Dusa girilecek, mutfak toplanicak, birde uzun sac dustan sonra 1 saat kurutulacak nasil üseniyorum ya yarin da kocis geliyor üstüm basim süt kokusu böyle de karsilamak istemiyorum
merhaba kızlar nasılsınız ben iyice giremez oldum ya .
siz beni özledinizmi bilmem ama ben o hamileyken gece yarılarına kadar sohbetlerimizi özledim
kesinlikle cocuktan girememezlil degil
tam 2 aydır kaynanam ve kayınpederim bendelerdi. bayramdada 15 gün eşimin memleketindeydik.
sonunda kaynpederler gitti.2 aylık maratondan kurtuldum
cok dertliyim anlıycagınız.
neyse bebişleriniz iyidir inşallah
biz biraz küçük kaldık ya byüyemioruz galiba
2700 kilo dogmuştu şimdi 6 kilo
etrafımdaki herkes bebek cok zayıf dediler bende onlara inan anca mama veriorum cabucak kilo alın bebegim diye hemde anne sütü ikisini veriorum bilmniorum iyimi yapıorum ama
bu akşam minder yapcam diye yemekte yapmadım ..
adam geldi hani yemek diyo..
dedim ben diyetteyim sende yeme ..
çay demledi kahvaltı yaptı garibim ..
sabahada minderi yeriz artık :76:
aşk olsun sen olmasan kızının hatrı var :) 2 saattir yenileme yapıyorum kimse yazmıodu ondan dedim. ben seni merak ediyorum sabahtan beri. foto koysana
fotolar flaşta tatlım koyarım tabi albüm yaparım sizin için
düz saçlı çekik gözlü minik ağızlı bir şeyim işte
ünv deyken perma yaptırmıştım uzun süre öyle kullandım çok da sevmiştim keşke kıvırcık saçlı olsam
Suan kac kilosun tatlim ? Ben 66 oldum sükür ama ideal kiloma inmem lazim 55-60 gibi dün annem dogumdan sonra videoya cekmis beni izleyince kendimden utandim öküz gibi yemisim resmen bildigin dana gibi geziyormusum ortada bu aralar benim de istahim cok acik kendimi frenliyorum sürekli
benim gibi pisboğaz birine bunu sorduğun için seni kınıyorum şekerim
pudink
beyaz tenli olduğumdan kocam vanilyalı pudinkim benim derdi de bana oradan kaldı
hoşbulduk kızlar
bu arada sizin bebişeriniz ne kadar saclı hepis maaşallah
ben dün benim oglanının sacını makinayla sıfıra verdim hep dökülüyodu öperken agızma geliodu
canım sıkıldı keleş oglan yaptım hem daha sık ve gür çıkar
Suan kac kilosun tatlim ? Ben 66 oldum sükür ama ideal kiloma inmem lazim 55-60 gibi dün annem dogumdan sonra videoya cekmis beni izleyince kendimden utandim öküz gibi yemisim resmen bildigin dana gibi geziyormusum ortada bu aralar benim de istahim cok acik kendimi frenliyorum sürekli
1.60 boyla 62 kiloyum hayatım
kilolu değilsin ki deme sakın çünkü hayatımın en şişko zamanlarını yaşıyorum
27 beden pantolonlarım kaldı öyle bakıyorlar melül melül
ideal kilom 50-52
yani daha 10 kilom var Allah ım nasıl gidecek bunlar
daha önce hiç diyet yapmak zorunda kalmamıştım çok zorlanıyorum onun için
yapamıyorum da zaten üf yeyip duruyorum
demin bir sürü hoşbeş yedim halley yedim iki tane
ben adam olmam
benim gibi pisboğaz birine bunu sorduğun için seni kınıyorum şekerim
pudink
beyaz tenli olduğumdan kocam vanilyalı pudinkim benim derdi de bana oradan kaldı
ay denoz'un albüm yaptığını gördüm bide baktım anaaaaaaaaaam bu ne fıstık bi hatunmuş
ben hiç öle hayal etmemiştim
nasıl hayal ettin deseniz onuda bilmiyorum ya
ay bu aralar mala bağladım