merhab kızlar
daha ne günler göreceğiz
az önce ninni dinleyip söylüyordum. sonra gözümün önüne bunu söylerken bebeğimi uyuttuğum geldi. başladım ağlamaya. sonra zor tuttum kendimi. bebeğim hissetmesin diye. ya ne var ninni söylerken ağlayacak. hadi bebeğim de ağlarsa ben ninni söylerken. ben onu sakinleştirmek için söyleyeceğim ağlatmak için değil ki.
canım maşallahhhh...bebeğin kocaman olmuşşşkızlar bende hastaneden geliyorum
bebegim 2.500 kilo olmuş3 boyutlu baktık kaşlarını çatmış sinirli sinirli bakıyordu bize
doktorumuz neye kızdı acaba dediisinirli bakışlarını yerim onunnn
oradaki asistan kızla ve hemşireyle baya bir sohbet etme şansım oldu.. çantaya koyduklarımı söyledim.çok abartma sakın diye elime bir liste verdiler, herkes dolu dolu çantayla geliyor ama açmadan geri götürüyorlar dedi.. listeyi ve datayları yarın yazıcamliste arabada kaldı
Selam iyi gecelerkizlarbiz geldik:))))
yada bide kızlarr 32 haftadan sonrakiler özellikle kaç kişi nstye girdiii acaba 32den sonra herkesi sokuyolarmı merak ettimde bide 32den sonraki herkesin kontrolleri 2 haftaya düştümü merak ettim...:26::26:
hoşgeldinizz...
canm ben geçtiğimiz cumartesi kontroldeydim nts den fln bahsetmedi doktor
hatta bi sonraki randevumu 1 ay sonrasına verdi mayısın 10una
sasırdım bende artık daha erken gormek ıster sanıyodum
mayıs daki kontrolden sonra kontrol sürelerinide kullanarak daha sık görüşcez dedi
rahat bi kadın doktorumoda ıyı benm için
ben yeterince panik bi insanım zaten
birde bana artık ilişkiyi pek önermiyoruz dedi
canm ben geçtiğimiz cumartesi kontroldeydim nts den fln bahsetmedi doktor
hatta bi sonraki randevumu 1 ay sonrasına verdi mayısın 10una
sasırdım bende artık daha erken gormek ıster sanıyodum
mayıs daki kontrolden sonra kontrol sürelerinide kullanarak daha sık görüşcez dedi
rahat bi kadın doktorumoda ıyı benm için
ben yeterince panik bi insanım zaten
birde bana artık ilişkiyi pek önermiyoruz dedi
yada bide kızlarr 32 haftadan sonrakiler özellikle kaç kişi nstye girdiii acaba 32den sonra herkesi sokuyolarmı merak ettimde bide 32den sonraki herkesin kontrolleri 2 haftaya düştümü merak ettim...:26::26:
Cnm senin doktorunda bir alemmis ha belki sorun olmadıgı icin hersey yolunda olduğu icin bir sya vermiştir bir sıkıntı oldumu çağırıyorlar Aten pinpiriklenme bir ay Bedir ki gecer bak iki haftanız kalmış Bizimde surda
ya valla bu doktorlar beni öldürecek yaaaben bu kadar rahatlığıda sevmiyorum benm doktorum da muhtemelen aynı şekilde yapıcak gibi ya bakalım benm kontolümde perşembee ben oğlumda problemli olduğu için okadar sık doktora gittimki bunun kontol araları bana baya uzak geliyoo bide ilkinden dolayı huyluyum zatenn hoşş bundan 2 hafta sonra doğurmuştum zaten yaa
ben dün hastaneme sordum 35 den sonra sokuyorlarmış nts ye
ranana
Hoş bulduk tatlim sende hoş geldin nasılsın
Valla cnm ben 33 haftama girdiğimde gidicem bakalım nts yegirdirecek mi kac haftada çağıracak bu gittiğimde bir ay sonra gel dedi iki haftası gitti iki haftanız kaldı
aynen öyle garip bi kadın ama seviyorummm doktorumuuu
eşimde dalga gecıyo
mayıstaki randevudan sonra doguma gıtcez zaten ne zaman daha sık görcekmiş diyo, haklı adamcgz
bişey kalmıyo sonrasına
anammmmm 34te mi doğurmuştun
benm sıpamın erken gelicegi tutarsa totosu acıkta kalır valla canta fln yok ortada
annemi bekliyorum sehir dısında geldignde birlikte yapalım keyifli keyili diye
aynen öyle garip bi kadın ama seviyorummm doktorumuuu
eşimde dalga gecıyo
mayıstaki randevudan sonra doguma gıtcez zaten ne zaman daha sık görcekmiş diyo, haklı adamcgz
bişey kalmıyo sonrasına
anammmmm 34te mi doğurmuştun
benm sıpamın erken gelicegi tutarsa totosu acıkta kalır valla canta fln yok ortada
annemi bekliyorum sehir dısında geldignde birlikte yapalım keyifli keyili diye
öle canımmm yani bundan 2 hafta sonraaa bazen bende tırsıyorumm ama bunda herşey normal gidiyoo oyüzden daha rahatımmm.amann sus bende de yok çantaaa ne kadar rahat insanım yaaa
aman canım boşver ya bitmez o geçmiş oku okuusahra_89201Kizlarrr ne cok yazmissiniz,misafirim vqrdi bugun giremedim,50 sayfadan fazla birikmis ben gecmise giderrrt yarina anca donerim heralde :)))
valla ben bu hafta yaptıracaktımm full yağmurlu gösteriyooo bende bu hafta kendim siler süpürüm haftaya hafta sonu artık yaptırım herhalde gıcık bu temizlik işi bee...ahaha
ayyy bide temizlik işi var camlar halılar
cook tembelim cook
hayırdır canım geçmiş olsun ne oldudestyeveeeeeeet her satırı okuyup bitirdim :) dün kızım bi panik yaşattı bana apar topar doktora gittik sonra da iş çok yoğundu falan bişey yazamadım. herkes genel olarak iyi gördüğüm kadarıyla
ben yarın çalışabilir raporumu almak için hastaneye gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?