2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhaba kızlar;
ya bende dün gece rüyamda doğum yapmışım bebişi emzirmeye çalışıyorum. emziriyorum 2 3 dk sonra sonra bebişim 2 3 aylık olmuş kadar büyüyo :)
ayyy yerim ben paşamı yaa :))))

selam kızlar
sabah beri girip çıkıp durdum foruma bişi yazamadım işler o kadar yoğun ki son günlerim diye hralde enerjimi sonuna kadar sömürüyolar sıkıldım artık
neyse hasta olanlara çoook geçmiş olsun diliyorum. bebişini görenler olmuş hepsine maşallah
zeynno cum saol canım bende mothercare ürünlerini nerden ucuza alırım diye araştırıyodum ki senin mesajını gördüm yalnız hkn2013 senin yorumunu okumadan sipariş verdim sanki atlı kovalıyo arkamdan ve yenidoğan 5 liden 2 takım 0-3 aylıktan 2 takım sipariş verdim şimdi sipariş değişikliği isticem ama bakalım olmassada olmas giydiremessemde başkasına hediye veririm artık

kilo mevzusuna gelince çok kilo almak iyi değil evet ama hamileyken buna dikkat etsekte alıyoruz ve dr lar bunu bi türlü anlamıyolar ben ilk 6 ay 10 kg aldım sonraki 2 hafta 1 kg daha sonra şeker çıkınca diyetle 1 kg verdim. diyet yapmasam( ki hazır hiçbişi yemem normaldede aburcubur kola fln gibi şeyler) eminim şimdiye 5 kg daha almış olurdum. eğer kilo mevzusuna çok takılıyosanız yiyeceğiniz şeyi daha hazırlarken bebeğimin gelişimine bi faydası var mı bunun yoksa zararı olur mu die düşünün yani biraz vicdan yapın zaten bu düşünceyle yediğiniz şeyden zevk almayıp yarıda bırakırsınız

olsun canım yaa belki arada giydirirsinnn herkes aynı olmazzzinsan ilk başta idrak edemiyoo bebeğin boyutunu bile düşünemiyosunnnokadar küçük oluyolarkiii herşey büyük geliyoookilo olayına gelince nasıl bir diyet uyguladın merak ettim :26:

izin ne demek canım yaa istediğin zaman takıll ne olursan ol gelll haziran annesi olsanda gel temmuz annesi olsanda gelll olurmu öle şey hiççç herzaman bekleriz...

sözde bende haziran annesiyim ama dogum mayıs sonunda olur büyük bi ihtimal tabi allah bilirde benim kalbim hep mayısın 25 den sonra dogurur diyorum
büyük oglumada 15 temmuzda dogcak demişlerdi 25 haziranda dogmuştu

hoşgeldin canım benimde muhtemel doğum tarihim 2 temmuz çıkıyo ama sezeryan olacağım için 26 haziran gibi konuştuk doktorumuzla bende burda yazıyorum arada benimde yarın başlıyo 30. haftam

o zaman bugün herkes rüyasında dogum gördü desene
bende sancılanıyorum dogum hanede çataldayım bebek bi türlü dogmuyor doktor bugün git yarın gel diyordu ne kadar sacmaydı ya

o zaman bugün herkes rüyasında dogum gördü desene
bende sancılanıyorum dogum hanede çataldayım bebek bi türlü dogmuyor doktor bugün git yarın gel diyordu ne kadar sacmaydı ya

doğum yaklaştıkca fena heyecan yapmaya başladık sanırım. demek son haftalarda düşünmekten uyuyamayacağız belli oldu.
doğum sendromları başladı galiba :) yavaştan yavaştan tırsmalar başladı sanki :)

ay evet ne alsam çok büyükmüş gibi geliyo bana mevlütü için bi tulum aldım her akşam çıkarıp bakıyorum büyük bu yaa bukadar olcakmı bebeğim die
ben sabahları yumurta kepekli ekmek peynir domates salatalık, kuşlukta süt, öğlen sebze yemeği salata yoğurt kepekli ekmek ikindi grissini peynir meyve, akşmada ızgara ya da haşlama salata yoğurt kepekli ekmek, gece meyve ceviz yiyiyorum ekmek yerine bulgur pilavı ya da çorba içiorum bazen. şimdilik sabitim aynı kiloda. bebeğim beslenemio die korkmuştum ama 2 hafta da yaklaşık 400 gr almış bu diyetle

izin ne demek canım yaa istediğin zaman takıll ne olursan ol gelll haziran annesi olsanda gel temmuz annesi olsanda gelll olurmu öle şey hiççç herzaman bekleriz...
cok sagolasın canım benımmm mevlana gbi ne olursan ol yıne gel dıyorsun yanısagolasınnnn:13:
merhaba kızlar;
ya bende dün gece rüyamda doğum yapmışım bebişi emzirmeye çalışıyorum. emziriyorum 2 3 dk sonra sonra bebişim 2 3 aylık olmuş kadar büyüyo :)
ayyy yerim ben paşamı yaa :))))
ayy bende ılk aylara gorduydumm paşa mı ama sımdıkk garıp ruyalardayımm ınsl tekrardan emzırdıımı gorurum oka guselkiiiiiiiiiii emzırırken ızlemekkkk

sözde bende haziran annesiyim ama dogum mayıs sonunda olur büyük bi ihtimal tabi allah bilirde benim kalbim hep mayısın 25 den sonra dogurur diyorum
büyük oglumada 15 temmuzda dogcak demişlerdi 25 haziranda dogmuştu
bneım normalde hep cımde 25hzıran dıye gecıyordum su gectıgımız 2 ay bebegım paşammm 2 hafta ılerde olunca ıster ısteme z dr 27 hazıran dedı ama benım halende ıcıme 25 doguyor hayılrısı ınlsl normalındenn bır avazda ınsallahh

hoşgeldin canım benimde muhtemel doğum tarihim 2 temmuz çıkıyo ama sezeryan olacağım için 26 haziran gibi konuştuk doktorumuzla bende burda yazıyorum arada benimde yarın başlıyo 30. haftam
hmm oda ıyımıs senn bellı oldugu ııcn no problem ınsll ınsl normal dogururuzdaa tahmını tarıh ler le konusuruzz ehhe

Kızlaar merhabalaar...bizim dün doktor kontrolümz vardı.. oğluşum 31+4 olmuş... kilomuz 2000gr. boyumuzda 45 cm olmuş..Maşaaallaah oğluşuma..gelişimi fln gayet güzel dedi doktor amcamız... minnak ağzını burnunu gördük ve gaiba büyük bir olasılıkla babasına benziyoor sıpaaa 9 ay karnımda taşim azcıkta anneye benzese fena olmazdı hanii neysee sağlıkla doğsunda minnikkuşum, babasınıda beğendim aldım sonuçta ona da benzeyebilir dimiii

dun dr tartıı oo kg almıssın dedı cunku her ay 1 kg ıken bu ay 1,5 almısım ve ultrasona gırınce bırseycıkler demedı cunku paşa almıs kg ben dıllllhep dılegım öledı paşam ıı olsun benı geç!!!!!!! yanı topl.daa
9 kg almıs bulunmaktayımm:81::81::81lsun dogumdan sonra verırız nsl takmayın kızlarr bebeler ıı olsunda ınsll

bu arada kayseriden olanınız varmı???????????

dün bızımde vardı ellerı ayakalrı dr tarıfıne gore aynı babası burnuda babası bır dudakları bana benzedı ya hayılrısı dedıgın gıbı babasınıda ben beyendım aldımmm

ondan mı ben yürüdükçe alttan çıkacak gibi oluyo bu minik :44:dün doktor amca demişti zaten bebek ters diye ama suyum çok olduğu için dönebilirmiş hala içimde.ama böyle de çok rahatsız ediyo korkuyorum alttan surpriz yapcak diye
dilca canım bütün siteleri geziyorum aylardır eleye eleye bunu bıraktım en sona.hem görünüş olarak hem özellikleri falan diğerlerinden daha cazip geldi bide heralde marka olması güven verdi.nasıl oldu bilmiyorum ama karar verdim sonunda

şu kandırıkçı doktorlara gıcık olmakla beraber güzel haberlere bayılıyoruminş herkes iyi olur ve herşey hep böyle yolunda olur

ohh maşallah bebişine. bende baya bi dua ediyorum ama saçları gözleri bana benzesin ağzı burnu babasına benzesin die :)
baya ısmarlama yaptım ama bakalım hangisi tutacak :))

anaaa iyi oldu söylediğin eşim haftaya istanbulda bi göz atsın bakem gerçi ev doldu ama gözüm doymadı hala

canım seninde mi ikinci kızzz benimde aynen dediğin gibi ailecek pek bi hevesliyiz pembe pembe alıp duruyoss
oğlun nasıl bizimki yine öksürük hiç geçmiyo sanki kafayı yedim resmen ilaçlar bitki çayları hak getire geçmiyo bi türlü

bu arada kilodan bahsetmişsiniz bende 67 kg olmuşum hatta hafta sonundan bugüne nasıl 1 kilo aldım anlamadım

bugün ayrıca gece doğru dürüst uyuyamadım sola yatmaktan tutuldu heryerim uykusuzluk yorgunluk nolcak benim bu halim

normal dogumdan hala korkuyorum.büyük oglumda 10 dikişim vardı çok kesmişlerdi ama etrafımdaki konuştugum kişilere bakıorum herkesi kesiyorlar artık ya.eskiden analarımız 2 gün sancı cekip acılmasını beklerlermiş evde dogurup.

ohh maşallah bebişine. bende baya bi dua ediyorum ama saçları gözleri bana benzesin ağzı burnu babasına benzesin die :)
baya ısmarlama yaptım ama bakalım hangisi tutacak :))

canım gözlerin renkli oldugu içinmi gözleri sana benzesin istiyorsun
benimde eşimin gözleri yeşil ogluma çok dua etmiştim simsiyah böcü gibi gözlü dogdu
bu oglumdada cok dua ettim bakalım yeşili tutturacakmıyım :

evet canım benim ilk sezeryan şimdi normal doğumu denemek istiyorum
doktorumda sıcak bakıyo ama her konuştuğum zaten karnın kesik bi o kadar da niye alttan kesileceksin diyo
kesmeden düzensiz yırtıklar oluyomuş sözde kesilince daha düzgün oluyormuş dikilince falan
annelerimiz ne güzel doğurmuş bizi

4 sene olcak vajinadaki dikişlerim hala belli pütür pütür .sag bacaga dogruydu herakde bunuda sol taraftan keserler.ya afedersiniz ama aşagısı yama yama oluyo normal dogumdada

kızlar basım bugün çatlıyo nasıl bir ağrı bu anlamadm kafamı kopartp atasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…