2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ahh kuzum senin koca iyimiş öle her koca yemez bu olayları bi boşar kalırsın ortada ben zaten odilekçeyi verirsem bidaha koca yüzü görmemek için veririm 2 çocuktan sonraa otur kalk kocan anlayışlı olduğu için dua ett bende yok ordan biliyom yannii anlayışsız öküz insan öle kalıyooo

canım oğlumda çok savaş verdim mutfakta iç en azından diye malsf başarılı olamadım artık ısrar etmiyorumm çocuklar uyuduktan sonra kapıyı kapatıp içiyor sabaha kadar açık bırakıyorum camı öle idare ediyorum kapattıktan sonrada ısınması için bekliyozz...canım bizdede iki banyo varda bizim odamızdakini biz kullanıyoruz diğerindede büyük elektronik duş var o iş sakatt ama oturma odasını bozmaya karar verdim gereksizz...

evet ya geriden gelince bende sonradan yırtık dondan fırlamış gibi hissediyorum kendimii
valla aynen öle oluyoo sana yetişemiyomm

canım hepimizinki öle benmkinin ishali nerdeyse 2 aydır varr takma düzelirr

işin zor canım yaa adamlarda okusa olmuyo okumasa olmuyoo neyse idare etceksiniz artık allah yardımcınız olsun şekerimm...evet bende oturma odasını bozmaya karar verdimm çamaşır odası benm için çoook önemliii...
benmkininde öle saçma hayalleri varda bizim bi ev değiştirme dururmumuz var onun için pek girişmiyoruz tadilat işlerineee burda kalıcağımız kesinleştiği an ev bütünüyle değişicekk

canım dedim ya malsff bişi yapamıyorumm bende içiyodum hamilelikte içmedim ama şimdi ara sıra içiyorum özelliklede kocam kafamı bozduğundaa

ah ahh neyse geçti ogünler şükürrr gelince bi kahva muhabbeti yaparız ozaman ....
Nikotinsiz eloktronik sigaralar var ama ayni keyfi vermiyor bir defa denedim kaldirip attim tadi igrenc..
evet canım bende aldım ama pört çıktı malsff...

kızlar itiraf ediyorum küçükken bakkal osman amcanın dükkanından sakız yürüttüm hemde 2 kere
aman hangimiz çocukken böle şeyler yapmadıki hayatım da bakkal osman amca çıkıyomuş şimdi ver sakız paramı diyee

1 aylık kontrolümüzde bana da doktor geriye doğru çek her banyodan sonra demişti. ama ben tırsıyorum öyle şeylerden. yapmamıştım. bizimkide zorlanıyordu çişini yaparken. zaten sünneti erken yaşlarda yapmayı düşünüyordum. işe başlamadan hallettik çok şükür

ay hayatım çok özür dilerim ya ben aklımca sana yardımcı oluyorum güya hay aklıma tüküreyim ağlama lütfen çok kötü oldum çok özür dilerim düşüncesizlik ettim çok özür dilerim haklısın ya çok aptalım affet lütfen
dur hemen sileyim o mesajı da okuyup okuyup üzülme ay içim acıdı sen ağlayarak okudum deyince ya üf çok özür dilerim

Profildeki senin oğlan mı. Çoook tatlı çıkmış ya. Kocaman olmuş görüşmeyeli. Görüşmeyeli dedim de aklıma geldi ne zaman görüşüyoz

ek gıdaya geçmeden görüşmeyelim bence

durmadan emzirme odasına gitmekten kurtulup iki sohbet ederiz.

istanbuldakilerle toplu bi buluşma olsun diye konuştuk minikusla.

cevahir sanki orta yer gibi. beylikdüzülüler metrobüsle gelir. diğerleri de nasıl gelirse gelsin artık

Cnm cok üzüldüm senin adina esin hakkinda da daha fazla Yorum yapmicam artik.. zira agzima hic hos kelimeler gelmiyor.. senin esin sonuçta kizabilirsin bana yada ben seni istemeyerek de olsa kirabilirim ki bana kirilmani hic istemem..
Onun icin esine allahtan akil sanada bol sabir dilemekten baska bisi gelmiyor elimden...

benim de öyle yapmam gerekirken salak gibi açık açık söylendim üzdüm lover ı
ne bileyim çok sinir olmuştum yazıvermişim öyle dan dan ne varsa üff aptal kafam

Profildeki senin oğlan mı. Çoook tatlı çıkmış ya. Kocaman olmuş görüşmeyeli. Görüşmeyeli dedim de aklıma geldi ne zaman görüşüyoz
benimki şekerim teşekkür ederiz teyzesi. haftaya görüşebilirz valla

yazacağım cewabı hkn yzmış

hoşbulduk bebişimmmm

ayneeeeeennnn
yok cnm ya 4 gündür aynı renk pantalonlarını giymiş millet aynı pantalonu giyiyo sanırmış
hep biz yapıyoz valla bunları. benimki çocuğu bugüne kadar daha 2 kere uyuttu. ama yinde çok fazla öküzlüğünü görmedim allahı var

günaydın kızlarr çocuklarımdan sonra bende grip oldum şimdi ma aile hastayız babamız hariççç:2:

Geçmiş olsun cnm grip çok zor yaaa emziriirken bide daha zor uyuz bi hastalık .çabuk atlatirsin inşallah.

Kizlar bu dis çıkarmak ne zormuş ve nekadar zaman süreceği de belli değil puf

kızlar misafir geliyor şimdi bi de üstüne oğlum ateşli, yeni uyudu...iki arada bir derede bakıyorum ve çkıyorum ve hepinizi öpüyoruumm

kendinede vakit ayır bence erkeklerede hak vermeli resmen alt üst olduk tamam anne olduk onun çocuguna bakıyoruz ama eşi olduğunuzuda unutmayın gönlünü doldur biraz adamcazın cicimm
Bende akşama kadar pijamalarla geziyorum kocişin gelmesine yakın bi duş alıp iki cici giyinip
öyle çıkıyorum karşısına
aynı şey bizim başımıza gelse bizde ister istemez uzaklaşırız dimi ama
Hatta geçenlerde bi olay anlattı çok zoruma gitti
arkadaşıyla geziyolarmış,kadının kucağında 3 aylık çocuk varmış hatunda zayıfmış tabi
arkadaşı demişki abi ya milletin karılarına bak doğum yapmış ama taş gibi bizimkilerde doğumdan
sonra 100 kilo oluyolar demiş.
Kolaysa gelsinde o doğursun dedim

evinin ihtiyacını en iyi sen bilirsin tatlım ama anlattıkların mantıklı geldi

Canım benim olur mu öyle şey düşüncesizlik etmedin sadece içinden geçenleri söyledin ama bunlar zaten biliyorum ben Afetmek ne demek yaaa canımmm Ay walla ben artık girmeyim topige kimsede neşe bırakmadım

Özür dilerim herkesten :105:

benim de öyle yapmam gerekirken salak gibi açık açık söylendim üzdüm lover ı
ne bileyim çok sinir olmuştum yazıvermişim öyle dan dan ne varsa üff aptal kafam

Neyse canlar accık keyiflenelim

kızlar misafir geliyor şimdi bi de üstüne oğlum ateşli, yeni uyudu...iki arada bir derede bakıyorum ve çkıyorum ve hepinizi öpüyoruumm

Çooook geçmiş olsun. Mışıl mışıl uyusun oğlun hemde ateşi düşsün

Cnm öyle dusunme sonuçta bir çoğumuz ayni seyleri soyledik icimizden. Sen sesli olarak hepimizin adina soylemis oldun aslında. . Lover bizi biliyor kötü niyetle hareket etmiyoruz sonucta.. bu kadar sey paylaşıyoruz.. o uzulmesin baska birsey istemiyoruz

anlayışın için çok teşekkür ederim tatlım bundan sonra daha dikkatli olucam
ayrıca hiçbir yere gidemezsin güvenliksiz mi kalalım burada

aynen canım ya ben de onu üzdüğüm için çok kötü oldum ama sağolsun çok anlayışlı
patavatsızlığımı hoşgördü

Of of kış için zar zor hazırladığım konserve domateslerin 4tanesi bozuldu o kadarda kontrol ettim ama neden oldu anlamadım ayarsız kocam fazla sıkmış kapakları heralde hava almışlar

ayyy bizde annemle ablama yaptık 40 küsür şişe , sonradan bozulmasın diye annem şişeleri ters çevirip 15 dk kadar suda kaynattı
eğer hava alıyosa kendini beli ediyo tekrardan sıkıyo
hemde garanti oluyo aklında bulunsun...

zeyyno eşin sana niye öyle diyo kız

ayy bende soracaktım atlamışım bakkk
ZEYNOO CEWAPP VER NE P.Ç LİK YAPIONN BEYAAA

Kayıp balık nurgu66
buralardayım tatlım ya bayram seyran derken anca toparlandım
bide eşim pc yi kuzenine hediye etmiş nete giremiyorum telefondanda alıntı yapamayınca hiç bişi anlamıyorum
şimdi anacuumdayım eşim iş dolayısıyla şehir dışında 10 gündür burdan takılıyorum

desty slm canım
işe başlamışsın sanırım
ee kolay gelsin tatlım. bebişe kim bakiii

canım annem bizde kalıyor artık, o bakıyor.

nasıl geçti canım. ilk günler zor olacak bizim için. çalışma saatlerin nasıl. süt iznini nasıl kullanıyorsun?

sabah 08:10da evden çıkıyor akşam 18:10da eve giriyorum. bazen öğlenlerı eve gelebilme şansım var. süt iznini cuma günleri kullanıcam yani haftada 4 gün çalışıcam tabi şirket yan çizmezse pek güvenemiyorum nedense... neyse iyi düşünelim iyi olsun, kötüyü çağırmayalım.

Ahahaaa
Evet sanirim topigi ileride lina nin üzerine yapicam baksana anasi sattirmiyorr

Ay cnm üzülme napcaksin mecburen katlaniyoruz bende 20 sinde başlıyorum allah yardimcimiz olsun

Amin. Amin alışıyorum işte

bugun benim doğumgünüm ama kocam hala hatırlamadı hesabımın bulunduğu bütün bankalardan bile msj geldi benim kocadan tık yok yine unuttu kütük kafalı

canımmmmmmmmmmmmm mutlu yaşlar

gülme krizine girdimmmm

kesin geliyorum ben

konu kocalardan açılmışken benimki de resmen uyurgezerdir
çok enteresandır böyle fiziksel olarak tamamen uyanır kalkar benle konuşur ama mental olarak hala rüyadadır
bazen uyanıp gece gece kızıyor bana ben mi koydum o malları oraya diyor numuneleri getirdiniz mi diyor kafa işte kalmış yani
gece uyandırıyorum bazen horlayınca sussun diye çünkü resmen uykumdan uyanıyorum onun kükremelerine
uyandığında otomatiğe bağlamış oluyor ayağa kalkıyor pişş pişş diye boş kollarını uyutuyor
hele bazen uykusunda konuşuyor gülüyor gece gece gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum
sonra bilinci açılınca da gülüyor kendine ne saçmaladım ben yine diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…