- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
kızlar sabah kalktıgımdan beri sağ kasık tarafım çok agrıyor..okula zor geldim..2 saattir de geçmedi..korkuyorum acaba gaz etkiside varmıdır?dün mercimek çorbası içmiştimama aynı adet agrısı gibi çok kötü...biri rahim genişlediginden olabiliymuş demiş.onu görünce birazda olsa rahatladım..gecmezse doktora gidecem..az önce wcye gittim.leke falan da yok...ama korkuyorum...bebişime bişey olur diye..3 gün önce kalbi çok güzel atıyodu ve çok hareketliydi..ona bişey olmaz dı mı?
ben aslında şu an çıldırıyorum kız kıyafetlerine cinsiyeti de duyduk ya ama ne biliyim bi sonraki kontrolü de bekliyim diyorum nolur nolmaz çünkü pembe çiçekli böcekli şeylerin geri dönüşü yokKızlar yaaa..vipdükkana geene bunlardan gelmiş.almamak için kendimi zor tutuyorum..hadi ikincisi cinsiet belli olunca alınmalı da diğerini alasın geliyooo
cnm bu gün yaptığın daha taze bence sen onu ye yarna bayatlamasın.ben şu aralar çorbalara bayılıyorum özellikle tel şehriye, yayla, mercimek, tarhana zaten geriye başka çorba kalmıyo pekOOO BENİMKİ ÇOKTAN PİŞMİŞTİR O ZAMAN:d AMA BENİM YEMEĞİM VARDI MERCİMEK ÇORBASIYLA KARNIBAHAR YEMEGİ AYIPTIR SÖYLEMESİ
tam 8 de geliyo cnm.6.30 gibi başlasam onun gelmesine 15-20 dk kala bitmiş oluyo.senin kocişin kaçta geliyoki kız daha yenimi yapıcan yemeğini yetiştirirsin inşallah ben 5 de başlıyorum 7 ye anca yetişiyo işşteehaydinn kolay gelsin sana güzel yap bakim yemeklerinii bebişinde beğensin
inşallah cnm maşallah yavrunadün bebeğimi gördüm kocaman olmus ellerını ayalarını oynatıyordu coguzel bı duyguymus bu ya tarıfı yok hepımız kucgaımıza alaırız ıns hayırlıysla:)
cnm benim doktorum 12+2 de yaptı ama 12+5 çıktık biz.bide 12 hafta dolamadan burun kemiği gelişimin tamamlamadığı için doğru sonuç veremeyebiliyormuş öyle dedi.bildiğin normal ultrasonla burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıp ölçüyo bide bütün uzuvlarını tek tek kontrol edip gösteriyo.sonra kan veriyosun kaç gün sonra çıkarsa sonucu alıyosun.ben izmir karataş hastanesinde 55 tl ye yaptrdım cnm +32 tl de muayene ücreti var.ama bu hastaneden hastaneye değişiyor.iyi akşamlar kızlaaarrr...
ikili test 12.haftanın bitiminde daha net bir şekilde mi görülür...yaptıranlar bilgilerini ve ücretini paylaşabilirler mi...
benim yatak odama oyun parkı sığmaz zaten.bide onu kullannan hangi arkadaşım varsa hepsi çok pişman keşke oda alsaydm diyo.çinkü en fazla 3 yaşına kadar duruyolar bide 3 yaşından sonra tekrar masraf.ve hiçbir çocuk onun içine girip de oyun oynamıyomuş, içinde dumuyolarmış.ben de o yüzden oda alıcam okula başlayana kadar kullansın okula başlayacağı zaman da değiştiririm.valla ben de senin gibi düşünüyorum canım, oyun parkı alacağım kısmetse. yeterince büyüdüğünde 3 yaşına doğru oda yapmayı planlıyorum. o nedenle oyun parkı daha kullanışlıymış gibi geliyor. yeğenimde kullanmıştık biz memnunduk. ama önemli olan kaliteli iyi bir şey almak sanırım ki hemen sorun çıkarmasın.
Kızlar sol kasığımd çok sancı var böyle alt tarafıma doğru bıçak saplanır gibi oluyor bir de alt tarafımdan sanki hava çıkıyor gibi oluyor tuhaf bir şey böyle bir şey yaşayan var mı üşüttüm mü büyüme sancısı mı yoksa kötü bir şey mi korkuyorum(
kızlar şu an bu ağrının tam zamanı çünkü rahminiz yuvasından çıktı ve yukarıya doğru ilerleyip yerleşmeye çalışıyor.bir en fazla iki haftaya da rahimde genişleyen damarların seyrimesini hissedeceksinizcnm bu aralar bana daoluor..çokşiddetli değil ama oluyor...benceiçini rahat tut...bebişini ne zaman gördünki en son
cnm erkekler bazen tepkilerini gösteremiyorlar çok donuk canlılar olabiliyorlar.bize de doktor kız deyince ben çıkdrdım sevinçten bizimki bıyk altından hafif gülümsedi değişebilir ama dimi dedi.orda gebertivercektim.Kızlar az önce hüngür hüngür ağladım.Benimkine sordum görünce heyecanlanmadın mı..için bir tuhaf olmadı mı bebeişini ellerini ayaklarını nasıl da oynatıyodu..duygusuz bir şekilde yoo dedi..ben de ağlamaya başladım..sonra diyo ya tabi etkilendim falan filannn...pipisini gördüm falan diyoo.ben de gittttt onun pipisi yok diye bagırdımdedim sen duygusuzsunnnn...dedim bana duygularını belli etmiyon bari bebişine et..o hissedio dedim..insna dedim ihtiyac duyuyo senin de mutlu olduunu hissetmek istiyorum falan dedim..gelmiş sarılıo bana gıcıklık yapıyor..biliorumç ok sevecek doğduktan sonra ama işte yansıtmaması beni üzüyor ..
Kızlar az önce çok midem bulandı çok öğürdüm afedersiniz safra çıktı sadece. Yüzümü yıkamak için lavoboya gittim burnum kanıyor.
Kızlar az önce çok midem bulandı çok öğürdüm afedersiniz safra çıktı sadece. Yüzümü yıkamak için lavoboya gittim burnum kanıyor.
Günaydın güzel annişler:)))
Dün 1 aydan sonra bebeğimi gördüm, o kadar hareketliydi ki yerinde duramıyordu meleğim
Doktor amcamız günüyle uygun gittiğini (11+5tik dün), gayet sağlıklı ve keyifli bir bebiş olduğunu söyledi.
Hala o zıplamaları gözümün önünde, dün akşamdan beri bebişimi düşünüyorum sürekli
Allah hepinize bu güzel duyguları yaşatsın inşallah, görmeyenler de biran önce sağlıkla görsünler bebişlerini...
Kendi doktor kontrolümüzden sonra ikili test için başka bir doktora geçtik. O doktor amcamızı hiç sevmedik, bebişim de sevmedi heralde hiç tepki vermedi ona
Uyuyordu kuzum oraya gittiğimizde bu sefer. Ölçümler alındı ve doktor normal dedi, ama hiçbir açıklama yapmadı...
sadece ölçüm değerleri normal ama ikilli testte tüm faktörler gözününde bulundurularak oran veriliyor dedi.
Yani yaş+kan sonucu+ölçüm değerleri...Cumartesi günü kan sonuçlarını da alıcaz, inşallah iyi çıkar:18:
Bu arada her iki doktor da maalesef cinsiyetle ilgili bir tahmin yapamadılar, her ikisi de erken dedi
Her ikisinde de 4 boyutlu ultrasona da girmemize rağmen belli bişey görülmedi...Bebişimin pipişimi kukuşumu olduğu 1 ay sonrasına kaldı yani(
Bu arada kendi doktorumun verdiği ultrason resmi hiç net olmadığı için buraya da koyamadım onu..belki sizlerden bir tahmin gelirdi iyi olsaydı görüntü((
Bu arada bebeğimize kız da olsa erkek de olsa DENİZ ismini koymayı düşünüyoruz biz kızlar...evlenmeden önce ortak fikrimizdi bu..ama o zamanlar erkek olursa DENİZ, kız olursa DERİN olsun demiştik.
Ama bu yaz eşimin babasını kaybettik kanserden. Ve babasının ismi de DENİZ di. Eşimin rahmetli babası için şimdi kız erkek farketmez Deniz olsun istiyoruz...
Hatta bebeğimin beklenen doğum tarihi (7 Haziran) rahmetli K.babamın doğum günü((
Neyse kızlar işte böyle, hepinizi çok öpüyorum, desteğiniz için de çok teşekkür ederim...dün yanımda olduğunuzu hissettim
Ayrıca bebişlerinizi de totosunu yerim
kızlar ben cok heyecanlıyım yarın sabah 9 da dr kont var inş. bebeğimi görebilirim ve kalp atısını duyarım nolur benim için dua edin eşim görevde olduğundan annemde kalıyorum heyecandan midemde bulanıyo gibi rabbim hayırlıysa evladımı bana göstersin inş.. Amin.....
canım panik yapma bu dönemde hamilelikte burun kanamaları tıkanıklık olabiliyormuş diye okudum kan basıncı arttığından sanırım, normaldede oluyormuydu?
Canım tamam panik yapma bak öğürürken midedeki asit yukarı doğru çıkıyor tahriş etmiştir bende yaşadım ağzımdanda geldi hem doktor şurup verdi ama içmedim hiç bidaha olmadı her zaman olmuyor zaten ama için rahat etmeyecekse doktorunu ara istersen
Ömrümde hiç burnum kanamadı benim. Bu bir ilk oluyor. Sanırım onun için korktum kanı görünce.Başta koyu kırmızıydı şimdi açıldı rengi. Tampon yaptım ama.:18:
Tansiyonumu ölçtüm hemen 9-6 normal yani. Muhtemelen öğürürken çok zorlandığımdan oldu. Ne güzel 3-4 gündür bulanmıyordu.
Ömrümde hiç burnum kanamadı benim. Bu bir ilk oluyor. Sanırım onun için korktum kanı görünce.Başta koyu kırmızıydı şimdi açıldı rengi. Tampon yaptım ama.:18:
Tansiyonumu ölçtüm hemen 9-6 normal yani. Muhtemelen öğürürken çok zorlandığımdan oldu. Ne güzel 3-4 gündür bulanmıyordu.
[TABLE="class: grid, width: 750"]
[TR]
[TD]Anne Adayı[/TD]
[TD]Yaşı[/TD]
[TD]Kaçıncı Çocuk[/TD]
[TD]Tahmini Doğum Tarihi[/TD]
[TD]Cinsiyeti[/TD]
[TD]Tebrikler[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzu_mu[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]10.06.2013[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]02.06.2013[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]prensesra[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]03.06.2013[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifdem[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2. Çocuk[/TD]
[TD]01.06.2013[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mkb[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]01.06.2013[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sezen00[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]03.06.2013[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
mkb ve sezen00 yaş ve kaçıncı çocuk bana özelden yazarsanız ekeyelim listeye, eksık kalmasın..
hamileler artıyor
yarından sonra hızlanacak, BAT lar iyice yaklaştı
herkes için hayırlı-ugurlu olsun
Rabbim güleryüzle, sağlık-sıhhatle, hayırlısıyla dileklerimize kavuştursun inşallah..
Amin..... :))
[TR]
[TD]Anne Adayı[/TD]
[TD]Yaşı[/TD]
[TD]Kaçıncı Çocuk[/TD]
[TD]Cinsiyeti[/TD]
[TD]Tebrikler[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzu_mu[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]10.06.2013[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]02.06.2013[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]prensesra[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]03.06.2013[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifdem[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2. Çocuk[/TD]
[TD]01.06.2013[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mkb[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]01.06.2013[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sezen00[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]03.06.2013[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
mkb ve sezen00 yaş ve kaçıncı çocuk bana özelden yazarsanız ekeyelim listeye, eksık kalmasın..
hamileler artıyor
Rabbim güleryüzle, sağlık-sıhhatle, hayırlısıyla dileklerimize kavuştursun inşallah..
Geçmiş olsun canım , zorlamadan dolayı olmuş olabilir . benim de çok midem bulanıyor ilk hamileliğimde de şimdi 2.sinde de aynen devam. beyaz leblebi iyi geliyor bir dene istersen bulantı gelince 1-2 tane at ağzına.
Bulantılar geçmeye yakın oluyormuş canım böyle bi bulanıyor bi bulanmıyormuş ayy bende kan geldiğinde çok panik yapmıştım hatta doktora gideceğim günün sabahı olmuştu söyledim doktora şurup verdi ama içmedim bidaha olmadı diye. Ya asitten yada mLsVt nin dediği gibi basınçtan kaynaklanmıştır
geçti canım çok şükür
düşündüğünüz için çok sağol
angelimde merak etmiştir.
[TR]
[TD]Anne Adayı[/TD]
[TD]Yaşı[/TD]
[TD]Kaçıncı Çocuk[/TD]
[TD]Cinsiyeti[/TD]
[TD]Tebrikler[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]arzu_mu[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]10.06.2013[/TD]
[TD]-------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sosyoloji12[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]02.06.2013[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]prensesra[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]03.06.2013[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]elifdem[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]2. Çocuk[/TD]
[TD]01.06.2013[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mkb[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]01.06.2013[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sezen00[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]03.06.2013[/TD]
[TD]---------[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hamileler artıyor
hanımlar 20 gündür öksürüğüm devam ediyor denemediğim bitkisel yol kalmadı , kaburgalarım kasıklarım öksürükten o kadar acıyorki artık nefes alırken bile canım yanıyor. dün kbb ye gittim antibiyotik verdi kadın doğumcunuza sormadan başlamayın dedi başka da size yapacak birşey yok dedi. doktorumda kullanalım dedi. bir de işin kötü yanı dün gece burnumda tıkandı şimdi hiç nefes alamaz oldum. nedir bu çektiğim , bir yandan da işteyim zaten halim yok kimse git evine demiyor. zaten midemde çok bulanıyor. akşam olsa da şöyle sıcacık yatağımda bir uyusam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?