ahh kuzum senin koca iyimiş öle her koca yemez bu olayları bi boşar kalırsın ortada ben zaten odilekçeyi verirsem bidaha koca yüzü görmemek için veririm 2 çocuktan sonraa otur kalk kocan anlayışlı olduğu için dua ett bende yok ordan biliyom yannii anlayışsız öküz insan öle kalıyoookız senin koca hakikaten kaynana tipiii heee
aslında erkekler ev temizligine falan o kadar karısmazlar :26:
o zaman sende bir kadın al canım belli zamanlarda.. temizligini yaptır..
bunu ekstra bişi olarak görme sonucta sorumlulukların cogaldıı...yanlış hatırlamıyorsam birde calışıyordun sen..
temizlik parasını elektirik su dogalgaz gibi zorunlu görmelisinn bence.. o zaman eksta bir para gidiyormus gibi hissetmiyorsun
evlendigimizde ilk zamanlar herseyi kendim yapmaya calışıyordum.. temizlik ütü yemek.. sonra bi baktım köle gibiyimm
e ben evlendim ama evlenmeden önce yemegim önüme geliyordu temizlik ütü yapmıyordum annem sagolsun.. çalışıyordum cünkü...
evlendim kendim birde kocamın tüm yükü üzerime kaldıı.. e ben o zaman niye evlendim kii diye büyük bir boşluga düştümm
evlendigimizin 3. ayıı adliyeye gidip boşanma dilekçesi verdimm hemde eşime hiç bişi söylemedenbu arad birde avukat bakıyorum tabiii
aynı akşam eşim bişeyler oldugunu farketti baskı yaptıı bana noldu noldu diye.. ben başladım aglamaya
hem aglıyorum hem boşanıyorum senden diye anlatıyorum
adam şoka girdi resmen
anlattım ona ben hem evde hem işde çalışıyorum gece 11 e kadar oturamıyorum, haftasonu temizlik ütü yapıyorumm.. senin yüzünden hayatım kaydı benim diyeeboşanalım flört edelim diyorum eskisi gibii
sarıldı bana sacmalama o dilekçeyi gidip yarın alalım anlatsaydın çözüm bulurduk falan dedi..
sonra annesine bi kadın ayarlatmış ayda bir defa geliyor dip köşe temizliyor.. yemek yapma derdim yok akşam çogu zaman kendi hallediyor.. işi dolayısıyla sürekli gömlek giyor gömlek ütüsüde yorucu biliyosnuz, biriktiriyor kuru temizlemeye götürüp hepsini toplu ütületiyorarada bir ben yapıyorumm
sonucta bu işler tek başlarına kolay gibi görünüyor ne varki yaparım 2 dakikada diyorsun ama üst üste birikince epey yoruyor.. yapmaktan cok düşüncesi bile yoruyor adamıı
demem o ki kendinizi bu kadar ezdirmeyin.. biraz sopanızı gösterin inanın işe yarıyor..
canım oğlumda çok savaş verdim mutfakta iç en azından diye malsf başarılı olamadım artık ısrar etmiyorumm çocuklar uyuduktan sonra kapıyı kapatıp içiyor sabaha kadar açık bırakıyorum camı öle idare ediyorum kapattıktan sonrada ısınması için bekliyozz...canım bizdede iki banyo varda bizim odamızdakini biz kullanıyoruz diğerindede büyük elektronik duş var o iş sakatt ama oturma odasını bozmaya karar verdim gereksizz...cnm bence kullanmadıgın her odayı degerlendir bosuna oda beklemesin öyle boş boş..
bir tane boş oda cok güzel oluyor gercekten ama emir olunca orası onun odası olduuu
bende 2 tane banyo var ya biri kucuk biri büyük.. kücük olan tuvaleti iptal ettirip camasır makinasını oraya aldım dolap falan yaptırdım.. ıvır zıvır hep oraya koyuyorummortalık düzenlı oluyor böylee.
eger senınde 2 banyon varsa böylede yapabilirsın, yoksa eger bir tane odayı feda edeceksin mecburennn
canım bide bende baya sıkı sigara içen biriydim esimde öylee..ben hamileligimde eşimde hamileligim 8. aylarında bıraktıkk..
fakat biz hiç evin içinde sigara içmezdik, ya balkon yada mutfakta camda içerdik :26:
evin içinde sigara içilmesi biz sigara içenleri bile rahatsız ediyor eşin nasıl içebiliyor
hem 2 çcouk var kızsana içmesinnn
valla aynen öle oluyoo sana yetişemiyommevet ya geriden gelince bende sonradan yırtık dondan fırlamış gibi hissediyorum kendimii
Selam kızlarrrr ya bıde bır sey danısıcam size benim kızım ishal oldu ya dun aksam popusundan cıkan sese uyandım dıyebılırım amamn allahım neydi o öleDişleride bayağı fena oldu kızardı ıyıce damakları böyle bır durum yaşayan varmı aranızda erken diş çıkartıyoruz biz 3,5 aylık oldu
canım hepimizinki öle benmkinin ishali nerdeyse 2 aydır varr takma düzelirr
ayy benim koca bebk de bana fırsat vermiyor..yok film izleyelim yok beraber bişeyler yapalım o yüzden akşamları girdiğim zaman adamın saçları diken diken oluyorgerçi ben de onu gün içinde özlüyorum, yanına kıvrılmak istiyorum hep...
saol canım benimmmm
o açıdan çok haklısın canım...onlar tamamen hayatlarına devam ederken senin evin içinde sürekli bunalman, bazı şeylerden fedakarlık etmen (ki annelik böyle birşey heralde) insanı yorar..kıskançlık da cabası...ben bile rahat olduğum halde eski formumda olmadığım için eşimi kıskanıp duruyordum...doğumdan sonra tabii istediğim kıyafeti giyemeyince ve oda janti gibi ortada dolanınca çıkar o gömleği sen de benim gibi paçoz gez diyordumki benimkisi çok küçük bir örnek ama geçecek bu zamanlar da hayatım..eskisinden çok güçlü bir şekilde işine sarılacak ve istediklerini yapacaksın..çünkü seni motive eden çooook tatlı bir evladın var....
olmaz zeynommm eğlenemeyiz sen bu topiğin gülüsünnnnn
saol canım benim ama nerde ben de çıtırlık...ruhum öyleee
yaş 35 ziraa
olur keepcim yoksa fesatımdan çatlıcammmmmm
Anam ne olmus buraya böyle kac sayfa ilerlemis dünden beri zaten 10-15 dk firsat gecmis elime hangi sayfada kaldimi da hatiamiyorum zaten kim gidip alinti yapicak simdi okadar sayfadan.. Aklimda kalanlara cevap vereyim bari bugünlük..
HKN: canim benimkinin uni askeri bir bölüm oldugu icin 200 km mesafe de ayda bir hafta gidip sinavlara girmesi gerekiyor bu süre icinde de otelde kaliyor malum cok uzak.. Zaten cok yardimi oluyordu ya simdi birde görevden gelince oturup ders calismasi lazim :S
Sebzelerimde firsat verse birisi yapip yiyecegim de hic durmuyor sirf kanguruya koyup hareket edince susuyor onuda ben iyice alisir diye sürekli kullanmak istemiyorum
Fotografa gelince de kesin görmüssündür hayatim ya 4-5 ay hep albümümdeyi ve biz seninle o siralar arkadastik yok hala görmedim diyorsan eklerim belki senin icin
DENOZ: saol canim insallah kisa sürede atlatir artik vücudumu zor ayakta tutuyormusum gibi hissediyorum ne cok zormus meger cocuk.. Fotograf icinde tesekkür ederim canim ayni seyler senin icinde gecerli kesinlikle yasini göstermiyorsun zaten masallah
HÜLYAERDEM: valla ne zaman senle konussak hep yanlis birsey yazarim alinirsin diye düsündüm genelde acaba bir alinganligina falandenk geldim de onun icinmi böyle hatirliyorum bilmiyorum.. Birde kilo konusundan bahsetmissin sende benim gibi cok kilo almistin bildigim kadariyla zaten 110
Falandin sanirim doguma giderken simdi 104 yazmissin hic kilo veremedinmi canim dogumdan sonra?
Bende tam 30 kilo almistim malesef :S
HKN: canim evinle ilgili bence boz gitsin odani madem fazla kullanilmiyor kafana göre yap hem degisiklik yapman evdekilere de pozitif bir enerji verir bence (ben genel de degisiklik yapinca böyle hissederim de hep )
3-5 misafir gelecek ihtiyac olup odayi kullanicam diye öyle durmasindan sa
işin zor canım yaa adamlarda okusa olmuyo okumasa olmuyoo neyse idare etceksiniz artık allah yardımcınız olsun şekerimm...evet bende oturma odasını bozmaya karar verdimm çamaşır odası benm için çoook önemliii...
benmkininde öle saçma hayalleri varda bizim bi ev değiştirme dururmumuz var onun için pek girişmiyoruz tadilat işlerineee burda kalıcağımız kesinleştiği an ev bütünüyle değişicekkcanım bence çamaşır odanı kesinlikle tut..aynen ben de senin gibi düşünüyorum..
camaşır asma, ütü ıvır zıvır için öyle bi oda lazım..oturma odası olayını da sevmiyorum zaten...
bizim ev 3+1 biri kızımın odası, biri yatak diğerini de eşim çalışma odası yapmıştı ama ben ele geçirdim..açıyorum çamaşırlığı ütü de cabası..çıldırıyor odasını ele geçirdim diye..neymiş film odası yapacakmış orayı...hahaayyyyyytttttt
canım dedim ya malsff bişi yapamıyorumm bende içiyodum hamilelikte içmedim ama şimdi ara sıra içiyorum özelliklede kocam kafamı bozduğundaabuna da katılıyorum..biz de eşimle içiyoruz ikimiz de ama sadece balkonda..
evin içinde çocuk olmadığı halde ben de içirmiyorum...
hkncım çocuklar için sen de ısrar et eşine içmesin içerde..
bu konularda karışmayı pek sevmiyorum ama çocuklar açısından diye şeyettim ben de
tatlım ben de aynen öyle hamile kaldığımı öğrendiğim an hepsini atmıştım ve hamilelikte bi daha içmemiştim...
ne güzel bırakırım diyordum ki...
o felaket gün..dikişli halimle hastane dışına çıkarak ilk sigaramı yaktım..yakış o yakışşşş
ah ahh neyse geçti ogünler şükürrr gelince bi kahva muhabbeti yaparız ozaman ....
evet canım bende aldım ama pört çıktı malsff...Nikotinsiz eloktronik sigaralar var ama ayni keyfi vermiyor bir defa denedim kaldirip attim tadi igrenc..
aman hangimiz çocukken böle şeyler yapmadıki hayatım da bakkal osman amca çıkıyomuş şimdi ver sakız paramı diyeekızlar itiraf ediyorum küçükken bakkal osman amcanın dükkanından sakız yürüttüm hemde 2 kere
senin ayagin degil baska bir taraflarin acikta kalmis bence
beni sen hep aavatarindaki resim gibi hayal ediyorumm nedense:26::26:uzun boylu ince esmer zarif bir bayan ayrica kivircik saclarinda olabilirr
tamm canim cektireyimde bence senin boya ihtiyaqcin yok gördugum kadariyla gayet iyi boyunn
gel canim gelll beraber akalim bodrumaa
ahh canim benim cok tsk ederim benide buralara kadar almaya gelceginiz icin
ayy erkek milleti degilmii hemen baska seyler anlarlarrküs desen kus anlarlarr dün bende kizimi susturmaya calsiyorum yataktaa uyusun diye ugrasiyorum bizimkinnde eli benim bir taraflarimda geziyorr
icimden sunun suratinin ortasn bi cakacam uyku sersemi nerdne geldigini biel anlamiyacak dedim
dogum günün kutlu olsun hayatim nice mutlu seneleree insallahh:119::119::119::119::119:
ay tatlıım benim oğlan mıgırdandı. onu pişpişlerken ben de sızmışım
ben seni anneme benzetiyorum
açık kumral, mavi veya yeşil göz, beyaz ten
çevresine karşı çok neşeli, hayat dolu amaaaaa içinde fırtınalar kopan, hep kaygılı ve çok fedakar
tutturabildim mi bişiler:44:benmkide aynı yaa ne yaptığı belli değil ben istiyom yüz vermiyoo o istiyo ben yorgun oluyom amann iyice bi tuhaf oldu bu işlerrrcok guzel hayal etmisin canim ama malesef tutmadiimavi göz kumral beyaz ten tmm benim kizi tarif etmisinn cevreme karsi cok neseli odlugum söylenemez aslinda cok soguk zannederler benii cekingen bir yapim oldugu icin hemen giremem bir ortama sicak davranamam ama son yazdigin cumleler tamamiyle dogruu orasini cok dogru tahmin etmisin firtinalar kopar icimde ama disariya cok belli etmeden yasarim
bu arada im saclarim simsiyah kömur gibi cok yogun yani kalin ( kuaförler nefret ediyor benim sacimi yapmaktan; hemde öve öve bitiremezler cok kaliteli cok guzel saclariniz var diye ) hafif dalgali dumduz degil asla cok gicigim bunada( ela gözlü ( bal köpügüne daha cok yakin :) Bugday (beyaza) yakin tenli.kiraz dudakli elma yanakli, sisko kisa boylu birisiym iste
ay canim bilmiyordum belki söylemisindir ama benim hafisa cok zayif oldugu icin cabuk unutuyorum bazi seyleri cok gecmis olsun, rabbim hayirlisini nasip etsin insallah :))
Bebegimu uyutuyor sandi galibaa okuyunca nasil bir kahkaha atttim binadakiler bebege birsey oldu sanip gelcekler diye cok korktumm
ay canim ne diye sucluluk hissediyorsunki sen mecbursun kalmisin kv dende hastaymis zaten annen babanla ugrasiyordu bakamaz
canim senin yerinde bende olsam kizimi birakip suan icin ise gidemezdim (Gitmek zorunda kalanlarinda rabbim yardimcisi olsun )
Bosu bosuna sucluluk hissetme hayirli olsun keyfini cikar bu gunlerin tadina var :))
Denoz guzel yazmis canim madem hersey dört dörtluk olmasini istiyor o halde oda elini yilanin deligine sokacak ya kendisi yapcak yada yapcak briisni bulcakk herseyi senin uzerine atamazz sen de insansin robot degilsinn
saol canım hepimize inşallah 21 iş günü içinde gelecekmişş doğtaşdan aldık korsan modelii çok istedi bizim sıpaa benmde .çok hoşuma gitti gelsinde bakalım bi yerleşiyim artıkkcanım bizdede aynı durum sözkonusuydu benim ev 3+1 biri yatak odası biri oturma odası biri çamaşır odası(ben dağınık odası da diyorum) bebek odası yaparken birini iptal etmek gerekti bende oturma odasını iptal ettim çünkü çamaşır odası benim kurtarıcım orayı iptal edersem birsürü ıvır zıvır ortada kalacaktı oturma odasını da çok fazla kullanmıyordum dediğin gibi yaptım bozdum linaya oda yaptım bence oturma odanı kullanmıyorsan boz gitsin zaten artık oturma odasımı kaldı yahu:))
kağanın odası da hayırlı olsun alınca resmini paylaş olar mı