2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bugün evlilik yıl dönümümüz
yarın da eşimin doğum günü:44:
nice yıllara canım allah mutluluğunuzu bozmasın..

işin zor desene:18::18::18::18:

dahaaa nice nice mutlu senelereee canım rabbim mutluluğunuzu eksik etmesin inşallahhh..:54
:

neyi zaten bıraktınız kız:26::26::26:

bende bi düşündümm neyi bıraktılar diyee:26::26:

gülşahcıgım inanmıyorum kaza kurbanı olma bak baklaım son adet tarihine göre yumurta catlama dmönemindemi yanı ovülasyondamı oldu kaza eger öyleyse cok yüksek hamile kalma sansın.benim büyük oglanda kaza ile olmuştu :)

uyku sersemi olunca bu kadar oluyor işte. herkes sorunca utandım ya yazmasaydım keşke :)

çocuk sık sık uyandı bu gece. bide çok haraketlendi. pat pat beşiğe çarpma sesleriyle uyandım. acil beşik yan koruyucu almam lazım.

Bu nasıl bir saç dökülmesi ya tutam tutam kel kalacağım galiba

ay benimkide
(yazmış olduğum msj çok kısaymış 15 karaktere yükselmem gerekmiş şimdi hoşuna gittimi kk he bide niye benim iletilerimde hep silinmiş ileti yazıyo ha bide zeyno alıntı yapmış altına gülücük komuş ama benim alıntımda null yazıyo kızın msjını bile beğenemedim sen önce bunlara bi açıklık getir ondan sonra msjımı kısa bul kk)

ev arkadaşıyız canım sadece artık :) iyice koptuk biz valla...

nurgül sende foto koy ya. gizli albüm yap silersin sonra. bende silcem birazdan.

hııııım bende dedim bu kız ikinciyi aklından geçirmeyi bırak yakınına bile yaklaştırmıyodu diye
acaba mıııı dediiim:18::18::18:
niyeee be öyyle olmass günahh kocişide sew
fotolara gelince ben koymuyım canım ya güvenmiyorum ortama
ha diyeceksinki bi senmi varsın ama olurya işte ne kadar titiz davranırsam davranayım gelir beni bulur böyle seyler

cnm ya bi small var bi standart hangisini alsam göğüs ucum küçük.bunu nasıl yapıştırıysn ıslak kuru.bide yukarı aşağımı baksn yönü sağa solamı farkediyomu

benim girmemle çıkmam bir oldu
kimseyi görmedim albümleri kaldırmayın akşam bakacam
bende ekleyecem çok öptüm
bana arkadaşlık teklif ediiiiiiiiiiiiiiiiiiin göriiim sizi
ben çıktığım için edemiyoruuuuum
gelince hemen kabul ediyimde göreyiiim

sizden yana güven değil yanlış anlaşılmasın bilmem bılıyomusunuz bu sitenin kurucusu zaten biiiir erkekkk:34:

sacı dökülen arkadaşlar bılmiormusuz bebegınızın sacı dökülürken aynı anda sizinkide dökülür ve
bebek anneyi tanımaya başladıgı zaman annenın sacı dökülmeye başlar derler bizim oralarda
ama gercektende öyle eren ne zaman bana konuşarak gülmeye başladıysa benım saclarda dökülmeye basladı
yanı annem öle soylüyo

ay ben çıkamıyorum
evet evet bende duydum onu
ay kızım beni tanımasın istemez saçlarım kalsın yeterki
ben gittim bu kez gerçekten

evet kk önce sen bunlara bi açıklık getir

alemsin hiç gülesim yoktu saol valla güldürdün beniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…