2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet canım çok tatlı olmuş güle güle kullansın kuzucuk inşallah

çok pahalı jokerde sanki canım yaa 319a, gerçi ben daha piyasaya bakmadım ama internette 249 falandı samba pr002 modeli. gerçi 100 lira hediye çekiyle 219a gelmiş size,karlı olmuş tekrardan güle güle kullanın inşallah...

sağol tatlım :) nie önermiyolarmış ki acaba aldım bikere ya zararlı mıymış acaba şeysii için fln mı zararlı :s

evet şeysi için zararlıymış ama bu güne kadar kullanıp zararı olmamış olanlarda var çevremde,gerçi uzun vadede bilmiyorum çünkü daha küçükler.yürütecide önermiolar mesela erkek bebekler için.bende hoşuma gitmesine rağmen alıp almamakta kararsızım o nedenle.:44:

Pdnk ve tokoyay: gecmis olsun arkadaslar. isal cok kotu. insallah en kisa zamanda gecer gider.
dogum esnasinda yirtilmadan bahsedilmis. burda bunu asgariye indirmek icin egzersiz yaptiriyolar 30. haftadan sonra basliyosun. Kegel deniliyor internetten bulabilirsiniz. yirtilmayi en asgariye indiriyormus gunde 20 kez yapilirsa. cok kolay bir yapilisi var ve bir kac dk suruyor. bunun disinda gunde 6-7 hurma yerseniz duzenli olarak oda acilmayi hizlandiriyormus. ben dun itibariyle yemeye basladim. birde duzenli yurumek ve 35. haftadan sonra merdiven inip cikmayi tavsiye ettiler. tabii bunlarin haricinde bol bol dua etmeliyiz. insallah kolayca alnimizin akiyla kucaklarimiza alicaz kuzulari. birazda pozitif dusunelim pozitif olsun. kolay olacak diye dusunelim kolay olsun insallah. birbirimiz icinde dua edelim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Süslemesini şeklini biz yapıcaz öyle mi??

aynen kurdelayla süsle ister duvara as ister sakla başka yerde ben odasına asıcam birkaç günlük olsun şöyle bi öyle bastırıcam :)

yürüteci bende duymuştum erkek bebekler için zararlı olduğunu daha almadım zaten erken onun için zamanı gelince düşünürüz artık :)

hurma yemeye kaçıncı haftada başlayacakmışız peki canım? 6-7 tane mi hergün? bi de erken doğurmayalım sonra
kegel vajina kaslarının sıkıp gerildiği egzersiz di mi canım? evet onu bende okudum kitapta.amnion sızıntısı ya da erken doğum riskiniz yoksa yapmalısınız yazıodu.

kegel nasıl bişey ki, vajinusmus tedavisinde duymuştum ama...
hurmaya başladım ben canım duymuştum, ama fazla kaçırmamak lazım tabi, Allah korusun erken doğuma da sebep olabiliyormuş.
en fazla 5-6 yiyorum.
merdiven çok zor be canım ya, ben şimdi bile çıkamıyorum 35. haftadan snra nasıl çıkalımmm

ben bu ıkısınız begendım canm
hatta Graco daha sade ve şık geldi bana

hımm bende sağlamlık konusunda sanki en çok gracoya güveniyorum ama görünüş olarak da diğerleri daha çok çekti kendine.işte zaten o nedenle 3 ü arasında kaldım sağolasın canım fikrin için

kegel o mu sadece canım... arka arkaya kaç dakika peki?

yeşile dönük bi renk bal köpüğü gibi falan o yüzden bana çeksin :) her yeride babasına benzemesin cnm :)

hurma hemen dogum yaptiran bisey degil o kadar hizli etki etmiyor. 30. haftadan sonra yemeye basliyosun. yavas yavas rahim duvarini inceltiyormus ama haftalar suruyormus tam olarak hazir olmasi. ben dun basladim yemeye. kegel konusunda oyle bir uyari yapmadilar ama sinifta riskli gebe yoktu belki ondan uyarmamislardir. hatta arabada yolculuk yaparken bile yapabilirsiniz dediler. bide kaslarin SIKILMASI 4 asamada olursa daha etkiliymis. yani 1 kez SIKMAK yerine 4 asamada yapiyorsun. bize gosterdiler nasil oldugunu ama tabii burda anlatabilmem mumkun degil:) ben daha ona baslamadim aslinda baslamam lazim

hurmanın çok faydası oluyormuş zaten doğum kolaylaştırıcı bi özelliği varmış hemde bütün vitaminleri barındırıyor
bir tane hurmaya yasini okuyup doğumunuzun kolay geçmesi için niyet edip sarıp saklayın sancınızın başladığında doğuma gitmeden önce yiyin. yine başka bir hurmaya yine yasini okuyup çocuğunuzun hayırlı imanlı biri olması için niyet edip sarıp onuda bebişinizin minik ağzına emzirmeden önce sürün. dünyada yediği ilk nimet hurma olsun. peygamber efendimizin hanımları böle yaparmış

zaten 5-6 adet yemen gerekiyor daha fazla degil. ben 2 sabah 2 oglen 2 aksam yiyorum. ustelik burda satilanlar cok kotu oldugu icin amazon.com dan almak zorunda kaldim. dun geldi ve acaip guzel kalitesi. organik hurma. aslinda daha once cok yedigim bisey degildi ama simdi cok sevdim. ustelik kandaki seker seviyesinide duzeltiyormus ve bas agrisina iyi geliyormus. malum benim sekerimde yuksek cikmisti o konudada ise yarar hemde tatli yeme isteginide kokten bitiriyor canim tatli yemek istemiyor artik. bir tasla 2-3-5 kus:)

kegel gunde 20 kez kaslari SIKIP birakmak yeterliymis bir kac dk suruyor toplamda.

ne guzel bunlari bilmiyordum hemen yapip 2 tane dogum cantama koyayim

canm.tavsyene uydum ve bebegmn kesin dondugunu fark ediyorum tekmeleri savurmaya basladi gogsumun altina altina tostosum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…