galiba bu meme olayında 3. ayımızda rahatlayacağız okumuştum bi yerde süre azalıp aralıklar artacakmış 5 dk bile yetecekmiş ve günde 4_5 kere emecekmiş
daha güçlü emecekler daha çok çekecekler ama 5 dk biraz iyimser olmuş, yettiği de olur yetmediği denasıl olacak acaba? hem büyüyecekler ,mideleri de büyüyecek ve az emecekler .Nasıl yani?*?*
ben bir ay kontrolünden sonra bıraktım ama bebekten bebeğe değişiyor mudur bilemiyorum cnm,yarı kırkınız hayırlı olsunbugün yarı kırkımız çıktı kızlar... :) allah hepimizinkine uzun ömürler versin.. bizim sarılığımız bitiyo gibi artık gözlerde çok çok az kaldı şükür.. ben hala gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir uyandırıyorum oğlumu eğer uyuyorsa tabi :) artık bazen gündüz uyuduğunda uyandırmasam 3-4 saat uyuyacak gibi oğlum çünkü çok sık uyumuyor genelde uyanık duruyor uyuduğunda uyandırmasam sarılığı yine artar mı ki? ne zaman acıktıkça emzirmeye uyandırmamaya başlayabileceğiz acaba?
cnm benim bildiğim ilk günler çok önemli hafif sarılık bizde de oldu hala geçmedi doktor bu saatten sonra artık zararı olmaz düşer demişti olmaz heralde az uyuyorsa bırak uyusunbugün yarı kırkımız çıktı kızlar... :) allah hepimizinkine uzun ömürler versin.. bizim sarılığımız bitiyo gibi artık gözlerde çok çok az kaldı şükür.. ben hala gündüz 2 saatte bir gece 3 saatte bir uyandırıyorum oğlumu eğer uyuyorsa tabi :) artık bazen gündüz uyuduğunda uyandırmasam 3-4 saat uyuyacak gibi oğlum çünkü çok sık uyumuyor genelde uyanık duruyor uyuduğunda uyandırmasam sarılığı yine artar mı ki? ne zaman acıktıkça emzirmeye uyandırmamaya başlayabileceğiz acaba?
maşallah size çok geçmiş olsun kuzucuğuna ilk aşıyı atlatmışsınız bizde yarın olucaz inşallahKızlar bugün 30 günlük olduk. İlk aşımızı yaptım. Bebişim çok ağladı çoook
Ateşi çıkmasın diye şurup verdim. Tüm gün ağladı durdu. Yeni bir emzik aldım onuda emmedi :26:
3 emzik denedik yok bu çocuk emzik almıyor.İyi mi kötü mü bilemiyorum. Bu arada biz 2 numara bebek bezine geçtik. totomuz büyüdü Gece hala uyuyamıyoruz ağlayıp ıkınıp duruyoruz.
ben bir ay kontrolünden sonra bıraktım ama bebekten bebeğe değişiyor mudur bilemiyorum cnm,yarı kırkınız hayırlı olsun
cnm benim bildiğim ilk günler çok önemli hafif sarılık bizde de oldu hala geçmedi doktor bu saatten sonra artık zararı olmaz düşer demişti olmaz heralde az uyuyorsa bırak uyusun
maşallah size çok geçmiş olsun kuzucuğuna ilk aşıyı atlatmışsınız bizde yarın olucaz inşallah
aynı sorun bende de var cnm benim kızda emziği biberonu almıyor diksiniyor midesi bulnıyor hatta kusuyor ilk günlerde sağıp vermiştim sütümü biberonla almıştı şimdi almıyor sanırım geç kldık ya
sağol canım bende haftaya bugün gidicem doktora sorayım bari.. zaten çok uyumuyor bide uyuduğunda uyandırıyorum diye üzülüyorum..
bizimde en son 11.5 çıkmıştı 12. günde sanırım bir daha kontrole çağırmadı zamanla düzelecek bol bol emzir dedi.. ahh bir de şu meme uçlarım düzelse de rahat rahat emzirsem..
sütün yoğunluğu artacakmış ve daha az kaka yapacaklarmışnasıl olacak acaba? hem büyüyecekler ,mideleri de büyüyecek ve az emecekler .Nasıl yani?*?*
Kizlar geceden bu yana sol gogsum agrriyor siziliyor oglum emerkende cok sizliyor sa ki yerinden kopacak gibi varmi ayni durumda olan ne yapmak gerekir acaba sicak bir dus aldim ama gecmedi yinede.
bizimde 12 çıkmıştı hatta geçen hafta yine var eğer geçmezse bi test daha yaparım demişti bakalım yarın ne diyecek doktor emziriyorum da niye geçmedi hala ama doktor zararı olmaz bu saatten sonra dedi geçmiş olsun benimde göğüslerimde sıkıntı var 1 ay oldu ne zaman geçicek ki ya
tek kullanimlik canimkızlar bişi soracağım, bu süt saklama poşetleri tek kullanımlık mı?
beni cagirdi doktorum. dikisimi kontrol edecek. alttan bakar mi bilmiyorum. iliskiyi bugun ben de netten arastirdim kanama bitse bile 40 gun gecsin doktor onay versin demisler. benum kanama bitmisti guya ama bugun yine olduhanımlar bısey sorcam kadın dogumcum 40 gun ilişki yasak dedi
amelıyattan bı hafta sonra kontrole gıttım onun dısında cagırmadı
kuzenım 40ın cıktıgında cagıması gerekırdı tehlike yok ilişkiye baslıyabilirsin fln diye onay vermesi gerekiyodu dedi
böyle bişey varmı sızı cagırdımı doktorunuz
canim atesi cikmadan surup vermeseydin keske. hafif bi asi sanirim benim oglum cok aglamadi, sonrasinda da bisi olmadi. asi olunca daha serin giydirmek lazimmisKızlar bugün 30 günlük olduk. İlk aşımızı yaptım. Bebişim çok ağladı çoook
Ateşi çıkmasın diye şurup verdim. Tüm gün ağladı durdu. Yeni bir emzik aldım onuda emmedi :26:
3 emzik denedik yok bu çocuk emzik almıyor.İyi mi kötü mü bilemiyorum. Bu arada biz 2 numara bebek bezine geçtik. totomuz büyüdü Gece hala uyuyamıyoruz ağlayıp ıkınıp duruyoruz.
cok sagol canim tum bebekler dunya guzeliacemiperi bebişin çok tatlı maşallah fotolarını gördüm
Kizlar ya oglumun dudagi burus burus hala ya bi de dili beyaz.doktora sordum ikisinin de normal oldugunu soyledi.eger yanaklarinda beyazlik olursa karbonat sur dedi.dudagi icin de normal dedi.ama icim hic rahat degil.
ay valla bu sarılığı bi atsaydık iyiydi.. bilmiyorum hakikaten ne zaman geçicek ama benim sıpa tam kahverengi kısmı alamıyor ya da ben veremiyorum sanırım yani üstten bakınca kahverengi kısım görünmüyor ama sanırım yanları tam alamıyor.. ne bileyim işte..
ben de tutmuyorum canim. tutmamak gunah degil Allah bize izin vermis, sadece simdi tutamadiklarimizi sonradan kaza etmemiz gerekiyorbugun ramazani serif aynin 2. gunu hamd olsun ..Ben bu yil emzirdgim icin tutamiyorum.Tuhafima gidiyo ama napalim kazalarini tutacam kismetse..Siz naptiniz oruc tutuyormusunzz ? emziren Annelerin tutmamasi gunahmi acaba ?
bizimde 12 çıkmıştı hatta geçen hafta yine var eğer geçmezse bi test daha yaparım demişti bakalım yarın ne diyecek doktor emziriyorum da niye geçmedi hala ama doktor zararı olmaz bu saatten sonra dedi geçmiş olsun benimde göğüslerimde sıkıntı var 1 ay oldu ne zaman geçicek ki ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?