2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
denoz canimm benim ne denir bu durumda bilemedim ama okurken gözlerimden yaslar akti engel olamadim (( basion sagolsun canim insallah en kisa zamanda rabbim kucagina guzeler guzeli kucuk kucuk meleklerle doldursun rabbim sana bol bol sabir versin acini unutturacak daha buyuk dert vermesin insallahh :)) canim benim melegin seni cennetin kapisinda bekleyecek unutma bunu :))) sana sefatci olcak: tabiki bu aciyi dindirmek icin suan böyle düsünmek cok zordur allah yardimcin olsun yalniz veda ediyorum demisin canim senin icin cok zor olur tahmin edebilyiorum ama yinede bizleir unutmayip kendinden haberler vermek icin ara sirada olsa ugra :)))) seni kocaman öpüyorummmm

hullyy canim tebrik ederim dogum yapmisin gözun aydin allah anali babali büyütsün yalniz oglusunuz resmini göremedim eklememisin hala haa bu arada sona kalmayi basardin valla kiz ben sana erken dogurursun dedikce sen sonlara kaldin masallahhh

suzan canim cok sükür sende kavusmusun yavruna gecmis olsun tebrik ederim. ssizden baska bildigim kadariyla doguracak olan kalmamisti zaten :)) allah anali babali büyütsün hayirli evlat olsunlar insallahhh . senin bebisinde fotosunu bekliyorut ))

Son düzenleme:

benimki de avnt bende sağamıyordum. göğsün konduğu masaj yapan ek parçayı çıkardım öyle sağdım.

kızlar uykusuzluktan olmayan şeyler gören duyan var mı aranızda? Gece ben bişey duydum, eşim inatla yok öyle birşey diyor ama o kadar netti ki, şimdi bile kulağımda..çok canım sıkıldı

ben iki kere çocuğun yürüyüp bana doğru geldiğini sandım ve cidden korktum

benimde ilk başta hastanede falan hep kardeşim baktı. acıdan çocuğu gözüm görmüyordu zaten :) spinal sezeryan oldum ama çocuğu bana doğru düzgün göstermediler. odaya çıktığımda da hemen getirmediler. baya bi sonra gördüm çocuğu.

ve benimki de sanırım kızkardeşimi annesi falan sanıyor. onda çok uslu. o salladığında falan hemen uyuyor.

benim sütümde sanırım yağlı değil. eşim tereyağ falan ye demişti. onlardan yemeğe çalışıyorum . sürekli aç bi oğlum var o yüzden yeterki o doysunda kilo falan da hiç umrumda değil.

Günaydın annişler.
Bugün doğum yapalı tam 21 gün olmasına rağmen balon gibiyim. Şişliklerim hala inmedi. Öyle aman aman tuzlu yediğim de yok. Bol su içiyorum zaten. Salatalık ta çok yiyorum. Ama yok yok hala balon gibiyim. Ayakkabılarımı özledim. Sizler ne durumdasınız?

geridönüşüm, talia kızlar hoşgeldiniz özlettiniz vallahadi zeyyno da gelsin unutalım gitsin..seviyorum sizlerii

kızlar bebişiniz günde kaç kez kakasını yapıyor benim oğlum bugün abarttı birazda ateşi vardı acaba ateşten mi yoksa normal mi diye soruyum sizlere dedim.
benimki bazen 6-7 yapıyor cnm dr. normal dedi, 8-9 da yapar 3 gün hiç yapmadığı da olurmuş

çok tatlı maşallah. benimki pek emzik almıyor. siz nerden aldınız.
bu ağzındaki bebedorun yenidoğanı, mamajoonun yenidoğanını da güzel alıyor

kızlar ya uykusuzluktan ölüyorum resmen..bir yandan oğlumu sallıyorum bir yandan yazıyorum. Benim hayta oğlum iki gündür biberon peşinde çünkü. Sabahları iki saat ben uyuyordum, annem bakıyordu. Benim uyanmamı bekleyemediğinden annem biberonla sağılmış sütümden vermeye başladı düzenli olarak, bu arada biberonumuz dr.brownsun anne göğsüne en yakın olan geniş ağızlı ve en az akışı olanı. 3-4 gündür meme ile kavgaları artmıştı ben de gazdan sanıyordum, önceki gece bütün gece beslenmek için ağladı ama ben gaz sanıp gaz çıkarmaya çalıştım çünkü memeyi veriyorum almıyor. Sonra dün akşam annemle keşfettik ki aç ama memeyi almak istemiyor biberon istiyor. Biberonun başlığını bir kapışı var ki görmeniz lazım, annem alınca susuyor ben alınca başlıyor ağlamaya. Meğer 3-4 gündür şöyle oluyormuş, direnip direnip en son açlığa dayanamayıp memeyi alıyormuş.Dün gece yine bütün gece ayaktaydık. Hemen biberon işi bitti tabi, bundan sonra ilaç kaşığı ile verilecek sağılmış sütler. O işi de bir şekil çözmemiz lazım çünkü ben işteyken annem mecbur beslemek zorunda kalacak. Sabaha kadar azıcık süt sağdım, onu kaşığın ucu ile verdim, sonra memeyi dayadım kollarımda hal kalmadı ama sabah biraz inadı kırılmış gibiydi.Az buçuk emdi, şimdi uyudu. Biz bu kabusu bir de mama ve şırınga ikilisi ile yaşamıştık. Bırakana kadar canımız çıkmıştı. Neyse ki benim de inadım inattır. O meme alınacak

selam kızlar sizi uzun zamandır takip ediyorum ama hiç yazmadım ben de haziran annesiyim 3 haziranda suni sancıyla normal doğum yaptım dünya tatlısı bir oğlum var hepimizinkini allah bağışlasın bu cumartesi kırkımız çıkıyor allahın izniyle merak ettiğim bişey var oğlumun düzeni yok hiç,hergün huy değiştiriyor bazen uyuyor bazen uyumuyor,aman aman bi gaz problemimiz yok sadece anne sütüyle besleniyor..dün mesela sadece 2 kere uyudu 2şer saat akşam üstü 3 te bi uyandı 9.30 da uyudu tekrar banyodan sonra..ama önceki gün de çalar saat gibi gece de gündüz de 2-3 saatte bir uyandı emdi tekrar uyudu.uyanık kaldığı zamanda bol bol emmek istiyor kucakta gezinmek istiyor falan...sizinkiler de böyle mi? ne zaman düzene oturcak uykusu falan,o kendi mi belirlicek düzenini ben neler yapabilirim? geceyi gündüzü öğrettim gündüz hep ses yapıyorum evde salonda tv açıkken uyuyor,gece odasında beşiğinde uyuyor..neyse çok uzattım kızlar uyuması ne zaman düzene biner ki?

mama ve şırıngadan vazgeçirdiysen biberondan da geçirirsin hemen alışıveriyolar

benimkide biberona alıştı. önce aventinkinden veriodum. ondan bol gelmesine alıştı.şimdi nuk u veriyorum ama nuk tan da benim göğsümden de süt az gelior die sinirleniyor. göğsümdeyken bana vuruyor. biberonlayken elinyle yüzünü sıkıyor falan. kaşıkla vermeyi denedim almadı. ağzından geri çıkardı hep

kızlar ben çok bunalıyorum ya. nefes alamıyor gibi oluyorum. bugün ateşim de var ondan daha şiddetli bu durum. iştahım falan yok. bi iç sıkıntısı karamsarlık var..

canım hoşgeldin oh be özledim valla haa...canım bizde pişikten muzderibiz sürekliş kaka yapıyoo yetişemiyom valla ıslka mendilini yıkayıp öle kullanıyorum günde birkez poposunada yıkıyorumm chicconun pişik kremini kullanıyorum ama hala devam ediyoo...ben bunları bi sordurayım bakimm kocişimee..

Keep merhaba, oğluşuna bayıldım Allah bağışlansın:) biz de kızımızı kucağımıza aldık çok şükür.

Yazını okuyunca yazmak istedim. Biz de Dr brown kullanıyoruz bir de medela calma biberon. Medela anne memesine en çok benzeyen biberon ve bebekler kesinlikle alışmıyor. Hatta biberonu sevmiyorlar:) kızım çalmadan sonra memeyi görünce mutlu oluyor:) eşim çabuk pes ettiği için Dr brown veriyor ama ben vereceksem çalma ile veriyorum. hoşlanmıyor tabi... Çocuk doktorumuz kesinlikle biberon kullanmayın demişti ama calmaya izin vermişti. :) düşün artık:)

İstersen bir de bu biberonu dene ancak 50 tl gibi bir fiyatı var. Ancak bu parayı verdikten sonra calmayı da kabul etmeyebilir paran boşa gidebilir bilgin olsun. Umarım işine yarar . Görüşmek üzere

Anlattiklarini birebir yasadik cnm. Bebekler o kadae zeki ki hangisi daha kolaysa onu trrcih ediyorlar.bnde memeyi alistiecam diye akla karayi sectim.artk biberon yok,kaucuk kasikla veriorum.pasa pasa aliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…