2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
dilca cım ankara ulusta çıkrıkçılara varmadan arkalarda bebek eşyaları satan bir sokak var ismini hatırlamıyorum ama kime sorsan gösterir. babyhope nin ankara şubesinden aldık beşik,dolap,şifonyer,cibinlik,yatak 850-TL ye aldık. mükemmel değil belki ama beni mutlu edebilecek kadar iyi

o zaman bizim Ulusta vardır kesin
Ankaradayım da canım ben, haftasonu bakayım inşallah
izne ayrılınca yıkıycam artık çünkü kıyafetlerimizi.
sağol tatlım ya.

ankarada da bulursun kına malzemesi fln satan yerler vardır orda ben çok önceden gtmiştim kızılay güzeldi bayağı oralarda da bulursun cnm simsiz al ama mtlaka kıyafetlere geçmesin sim çocuğu mahveder

Ve aleykum selam cnm hoş geldin ben iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma sen nasılsın insallah
Ya kötu bı durum hakkaten birde rüyalar bizi cok etkiliyor uzun bı zaman etkisinden çıkamıyoruz ben bu ara görmüyorum cok şükür cok saçma rüyalar oluyor harbi hormonlar zaten alt üst oldu dediğin gibi hayırlısı ile bı doğursaydik

tövbe bismillah :18: diom ya doğursak kurtulucaz şu rüyalardan valla eşim aradı tam ben uyanmıştım noldu dedi ddm yok bişi kötü kötü rüyalar gördüm ddm ne gördün dedi dedim anlatmam bebekle alakalı dimi yine dedi evet ddm o da kızıyor bu kdr bilinç altında uyumama herşeyin o olmuş diyo bu seni yıpratır diyo ama napim dk kam geçmio ki onsuz onu hssetmemem lazım anca düşünmemek için o içerde tepindikçe nasıl düşünmim

hb hayatım valla rüya görmesem iyi olucaktım işte ama napalım inş atarım hemen üstümden.Aman görme boşver böyle rüyayı görüceksen görme ben az çıkimde bişiler yiyim iştahım 0 bgn etkisinden galiba doğru düzgün lokma geçmedi boğazımdan çocuğum aç kaldı bgn resmen zorlayalım brz yemeye çalışalım gelirim yine öptüm

bende oğluşumun ultrason görüntüsüne taktım son günlerde.tövbe tövbe sanki burnu tuhaf gibi çıkmış diyorum bana kızıyorlar.vesikalık değil ya o şimdiden anlaşılmaz diyorlar. oğluş zaten ayaklarını koymuştu yüzüne yarısı görünüyordu.burnusu yandan normaldi ama önden sadece delikleri görünüyor sanki üstünde eti yok gibi eşim ve annemler hep kızdılar saçmalama diye.kalkık burunlu işte diyorlar.Töbe Yarabbim bi doğursak hayırlısıyla evhamdan öleceğim

park yatak mı canım?
çok merak ettim ya, fiyat çok iyi, biz de bi bakalım gidip
fotolarını eklesene canım , eve geldi mi?

Ben satıcıya sormuştum nasıl yaıyorsunuz, kullannalar nasıl kullanıyor diye. Bildiğin yorgana göre kıvırıp kullanıyorlarmış. Sadece nevresimde sorun oluyor zaten. Onu da kıvırıp kullanıyormuşsun.

Ben de bebek arabamı ve park yatağını oradan aldım. Bayağı iş yapıyor sanırım onlar

kızlar kim dedi hatırlamıyorum ama biri bebişin kıyafetlerini ütüleyip keselere koydum demişti, o keseleri nerden bulabiiliriz? Keseye koymazsak kaybolur çünkü minik minik hepsi...

alırken ne diyip aldınız canım?
ne kesesi?
şu takıcılardan takı alırken aldığımız keselerin büyüğü mü onlar ?

canım o keselere koydum diyen benimm ben gratisden aldım, orta boy ebatlardan,, çok janjanlı oldu

ankara da gratis şubesi var mı bilmiyorum tabi ama vardır diye düşünüyorum:26: yoksa tuhafiyelere sorabilirsin.

park yatak mı canım?
çok merak ettim ya, fiyat çok iyi, biz de bi bakalım gidip
fotolarını eklesene canım , eve geldi mi?

sana göstermek için bakarken buldum bu daha ucuzmuş neyse kısmet diyelim biz sadece kulplarını değiştirttik. henüz gelmedi perşembe ya da cumartesi gelecek, o zaman koyarım resmini. linkide gönderiyorum

Babyhope 920 Standart Bebek Odas Takm (Bebefix Yatak Hediyeli) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik

canım o keselere koydum diyen benimm ben gratisden aldım, orta boy ebatlardan,, çok janjanlı oldu

ankara da gratis şubesi var mı bilmiyorum tabi ama vardır diye düşünüyorum:26: yoksa tuhafiyelere sorabilirsin.

var canım var, bulamazsam oraya da bakarım sağol canım

Nemlendirici felan sürsek geçer mi acaba o etteki acılar ya
Sende sıkma canını az öncede yazmıştım gayet normal kilosu zaten 31den sonra hızlanıyor kilo alımları

yok canım ben habire kremliyorum ama içten o acımalar....

çok geçmiş olsun kendi doktorunu ara canım bence ne yapacağını sölesin.. bir an önce iyileşirsin inşallah..

hoşgeldin canımm...

canım maaşallah üçüzlerine yerim kıss ben onları... sağlıkla gelsinler inşallah...

Selam canlar gecmisi okumadım daha soz aksam okutacağım
Telden giriyorum ağzımın ici yara olmuş hemde 3 tane
Yemek bile yiyemiyorum onereceginiz evde yapabileceğim bur şey var mı
Yardım lütfen çok acıyor

adaçayı kaynatıp onunla bir de tuzlu suyk-la gargara yapabilirsin canımm

annemler yorgan ve yastık takım almışlar,yorgan tam oluyor nevresime ama çarşafı çok mu pot durur diye merak ettiydim.sağol canım cevabın için

gayet de ciciymiş ya, peki bunun yanında bi de ekstra parkyatak alcak mısın yatakodasında yatması için?
of ben hala napcağıma karar veremeyenlerdenim

senin bebek araban ve park yatağın hangisi canım, link var mı ?

Bugün de biri bana Kraftın hem mama sandalyesi, hem beşik olan bi modeli var ondan al dedi, bulamadım ki onu
duyan eden var mı kızlar böyle bişey?

Bugün de biri bana Kraftın hem mama sandalyesi, hem beşik olan bi modeli var ondan al dedi, bulamadım ki onu
duyan eden var mı kızlar böyle bişey?

bende yarın kraftın ana kucağına bakacağım mamada yedirilir sanırım bunlarda. olmazsa bir de mama sandalyesi alırız napalım modelleri kraft monkey bouncer ve kraft paradise bouncer.biri tenteli birisi değil.

gayet de ciciymiş ya, peki bunun yanında bi de ekstra parkyatak alcak mısın yatakodasında yatması için?
of ben hala napcağıma karar veremeyenlerdenim

yok canım almıycam bambu beşiğimiz var onu süslettik 6.-7. aya kadar yatak odasında onu kullanıp sonra (ben dayanabilirsem) odasına koymayı düşünüyoruz. hem oda takımı alıp hem park beşik almak çok cazip gelmiyor bana. ebatlar aynı zaten bebeğin büyüyene kadar bunu alırsın yatak odana sonra odasına koyarsın. bence gereksiz ama sen bilirsin tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…