2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sözde bende haziran annesiyim ama dogum mayıs sonunda olur büyük bi ihtimal tabi allah bilirde benim kalbim hep mayısın 25 den sonra dogurur diyorum
büyük oglumada 15 temmuzda dogcak demişlerdi 25 haziranda dogmuştu

ay bunları okudukça azcık korkuyorum gibi
az kaldı ya şaka gibi...
kızlar günaydın kıpır kıpır neşeli bir gün olsun hepimizee

maşallahh canım sanadaa çok güzelsinn ve nerdeyse hiç kilo almamışsın ben 16. kilomuda almış bulunmaktayımm

canımm sağol da almam mı, 11 kiloyu geçiyorum ben de, bu pazar aç karna tartılcam bakalım, bekliyorum şmdilk bence 12 oldum ama

4 sene olcak vajinadaki dikişlerim hala belli pütür pütür .sag bacaga dogruydu herakde bunuda sol taraftan keserler.ya afedersiniz ama aşagısı yama yama oluyo normal dogumdada

normal doğumda orası öle sezeryanda da yukarda bi kesi izi kalıyor hep
ben çok dert etmiyorum gerçi nerdeyse belli bile değil artık
öyle böyle doğacaklar kuzular sağlıklı olsunlarda insan hepsini unutuyo

Feci yağmur yağıyor. Dışarı çıkıp günlük yürüyüşümü yapamadım. Karnım da o kadar sert ve gergin ki..Beni gören bebek aşağı inmiş diyor. Sanırım doğum pozisyonu almış bebek. Bana kalsa her an çıktı çıkacak gibi. Bakalım ne kadar bekleyecek, ne zaman teşrif edecek

normal doğumda orası öle sezeryanda da yukarda bi kesi izi kalıyor hep
ben çok dert etmiyorum gerçi nerdeyse belli bile değil artık
öyle böyle doğacaklar kuzular sağlıklı olsunlarda insan hepsini unutuyo

canım sezeryanda dikiş kalktıki yapıştırma yapıyorlar.arkadaşımınkini yapıştırma yapmışlar 8 ay oldu dogum yapalı sanki jilet izi gibi duruyor ordan çocuk cıktıgına inanamazsın aşagıya neden olmuyo ya yapıştırma
ben oglumda 15 gün sünnet olmuş gibi yürümüştüm

canım başını bağla ve sessiz sakin bi odada uyumaya çalış
çok mecbur kalırsan parol içebilirsin demişti doktorum bana

anbyotk kullanıyorum canım ıdrar yolları ıcın acaba aynı anda ıcsem bı zararı olur mu dye ıcemedm malsef

Selam kızlar be bebişleri :)

Muhtemelen bende Haziran annesi olucam. Dr en son 1 hafta ilerden gidiyor demişti . Diyorum ki sezaryan için 38. haftada yapılıyor, bu durumda 20 haziran sonrası gibi kızım geliyor :)
Sezeryan mı normal mi kısmı tam bir karmaşa benim içinde. Bu hafta cumartesi dr ile konuşucam bu konuyu. Benim daha evvelde bir ameliyatım var kesi zaten hazır aynı yerden de açabiliyorlarmış.
Daha niye çekeyim ki normal doğum stresini yok geldi mi bebeş yetiştik mi hastanelere, ne kadar kesecekler, felan bir yığın soru....

Diğer taraftan 5-6 cm kesildiğinde bile bir bardak suyu tutmak bile can acıtıyordu, ee sezeryanda nasıl bakıcaz bebeğe ??? Tamam birileri olur yardımcı ama ne bileyim bir yığın kararsızlık içindeyim.

Herkese sağlıklı günler olsun :)

kızlar ben gidim bi duş alıp uyuyim en ıyısı gecicek gibi değil iyi sohbetler :)

doğumdan bende çok korkuyorum yaa :18: benim annemde ablamda normal doğum yapmış eğer ırsi ise bende normal doğurabilirim heralde. bebeğimde ilk günden beri baş aşağı duruyo zaten bazen çatım dar olsada bari sezeryan dese dr die dua ediorum ne yalan söyleyeyim

peki ben sezeryan istiorum desen yapacaklarmı iste bağlı? benim gittiğim hast.de öyle bi durum yok herşey normalse mecbur normal doğumu denyeceksin dediler

boyunuz eger kısaysa catınızda dar oluyormuş o zaman sezeryana alıyor.bide son dakikaya kadar belli olmaz acılma olmaz sezeryana alır.benim kuzenin 1 gün suni sancı cekti baktı acılmadı sezeryana aldı doktor.hayırlısı neyse o olsun kızlar
önemli olan saglıkla kucagımıza almak.allah yardımcımız olur inşallah....

kızlar mantar olup olmadığı idrar testinde çıkıyor dimi?

evet canım idrarda herşey cıkıyor.
benim tahlilde lökosit.eritrosit.ve epitel hücresi görüldü yazıyordu
doktor mantar oluşmuş dedi antibiyotik hap verdi.fitil verdi kullanıyorum bakalım

kızlarrrr dişim ağrıyoooooooooooooooooo

Canım geçmiş olsun, diş ağrısı çok zor, benimde dişim ağrımıştı, netten araştırmıştım, gebeliğin 28. haftasına kadar diş çekilebiliyor, benim 26 haftalıktı, doktoruma sordum, çektirebilirsin dedi ve gittim çektirdim çok rahatladım, iltihaplanırsa o daha tehlikeli bebek için, bu yüzden doktorunla görüş ve sonrasında bir diş hekimine git mutlaka, senin 31 haftalık olmuş, belki çekmez ama geçici dolgu ile doğuma kadar idare edebilirsin, bir tanığım kişiye öyle yapılmıştı, ancak geçici dolgu 2 günde de düşebiliyor 5 günde de düştükçe gidip yenisini yaptırmıştı, o şekilde idare etmişti, bence boşuna ağrı çekip durma, bir an önce doktorunla görüş ve sonrasında bir diş hekimine git canım... Tekrar geçmiş olsun.

cnm rica ederim ne demek 0-3 aylıklar kalsın ama yenidoğanları degiştir bence.. beden degişikligi yaparlar, sen şansını dene bakalım olmazsa kullanmaya çalışırsınn

cok tşk ederım
ya dısım curumuş sıyahlaşmış zonkluyo
doktora kontrolum var bu hafta
28 den sonra ızın vermıcek sanmıyorum ama dışcıyle konusup en azından agrısı hafıfleyebılır
dişimden pskolojım bozuldu resmen ya
dun gece ruyamda kanamam vardı sabah kalktım baktımbıse yok bı ohh cektım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…