2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ya işte beşiğimiz de yok bizim
sanırım en iyisi oda işini ertelemek, şimdilk bi park yatak alayım odaama

allah iyiliğini versin :) doğru demişler vesikalık değil ya suyun içinde bebişler görüntü %100 olmaz öyle düşünme kalkık burunluysa ne güzel işte bnmkininde çok minnak bi burnu vardı kafasıda yusyuvarlaktı :)

ssedosh ben kraftı beğeniyorum. Zaten o markayı almak vardı aklımda hep son anda caydım. Kraftın yeni modeli var 70 x 120. Calıpso. Bence çok güzel ve kullanışlı.

Benim aldığım tarz da sevimli duruyor. Tam bebek yatağı

canım daha önce kullanları duymuşmuydun, tavsiye üzerine mi bu markayı mı aldın?
bide ulustan aldım demişsin, ne kadara aldın?
Hi duymamıştım. Satıcı arabayı gösterirken çok beğendim. Hem o çok istediğim özellikleri vardı, anakucağının monte edilip kullanılması, hafif olması, çift yönlü olması, 360 derece dönen tekerlek vs. Hem de fiyatı diğerlerine göre makuldü. 600 araba+anakucağı, 300 park yatak. Yatağı da o kadar övdü ki onu da aldık. Sonradan kk'da bunu alanların olduğunu gördüm. Kullanınca göreceğim

o modelin linkini atarmısın canım
yazdım google amca bisürü şey çıkardı karşıma

canım çok güzeller güle kullan,
nerden aldın?
bide o el ayak izi nedir?

gg'den aldım canım el ayak izi seti hamur gibi bişi düşün yada alçı gibi bebeğin elini yada ayağını bastırıyosun o şekilde kalıyor kuruyunca hatıralık bişi yani o minnak ayakları unutmamak için aldım bunu tşkr ederiz teyzesi

ne bileyim kuzum yaa korkuyorum işte herşeyden.internette okudum bebek için en yararlı diye devamlı soluma yatıyorum sol tarafım çürüdü resmen,çok korkuyorum Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah bebişlerimizi
calipsoya bakayım canım. kraft daha bi beşik bebişk duruyor cepleri falanda var ondan daha hoş görünüyor benimde gözüme. sizin beişik ve arabanızda çok güsel. arabayı hele çok çok beğendim güle güle kullansın bebişkon

Kraft ve Sunny Baby çok benziyo zaten, bence Graco güzel değil.
Sunny Baby daha süslü duruyor ama, Kraft daha mı dayanıklı olur acaba...

bende karar veremedim,canım tentesi var ya annemde sunny babyi daha çok beğendi bu yüzden ama yakından bakınca karar veririm artıkın nasipse.yarın bulursam alacağım üçünden birini

kraft

Eki Görüntüle 687398

graco

Eki Görüntüle 687399

sunny baby

Eki Görüntüle 687400

renkleri değişikte olabilir ama model olarak bunlar,sizce hangisi kızlar?

Canım biz karaftın kini aldık kırmızı gri olanı kurduk cok sevdim ben..Sonucta kraft yani içim daha rahat etti benimm...Joker magazasından aldık normalde 319 100 lirasını hediye çeki olarak kullandırıyorlar onla da ıslak mendilimizi biberonumuzu emziğimizi şampuanımız aldık güzel oldu... :) Nevresimi de Kidboo aldım o da yakıstı bak ekleyeyim hatta...

Son düzenleme:

sağol tatlım :) nie önermiyolarmış ki acaba aldım bikere ya zararlı mıymış acaba şeysii için fln mı zararlı :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…