2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
merhab kızlar
daha ne günler göreceğiz
az önce ninni dinleyip söylüyordum. sonra gözümün önüne bunu söylerken bebeğimi uyuttuğum geldi. başladım ağlamaya. sonra zor tuttum kendimi. bebeğim hissetmesin diye. ya ne var ninni söylerken ağlayacak. hadi bebeğim de ağlarsa ben ninni söylerken. ben onu sakinleştirmek için söyleyeceğim ağlatmak için değil ki.

kızlar bende hastaneden geliyorum

bebegim 2.500 kilo olmuş 3 boyutlu baktık kaşlarını çatmış sinirli sinirli bakıyordu bize
doktorumuz neye kızdı acaba dedii sinirli bakışlarını yerim onunnn

oradaki asistan kızla ve hemşireyle baya bir sohbet etme şansım oldu.. çantaya koyduklarımı söyledim.çok abartma sakın diye elime bir liste verdiler, herkes dolu dolu çantayla geliyor ama açmadan geri götürüyorlar dedi.. listeyi ve datayları yarın yazıcam liste arabada kaldı

evet canm ağlamasaydın iyyiydiiimerak etme o doğduktan sonra ninni sölerken pek ağlamıyosun zatennnn o okadr çok ağlıyokiii sen sadece susturmaya odaklanıyosunnn

canım maşallahhhh...bebeğin kocaman olmuşşş hayatım zaten normal doğum olucaksa abartmaya gerçekten gerek yok bir gece kalıyosun hastanede hatta gece doğurursan ertesi akşam çıkıyosunnn ama sezeryanda iki gece yatırdıkları için yine ikişer takım gidiyo..sen kendini herşeye hazırlaaa yarın şu listeyi bi yayınlada ben daha çanta falan hazırlamadım bi bakımm neler varmışşşş

yada bide kızlarr 32 haftadan sonrakiler özellikle kaç kişi nstye girdiii acaba 32den sonra herkesi sokuyolarmı merak ettimde bide 32den sonraki herkesin kontrolleri 2 haftaya düştümü merak ettim...:26::26:

yada bide kızlarr 32 haftadan sonrakiler özellikle kaç kişi nstye girdiii acaba 32den sonra herkesi sokuyolarmı merak ettimde bide 32den sonraki herkesin kontrolleri 2 haftaya düştümü merak ettim...:26::26:

canm ben geçtiğimiz cumartesi kontroldeydim nts den fln bahsetmedi doktor
hatta bi sonraki randevumu 1 ay sonrasına verdi mayısın 10una
sasırdım bende artık daha erken gormek ıster sanıyodum
mayıs daki kontrolden sonra kontrol sürelerinide kullanarak daha sık görüşcez dedi
rahat bi kadın doktorum oda ıyı benm için
ben yeterince panik bi insanım zaten
birde bana artık ilişkiyi pek önermiyoruz dedi

Son düzenleyen: Moderatör:
hoşgeldinizz...

Hoş bulduk tatlim sende hoş geldin nasılsın

Valla cnm ben 33 haftama girdiğimde gidicem bakalım nts yegirdirecek mi kac haftada çağıracak bu gittiğimde bir ay sonra gel dedi iki haftası gitti iki haftanız kaldı

ya valla bu doktorlar beni öldürecek yaaaben bu kadar rahatlığıda sevmiyorum benm doktorum da muhtemelen aynı şekilde yapıcak gibi ya bakalım benm kontolümde perşembee ben oğlumda problemli olduğu için okadar sık doktora gittimki bunun kontol araları bana baya uzak geliyoo bide ilkinden dolayı huyluyum zatennhoşş bundan 2 hafta sonra doğurmuştum zaten yaa

Cnm senin doktorunda bir alemmis ha belki sorun olmadıgı icin hersey yolunda olduğu icin bir sya vermiştir bir sıkıntı oldumu çağırıyorlar Aten pinpiriklenme bir ay Bedir ki gecer bak iki haftanız kalmış Bizimde surda

ben dün hastaneme sordum 35 den sonra sokuyorlarmış nts ye

aynen öyle garip bi kadın ama seviyorummm doktorumuuu
eşimde dalga gecıyo
mayıstaki randevudan sonra doguma gıtcez zaten ne zaman daha sık görcekmiş diyo, haklı adamcgz
bişey kalmıyo sonrasına

anammmmm 34te mi doğurmuştun
benm sıpamın erken gelicegi tutarsa totosu acıkta kalır valla canta fln yok ortada
annemi bekliyorum sehir dısında geldignde birlikte yapalım keyifli keyili diye

Son düzenleyen: Moderatör:
ben dün hastaneme sordum 35 den sonra sokuyorlarmış nts ye

saolun kızlar yaa ben normal seyreden bi hamilelikte nasıl oluyoo bilmediğim için sordummm bakalım benm doktor napıcakkk...ayy ben bugün pek bi uyuzllandımm doktoruma a,haaa....

Ama senin adamcagiz da haklı harbi Mayıs'ta son ayımıza giricez bir defa çağırır ikincide de doguma alır heralde neyse sıkıntı olmasında ne yapalım cnm

Zeyyno cnm cok iyi olur valla bizde yararlanmış oluruz ne koyacağımı halen bilmiyorum herkes birsey diyo

öle canımmm yani bundan 2 hafta sonraaa bazen bende tırsıyorumm ama bunda herşey normal gidiyoo oyüzden daha rahatımmm.amann sus bende de yok çantaaa ne kadar rahat insanım yaaa

Kizlarrr ne cok yazmissiniz,misafirim vqrdi bugun giremedim,50 sayfadan fazla birikmis ben gecmise giderrrt yarina anca donerim heralde :)))

öle canımmm yani bundan 2 hafta sonraaa bazen bende tırsıyorumm ama bunda herşey normal gidiyoo oyüzden daha rahatımmm.amann sus bende de yok çantaaa ne kadar rahat insanım yaaa

ayyy bide temizlik işi var camlar halılar
cook tembelim cook

eveeeeeeet her satırı okuyup bitirdim :) dün kızım bi panik yaşattı bana apar topar doktora gittik sonra da iş çok yoğundu falan bişey yazamadım. herkes genel olarak iyi gördüğüm kadarıyla
ben yarın çalışabilir raporumu almak için hastaneye gidiyorum

sahra_89201
Kizlarrr ne cok yazmissiniz,misafirim vqrdi bugun giremedim,50 sayfadan fazla birikmis ben gecmise giderrrt yarina anca donerim heralde :)))​
aman canım boşver ya bitmez o geçmiş oku okuu
ahaha
ayyy bide temizlik işi var camlar halılar
cook tembelim cook
valla ben bu hafta yaptıracaktımm full yağmurlu gösteriyooo bende bu hafta kendim siler süpürüm haftaya hafta sonu artık yaptırım herhalde gıcık bu temizlik işi bee...
hayırdır canım geçmiş olsun ne oldu
37 haftaya kadar çalışıcaksın herhalde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…