2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ben bostanlıdaki Kaşıkçı Sosyete Manavına bile gittim oda çarşıdaki şubesini aradı yok dedi yahu eşim çilekli pasta almış kıyamam ama
oda beni teselli etmedi tabi hangi manavda bana söyle bari gidip alalım kuzuum

kızlar bikaçgündür yazamadım ama cep telefonumdan okuyorum ama yazmak zor oluyo o yüzden yazamadım ama güzel haberler alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum sizin haberlerinizi okudukça moralim yerine geliyo :)
neden canım sıkkın olduğuna gelince öncelikle 2 gün önce iş yerindekiler sinirlerimi zıplattılar hem de bayan memurlar hemcinslerimiz! ben polis memuruyum gittim idari büroma dedimki bana gece nöbeti yazmışsınız dedim bunu düzeltebilirmisiniz dedim düzelttiler orda sorun yok ama bidededimki zaten bana gece nöbeti yok dedim yeni torba yasa ile hamile bayan memura artık 24. haftadan öncede gece nöbeti muafiyeti var dedim, karşı çıktılar öyle bişey yok dediler nasıl yok internette yazın sayfalar dolusu çıkıyo dedim ozaman kanunu indir getir dediler sinir oldum ya bunu yapanlar bide bayan olacak ama çocukları yok ve hamile değiller anlayamıyolar bide ogün arkamdan konuşmuşlar gece nöbeti tutsa neolur daha 2,5 aylık hamile bişey olmazki abartıyo demişler işte benciller anlamazlar halden oysaki ben gece uykusuzluğa şuaralar tahammülüm yok ve genelde hergece gaz sancısından iki büklüm oluyorumki geceleri şubemizde çok soğuk orda iyice üşütürüm sabaha kadar sandalye tepesinde dayanamam hem Allah göstermesin bana bişey olsa kim götürecek beni hastaneye ambulansmı çağırıcam tek başıma mı gidicem hastaneye ( çok kızdık ve çok kalbim kırıldı zaten duygusalım herşeyi taıyorum kafaya akşam eve geldim sinirimi atamamaıştım biraz asık suratlıydım evdede ama inanınki fazla bunaltacak bişeyde yapmadım eşimi ama o da birden parladı yeter artık diye bağardı bana tartıştık zaten eşim de hiç anlamıyo beni daha ne belirtim olacakmışki daha erkenmiş benim ne ağrım ne sancım olurmuş beni hiç anlamıyo ben bel sırt ağrısından bide gaz sancısından duramıyorum çok zorlanıyorum ama inanaın hiç umuruna değil daha erkenmiş ben çok abartıyomuşum onun annesi tarlaya gidiyomuş vesayre vesayre çok sinirleniyorum bu haline zaten bide bana diyoki ben şuan hiçbişey hissetmiyorum beni anla diyo sen çok duygusalsın diyo ama o beni hiç anlamıyo benden ev işi bekliyo ve ıkına pıkına yapıyorum sonrada akşama belfıtığım tutuyo topllamaya başlıyorum ağlıyorum bana demezmi neolduda böyle oldun diye bende kızdım artık iştende moralim bozuk gelşmiştim bağardım bana demezmi banamı doğuruyosun yeter artık bu nazın diye akşam 8de bir kitledim yatak odasına kendimi saatlerce ağladım gözlerim balon gibi oldu ağlamaktan yani 2 günüm böyle zehir gibi geçti üstüne dün özür dileemeden aban sarılıyo küslük olmaz karıkoca arasında diye barıştım ama hiç içimden gelmedi içime dert ettirdi o lafı... onun üstüne işyerinden şefim aradı mehtap idaribürodakiler diyolarki öyle bi kanun varmış ama doktor raporuna yazdırman gerekiyomuş nöbet tutması sakıncalıdır diye yazdırcakmışım ve o raporu dilekçemle beraber şubeye sunacakmışım yani anlayacağınız işi yokuşa sürüyolar buna da çok kızdım ama şefim sakinleştirdi beni çok duygusalsın herşeyi takma kafana dedi he he de geç çocuğunu düşün hergün ağlıyosun yapma böyle dedi adam halime üzülmüş farketmiş 2-3 gündür moralimin sıfır olduğunu .... off çok uzun oldu ama çok dolmuştum kızlar siz beni en iyi anlayanlarsınız içimi dökmek istedim hepinize bebişinizle güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle... çok öptümmmm

ay canm ya ben de yazmıştım bunlardan bak şimdi çok kötü oldum ama bak bunları yapmasına rağmen benimkinin de odunlukları olabiliyo zaman zaman.erkekler çok düz bakıyorlar bazen ama napalım yaradlışları öyle onların da.biz de onlara göre çok duygusalız mesela.bu onların bi seçimi değil.
Bebeğini kaybedenler ya da hamile kalmak için çok emek sarfedenlerinki daha iyi anlıyor sanırım bizimkiler idrak edemediler henüz
buna kesinlikle katılyorum.sürpriz bebekler beklenmedik zamanda gelirler ve kadınlar bunun şokunu erkeklerden daha çabuk atlatırlar.çünkü içgüdüsel olarak kadın buna hazırdır.daha bacak kadarken bile kucağımızda nerdeyse kendi boyumuzda bir bebek, onu sallarız uyuturuz besleriz yıkarız kızarız ninni söyleriz...yani bu bizim DNA mızda var.erkeklerse evliliğin tadını çıkarmayı düşünürken daha henüz bu yola yeni girmişken bebeği öğrenince babalık zırhını hemen kuşanamıyorlar.ama bu durum en fazla çocuk doğana kadar sürüyor hatta çoğu zaman 6-7 ayda annenin karnı gözüne gözüne girmeye başlayınca durumu anlayıp baba olacaklarını ve bşylerin artık vakti geldiğini görüyorlar.benim bir arkadaşım evliliğinin 2. ayında hamile olduğunu öğrendi.o zamanlar biz de bebek diye yanıp tutuşuyoruz tabi.adeti 15 gün gecikti sen hamilesin dedim inanmadı.gittim test aldım ve emirvaki yaptırdım.testi yapınca bakamadı hiç istemediği için.tuvaletin kapısından bana uzattı sen bak dedi.iki çizgiyi gördüm ve bağırdım sonra da ağlamaya başladım.bizimki içerden b..ku yedik diye çıktı ve o da ağlamaya başladı.biraz kendine gelince çocuğu aldıracak hastane arayışına girdi.eşime söylemicem dedi.tehdit ettim eğer böyle bşy yapcaksan sen ben akşam seve seve söylerim eşine dedim ve onu bunu yapmaya mecbur bıraktım.akşam yemekte onlardaydık.eşlerimiz aynı yerde çalşyordu.eve geldiler.pat diye ben hamileyim dedi.eşinde tepki yok "iyi yemekte ne var" dedi yaama ben ve eşim nasıl ağlıyoruz.sonra 5 ay geçti bizimkinin karnı çıktı.o maço odun adam kedi olmuş eşinin ayağına yastık getiriyo sofra kuruyo karnına yatıp şarkı söylüyo bebeğe hatta bebek de babasının sesini her duyuşunda tekme atıyodu.o oynasın da görelim diye adama konuşsana şarkı söylesene diyoduk.bebek doğdu ve arkadaşım kucağına aldığı an "iyki bana engel olmuşsun nasıl kıyarmışım ben bu güzel kıza" dedi.şimdi nisan ayında 2 yaşına girecek bi kızları var.
inşallah güzel haberlerle gelirsin cnm meleğine iyi bak :))
ay ben de çok özledim rüyama girsede bi görsem
kızlar bgn kontrole gidicem dua edin benim için kontrol günleri çok gergin oluyorum

ne güzel meleğini göreceksin için huzurla dolacak.inşallah güzel geçer cnm biz burda sizi bekliyoruz belki şeyisini de gösterir

ne demek canım paniğe gerek yok hepimiz birbirmizden öğreniyoruz ilk defa yaşıyoruz çoğu şeyi panikler normaldir:93:
hem kan basıncı hemde bir anda kusma kanamaya sebep olmuştur, hemde kesilmiş çok şükür.
benimde burnum 1 haftadır tıkanıyor gece yatarken kanamalar olmuş farkında bile olmuyordum internette şu hava nemlendiricileri iyi gelir yazıyordu almayı düşünüyorum yakın zmanda ztn bebişide lazım olucak.

su kapı kıtleme olayını gecen bende yaptım benımkıde dıo kı ınsanlar tarlada doguruo sonra calısmaya devam edıooobenım bı yerım agrıo mesela dıorm benım basım agrıo o dıo benımde agrıo benımkalcam agrıo mesela anıden oturup kalkarken ayyy falan dıorum onun acısıyla aynısını oda yapıobızde bu ara duygusalız cok kabul edelım
hem bıze lutuf bu annelık
kımse ıcın anne olmuorm ben umrumda degıl artık
dogsun hele bı benım tek askım evladım olcak
ısın ozu arkadasım bu erkekler bole onlarada hak vermek lazım
yalan mı solesın hıssetmıo kı o bızım karnımızdakı bebısı en azından dururst davranıp hıssetmıorm dıolar rol yapmıolar
uzme kendını ve bebısını ben 5 gundur her aksam agladım da ne oldu olan bana oldu
alg saglıkla yavrucagını kucagına almayı nasıp etsın

çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen dinlenmeden geçmez bu hastalık c vitavimi meyve tüket sıcak şeylerde iyi gelir

saol canım teşekkürederim öyle dediğin gibi ama neyapayım o da benim gibi heyecanlansın bana anlayış göstersin istiyorum belki de diğer arkadaşların dediği gibi karnım büyüyünce belki biraz daha anlayışlı olur, aslında canın bişey sitiyomu diye sorup ediyo ama bel fıtığım tutuyo ağrıdan kıvranıyorum yada asabi olup duygusal oluyorum onu anlayamıyo ben de dediğin gibi takmamaya çalışıcam ağladıkça bebeğime zarar veriyorum ama aynı dediğin gibi buhafta hemen heme hergün ağladım dün gece hariç

boşver halden anlamayan insanlara seni anlamalarını hiç bekleme , al paşa paşa raporunu ver , canının kıymetini bil , içindeki yumurcak sen ne hissedersen onu hissediyor unutma bunu ... yaşamayan hiç kimse anlamıyor maalesef sen canını sıkma boşver gitsinnnnn

kız çatlak kiremit keşke beni arasaydın
ksk migrosun karşısındaki manavdan aldım geçen gün
10 tlydi kilosu
bostanlı metronun ordaki manavdada var
kız ben heryerde görüyorum
akşam buluşalım bari

ya erkekler noldukarını sasırıolar bılıorm emınım en az sen ben burdakı dıger arkadaslar nasıl bır an once bebıslerıne kavusmak ıstıolarsa erkeklerde ole ıstıo ama kımı bellı eder kımı ıcınde yasar
bız kıyafet almayı bebegımızı kucagımıza almayı dusunurken onlar bısı olmamıs gıbı davranıo
bende kızıorm bende cok alınıorm ılgısız dıe ama hak vermıo da degılım
bız kendımıze bakalım kımseye ıhtıyacımız yok sonucta anne olmak ıcın dımı ama
hele bı dogsun gelsın babasına bı gulus bı bakıs atsın bak sen ılgıyı o zaman gor
ısyerını de ben takmıorm
ne yazıkkı kıskanc fesat ınsan cok fazla
aldırma mutlu etme kımseyı derım ben

Akdeniz sadece sebzeli canım. İçinde et ürünü hiçbir şey yok.

bılıorm canım ama benım canım extravaganza cektı ben ne yaptım
ıcınden salam sosıs sucuk jambon hepsını cıkardımm ama extravaganza soledım
hep evden getırıorm ama bugun resmen ıcım cektı
dayanamıcam bu bana odul olsun bebısıme ve kendıme ıyı bakmanın odulu

:76:
geldim kuzucum anlattım az önce dinlendim 2-3 gün şirkete dönüncede
yoğunluktan yazamadım bikaç kere girmemle çıkmam bir oldu

hadi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ayyy adam 3 saat dolandı gece yarısı kocişim zavallım bulamadım ertesi gün birlikte çıktık nevrimiz döndü
sen nasıl gördün yaaawwwwwww ayyy benimki geç geliyo bende dolmuş otobüs binemiyorum kuscam korkusunaaa Ben söliim benim ki
gitsin alsın yoksa çıldırcam artıkın yaaaa

kızlar ; daha önce size bahsetmiştim iş yerinde sorunlu bir tiple tartıştım diye o kadar etkilenmiştim ki sinirden elim ayağım kesilmişti ,sonrasında işyerinde hamile oldugumu söylemeye karar vermiştim bana fazla bulaşmasınlar diye o kadar iyi yapmışım ki simdi benimle konusurken daha anlayışlı oldular , yada öyle görünüyolar bilmiyorum artık , ama bildiğim bisey var , sevmediğim , bisey bulmadığım , negatif elektirk aldığım herkesten uzak kalıyorum ki bebeğim zarar görmesin , simdiden onu sinir hastasını yapmaya hakkım yok , öncelikle anne olmanın bilincine varıyorum ve yavrumu koruyorum.
sizde lütfen size zarar veren herkesle mesafeli olun , yaşamayan bilemiyor işte ne yapalım hiç olmazsa biz farkında olalım , allah bebeklerimizi bize bağışlasın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…