2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sardığınız peçete vs. üzerine karıştırmıcak şekilde yazı yazın karışmasın :)

zaten ben onlari minik plastik posetlere koyarim. incik boncuk posetleri evde birsuru var. normalde ofiste yemek zorunda oldugum hurmalarida o posetlere koyup cantama atiyorum bisey olmuyor. uzerlerinede yazi yazilabiliyor

kızlar ben dün nts ye girdim 31.haftamdayım fakat nts de biraz ağrı çıktı dr da normal dedi URODAY diye idrar yolu enfeksiyonu için bir ilaç verdi birde o kasılmalar için MAGVİTALadında bir ilaç verdi 10gün sonra tekrar ntsye gel dedi aynı durumda olanlar varmı henüz erken olmasına rağmen kasılmaları başlayanlar var mı?birde bebeğim bu aralar aşırı hareketlendi sanki hiç uyumuyo ve çok sert hareketleri var sizinkide öylemi acaba:)

canım nts ye girmeden bi belirti var mıydı sancıya dair? Ben daha hiç girmedim, sanırım haftayay cuma iziin için gidicem o zaman girerim.
hareketlenmesi konusuna gelince, bazen benim kızım da çok sert tepkiler veriyor, birden, durup bakıyorum öyle ne oluyor diye, uzun sürmüyor ama, şuan sularının en fazla oldukları, güclendikleri ve alanlarının geniş oldukları dönem. Bu hareketlenme ondandır diye düşünüyorum, 3 haftaya kadar azalır, çünkü göbişlerimiz dar gelmeye başlıcak

ben gragonun beşiğini çok beğeniyorum ama biraz pahalıydı yanlış hatırlamıyosam
Evet diğerlerine göre biraz pahalı canım 400küsürlerde fiyatları.çok kararsızım. :-(
Hımm bende bi kac haftaya baslayayım madem hurma olayına ;-)

Ne güzel bilgiler sağol canım.

canm.tavsyene uydum ve bebegmn kesin dondugunu fark ediyorum tekmeleri savurmaya basladi gogsumun altina altina tostosum

ay hadi inş cnm ultrasona girdiğinde söyler doktorun zaten yürüyüş yap bide tam pozisyonunu alır bebek zaten 34. haftalardan snra dönmesi güç oluyor büyüdüğü için yeri daraldığından sabit kalıyor masajla fln döndrüolar bazı bebekleri :) ultrasondan snra net bilgi ver bana bakalım dönmüş mü :)

dilca; tatlım evet yere bişi ser yumuşakca.Sonra belinin altına yastık koy uzan ayaklarını duvara ya da koltuğa dik öyle çok çok değil hafif bir kavis olucak şeklde bunu günde 4,5 kere yap 15 dk bekle o şeklde tv izlerken fln mesela zaman geçiyor anlamıosun ama bebeğin döndüğünü anlarsın bnm gebelik haftam çok küçüktüde anlamıştım siz şmdi daha kolay anlarsınız kafa vücut büyüdü sonuçta yavruşların :)

haftaiçi ama topik çok sessiz doğuranların topiği bizimkinden kalabalık anacım ya bebişler iyi olsunda neyse sıkıldım ben kaçar herkes kendine iyi baksın gidimde yemek yapim bari ben

haftaiçi ama topik çok sessiz doğuranların topiği bizimkinden kalabalık anacım ya bebişler iyi olsunda neyse sıkıldım ben kaçar herkes kendine iyi baksın gidimde yemek yapim bari ben

ben okuyorum okuyorumda yorgunluktan yazamıyorum. karnımı taşıyamıyorum artık. bu haftasonunu evde geçirmedim. cumartesi iyiydim önce. alışverişte kendimi yordum. o günden beride kendimde değilim. deminde iki göğsümden birden süt geldi.

tuvalete gittiğimde de adet olurken açıklık hissi olur ya öle hissediyorum. korkuyorum. ev berbat durumda ve yapmaya halim yok. birşey olursa rezil oldum.

birde demin annemle konuştum. eşim hakkında az olumsuz bişi söledi. ben onların düşüncelerini bildiğim için kalanını zihnimde tamamladım zaten. oturdum ağladım.

önce allah korusun sana bişi olsa evin kiri önemli değil bebekle senin sağlığın önemli herşeyden önce.Yrn bi muayene ol gidip korkmaktansa.Aileler keşke hiç karışmasa çiftlere ben erkek tarafı içinde aynı şeyi söylüyorum kız tarafı içinde herşeyden önce sen hamilesin durumunu bildikleri için anneninde öz eleştiri yapması yanlış bence eşin için öyle yada böyle eşlerimizle kalan yaşantımızı geçiricez biz onlara onlar bize muhtaç boşuna üzmüş seni annen eleştiri hakkı verme bndan snra içinizde kalsın de zaten söylemez kmse bişey daha

geçmişi işte okumuştum. orda genelde yazamıorum. nor almıştım yazmak için ama onuda bi ara yazarım :) defteri almaya gidecek yok çünkü :)

bu arada ben teletabiler gibi olmuşum. evimde boy aynası yok. annemlerde gördüm kendimi. yusyuvarlak olmuşum. göbek ayrı gitmiş, kalça ayrı. taşıyamıyorum artık kendimi

doğrudan bişi demedi de, babamın söylediği birşeyi söyledi. ben düşüncelerini biliorum zaten. o yüzden zoruma gitti işte.

odam çok dağınık ya. haftasonuda evde değildim. haftaiçi çok dağıtıoruz biz. öle böle değil ama. nasıl olsa toplucaz mantığıyla erkek bekar evi gibi oluyor :) bebeğin kıyafetleride hazır değil bu hafta randevum var zaten. onu beklicem. dr. nasıl dicem açıklık var mı diye ya ama hissi olarak öle hissediyorum

doktoru bayansa sıkıntı etme söyle gözle bakar alttan kurcalamaz yani anlaşılır açıklık olup olmadığı çok vuruyosa alttan o hissi vermiş olabilir bazen bnmde oluyor ama bazende hiç hssetmiyorum öyle bişey az kaldı inş 6,7 hafta daha dayansalar yeter bize snra istiolarsa doğsunlar :) hayır demem valla çok zorlanmaya başladım artık bende kaplumbağa gibiyim dün evde dolaşıyorum belim ağrıdı bayağı eşimde oturuyodu dio ki bana heyecanlandım ya sanki hastaneye gelmişiz sen sancı çekiosun gibi hssettim diodu

hımm bende sağlamlık konusunda sanki en çok gracoya güveniyorum ama görünüş olarak da diğerleri daha çok çekti kendine.işte zaten o nedenle 3 ü arasında kaldım sağolasın canım fikrin için

graconun salıncağını ve park yatağını almaya gitmiştik aynen resimdeki modele baktım..Contour prestige ve contour electrayıda gördüm.. bende senin gibi düşünüyordum kaliteli sağlam olsun diye ama tıkır tıkır sallanıyordu.. sunny babyler bile demir gibi yere sabitken graco az itelesen devrilecek gibiydi.. sohbetinizi görünce paylaşmak istedim..
biz ne yaptık tabiki hemen vazgeçtik ve almadık..

şimdi kararı tamamen değiştirdik mobilya beşik alıcaz..

Bugun butun gun siteye giremedim ya isyerinde bir ambargo vardi yada sitede sikinti vardi.
Dun bir kacamak yapip tatli yemistim ya sekerimi olctum 180 cikti haftasindan ileri gitmesinin sebebi ortayacikti doktorum bosuna konusmuyormus birde adama abartiyor diyordum.E tabi normal yedigimde seker cikmiyor bi kacamakla tum mevzu cikti ortaya.
Bu arada 50 mg seker yuklemesi kesin sonuc vermezmis benim cok dusuk cikmisti asil onemli olan 100 luk seker yuklemesiymis.50 mg da dusuk cikti diye rahattim guya ama alakasi yok bildigin gebelik sekerim var artik kacamak bile yok cunku bebegin sagligi icin hic iyi degilmis .
Ay bu arada cok agrasiflestim perdeci,servis gorevlisi,kocam herkesin burnundan getiriyorum sonra kendime geliyorum, aslinda haksizda sayilmam ama tepkilerim buyudu kocam diyorki sen izne ayrilinca biz na picaz hele lohusalikta senden cok korkuyorum diyor.Hamilelik ne zormus

dr. erkek. çok rahat olamıyorum onun yanında. ciddi biri. sanki açıklığım var mı diye sorarsam aptalca bir soru olacak gibime geliyor, o yüzden çekiniorum :) bu hafta bende çok zorlandım ya. dün hemen uyudum. gece tuvalete zor kalktım. giderken karnımı götüremiordum. birden ağırlaştı sanırım.

canım hurma olayını açtığın iyi olmuş benim de aklımdaydı bugün de ne zaman başlasam diye düşünüyordum. demek vakit gelmiş :) kegel egzersizi aslında her kadının düzenli olarak yapması gereken bişey. ben evlendikten sonra dr.a gittiğimde hemen anlatmıştı dr. her kadının yapması gerekir diye. doğum kolaylaşıyor, ileri yaşta idrar kaçırmayı önlüyor ve ilişkide zevki artırıyormuş :) aslında çok basit ama unutuyoruz hep işte..

iyi akşamlar kızlarrr valla geçmişi okumaya çalıştım ama yarım yamalak başardım sanırımm
kendini kötü hisseden arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum tek tek....
bebişine yeni şeyler alan arkadaşlarım var onlarada hayırlı olsun güle güle kullanın diyorummm...
onun dışında klan okadar çok şey var hepsine yorum yapmak istiyorum ama inanınki yapamıyorum çok şey varrr...
ben bugün sevgili eşimin sevgili annesindeydim çokk yoruldum misafirleri vardıı...
bide bugün çok sinirim bozuldu benm doktorumun canm hemşiresi haftalar önce aldığım randevumu yanlış kaydetmiş yarın olan randevumu malsf perşembeye yazmışşş bugün çok sinirlendim onada zaten doktordan zor yer buluyorummm gıcık oldum yaaa..

slm kızlar doktordan şimdi geldik. nidilat erken dogum hapı içiyordumya doktorum bugün ciger geliştirici 4 tane igne verdi 2 sini bugün vurdular ikisinide yarın akşam vurcaklarmış.bebegimin kiloso 1800 küsür dedi boyu 42 cm nts de yine sancılarım çıkıyor allahtan hayırlısı :26:

geçmiş olsun canm bebeğinin kilosu gayet iyi gidiyo 36. haftaya kadar dayan yeter yaa tabi allah sonuna kadar dayanmayı nasip etsin de neyse kafanı rahat tut stres yapma herşeyin hayırlısı inşallah allah sanada bebeğinide sağlık versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…