bugun 3 yil aradan sonra bende icmek istedim ama sigara yoktu icmedim cok sinrilerim bozulmustuu iyide yoktuu iyikide icmedim
((
bende denedim öyle canim cok tsk ederim insallah alirr agzina aliyor ememden isriyorr bagiracak birakiyorr canimida cok acitiyorr
(( Insallah birakmazz yaa
insallah birakmaz canimm sütüm iiyi olmustu baya hatta fazla fazla buz dolaba atiyordum turkiyeye gitme olayi kvde olayi sinirlerimi cok gerdii gitmeme yakin baya bir azalmisti sutum turkiyede de dikkat edemedim sagamadim herzmana emziremedim haliyle daha cok azaldi. canim bende bugun baya mama vermedim emsin diye ama yok uyumuyor emmiyor ac oldugu halde emmek istemiyorr okadar hirslaniyor sinirleniyorkii hem bagiriyor hemde gözumun icine bakip sundure sundure isiriyorr cok can yakisi oluyor artik isirmasi disleri cikmis gibi aciyor
( sagarak vermeyi deneyecem ama sut cok az geliyor yetmiyorki
(
bu erken dis olayi hepimizde var sanirim bizimkininde baya kizarmis disleri herhalde yakinda cikar insallah cikar birde cok zor cikartirsa yandikk
(( ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUNNN canim
sisko demeyelim bence hala citi pitisin sende ben bu isten baya anlamaya basladim galiba tahminlerim dogru cikiyor
oyyyy kuzucumm ne guzelde uyuyor masallahhhhhhhhhh
hosgeldin canimmmm senin uzun surdir olmadigini bilmiyordum bende yoktum buralarda cunku :)) oglusununda kilosuu iyi bence sorun etmee 6 kilo az degill , ayrica annesi sen buna ne yaptin zeytin gözlumee MASALLAHHHHH COK YAKISIKLI OLMUSSS
saol canım ama bizden 1 ay sonra dogan 1 aylık küçük olan bebek bizden daha iri olunca strest yaptım herkes bakmıyormusun deyince aptamile başladım hatta pirinc ununu bile sulu veriorum bazen
canm bende olmustum o asidan tetanus ve birde karma asi olmustum ama 3 aylikken degil 2 ay önce fln kirmimiz ciktiktan sonra olmustuk kolum okadar cok aciyorduki turkiyede bile acimaya devam etti gece kolumu oynatamiyordum kizimi kaldiramiyordum yerinde neyseki cok sukur tmm biir ay sonra gectii