2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ayy canım ben kaçırmıştımmm gerçekten bebeğin çok tatlı bayıldımmm yanlızzz çokkk güzel poz veriyooo ilk doğduğunda resmini çekenler gülerse hiççç şaşırmaa....

valla canm fiyatlar iyi aslındada bi hafta sonu gidip kendim almayı düşünüyorum iyi bi kazık yicem ama mothercare çok seviyorum ve alıcak başka şeylerimde var hepsi çıkar aradan ama fiyatlar iyi gerçektenn...bide çıtçıtları 3 6 ay derim bennn çünkü 40 çıkana kadar iç zıbın dış zıbın daha güzel ve kolay oluyoorr..

ayy canım ben kaçırmıştımmm gerçekten bebeğin çok tatlı bayıldımmm yanlızzz çokkk güzel poz veriyooo ilk doğduğunda resmini çekenler gülerse hiççç şaşırmaa....

sağol canım.evet resmen gülümsüyor dedi doktorda.refleksmiş tabi ama insan yinede mutlu oluyor sanki o yerinde çok mutlu gibi hissettim.inşallah doğduğundada mutlu bir bebek olur.eşim çok güleryüzlüdür inşallah baabsına çeker kızımda.daha şimdidende fotojenik:)

ayy kızlar bu arada rüyamda uconn,merve valla 2 kişi daha vardı sizi gördümm hiç tanımıyorum ama sizmişsiniz çok komiktiii yaaaa....göbişlerrinizle hemde...

Son düzenleme:
arzu-mu, hkn2013,lala17 kızlarrr

valaaa ben gerçekten anlamadım ilk 3 ay hızla kilo aldım , 60 kilo ile hamile kaldım , düzenli olarak 3 kilo aldım nerdeysee , aksamları fazla yemediğimi düşünüyorum ama arzucum senin dediğin gibi biseyler ters gidiyoo ,

artık pilav, makarna azcıkta olsa yiyodum artık hiçççç yemicemmmm

aslında sorun hareketsiz olmam , koca gün masada oturup toto büyütüyorum , yürüyüş te yapamıyorum kasıklarım ağrıyoo bahene bol anlayacağınız...yine de bu gidişe bir dur demem lazım:44:

inşallah canımmm hep gülsün bu arada seni rüyamda gördüm biraz önce yazdımmm hattta merveyle ikinizi çok enteresanndı...valla topici düşünerekte yatmadım ama üstelik sizi hiç görmememe rağmen ....

''SÜMME SEBİLE YESSERA'' BU DUA DOGUMU KOLAYLAŞTIRICI DUADIR DOGUM SANCISI CEKERKEN OKUYUN VE ALTTAKİ YAZANLARIDA UYGULAYIN

1. Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.
2. Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.
3. Ahlakı güzel olması için İNSAN-İBRAHİM Suresi okunur.
4. İlk 4 ay 70 bin SÜBHANALLAHİ VE BİHAMDİHİ okunur.
5. 9 ay boyunca 71 tane ENBİYA SURESİ okunur.

6. Doğumu Kolaylaştırsın diye İnşikak Suresinin ilk 3 ayeti okunur.
7. Çocuk doğduktan sonra 36. günü Enbiya Suresi okunur.
8. Ateşli Hastalık olmaması için Ali İmran Suresi okunur.
9. Ağlayan Çocuğa Cuma saati kulağına ezan ve Ali İmran Suresi 83. ayeti okunur.
10. Bol bol Yasin okunur.
11. Terfice, tüncina hatimleri okunur.
----------------------------------------------------------------------
Sütü az olan kadın
Bir kimse "Yâ Metîn" ismini bir yemek üzerine yazsa ve sütü az olan kadına yedirse sütü çok olur.

Çocuğun İtaatkar Olması İçin
Eğer, bir kimsenin oğlu kendine itaat etmezse şehadet parmağını onun eli üzerine koyarak "Yâ Şehîd" dese Allah'ın izniyle itaatkâr olur.
----------------------------------------------------------------------
Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

Çocuğun Huyunun Güzelleşmesi
Kötü huylu çocuğu olan bir kimse:

"Ya Mukît" ismini 7 kere bir boş kaba okusa ve o kabı su ile doldurup o kötü huylu çocuğuna içirse Allah'ın izniyle o çocuğun huyu güzelleşir

valla canm dikkat et tabi ama çokda sıkma canını olucak artık bende 48 ile hamile kaldım şimdi 61 kilo oldummm dahada alırımm napalımmm ama boyun falan kısaysa normal doğum düşünüyosan dikkat ett doktorunla konuşş iyice o bir çözüm bulucaktırç...

ayy kızlar bu arada rüyamda uconn,merve valla 2 kişi daha vardı sizi gördümm hiç tanımıyorum ama sizmişsiniz çok komiktiii yaaaa....göbişlerrinizle hemde...
hayırlara gelsin inşallah.zaten hamilelik boyunca kadınlar kulübü haziran anneleri yaşamımızın bir parçası oldu:)sürekli buraya girip çıkıp sohbet etmekten bilinç altına işlemişizdir:)

bende başından bu yana 14 kilo aldım.aman dur azcık dikkat ediyimde daha fazla kilo almayım derken bu ay bebeğim beklediğimden zayıf çıktı.oysaki her kontrolde 2 hafta önden gidiyordu.o yüzden kiloyada çok takılma şunun şurasında 2 ay kaldı.ondan sonra dikkat edersin artık.

canım evet bende yarım kollu 2 seti 3-6 ay aldım, kolsuz badiyi bir tek 0-3 ay aldım.. Oda lazım olur diye..
Iç-dış zıbın takımı var 3 takım halinde arkadasım almıştı 4-5 tane de ayaklı tulumu var yeter diye düşünüyorum bakalımm Başkada kıyafet almıcam, gerektikçe alırım.

Sanada iyi alışverişler şimdiden

İstanbuldaysan mothercare outleti var kışın yazlıklar yazın kışlıklar satılıyor ve 5 li badileri ben 11 tl ye aldım 7 liler de 28 tl ydi ama ocak ta ondan sonrada gitmedim ve ucuz diye abartmışım çok fazla oldu yazında kışlıklarını alıcam oradan bilginiz olsun istanbulda olanlar kozyatağı by hotelin orada yeri

olabilir hayatım valla artık rüyalarda birbirine girdi bütün gece saçma sapan şeyler görüür oldummm bütün gece sinema gibi bir sürü film geçiyooo

saol canımm valla ben şimdiden biraz abartmışım oğlandan sonra kız oluncaa cici bici kaçıyo elim işteekıyafetler günlük yıkanıyooo her gün değişiyooo hele penye battaniye çok lazım oluyoo ama sıcak biyerdemisin bilmiyorum ama ben 40 gün battaniyeden pek çıkartmıyorum üşüyolar çünküüü öle işte ufak tüyolar size...

olabilir hayatım valla artık rüyalarda birbirine girdi bütün gece saçma sapan şeyler görüür oldummm bütün gece sinema gibi bir sürü film geçiyooo

bende öyleyim.böyle kendini tekrar eden rüyalarım var.mesela sabaha kadar uyku seti modellerine bakıyorum ıspanak ayıklıyorum ya da sabaha kadar bebeğimi emzirmeye çalışıyorum falan.ancak ateşli hastalık geçirirken böyle oluyordum artık bünyemiz ne haldeyse:)neyse kızımın canı sağolsun...

Evet tecrübeli anneler hep böyle söylüyorlar, bir giydirdigin 1 gün boyunca üzerinde kalmıyormuş

bende herşeyi tamam ama günlük kullanım için sadece 1 tane battaniye almışım :26:
birde yatarken kullanmak için büyük bir battaniye almışım o kadar..bu konuda cimriligim tutmuş demek kii

2-3 tane battaniye daha almam lazım..

yok canım yaa ben istanbulda değilim malsfff ahh keşke orda olsammm

bencede canım sen bi kaç battaniye daha alll ya zaten yaz bebeği olduğu için hemen çıkardığını yıkıyosun bi makine dolmuyo ama asıyosun kuruyo yarına hazır oluyoo benm oğlumda haziran bebeği oyüzden rahattıkkk neyse insan otomatikmann zaten tecrübeli oluyo bebek doğduktan sonra

bende koşmayı özlemişim galiba sürekli koşuyorum rüyamda neye çıkarkiii

merhabalar ıznınız olursa bende arada bır sıze bakabılır bılgı -soru paylasabılırmıyım?
aslında ben temmuz annesıyım de dr dun ıtıbarı ılee hazıran 27 aldı dogum tarhımız de cok heyecanlıyız temmuz uzak gelırdu hazıran daha bır yakın cok sukur her seyımız iyi cok sukur saglıcakla kucagımıza almak nasıp olur ınsllll

izninz varmı arada bır ugrayı sıze bakınmayaa:44::13:

izin ne demek canım yaa istediğin zaman takıll ne olursan ol gelll haziran annesi olsanda gel temmuz annesi olsanda gelll olurmu öle şey hiççç herzaman bekleriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…