Bizimkisi alt taraf tam orta da agri kesici falan da hic fayda etmiyor 1 haftadir gündüzleri ne yapacagimi sasirdim bende en uzun uykusu yarim saat aksam 7-8 gibi yorgunluktan resmen baygin düsüyor neyseki geceleri uyuyor
bende yardim edicek kimse de yok su icmeye vaktim olmuyor sürekli kucakta sütüm azaliyor diye ayni korku var malum aramiz da 6 gün varmis sadece bizde 10.06 dogumluyuz
Hem bu dis ciksa rahatlamaz canim kolay kolay bundan sonra biri cikar digeri baslar uzun bir süre disten cekicek yavrular
Tv de geçen bir doktor temiz bi bezi ıslatıp buzluğa koyun sonra onunla dişetlerine masaj yapın demişti soğuk rahatlatırmış.. Allah kolaylık versin canım
Tv de geçen bir doktor temiz bi bezi ıslatıp buzluğa koyun sonra onunla dişetlerine masaj yapın demişti soğuk rahatlatırmış.. Allah kolaylık versin canım
Saol canim aslin da buzluga atilan dis kasiyicilardan birsürü aldim ama tutmayi daha yeni ögreniyor oldugu icin kontrol edemiyor eline oyuncak tutturuyorum onu kemirmeye calisiyor sürekli.. Yarin birde onu deneyeyim bakalim
ben de pek yemek yapamıyorum
kızımla akşama kadar yapışık gezdiğimizden yiyecek bir şeyler hazırlamak hayal
sürekli kek bisküvi varsa poğaça börek filan :26:
böyle kilo verilir mi hiç
aşk olsun sen olmasan kızının hatrı var :) 2 saattir yenileme yapıyorum kimse yazmıodu ondan dedim. ben seni merak ediyorum sabahtan beri. foto koysana
melinaz oyun minderi yapmış ya.. bana da aşk geldi akşam üstü kalktım minder yapmaya koyuldum..
benim neyime oyun minderi..
parmağım acıdı dikmekten..
dahada bitmedi ama bitiremessem uyuyamam ben şimdi..
yarın atarım resimlerini.. inşallah güzel olur..