2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bulasik süngerimi ?? Bu daha betermis canim yaa bende bunlari ilk kez duydum inanamiyorum... Toprak yiyeni duymustum gece gündüz hep ama bunlari duydukca kendimden korkuyorum

toprağı bende duymuştum demir eksikliği olanlar yemek istermiş hadi bu normal diyelim ama diğerleri yamyam styla birazz

Selam canlar gecmisi okumadım daha soz aksam okutacağım
Telden giriyorum ağzımın ici yara olmuş hemde 3 tane
Yemek bile yiyemiyorum onereceginiz evde yapabileceğim bur şey var mı
Yardım lütfen çok acıyor

canım geçmiş olsun benim bi arkadaşımın ağzında 7 yerde birden yara çıkardı stres vitamin eksikliği falan bu yaraların sebebi.sana önerebileceğim aklıma gelen üç şey var 1.si nöbet şekeri diye bi şeker aktarlardan bulabilirsin gerçekten iyi geliyo,2.si sirkeyle gargara yapabilirsin ve son olarak ta arkadaşımın kullandığı bi krem vardı minicik bişy eczaneden alabirsin ağız yarası için diyerek..

canım maşallah bebeklerine..ne güzel büyümüşler annesi..inşallah en azından 34 haftayı tamamlarlar..
Selam canlar gecmisi okumadım daha soz aksam okutacağım
Telden giriyorum ağzımın ici yara olmuş hemde 3 tane
Yemek bile yiyemiyorum onereceginiz evde yapabileceğim bur şey var mı
Yardım lütfen çok acıyor
canım çok geçmiş olsun arkadaşların dediği gibi karbonat ve nöbet şekeri iyi geliyor..birde karadut reçeli iyi geliyordu bildiğim..

Kızlar bizde dün evi boyattık ev çok kötü boya kokuyor..dışarda çok kötü yağmur yağıyor..dün evi havalndırıcam diye üşüttüm sanırım bademciklerim ağrıyor..ev çok perişan içim içimi yiyor kalkıp yapmamak için..eşimde bugün kendini yorma yarın kadın çağırıız dedi..boya kokusundanda durulmuyor evde..napsam bilmiyorum

Bende hep cif çimento koklayasim geliyor neden ki acep

Tam umutsuz ev kadinlarindaki yaseminin olayına dondü Yasemin yeni yapilmis duvardan bı malzeme alıp ağzına atıp yiyor sonra anam demistiki sen bu istahla ev yersin doğruymuş valla ev yedim ben ev şimdide sen cnm dikkat et cok gecmis olsun bu arada benimde ağzım yara olmuştu 1 ay geçmedi valla

Kesinlikle ) bende suana kadar asiri aserme gibi bir durum hic olmadi bundan sonra da olmaz insallah

canm soka grdm ya okurken nasl bse bu nasl midesi alms ayyyy

Valla hem agladim hem yedim diyor kadin kokusu bile basimi döndürüyordu diye anlatiyor.. sadece buda degil hergun aksam en az 5-10 tane salatalik tursusunu nutellaya batirip batirip yedim diyor

Valla ikinizin dediklerinide yeni duYuyorum soka girmedim tabi ama şaşırdım ne yalan söylim ben kendimi hatırlıyorum toprak cok yerdim kucukken eskiden koy evleri topraktandi annem bizi uyutmuş ikiz kardesimle tarlaya gitmişler ikizim eline keseri almış duvarı kazıyor bende kazdigi toprakları yiyorum:)))

kızlar kim dedi hatırlamıyorum ama biri bebişin kıyafetlerini ütüleyip keselere koydum demişti, o keseleri nerden bulabiiliriz? Keseye koymazsak kaybolur çünkü minik minik hepsi...

Bulaşık süngeri, toprak, çiğ et Kızlar beni şoka soktunuz Hiç duymamıştım ben böyle şeyler.

Kızlar park yatak alacağız yarın nasipse genelde ölçüleri 110.70 ya da 120.60 oluo ama nevresimler bayağı büyük 100.150 gibi.sorun yaratır mı acaba?beşiklerini hazırlamış olanlar böyle bi sorunla karşılaştı mı?

herkese selamlar canlarım :) şöyle bi geçmişi okiyim dedim 2 gündür yokum anacım oku oku bitmez inş herkes iyidir yaramaz bi durum doğuran fln yok inş :18: dün hesapta kociş izinliydi istanbul yağmur altındaydı biyere çıkamadım ben soğuğa çıktığımda hemen üşütüyorum btn gün paso kusuyorum snra riske alamadım yedik içtik film izledik uyuduk bizde oğlunu sevdi babası btn gün babasına tekmişler attı tosunum Bugün çok kötü uyandım rüya gördüm rüyamda bi aile geliyor evimize kadın hamile ben doğurmuşum ama oğlan değil kız.Kadın diyor ki siz bizim bebeğimizi aldınız karıştı bunlar sizin kini kaçırdılar fln diyor ben nasıl ağlıyorum ama uyandım kendi ağlama sesime gerçektede ağlamışım öyle korku bastı çocuğu normal doğurup nöbet tutucam hastanede yanımdan aldıklarında fln bnde gitcem hala etkisinden çıkamadım kadında ne sinir bozucu bişeydi saçmaydı brzda kadın hem hamile hem çocuğunu biz almışız güya :s hamileyken ne saçma rüyalar görülüyor ya doğursakta rahatlasak

alırken ne diyip aldınız canım?
ne kesesi?
şu takıcılardan takı alırken aldığımız keselerin büyüğü mü onlar ?

canım aynen onların büyüğü daha cici olanlarıda var biz benim düğün boğçalarını hazırlarken almıştık ordan pembe renkteydi üstünde çiçeği vardı simli flnda değildi iç çamaşırı kesesi yapmıştık millete vereceğimiz bohçalar için

valla cnm bnm beşikte epeyce büyüktü 1.80 idi yatma yeri ama altlarına sokuşturucağımız için kenarlarını fln pay verceğimizi düşündük ben 2 metreden yaptırdım yengemle kumaşlarını kendimiz aldık sıkıntıda olmadı en azından hazırlarda tuttrmak zor brz

selam kızlar bende ne zamandır soğum çantamı hazırlayım en azından eşyaları yıkayım diyordum ama üşengençlikten yapmıyorum taa ki h.sonu bi arkadaşımın şok olarak "sen daha hazırlamadın mııııı?" diye sormasıyla silkelendim eve dün yıkayıp ütüledim. inanasım gelmiyo ama vakit yaklaşıyp galiba. hee bu arada odamızı da aldık bayağı bi uyguna geldi duyan apışıp kalıyo. h.sonuna yerleştirebilirsem koyucam resimlerini inşallah henüz almayanlarada fikir olur umarım bizden bu kadar

canım kıyamam
biliyomusun rüyan henüz 2-3 yıl önce Ankara gbi yerde gerçekleşmiş
özel bir hastanede, bi ailenin erkek bebeği olcakmış, diğer ailenin de kız.
erkek bekleyen aileye kızınız oldu deyince aile çok şaşırmış tabiki inanmamış
itiraz etmişler filan.
diğeri, kız bebek bekleyen aile ise erkek bebeği alıyolar hiç itiraz filan etmiyolar
muhtemelen ebeler , hemşilereler işbirliği yapmışlar o aile için, erkek bebeği o aileye vericeklerdi
ama başaramamışlar işte çıkmış ortaya foyaları, sadece karışıklık oldu kusura bakmayın demişler

nerden ne kadara aldınız canım?

:s ya ben bu bebek karışma olaylarından çok korkuorum herhalde bilinç altımda hep bebekle uyuyorum ki onla alakalı şeyler görüyorum hep.Kadın gözümün önünden gtmiyor rüyamdaki biliyor musun ne sinir bozucu bi tipti kocasıda öyle at hırsızı kılıklılar kadın bide diodu ki bnm oğlanın şifonyerini açıyor abimin aldığı polarlı bi takm var orda bana tutuyo dio ki nasıl olsa seninkini kaçırdılar bnm karnımda oğlan artık bnm ki giyer bunları diyo :s normal hayatta o kadına benzer brini görsem dalarım herhalde

o zaman bizim Ulusta vardır kesin
Ankaradayım da canım ben, haftasonu bakayım inşallah
izne ayrılınca yıkıycam artık çünkü kıyafetlerimizi.
sağol tatlım ya.

ayy çok kötü Allah hayır etsin canım,insan gerçekten çok tuhaf rüyalar görebiliyor,hamilelik nedenli sanırım.bende geçen gece kabus gördüm resmen 3 harflileri öldürmeye çalışıyordum,çok korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…