ne gaz sancısı nöbetleri ne emzirme ne de evde tek başıma bunlarla uğraşmak yoruyor...
karnımda bacaklarımda yeni yeni çatlaklarımı fark ediyorum...canımı sıkmıyor değil....
kocamı özlüyorum,aynı evde çok uzakmışız gibi geliyor,hele de ramazan geldi ki yorgun bitap ağzını bıçak açmıyor...
ama evde olmak hakikaten çok sıkıcı.....
misafir furyam da bitti,belki ondandır,yalnız kalınca böyle bi de alışkın olmayınca...
herkes aynı canım benim inan kocamla hiç yaşamadığımız şeyleri yaşıyoruz sanki düşmanız ew içinde
ister istemez stresimizi birbirimizden çıkartmaya çalışıyoruz ama geçecek düzene girecez
şükürler olsun her günümüze böyle durumlarda hep kendimizden bir aşağısına bakmayı unutmayın
örnğn;DENOZ arkadaşımız bizim yerimizde olmak için neler vermezdi
beterin beteri var yırtıklar pırtıklar tabi olacak anne olmak kolaymı
Evet aslında çok haklısın....ben de size bunu yazmayı düşünmüştüm...
Noolur kendinizi bırakmayın kızlar gerçekten...onların size çoook ihtiyaçları var...
Nurgülün dediği gibi sizin yerinizde olmak için nelerimi vermezdim...
Herşeyde bir hayır vardır Allah da benim için bunu hayırlı gördü...
O yüzden bebeklerinizle yaşadığınız her anın kıymetini bilin...
Zaten lohusalığın başlı başına psikolojisi zor ama bunların hepsi geçecek ve bebeklerinizle çok güzel zamanlarınız olacak...
canım benim sakın yanlış anlama amacım yarana tuz basmak değildi
en yakın ve canlı örnek sen olduğun için yazdım kusura bakma
sende haline şükret bide ona iiyice alışıp kaybetmek vardı
tabi bunun uzunu kısası farketmez o kadar taşşımışsın annelik hamileliliğin ilk gününden başlıyor
rabbim herşeyin hayırlısını bilir,belki ömür boyu sakat olacaktı sende isyan edeceğin günler olacaktı
ifade edemiyorum çok üüzüldümtoparlanınca en yakın zamanda ii haberlerini bekliyoruz rabbim yar ve yardımcın olsun
bende geçtim bu dönemden lohusalık berbat bişi insan o kadar yolunu gözlediği bebeğine bile kötü gözle
bakıyor,sanki hayatını alt üst etmeye gelmiş bi yaratıkmış gibi görüyor..
ama arkadaşlarda atlatacaklar sonra eşini gözün bile görmüyor,herşeyin oluveriyorlar
sabıırrr....sabııırrrr...sabıırrrr..
Biz 20 mizi ucurduk iki gun once. 20 tane tas toplayip banyo suyuna attik. Bebegimi artik kundaklayamiyorum izin vermiyor. Uykusu sirasinda huzursuzlanip uyanma belirtisi gosterirse diger yonune ceviriyorum. Son 1 haftadir kakasini yaparken zorlaniyor. O kendini kastikca benim karnim agriiyor. Bugun oglum aglayarak uyanmis kiz kardesim almis yuz ustu yatirip elini karnina koyup hafifce masaj yapmis. Simdi misil misil uyuyor. Bnim anladigim bebek ilk agladiginda ilk once yonunu degistir, olmadi yuz ustu yatir
yok canım yanlış anlamadım zaten, sen kendini kötü hissetme noolur...
ben de senin söylediklerini yazmayı düşünüyordum ama yanlış anlaşılmasından korktum senden böyle bir şey gelince ben de destek vereyim dedim...
aslında hiçbirinizi üzmek istemedim bu haberi vererek çünkü loğusalıkta da insan çok duygusal oluyor herşeye çok çabuk üzülüp sinirlenebiliyordur....ama size veda etmeden de gitmek istemedim...
inşallah burdan size güzel haberlerimi yazabilirim..Allah hepinize hepimize sabır versin....
önce 6 set baş parmakla karnına saat yönünde yarım yuvarlak çiziyorum, sonra 6 set kaburgalardan aşağıya doğru düz çizgi şeklinde sonra 6 set bacakları karnına doğru büküyorum. sonra başa dönüyoruz. Bu önden, bir de yüzüstü yatırıp sırttan aşağıya doğru ve yanlardan aşağıya doğru düz indiriyoruz parmakları..youtube da fln var, birkaç tanesini birleştirip bizimkinde en çok işe yarayanlardan setler yapıyorum ben böylekızlar bu gaz için parmak masajını nasıl yapıyosunuz
hanımlar bısey sorcam kadın dogumcum 40 gun ilişki yasak dedi
amelıyattan bı hafta sonra kontrole gıttım onun dısında cagırmadı
kuzenım 40ın cıktıgında cagıması gerekırdı tehlike yok ilişkiye baslıyabilirsin fln diye onay vermesi gerekiyo dedi
böyle bişey varmı sızı cagırdımı doktorunuz
doktorunun demesine gerek yokki tatlım 40 gün kanaman olsun olmasın lohusasın sen
dinimizcede günah zaten...
haaaa ama bazılarında enfeksyon olabiliyor onun için fitil veriliyor oda tehlikeliymiş
ilişki anaınla o mikroplar rahime gittiği için zararlıymış diye biiliyorum
ama idrarda yanma vs.. akıntı kokulu değilse ve düzene girdiyse sorun yoktur inşallah...
sen yinede bi git istersen herhangi bi kadın doğumcuya
canım sen ağrıda mısın bende bi sene orada görev yaptım şimdi ığdırdayım
ohhh hadi gözünüz aydın canım daha nicee nice 20 ler geçirin inşallah... darısı 40nıza olsun..
biz yarı kırkındada 40 taş topladık ama:26::26: 20 mi mi olması gerekiyomuş
bide kocakarıların yaptığı bi kaç bişi uyguladık yazıyımda gülün biraz
40 TAŞ topladık her birine ihlas suresi okuduk,
BİR TANE EL AYNASI; geleceği parlak olsun diye
BİR ALTIN,BOZUK PARA; paralı ve zengin olsun diye
1 KALEM(BEN 2 TANE ATTIMçünkü bizim iki tarafta hep şoför araba manyagı hepsi ); okusun büyük adam olsun diye
bu kadardı sanırım
40 gün kontrolü oluyor cnm standart diye biliyordum ben, bildiğim herkes gitti çünkü:44:..ilişki sezeryanda kanama bitince oluyor ama normali bilmiyorumhanımlar bısey sorcam kadın dogumcum 40 gun ilişki yasak dedi
amelıyattan bı hafta sonra kontrole gıttım onun dısında cagırmadı
kuzenım 40ın cıktıgında cagıması gerekırdı tehlike yok ilişkiye baslıyabilirsin fln diye onay vermesi gerekiyodu dedi
böyle bişey varmı sızı cagırdımı doktorunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?