşekkür ederiz teyzeleri.öptük sizi...
valla canm fiyatlar iyi aslındada bi hafta sonu gidip kendim almayı düşünüyorum iyi bi kazık yicem ama mothercare çok seviyorum ve alıcak başka şeylerimde var hepsi çıkar aradan ama fiyatlar iyi gerçektenn...bide çıtçıtları 3 6 ay derim bennn çünkü 40 çıkana kadar iç zıbın dış zıbın daha güzel ve kolay oluyoorr..zeyyynokızlar biliyosunuz en çok ihtiyaç duyulan şey çıtçıtlılar mış..
https://www.modagurusu.com/catinfo.asp?cid=35
burada mothercare ürünleri 5 li setler 41 ve 35 tl. üstelik üye olunca 100 tl ye 20 tl indirim veriliyor.. kargoda ücretsiz.
ben az önce üye olup 3 tane 5 li set aldım.
41+41+35 = 117 tl
20 tl indirim = 97 tl ye 15 tane badi almış oldum. yani tanesi 6,4 tl ye gelmiş oldu... kaçırmayın derim mutlaka bakın
ayy canım ben kaçırmıştımmm gerçekten bebeğin çok tatlı bayıldımmm yanlızzz çokkk güzel poz veriyooo ilk doğduğunda resmini çekenler gülerse hiççç şaşırmaa....
sağol canım.evet resmen gülümsüyor dedi doktorda.refleksmiş tabi ama insan yinede mutlu oluyor sanki o yerinde çok mutlu gibi hissettim.inşallah doğduğundada mutlu bir bebek olur.eşim çok güleryüzlüdür inşallah baabsına çeker kızımda.daha şimdidende fotojenik:)
arzu-mu, hkn2013,lala17 kızlarrr
valaaa ben gerçekten anlamadım ilk 3 ay hızla kilo aldım , 60 kilo ile hamile kaldım , düzenli olarak 3 kilo aldım nerdeysee ,aksamları fazla yemediğimi düşünüyorum ama arzucum senin dediğin gibi biseyler ters gidiyoo ,
artık pilav, makarna azcıkta olsa yiyodum artık hiçççç yemicemmmm
aslında sorun hareketsiz olmam , koca gün masada oturup toto büyütüyorum , yürüyüş te yapamıyorum kasıklarım ağrıyoo bahene bol anlayacağınız...yine de bu gidişe bir dur demem lazım:44:
hayırlara gelsin inşallah.zaten hamilelik boyunca kadınlar kulübü haziran anneleri yaşamımızın bir parçası oldu:)sürekli buraya girip çıkıp sohbet etmekten bilinç altına işlemişizdir:)ayy kızlar bu arada rüyamda uconn,merve valla 2 kişi daha vardı sizi gördümm hiç tanımıyorum ama sizmişsiniz çok komiktiii yaaaa....göbişlerrinizle hemde...
arzu-mu, hkn2013,lala17 kızlarrr
valaaa ben gerçekten anlamadım ilk 3 ay hızla kilo aldım , 60 kilo ile hamile kaldım , düzenli olarak 3 kilo aldım nerdeysee ,aksamları fazla yemediğimi düşünüyorum ama arzucum senin dediğin gibi biseyler ters gidiyoo ,
artık pilav, makarna azcıkta olsa yiyodum artık hiçççç yemicemmmm
aslında sorun hareketsiz olmam , koca gün masada oturup toto büyütüyorum , yürüyüş te yapamıyorum kasıklarım ağrıyoo bahene bol anlayacağınız...yine de bu gidişe bir dur demem lazım:44:
valla canm fiyatlar iyi aslındada bi hafta sonu gidip kendim almayı düşünüyorum iyi bi kazık yicem ama mothercare çok seviyorum ve alıcak başka şeylerimde var hepsi çıkar aradan ama fiyatlar iyi gerçektenn...bide çıtçıtları 3 6 ay derim bennn çünkü 40 çıkana kadar iç zıbın dış zıbın daha güzel ve kolay oluyoorr..
valla canm fiyatlar iyi aslındada bi hafta sonu gidip kendim almayı düşünüyorum iyi bi kazık yicem ama mothercare çok seviyorum ve alıcak başka şeylerimde var hepsi çıkar aradan ama fiyatlar iyi gerçektenn...bide çıtçıtları 3 6 ay derim bennn çünkü 40 çıkana kadar iç zıbın dış zıbın daha güzel ve kolay oluyoorr..
hayırlara gelsin inşallah.zaten hamilelik boyunca kadınlar kulübü haziran anneleri yaşamımızın bir parçası oldu:)sürekli buraya girip çıkıp sohbet etmekten bilinç altına işlemişizdir:)
bende başından bu yana 14 kilo aldım.aman dur azcık dikkat ediyimde daha fazla kilo almayım derken bu ay bebeğim beklediğimden zayıf çıktı.oysaki her kontrolde 2 hafta önden gidiyordu.o yüzden kiloyada çok takılma şunun şurasında 2 ay kaldı.ondan sonra dikkat edersin artık.
canım evet bende yarım kollu 2 seti 3-6 ay aldım, kolsuz badiyi bir tek 0-3 ay aldım.. Oda lazım olur diye..
Iç-dış zıbın takımı var 3 takım halinde arkadasım almıştı4-5 tane de ayaklı tulumu var yeter diye düşünüyorum bakalımm Başkada kıyafet almıcam, gerektikçe alırım.
Sanada iyi alışverişler şimdiden
olabilir hayatım valla artık rüyalarda birbirine girdi bütün gece saçma sapan şeyler görüür oldummm bütün gece sinema gibi bir sürü film geçiyooo
saol canımm valla ben şimdiden biraz abartmışım oğlandan sonra kız oluncaa cici bici kaçıyo elim işteekıyafetler günlük yıkanıyooo her gün değişiyooo hele penye battaniye çok lazım oluyoo ama sıcak biyerdemisin bilmiyorum ama ben 40 gün battaniyeden pek çıkartmıyorum üşüyolar çünküüü öle işte ufak tüyolar size...
İstanbuldaysan mothercare outleti var kışın yazlıklar yazın kışlıklar satılıyor ve 5 li badileri ben 11 tl ye aldım 7 liler de 28 tl ydi ama ocak ta ondan sonrada gitmedim ve ucuz diye abartmışım çok fazla oldu yazında kışlıklarını alıcam oradan bilginiz olsun istanbulda olanlar kozyatağı by hotelin orada yeri
bencede canım sen bi kaç battaniye daha alll ya zaten yaz bebeği olduğu için hemen çıkardığını yıkıyosun bi makine dolmuyo ama asıyosun kuruyo yarına hazır oluyoo benm oğlumda haziran bebeği oyüzden rahattıkkk neyse insan otomatikmann zaten tecrübeli oluyo bebek doğduktan sonraEvet tecrübeli anneler hep böyle söylüyorlar, bir giydirdigin 1 gün boyunca üzerinde kalmıyormuş
bende herşeyi tamam ama günlük kullanım için sadece 1 tane battaniye almışım :26:
birde yatarken kullanmak için büyük bir battaniye almışım o kadar..bu konuda cimriligim tutmuş demek kii
2-3 tane battaniye daha almam lazım..
bende öyleyim.böyle kendini tekrar eden rüyalarım var.mesela sabaha kadar uyku seti modellerine bakıyorum ıspanak ayıklıyorum ya da sabaha kadar bebeğimi emzirmeye çalışıyorum falan.ancak ateşli hastalık geçirirken böyle oluyordum artık bünyemiz ne haldeyse:)neyse kızımın canı sağolsun...
merhabalar ıznınız olursa bende arada bır sıze bakabılır bılgı -soru paylasabılırmıyım?
aslında ben temmuz annesıyım de dr dun ıtıbarı ılee hazıran 27 aldı dogum tarhımız de cok heyecanlıyız temmuz uzak gelırdu hazıran daha bır yakın cok sukur her seyımız iyi cok sukur saglıcakla kucagımıza almak nasıp olur ınsllll
izninz varmı arada bır ugrayı sıze bakınmayaa:44::13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?