canım hemoroid bendede olmuştu doktor bir krem yazdı onunla geçti çok şükür göğüslerin içinde susam yağı mucize gibi geldi göğsüme bir ay boyunca çok çektim gçğüs ağrısından Allaha şükür bişeyim kalmadı a101 mağazasına susam yağı gelmişti onu aldım kullandım ama bura okumuştum tahin alıp onun üstündeki yağı da sürersen iyi gelir geçmiş olsun
arkadaşlar oğlum sancıdan duramıyodu kolik diye pışpışlayıp duruyoduk gece uykumuz yoktu karrpuzun çok sancılı gaz yaptığını öğrendim hele de akşam yiyince daha fena oluyo 3 gündür karpuz yemiyorum bebeğim gitti yenisi geldi sanki meğerse oğlum çok usluymuşyazık bebişlere karpuz yemeyin bir de kiraz
ayy süper yaa benm kız neli seviyokii
arkadaşlarında dediği gibi derece kullan canım erkekler hararetli olur sıcağı çok sewmezlerSelam arkadaslar
Bölük pörcük bır gecenın ardından gune hızlı basladık oglumla.sımdı tosba gıbı uyusada geceden bu yana canıma okudu afacan
Sıze bı sorum olcak.bız malum Agrı dayız burası gecelerı serın ve gunduzlerı sıcak olmakla bırlıkte bunaltıcı havaya sahıp olmayan bır memleket.sorum su ogluma sapka takmalı mıyım? Ve atlet+bır kat kıyafet yeterlı mı? Gece uyurken penye battanıye ınce mı olur?
Gunduz bıle kucagımıza battanıyesıyle alıyoruz ıkı dakika alsak uzerınden hemen hapsuruyor..durum bu
kızlar ben hamılelık kılolarımı veremıyorummmmmmm
14-15 kılo almama ragmen 6 kılosu gıttı sadece
cok mu yıyorum anlamadım kı
hepde ömrum boyu kıloma cok dıkkat etmışımdır
sezeryandanmı acaba anlamadım
sızler kaç kılo verdınız
20 gunluk olduk bgn
bnm oğlum az uyuduğu için bol vakti var sanırım..oda oda geziyoruz biz, bazen kitap fln okuyoruz keyfi yerindeyse dinliyor, bazen resimlere bakıyor, youtubedan çocuk şarkıları açıyorum ona bayılıyor,babası ve anneannesi ile "lunapark" oynuyorlar şöyle ki kucaklarına alıp havalara kaldırıp indiriyorlar zıplayıp hopluyorlar hem gaz çıkıyor hem eğleniyor ama bnm gücüm yetmiyor onu yapmayakızlar bebişlerinizi nasıl oyalıyorsunuz
Kızlar sizlerle vedalaşmaya geldim...
Nerdeyse bir aydır herkesin doğum yapmasını bekliyordum bu satırları yazabilmek için...Ama anladığım kadarıyla haziran annelerinden doğum yapmayan kalmadı...
28 gün önce 11 haziranda bebeğim melek oldu
Saat 9.09 da dünyaya gelen kızım ancak 6 saat hayatta kalabildi...
Otopsi sonuçlarına göre dünyada sadece 7 kez görülmüş olan akciğerle ilgili bir yapısal eksiklikle geldi meleğim...
Ve kordon kesildikten sonra sadece 6 saat tutunabildi hayata...
Bu satırları o kadar zor yazıyorum ki...ama sizlere de veda etmeden gitmek istemedim...ne de olsa 9 ay boyunca birbirimize dertlerimizi anlattık..sizlerden çok güzel destekler aldım...hepinize çok teşekkür ederim....
Kendinize ve bebeklerinize nooolur çok iyi bakın.
Hepsine sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum...ve herbirinin o güzel yanaklarından öpüyorum...
her banyo sonrasi bubchenin bebek sutuyle masaj yapiyorum. agladigi icin hemen surmek zorun da kaliyorum.konak henuz yok ama dedigin gibi yapip onlem alsam iyi olacakACEMİPERİ
canım her banyodan sonra bütün vücudunu ve saçlarının diplerine
güvendiğin bi markanın bebe yağı ile masaj yap
biz iki günde bir banyo ettiriyoruz her banyo sonrasıda güzelce masaj yapıyoruz,kafasınada penye bi şapka tak o yağı emene kadar üşümesin..
cildinin kurumasına izin vermiyorum.
bebekler deri değiştirdikleri için konaklar normal ciltlleri kuruyor farklı bi ortama geldiler çünkü
o yüzden nemli tutmak lazım... k. valide hep böyle yapıyor çok şükür hiç bişi olmadı
eltimin iki çocuğu vardı onlarada yaptı gerçekten konak falan oluşmadı
önce bunu dene istersen senin yapacağın gerçekten zor bebiş üşütür falan allah korusun..
Kızlar paşama emzik aldım 27 günlük olduk. Başta emziğe çok karşıydım ama susması için alayım dedim.
Ama emziği tutmuyor. Aslında canı isteyince tutuyor. altı temiz karnı tok olunca keyif yapmak için 10 dk emiyor sonra atıyor.
Alışması için geç mi kaldım ?
Sizinkiler nasıl. emziği sürekli mi emiyorlar yoksa kısa periyotlarla mı?
canım sen ağrıda mısın bende bi sene orada görev yaptım şimdi ığdırdayımSelam arkadaslar
Bölük pörcük bır gecenın ardından gune hızlı basladık oglumla.sımdı tosba gıbı uyusada geceden bu yana canıma okudu afacan
Sıze bı sorum olcak.bız malum Agrı dayız burası gecelerı serın ve gunduzlerı sıcak olmakla bırlıkte bunaltıcı havaya sahıp olmayan bır memleket.sorum su ogluma sapka takmalı mıyım? Ve atlet+bır kat kıyafet yeterlı mı? Gece uyurken penye battanıye ınce mı olur?
Gunduz bıle kucagımıza battanıyesıyle alıyoruz ıkı dakika alsak uzerınden hemen hapsuruyor..durum bu
Kızlar evde tıkılıp kalmak çok kötü...ben ki 12 yıldır çalışan bir insan evden çıkamamak ,1.5 saat de bir memematik görevini yapmak,aralarda uyumaya çalışmak,7 yaşındaki kızımı da idare etmeye çalışmak çok zor
dışarı çıksam bile sürekli emmek istiyor paşam,sürekli emzirmek için bir yer aramak da zor bulmak da
gerçekten çok sessiz burasıArkadaslar artik eskilerden giren arkadzlar niye girmiyr cok az arkads gelyr.biz 47 gunluk olduk hala gazla ugrSiyrum.anlDimki yemekle icmekle alakasi yok.ekmek zeytin yedim bigun yine oldu.bu cocuklar nasil beslenecek onu yeme bunu yeme.sut olmuyor o zaman.bugun nohut pisirecem yesemmiki korkuyorum.siz neler yiyorsunuz
Arkadaslar artik eskilerden giren arkadzlar niye girmiyr cok az arkads gelyr.biz 47 gunluk olduk hala gazla ugrSiyrum.anlDimki yemekle icmekle alakasi yok.ekmek zeytin yedim bigun yine oldu.bu cocuklar nasil beslenecek onu yeme bunu yeme.sut olmuyor o zaman.bugun nohut pisirecem yesemmiki korkuyorum.siz neler yiyorsunuz
galiba bu meme olayında 3. ayımızda rahatlayacağız okumuştum bi yerde süre azalıp aralıklar artacakmış 5 dk bile yetecekmiş ve günde 4_5 kere emecekmiş
bende emzirirken düşünüyorum hep ne güzel bir mucize anne bebeğini hiç bir ek gıdaya ihtiyaç kalmadan kendi vücudundan besleyebiliyorewet ya herkes meşgul galiba kimsecikler yok
geçmişi okumaktan yorulduğum ve gözlerimin yandığı günleri özledim
ben herşey yiyorum çok şükür ya beni kim gördüyse hiç bişey ayırt etme alışırsa çocuk baştan alışır dedi
çok şükür ciddi gaz sorunumuz olmadı herşeyide yiyorum..
yemeğine biraz kimyon at canım bide bebişi takibe al bakalım nelerde sancılanıyor ona göre bakarsın
ayy inşallah bende okumuştum süt git gide kıvamlaştığı için yetiyormuş ve uzun süre tok tutuyormuş
allahım sen ne buyuksun herşey öyle güzel ayarlanmışki şükürler olsun
şimdiye kadar süt olayan göğüslerden süüt geliyormucize değilde nedir bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?