selam kızlar
sabah beri girip çıkıp durdum foruma bişi yazamadım işler o kadar yoğun ki son günlerim diye hralde enerjimi sonuna kadar sömürüyolar sıkıldım artık
neyse hasta olanlara çoook geçmiş olsun diliyorum. bebişini görenler olmuş hepsine maşallah
zeynno cum saol canım bende mothercare ürünlerini nerden ucuza alırım diye araştırıyodum ki senin mesajını gördümyalnız hkn2013 senin yorumunu okumadan sipariş verdim sanki atlı kovalıyo arkamdan ve yenidoğan 5 liden 2 takım 0-3 aylıktan 2 takım sipariş verdim şimdi sipariş değişikliği isticem ama bakalım olmassada olmas giydiremessemde başkasına hediye veririm artık
kilo mevzusuna gelince çok kilo almak iyi değil evet ama hamileyken buna dikkat etsekte alıyoruz ve dr lar bunu bi türlü anlamıyolarben ilk 6 ay 10 kg aldım sonraki 2 hafta 1 kg daha sonra şeker çıkınca diyetle 1 kg verdim. diyet yapmasam( ki hazır hiçbişi yemem normaldede aburcubur kola fln gibi şeyler) eminim şimdiye 5 kg daha almış olurdum. eğer kilo mevzusuna çok takılıyosanız yiyeceğiniz şeyi daha hazırlarken bebeğimin gelişimine bi faydası var mı bunun yoksa zararı olur mu die düşünün yani biraz vicdan yapın zaten bu düşünceyle yediğiniz şeyden zevk almayıp yarıda bırakırsınız
izin ne demek canım yaa istediğin zaman takıll ne olursan ol gelll haziran annesi olsanda gel temmuz annesi olsanda gelll olurmu öle şey hiççç herzaman bekleriz...
merhabalar ıznınız olursa bende arada bır sıze bakabılır bılgı -soru paylasabılırmıyım?
aslında ben temmuz annesıyım de dr dun ıtıbarı ılee hazıran 27 aldı dogum tarhımız de cok heyecanlıyız temmuz uzak gelırdu hazıran daha bır yakın cok sukur her seyımız iyi cok sukur saglıcakla kucagımıza almak nasıp olur ınsllll
izninz varmı arada bır ugrayı sıze bakınmayaa:44::13:
o zaman bugün herkes rüyasında dogum gördü desene
bende sancılanıyorum dogum hanede çataldayım bebek bi türlü dogmuyor doktor bugün git yarın gel diyordu ne kadar sacmaydı ya
olsun canım yaa belki arada giydirirsinnn herkes aynı olmazzzinsan ilk başta idrak edemiyoo bebeğin boyutunu bile düşünemiyosunnn okadar küçük oluyolarkiii herşey büyük geliyooo kilo olayına gelince nasıl bir diyet uyguladın merak ettim :26:
izin ne demek canım yaa istediğin zaman takıll ne olursan ol gelll haziran annesi olsanda gel temmuz annesi olsanda gelll olurmu öle şey hiççç herzaman bekleriz...
ayy bende ılk aylara gorduydumm paşa mı ama sımdıkk garıp ruyalardayımm ınsl tekrardan emzırdıımı gorurum oka guselkiiiiiiiiiii emzırırken ızlemekkkkmerhaba kızlar;
ya bende dün gece rüyamda doğum yapmışım bebişi emzirmeye çalışıyorum. emziriyorum 2 3 dk sonra sonra bebişim 2 3 aylık olmuş kadar büyüyo :)
ayyy yerim ben paşamı yaa :))))
bneım normalde hep cımde 25hzıran dıye gecıyordum su gectıgımız 2 ay bebegım paşammm 2 hafta ılerde olunca ıster ısteme z dr 27 hazıran dedı ama benım halende ıcıme 25 doguyor hayılrısı ınlsl normalındenn bır avazda ınsallahhsözde bende haziran annesiyim ama dogum mayıs sonunda olur büyük bi ihtimal tabi allah bilirde benim kalbim hep mayısın 25 den sonra dogurur diyorum
büyük oglumada 15 temmuzda dogcak demişlerdi 25 haziranda dogmuştu
hmm oda ıyımıs senn bellı oldugu ııcn no problem ınsll ınsl normal dogururuzdaa tahmını tarıh ler le konusuruzz ehhehoşgeldin canım benimde muhtemel doğum tarihim 2 temmuz çıkıyo ama sezeryan olacağım için 26 haziran gibi konuştuk doktorumuzla bende burda yazıyorum arada benimde yarın başlıyo 30. haftam
Kızlaar merhabalaar...bizim dün doktor kontrolümz vardı.. oğluşum 31+4 olmuş... kilomuz 2000gr. boyumuzda 45 cm olmuş..Maşaaallaah oğluşuma..gelişimi fln gayet güzel dedi doktor amcamız... minnak ağzını burnunu gördük ve gaiba büyük bir olasılıkla babasına benziyoor sıpaaa9 ay karnımda taşim azcıkta anneye benzese fena olmazdı hanii neysee sağlıkla doğsunda minnikkuşum, babasınıda beğendim aldım sonuçta ona da benzeyebilir dimiii
evet canım bi arkadaşım da öyle söledi, benimkide ters
kafa yukarda olunca daha çok bastırır dedi, umarım döner yaa
dua edin kızlar
canım özellkleri neler, neden bunu alıyosun?
ben de hala almadım ya, hala çok kararsızım
Güzel haberlerle geldim çok şükür kızlar. Doktorum ölçümleri gayet iyi buldu. Tek cepte 6 cm su var nasıl başarmış toplamda 7 cm ölçmeyi acaba dedi. Arka arkaya defalarca ölçtü. Yine de içimiz rahat etsin diye Recep Hastan yarına randevu almış. Akşam 7 buçuğa zoraki sıkıştırmış bizi.
Kızlaar merhabalaar...bizim dün doktor kontrolümz vardı.. oğluşum 31+4 olmuş... kilomuz 2000gr. boyumuzda 45 cm olmuş..Maşaaallaah oğluşuma..gelişimi fln gayet güzel dedi doktor amcamız... minnak ağzını burnunu gördük ve gaiba büyük bir olasılıkla babasına benziyoor sıpaaa9 ay karnımda taşim azcıkta anneye benzese fena olmazdı hanii neysee sağlıkla doğsunda minnikkuşum, babasınıda beğendim aldım sonuçta ona da benzeyebilir dimiii
İstanbuldaysan mothercare outleti var kışın yazlıklar yazın kışlıklar satılıyor ve 5 li badileri ben 11 tl ye aldım 7 liler de 28 tl ydi ama ocak ta ondan sonrada gitmedim ve ucuz diye abartmışım çok fazla oldu yazında kışlıklarını alıcam oradan bilginiz olsun istanbulda olanlar kozyatağı by hotelin orada yeri
saol canımm valla ben şimdiden biraz abartmışım oğlandan sonra kız oluncaa cici bici kaçıyo elim işteekıyafetler günlük yıkanıyooo her gün değişiyooo hele penye battaniye çok lazım oluyoo ama sıcak biyerdemisin bilmiyorum ama ben 40 gün battaniyeden pek çıkartmıyorum üşüyolar çünküüü öle işte ufak tüyolar size...
doğum yaklaştıkca fena heyecan yapmaya başladık sanırım. demek son haftalarda düşünmekten uyuyamayacağız belli oldu.
doğum sendromları başladı galiba :) yavaştan yavaştan tırsmalar başladı sanki :)
ohh maşallah bebişine. bende baya bi dua ediyorum ama saçları gözleri bana benzesin ağzı burnu babasına benzesin die :)
baya ısmarlama yaptım ama bakalım hangisi tutacak :))
normal dogumdan hala korkuyorum.büyük oglumda 10 dikişim vardı çok kesmişlerdi ama etrafımdaki konuştugum kişilere bakıorum herkesi kesiyorlar artık ya.eskiden analarımız 2 gün sancı cekip acılmasını beklerlermiş evde dogurup.
evet canım benim ilk sezeryan şimdi normal doğumu denemek istiyorum
doktorumda sıcak bakıyo ama her konuştuğum zaten karnın kesik bi o kadar da niye alttan kesileceksin diyo
kesmeden düzensiz yırtıklar oluyomuş sözde kesilince daha düzgün oluyormuş dikilince falan
annelerimiz ne güzel doğurmuş bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?