2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Tv de geçen bir doktor temiz bi bezi ıslatıp buzluğa koyun sonra onunla dişetlerine masaj yapın demişti soğuk rahatlatırmış.. Allah kolaylık versin canım

cnm durup dururken demiyor tabiki
Bi muziplik yapinca söylüyor geneldee

Biz biraz kanka evlilerdeniz sorun olmuo aramizda

Ooo vardiya kankam da buradaymis
Üzülme sekerim ben geldim bakkk

ay ben bu yemeyle nasıl eski halime dönücem ya hem yiyorum hem şikayet ediyorum ne yaman çelişkiyim dimi pfffss

Ooo vardiya kankam da buradaymis
Üzülme sekerim ben geldim bakkk

dengem altüst oldu ya. eşimde gelmedi daha. herşey senin yüzünden

geldiğine sevindim. facebookumda kimse yok, evde kimse yok, tv de bişi yok, topikte bişi yok bunaldım yaa

Tv de geçen bir doktor temiz bi bezi ıslatıp buzluğa koyun sonra onunla dişetlerine masaj yapın demişti soğuk rahatlatırmış.. Allah kolaylık versin canım

Saol canim aslin da buzluga atilan dis kasiyicilardan birsürü aldim ama tutmayi daha yeni ögreniyor oldugu icin kontrol edemiyor eline oyuncak tutturuyorum onu kemirmeye calisiyor sürekli.. Yarin birde onu deneyeyim bakalim

ay ben bu yemeyle nasıl eski halime dönücem ya hem yiyorum hem şikayet ediyorum ne yaman çelişkiyim dimi pfffss

ben kilo vermek yerine alıyorum. yemek yapmadığım için aç kaldıkça ekmek arası yapıorum. haliyle kilo alıyorum. hamileykende ekmekten aldım kiloyu..

ben kilo vermek yerine alıyorum. yemek yapmadığım için aç kaldıkça ekmek arası yapıorum. haliyle kilo alıyorum. hamileykende ekmekten aldım kiloyu..

ben de pek yemek yapamıyorum
kızımla akşama kadar yapışık gezdiğimizden yiyecek bir şeyler hazırlamak hayal
sürekli kek bisküvi varsa poğaça börek filan :26:
böyle kilo verilir mi hiç

ay bizi adamdan saymadın mı kız topikte bizden ala bişi mi olur

aşk olsun sen olmasan kızının hatrı var :) 2 saattir yenileme yapıyorum kimse yazmıodu ondan dedim. ben seni merak ediyorum sabahtan beri. foto koysana

melinaz oyun minderi yapmış ya.. bana da aşk geldi akşam üstü kalktım minder yapmaya koyuldum..
benim neyime oyun minderi..
parmağım acıdı dikmekten..
dahada bitmedi ama bitiremessem uyuyamam ben şimdi..
yarın atarım resimlerini.. inşallah güzel olur..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…