o zaman bizim Ulusta vardır kesin
Ankaradayım da canım ben, haftasonu bakayım inşallah
izne ayrılınca yıkıycam artık çünkü kıyafetlerimizi.
sağol tatlım ya.
herkese selamlar canlarım :) şöyle bi geçmişi okiyim dedim 2 gündür yokum anacım oku oku bitmezinş herkes iyidir yaramaz bi durum doğuran fln yok inş :18: dün hesapta kociş izinliydi istanbul yağmur altındaydı biyere çıkamadım ben soğuğa çıktığımda hemen üşütüyorum btn gün paso kusuyorum snra riske alamadım yedik içtik film izledik uyuduk bizde oğlunu sevdi babası btn gün babasına tekmişler attı tosunum Bugün çok kötü uyandım rüya gördüm rüyamda bi aile geliyor evimize kadın hamile ben doğurmuşum ama oğlan değil kız.Kadın diyor ki siz bizim bebeğimizi aldınız karıştı bunlar sizin kini kaçırdılar fln diyor ben nasıl ağlıyorum ama uyandım kendi ağlama sesime gerçektede ağlamışım öyle korku bastı çocuğu normal doğurup nöbet tutucam hastanede yanımdan aldıklarında fln bnde gitcem hala etkisinden çıkamadım kadında ne sinir bozucu bişeydi saçmaydı brzda kadın hem hamile hem çocuğunu biz almışız güya :s hamileyken ne saçma rüyalar görülüyor ya doğursakta rahatlasak
ayy çok kötü Allah hayır etsin canım,insan gerçekten çok tuhaf rüyalar görebiliyor,hamilelik nedenli sanırım.bende geçen gece kabus gördüm resmen 3 harflileri öldürmeye çalışıyordum,çok korktum
Ve aleykum selam cnm hoş geldin ben iyi olmaya çalışıyorum kendi adıma sen nasılsın insallah
Ya kötu bı durum hakkaten birde rüyalar bizi cok etkiliyor uzun bı zaman etkisinden çıkamıyoruz ben bu ara görmüyorum cok şükür cok saçma rüyalar oluyor harbi hormonlar zaten alt üst oldu dediğin gibi hayırlısı ile bı doğursaydik
tövbe bismillah :18: diom ya doğursak kurtulucaz şu rüyalardan valla eşim aradı tam ben uyanmıştım noldu dedi ddm yok bişi kötü kötü rüyalar gördüm ddm ne gördün dedi dedim anlatmam bebekle alakalı dimi yine dedi evet ddm o da kızıyor bu kdr bilinç altında uyumama herşeyin o olmuş diyo bu seni yıpratır diyo ama napim dk kam geçmio ki onsuz onu hssetmemem lazım anca düşünmemek için o içerde tepindikçe nasıl düşünmim
dilca cım ankara ulusta çıkrıkçılara varmadan arkalarda bebek eşyaları satan bir sokak var ismini hatırlamıyorum ama kime sorsan gösterir. babyhope nin ankara şubesinden aldık beşik,dolap,şifonyer,cibinlik,yatak 850-TL ye aldık. mükemmel değil belki ama beni mutlu edebilecek kadar iyi
Ben satıcıya sormuştum nasıl yaıyorsunuz, kullannalar nasıl kullanıyor diye. Bildiğin yorgana göre kıvırıp kullanıyorlarmış. Sadece nevresimde sorun oluyor zaten. Onu da kıvırıp kullanıyormuşsun.Kızlar park yatak alacağız yarın nasipse genelde ölçüleri 110.70 ya da 120.60 oluo ama nevresimler bayağı büyük 100.150 gibi.sorun yaratır mı acaba?beşiklerini hazırlamış olanlar böyle bi sorunla karşılaştı mı?
Ben de bebek arabamı ve park yatağını oradan aldım. Bayağı iş yapıyor sanırım onlardilca cım ankara ulusta çıkrıkçılara varmadan arkalarda bebek eşyaları satan bir sokak var ismini hatırlamıyorum ama kime sorsan gösterir. babyhope nin ankara şubesinden aldık beşik,dolap,şifonyer,cibinlik,yatak 850-TL ye aldık. mükemmel değil belki ama beni mutlu edebilecek kadar iyi
kızlar kim dedi hatırlamıyorum ama biri bebişin kıyafetlerini ütüleyip keselere koydum demişti, o keseleri nerden bulabiiliriz? Keseye koymazsak kaybolur çünkü minik minik hepsi...
alırken ne diyip aldınız canım?
ne kesesi?
şu takıcılardan takı alırken aldığımız keselerin büyüğü mü onlar ?
park yatak mı canım?
çok merak ettim ya, fiyat çok iyi, biz de bi bakalım gidip
fotolarını eklesene canım , eve geldi mi?
canım o keselere koydum diyen benimmben gratisden aldım, orta boy ebatlardan,, çok janjanlı oldu
ankara da gratis şubesi var mı bilmiyorum tabi ama vardır diye düşünüyorum:26: yoksa tuhafiyelere sorabilirsin.
Nemlendirici felan sürsek geçer mi acaba o etteki acılar ya
Sende sıkma canını az öncede yazmıştım gayet normal kilosu zaten 31den sonra hızlanıyor kilo alımları
canlar biraz önce hastaneden geldik
babamlar acile götürdüler beni
sabah ishal olmuştum
sonrasında gün içinde sürekli bir halsizlik vardı üzerimde
3-4 kere de kustum
akşama kadar yattım
kaç kere doktora gidelim dediler ben istemedim gerek yok diye
en sonunda annem zorla götürdü
acildeki doktor önce kadın doğuma yönlendirdi beni
nst ye girdim 20 dk kadar
az sancım çıkınca ebeler panik oldular
alttan muayene etmek istediler
ben istemedim önce ama gerekli dediler açıklığım var mı diye bakacaklarmış
neyse oturdum o uyuz çatala
ebe kasma kendini diyor ama nafile canım yandı nasıl kasmayayım
elini soktu afedersiniz tee içime kadar
çok şükür ki açıklığım yokmuş
ama bugün ve yarın kanaman olabilir alttan muayene ettiğim için korkma dedi
kanamayı görüp nasıl korkmayacaksam
sonra tekrardan acil katına indik
kan ve idrar tahlili yaptılar
doktor efendi ne alakaysa apandistten şüphelendi
zaten olmuş gecenin bir vakti daha serum takılacakmış bitince tekrar kan tahlili istiyormuş filan
yok dedim ben de öylece eve geldik
kanda wbc diye bir değer var ya en başta
o yüksekti her zamanki gibi 15 küsürdü
onun için de apandistten şüphelendi doktor
bana kendi kadın doğum doktorum söylemişti onu hamilelerde bu değer hep yüksektir zaten önemsiz diye
ben de haliyle istemedim serum filan eve geldik
hala bulanıyor midem bakalım inşallah geçer
kus kus içim çıktı sabahtan beri
böyle işte kızlar bugünüm biraz sıkıntılı geçti sonuç olarak
merhabalar ıznınız olursa bende arada bır sıze bakabılır bılgı -soru paylasabılırmıyım?
aslında ben temmuz annesıyım de dr dun ıtıbarı ılee hazıran 27 aldı dogum tarhımız de cok heyecanlıyız temmuz uzak gelırdu hazıran daha bır yakın cok sukur her seyımız iyi cok sukur saglıcakla kucagımıza almak nasıp olur ınsllll
izninz varmı arada bır ugrayı sıze bakınmayaa:44::13:
Selam kizlar herkes iyidir umarim bugun dr kontrolumuz vardi bebislerim 1242--1250--1380 olmuslar boylarida 40 olmusdoktor haftasina gore gelisimlrri cok iyi dedi suyun iyi rahim iyi dedi ciger gelistirici igne vuruldum durabildigin yere kadar durcan dayancan dedi. İste boyle guzel haberlerle donduk cok sukuro
Selam canlar gecmisi okumadım daha soz aksam okutacağım
Telden giriyorum ağzımın ici yara olmuş hemde 3 tane
Yemek bile yiyemiyorum onereceginiz evde yapabileceğim bur şey var mı
Yardım lütfen çok acıyor
Ben satıcıya sormuştum nasıl yaıyorsunuz, kullannalar nasıl kullanıyor diye. Bildiğin yorgana göre kıvırıp kullanıyorlarmış. Sadece nevresimde sorun oluyor zaten. Onu da kıvırıp kullanıyormuşsun.
sana göstermek için bakarken buldum bu daha ucuzmuşneyse kısmet diyelim biz sadece kulplarını değiştirttik. henüz gelmedi perşembe ya da cumartesi gelecek, o zaman koyarım resmini. linkide gönderiyorum
Babyhope 920 Standart Bebek Odas Takm (Bebefix Yatak Hediyeli) - Bebefix.com-Bebeinin Hereyi Burada,bebek arabas,bebek beik
Ben satıcıya sormuştum nasıl yaıyorsunuz, kullannalar nasıl kullanıyor diye. Bildiğin yorgana göre kıvırıp kullanıyorlarmış. Sadece nevresimde sorun oluyor zaten. Onu da kıvırıp kullanıyormuşsun.
Ben de bebek arabamı ve park yatağını oradan aldım. Bayağı iş yapıyor sanırım onlar
Bugün de biri bana Kraftın hem mama sandalyesi, hem beşik olan bi modeli var ondan al dedi, bulamadım ki onu
duyan eden var mı kızlar böyle bişey?
gayet de ciciymiş ya, peki bunun yanında bi de ekstra parkyatak alcak mısın yatakodasında yatması için?
of ben hala napcağıma karar veremeyenlerdenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?