2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Canım böyledüşünüp bebişide strese sokma o büyüyor artık heralde ağrılar olacak kötüye yorma hemen bebişin kendine yer açıyor Daha dur bakalım ne kasık ağrıları kramplar bekliyo bizi kolay mı göbüş o kadar büyücek içimiz büyücek Bişey olmamıştır bebişine Allah korusun

Kızlar az önce çok midem bulandı çok öğürdüm afedersiniz safra çıktı sadece. Yüzümü yıkamak için lavoboya gittim burnum kanıyor.

Kızlar yaaa..vipdükkana geene bunlardan gelmiş.almamak için kendimi zor tutuyorum..hadi ikincisi cinsiet belli olunca alınmalı da diğerini alasın geliyooo
ben aslında şu an çıldırıyorum kız kıyafetlerine cinsiyeti de duyduk ya ama ne biliyim bi sonraki kontrolü de bekliyim diyorum nolur nolmaz çünkü pembe çiçekli böcekli şeylerin geri dönüşü yok:44:
OOO BENİMKİ ÇOKTAN PİŞMİŞTİR O ZAMAN:d AMA BENİM YEMEĞİM VARDI MERCİMEK ÇORBASIYLA KARNIBAHAR YEMEGİ AYIPTIR SÖYLEMESİ
cnm bu gün yaptığın daha taze bence sen onu ye yarna bayatlamasın.ben şu aralar çorbalara bayılıyorum özellikle tel şehriye, yayla, mercimek, tarhana zaten geriye başka çorba kalmıyo pek
senin kocişin kaçta geliyoki kız daha yenimi yapıcan yemeğini yetiştirirsin inşallah ben 5 de başlıyorum 7 ye anca yetişiyo işştee haydinn kolay gelsin sana güzel yap bakim yemeklerinii bebişinde beğensin
tam 8 de geliyo cnm.6.30 gibi başlasam onun gelmesine 15-20 dk kala bitmiş oluyo.
dün bebeğimi gördüm kocaman olmus ellerını ayalarını oynatıyordu coguzel bı duyguymus bu ya tarıfı yok hepımız kucgaımıza alaırız ıns hayırlıysla:)
inşallah cnm maşallah yavruna
iyi akşamlar kızlaaarrr...
ikili test 12.haftanın bitiminde daha net bir şekilde mi görülür...yaptıranlar bilgilerini ve ücretini paylaşabilirler mi...
cnm benim doktorum 12+2 de yaptı ama 12+5 çıktık biz.bide 12 hafta dolamadan burun kemiği gelişimin tamamlamadığı için doğru sonuç veremeyebiliyormuş öyle dedi.bildiğin normal ultrasonla burun kemiğine ve ense kalınlığına bakıp ölçüyo bide bütün uzuvlarını tek tek kontrol edip gösteriyo.sonra kan veriyosun kaç gün sonra çıkarsa sonucu alıyosun.ben izmir karataş hastanesinde 55 tl ye yaptrdım cnm +32 tl de muayene ücreti var.ama bu hastaneden hastaneye değişiyor.
benim yatak odama oyun parkı sığmaz zaten.bide onu kullannan hangi arkadaşım varsa hepsi çok pişman keşke oda alsaydm diyo.çinkü en fazla 3 yaşına kadar duruyolar bide 3 yaşından sonra tekrar masraf.ve hiçbir çocuk onun içine girip de oyun oynamıyomuş, içinde dumuyolarmış.ben de o yüzden oda alıcam okula başlayana kadar kullansın okula başlayacağı zaman da değiştiririm.

cnm bu aralar bana daoluor..çokşiddetli değil ama oluyor...benceiçini rahat tut...bebişini ne zaman gördünki en son
kızlar şu an bu ağrının tam zamanı çünkü rahminiz yuvasından çıktı ve yukarıya doğru ilerleyip yerleşmeye çalışıyor.bir en fazla iki haftaya da rahimde genişleyen damarların seyrimesini hissedeceksiniz
cnm erkekler bazen tepkilerini gösteremiyorlar çok donuk canlılar olabiliyorlar.bize de doktor kız deyince ben çıkdrdım sevinçten bizimki bıyk altından hafif gülümsedi değişebilir ama dimi dedi.orda gebertivercektim.bide ultrasona bakarken hçbşy anlamıyo.ben çocuğun heryerini görüyorum ama o boş boş bakıyo seçemiyomuş.ee doğal olarak da bi tepki veremiyo o an.ulen maç izlerken karınca gibi gözüken adamın CRISTIAN BARONI olduğunu anlıyon da bebeğin kafasını nasıl göremiyon dedim en son

Kızlar az önce çok midem bulandı çok öğürdüm afedersiniz safra çıktı sadece. Yüzümü yıkamak için lavoboya gittim burnum kanıyor.

Canım tamam panik yapma bak öğürürken midedeki asit yukarı doğru çıkıyor tahriş etmiştir bende yaşadım ağzımdanda geldi hem doktor şurup verdi ama içmedim hiç bidaha olmadı her zaman olmuyor zaten ama için rahat etmeyecekse doktorunu ara istersen

canım panik yapma bu dönemde hamilelikte burun kanamaları tıkanıklık olabiliyormuş diye okudum kan basıncı arttığından sanırım, normaldede oluyormuydu?

kızlar ben cok heyecanlıyım yarın sabah 9 da dr kont var inş. bebeğimi görebilirim ve kalp atısını duyarım nolur benim için dua edin eşim görevde olduğundan annemde kalıyorum heyecandan midemde bulanıyo gibi rabbim hayırlıysa evladımı bana göstersin inş.. Amin.....

canım hayırlı olsun,çok sevindim haberlerine.sonuçlarında hayırlı bişekilde alırsın inşallah

kızlar sabahtan beri face de eklemeye çalışıyorum sizi.beni bulunama sayımız çok az

Canım ne güzel haberlerle dönmüşsün maşallah inşallah sonuçlarında sağsalim çıkacaktır Deniz güzel isim ayrıca çok güzel bir anısı olacak besbelli. K.pederini Allah yattığı yerde dinlendrsin, yeni nesil Denizimizede Allah sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin canım

Amin canım İnşallah duyarsın bebişinin kalp atışlarını annesi o da sabırsızlıkla seni bekliyor demek ki mide bulantısından belli Benim daha 8 gün var asker gibi şafak sayıyorum valla Allah banada nasip etsin sağlıkla kalp atışlarımızı duymayı

hanımlar 20 gündür öksürüğüm devam ediyor denemediğim bitkisel yol kalmadı , kaburgalarım kasıklarım öksürükten o kadar acıyorki artık nefes alırken bile canım yanıyor. dün kbb ye gittim antibiyotik verdi kadın doğumcunuza sormadan başlamayın dedi başka da size yapacak birşey yok dedi. doktorumda kullanalım dedi. bir de işin kötü yanı dün gece burnumda tıkandı şimdi hiç nefes alamaz oldum. nedir bu çektiğim , bir yandan da işteyim zaten halim yok kimse git evine demiyor. zaten midemde çok bulanıyor. akşam olsa da şöyle sıcacık yatağımda bir uyusam.

canım panik yapma bu dönemde hamilelikte burun kanamaları tıkanıklık olabiliyormuş diye okudum kan basıncı arttığından sanırım, normaldede oluyormuydu?

Ömrümde hiç burnum kanamadı benim. Bu bir ilk oluyor. Sanırım onun için korktum kanı görünce. Başta koyu kırmızıydı şimdi açıldı rengi. Tampon yaptım ama.:18:
Tansiyonumu ölçtüm hemen 9-6 normal yani. Muhtemelen öğürürken çok zorlandığımdan oldu. Ne güzel 3-4 gündür bulanmıyordu.

Geçmiş olsun canım , zorlamadan dolayı olmuş olabilir . benim de çok midem bulanıyor ilk hamileliğimde de şimdi 2.sinde de aynen devam. beyaz leblebi iyi geliyor bir dene istersen bulantı gelince 1-2 tane at ağzına.

Bulantılar geçmeye yakın oluyormuş canım böyle bi bulanıyor bi bulanmıyormuş ayy bende kan geldiğinde çok panik yapmıştım hatta doktora gideceğim günün sabahı olmuştu söyledim doktora şurup verdi ama içmedim bidaha olmadı diye. Ya asitten yada mLsVt nin dediği gibi basınçtan kaynaklanmıştır

yaş 28 doğum kısmetse 19.06.2012 ilk bebeğim cinsiyet henüz belli değil :) rabbim bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inş. :)

yaş 28 doğum kısmetse 19.06.2012 ilk bebeğim cinsiyet henüz belli değil :) rabbim bebeklerimizi sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin inş. :)

Kesildi kanaması kızlar, rahatlattınız beni sağolun. Muhtemelen mLsVt'nin dediği gibi oldu.
Ömrümde ilk defa burnum kanayınca korktum.

Bayan2012, canım benim o şiddetli bulantılarım 1 hafta sürdü. Şimdi ara ara yokluyor, ama yokladım mı da böyle canıma okuyor işte.Şimdi rahatladı midem dünyaları yiyebilirim.

geçti canım çok şükür
düşündüğünüz için çok sağol
angelimde merak etmiştir.

Merak etmez miyim aklım sendeydi hep inan ki ama şöyle söyliim her ne kadar
endişelensemde evrene pozitif düşünceler gönderdim sen ve bebişin için

canım ben yedinci haftamda öyleydim kayınvalidem bana bir ayvayı dörde böldü elmsyıda aynı şekilde bi tutamda ıhlamur kattı üzerinede yarım limon sıktı kaynatıp içirdi 2 günde öksürük kalmadı istersen bi dene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…