2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın kızlarr bizim şikayetlerimizz pamukçuk ve pişikk gazı zaten saymıyoruzz...uykusuzlukta cabasıı kızlar gerçekten cadı oluyomuşşşş...bizim kızda tutmadı emzik bende aventinkini alıyım barii
herkesin bir derdi var allahım bugünleri çabuk atlatmayı nasip etsin..göğüslerim hala acıyooo geçmşti tekrar başladı sinirlerim bozuluyoo artıkk....bu arada kızım 20 dakika emerdi şimdii 10 15 dakikada bırakıyoo neden anlamadımm 2 3 gündür bölee doyuyodur herhalde...:26:

denoz çok üzüldüm. Allah sabır versin.

bugün 23. gün. benim hala dikişlerim acıyor. dikişleri acıyan var mı başka benim gibi. normal midir?

hiç anlamadım bu masajı. önceden benimki kendi kendine çıkarıyordu, artık ıkınıyor zorlanıyor. videosunun linkini paylaşabilir misin? ben sadece sırtına vurarak çıkarmaya çalışıyorum işe yaramıyor gnelde.

bugün 23. gün. benim hala dikişlerim acıyor. dikişleri acıyan var mı başka benim gibi. normal midir?

Benim de 21. günüm. Benim de dikişlerim acıyor. Geçen hafta doktoruma sormuştum bunu. 3 hafta daha hissedersin , sonra daha rahatlarsın demişti. Galiba 40 ın çıkmasına denk geliyor bu süre. Özellikle emzirirken aşağ baskı oluyor , o zaman acı daha fazla hissediyorum. Bir de terlediğim zaman dikişlerimi sızlatıyor , bu yüzden sık sık duş alıyorum

slm annişler,

topiği terk eden arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz.sizsiz çok sessiz oluyordu buralar.sizlerin yerini tutamıyoruz.ayrıca burda o kadar şey paylaşılıyo herkes birbirinden bir şey öğreniyo.birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var.

bu arada kızlar az çatladım diyordum ama göbeğime bir baktım hiç çatlak yoktu ne biçim çatlamış.bacaklarımda öle.memelerde de çatlak var.offff o fit vucüttn birşey kalmadı geriye.o kadar kremler kullandım yağlandım fayda etmedi.hala da kullanıyorum bir umut diye.

şimdi bir geçmişi okuyayım ne var ne yok.

canım biz sudocrem kulanıyoruz şuana kadar pişik olmadı bebek.eczanelerde satılıyo dene istersen.

benimki de 15-20 dk emerdi şimdi 10 dk yetiyor sanki 5 dk daha zorlayarak emziriyorum uyuyor bende anlamadım...

canım hoşgeldin.. benimde acıyor zorlayınca ve terleyince yanıyor..

ya çok beleşçi bunlar benimki de memeyi tutana kadar ucunu emmeye çalışıyor o ağzına alıyor ben çıkartıp doğru vermeye çalışıyorum bu arada emdiği için ucundan azcık süt geliyor ya bırakıyor emmeyi o sütü yalamaya başlıyor kedi gibi.. beleşçisin oğlum diyorum bende..

canım aynı biberonu bizde kullanıyoruz.geçen eşimle dışarı çıktı kv bebeğe biberonla sütümden verdi.oğlum gece emmeye kalktığında memeyi almadı.normalde meme diye yırtınır saldırırdı.şaşırdım çok o günden beride biberon vermiyorum.kırkıma az kaldı,bi çıksn nereye gitsem götürcem bebeği.bi örtü alcam yanıma nerde olsa emzircem(burdaki hemşireler öle diyo.nerde olsan emzir sen annesin utanma dediler:)bir gece almadı nerdeyse.sabaha aç kalınca paşa paşa aldı.ama göğüslerim hep yara.çok acıyorlar.inat et emzir derim bende

geri dönen arkadaşlar hoşgeldiniz sevindim sizi gördüğüme benim oğlum sabahları kakasını yapamıyor çok zorlanıyor varmı bunu yaşayan

maşallah sizee
ama keşke oğluşunu böyle anlatmasaydın nazara gelmesin
benim sıpada 40ı çıkana kadar böyleydi sonra kendine geldi tabi ağlayarak yaptırıyor istediğini

ewet onlar ilaç ver diyor, bilmeyince ne yapacaksın sende haklısın bana dese bende verirdim..
benide ablam uyardı sağolsun vermedim ince giydirdim ve sürekli kontrol ettim çok şükür bişi olmadı..
şimdi bi daha ki aşımızada ağrı kesici ve ateş düşürücü içirde gel dedi bu aşı daha ağır olacak dedi
ama ben yine vermeyecem nasipse kontrol ederim sürekli

geçer canım merak etme onların kafaları çok yumuşak neresi çıkıntı ise sürekli o yene yatırki düzelsin..

ben geldim:)

küsüp gittiğimin ertesi günü

hoşgeldiin canım ne iyi ettin herşey oldu geçti bu mübarek ayda küs durulmaz günah
bende sana mesaj atıcaktım tam sen benden önce dawranmışsın..
talliada gelmiş ne güzel sizede bu yakışırdı canım arkadaşlarımm

benim tosba iyice alıştı kısa kola başka şeyler giydirice ağlıyo ve çok terliyo

vaaay zibidiii vaaay
yesinler onun cıbıldak yerlerini

hoş geldin tatlım bu ne güzel süprisss böleee
çook sewindirik oldum vallaa
nasılsııın bakalıım
bende tutmuyorum tutanda yok bildiğim kadarıyla,zaten tutmasınlarda
yazıık bebişlere
ZEYNOO da gelicekmiiş bana ölee dedii

ben gündüz hep yıkıyorum tatlım sadece geceleri ıslak mendil ile temizliyorum
çünkü altı yıkanınca çok mutlu oluyor uyumak istemiyor bi süre o da bana zor oluyo tabi
belki bezini sewmedi bezini değiştir geçmezse[/COLOR]

oğlum 40çıktıktan sonra coştu valla ''maymun gözünü açtı''hesabı dünyada olduğunun farkına vardı
2 gündür anamı ağlatıyo kahvaltı bile yapamaıyorum açlıktan ellerim titriyo artık
bütün gece sömürüyo tabi memeyi
yere bıraktığım an basıyo çığlığı
bi süre ağlasın almıyım kucağa diyorum sesinin çıktığı kadar bağırıyor valla
oturup gülüyorum bacaksız şimdiden beni parmağında oynatıyor
tam kahvaltı yapıcam masaya oturuyorum ağlamaya başlıyor
bizde iki gündür masaya beraber oturuyoruz o kucağımda beni emiyor bende kahvaltımı yapıyorum son çare
ne yapıyım ama çok komik bi kare
ANNESİ YESİN ONUN TOTOŞUUNU

bizimde çıktı dün 40ımız şimdilik bi değişiklik yok gibi ama aileme göre ne yapsa huy değiştirdi oluyo

kızlar benim bebişin gözünde 2 gördüm kıl gibi bişey var sizce sıkıntı olur mu

1 aydır gaz sorunumuz yoktu tam 1 aylık olduk gaz sancılarımız başladı. aslan gibi kükrüyoruz valla. ne masaj ne duş ne ilaç hiçbişey fayda etmedi ya. dün hastaneye giittik hastanede klima vurdu galiba bebeğimi gece zeytinyağı bile içirdim gece az biraz yeşil kaka yapmış üşüdü galiba bebeğim sabah sarı kakasını yaptı sevindim enfeksiyon kaptı diye korkmuş

gaz için zinco kullanıyorum. sizlerin önereceği varmı

canm kendi kendine bırakıyorsa doyuyodur. az önce trt1de doktor söyledi emdikten sonra başı geriye doğru rahatlamış havası ile düşüyorsa doymuştur eğer azından memeyi çıkarmıyor siz uyardıkça emiyorsa aç ama yorgundur diyo. bizimki tok evin aç kedisi ben azından almazsam sürekli emiyo sonra susak doyduğunu anlamadı iiçn çok emdiği için kusuyor.emdikçede gazı oluyor

benimde kızım doğalı c.tesi 1 ay olucak kısmet olursa.doğumdan daha zormuş çocuk bakmak :) bütün gece gaz sancısından uyumuyor.ve gecenin sonnunda ben uykusuz her gece yorgun öylesiye şarkısını söylüyorum :)neler denedim neler.masajlar banyolar sıcak havlular yokk fayda etmiyor . hırsından devamlı beni emiyor gögüslerim mosmor oldu resmen .ilk günler her gün kakasını yapıyordu son zamanlarda 3 günde bir fitil veriyoruz ilaçta kullanıyorum ama çok faydasını gördüm diyemem .o yüzden çokta verme taraftarı olmuyorum açıkcası .aranızda benim gibi sorun yaşıyan varmı.?

kaka konusunda bende aynıyım sabahları çok zorlanıyor kızarıyor bozarıyor bize fitil vermişti ama çok zorda kalırsanız kullanın dedi

Oh bugun topikk iyi arkadSlr geri gelmis hpsgelmis.iki gundur gazli kizim 48 gunluk olduk bi ara bitti sanmistim dun nohutta yemedim.dun aksama kadar ikindi kAkA yapmadi gunde bir kez ama cok yapardii.bende kulak cubugundan korktum bir kagit peceteyi ince burkup zeytinyagina batirdim hafif koydum patir patir yapti.oh dedim artik uyur bu kez hickirik emzirdim gecmedi agla agla ici cikti yavrumun sonra gectide ikimizde rahattladik.ben pisik icin popolin ve bepantol kullaniyorum pisik olmadi.23.de kalca ultrasonu ve iki aylik asimiz var ateslenmesinden korkuyorum.bir aylik asisini yaptiranlar asi ates yapmiyor bosa ilac vermeyin.olmaz ama olursa verin.bebegi pamukcuk olanlar agzini maden syuyla silin.pamukcukoldugi icin memeyi az emiyorlar agzi aciyor cunkugogus yarasina sadece sutumle sildim gogsumu islak biraktim gecti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…