2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ilahiii hullyyyy ödül vericen kendine demek , neyse ufak kacamaktan bisey olmaz herhalde

:76:
geldim kuzucum anlattım az önce dinlendim 2-3 gün şirkete dönüncede
yoğunluktan yazamadım bikaç kere girmemle çıkmam bir oldu

Okudum canım şimdi geçmişten gelmiş geçmiş olsun
Aman siz iyi olunda canım benim ama ulaşabilecek bi kaynak olmadığından endişelendik tabi
doğal olarak Kayıplarımızı duymuşsun birazda onun etkisi oldu bende çok etkilendim durumlardan
Buarada teyzoşu bizim 8 günümüz kaldı 8 gün sonra ikili test için gitcez nasipse görcem bende bebişimi 1Kasımdan beri görmüyorum

panik yapma cnm benim minişin büyüyo ondandır

hemde hiç anlamıyolar ya ben ençok hemcinslerimizin böyle davranmalarına çok üzüldüm onlardan beklemıyodum ama bir ah ettimki çok komik inşallah hepsi hamile kalırlar dedim ozaman beni anlarlar ve ozaman benim verdiğim bilgi sayesinde hepsi de rahat edecek şimdi dediğini artık yapmaya çalıacağıma söz verdim kendime kimseyi takmamayı çalışıcam bebeciğim herşeyden önemli

Merak etmez miyim aklım sendeydi hep inan ki ama şöyle söyliim her ne kadar
endişelensemde evrene pozitif düşünceler gönderdim sen ve bebişin için

ayy kuzum benim benmde aklımdaydınız hep
özledim hepinizi
mehselide özledim
bu arada kuşlar bana dediki
herkes birbirini facede eklemiş

İzmir'deki arkadaşlar, doğum için nereleri düşünüyorsunuz araştıran var mı?

Ben Çınarlı Hastanesini düşünüyorum..İnş.Sen nereyi düşünüorsun canım..

Bende yaptım rus takvimini erkek çıktı..Çin takvimi kız diyor..24 Kasım'da belli olur mu acaba..???

çook doğru diyosun canım bende beni sinir eden kişilerden uzak durma kararı aldım çünkü illaki bişey buluyolar seni sinir edecek bu kulaKlarımızı tıkamayı da bilmemeiz gerekiyo çok fesat huzursuz insan var ve bunlar etraflarındakileri de huzursuz etmeyi sanki kendilerine görev bilmişler

ayy kuzum benim benmde aklımdaydınız hep
özledim hepinizi
mehselide özledim
bu arada kuşlar bana dediki
herkes birbirini facede eklemiş

Bizde seni özledim kuzuuummmm
Ayyy cısss bu konudan hiç bahsetme uyarı alırsın özelden geliyorum bekle

Bu arada karnım 2 gün önce sabah kalktığımda sanki büyümüş gibiydi..Normalde sabah hiç bişey yokmuş gibi oluyordu şimdi baya belli oluyor artık..2 gündür de inmedi..Acaba gazmı falan dedim ama değil..Sanırım bebeğim büyüyo artık...

kayıplara bende çok üzüldüm
teyzesi öpsün onu
bizimde 2li test 15 gün sonra
ama ben geçen gün gördüm bebişimi
kız 1 haftada bile değişmiş

kızlaaaaar gece yarısı 3 te 4te açlıktan karnı guruldayarak uyanan varmı ben 3 gecedir bu şekildeyim önce dayanmaya çalıştım ama sonra dün gece dayanamadıum kalktım ve 1 muz yedim

Ay ben üzülüyorum erkekler böyle düşüncesiz davranınca ama üzülmeyin çünkü çoğu erkek sıkıntıya gelemiyor veya duygularını belli edemiyor bu sizi yada bebeği sevmiyeceğini anlamına gelmez.Annelerimize babalarımız çok mu narin davranmış ama şimdi bizi sevmiyorlar mı?Benim kocama bebek konusunu açınca çıldırıyordu içimi çok acıtıyordu şimdi olunca onu heveslendirmeye çalışıyorum ve işe yarıyor babamız bize bakıcak eve gelince yemeğimiz olucak ev bebek kokucak , babamız bizi gezmeye götürecek, bebiş burnusunu sıkıcak, elini ağzına götürücek falan filan diyorum vb. o da havaya giriyor.Sonrası daha zor oluyor inanın şimdiden size yardım etmiyeceği ihtimalinide düşünün hiç birşey beklemezseniz belki daha az üzülürsünüz.Bu arada bana söylenenlerde bu, bende yapabilirim umarım ...

günaydn cnm evet benimki belli oldu oğluşum olucakkkk

ben 11+5te öğrendim cnm erkek biraz daha erken belli oluyo

canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin inşallah.. bakalım pazartesi bizim doktorumuz ne diyecek[/QUOTE]

teşekkürler canım inşallah seninki de bellli olur bir ane önce

Kızlar az önce çok midem bulandı çok öğürdüm afedersiniz safra çıktı sadece. Yüzümü yıkamak için lavoboya gittim burnum kanıyor.

panik yokkk normalmiş hamilelikte cnm

heyecanlan ama endişelenme cnm herşey yolundadır umarım

ayyy okurken ben sinir oldum valla gıcıklartakma canım kafanı bebişini rahatlat biraz germe miniciğini

kızlarrr ya benım canım domınos ıstıoooo
yesem olur mu kı

ye gitsin arkadaşım yaaa yarasın.. valla belki kızarsınız bana kızlar ama bu kadar pimpiriklenmenin anlamı yok bence.. doktoruma ne yiyeyim ne içeyim dedim abartmadan istediğini ye ben sana şunu yeme bunu içme dersem boşuna gerilceksin annenin rahat olması çok önemli annede ankisiyete yaratmanın manası yok dedi..

hangi manavda bu cnm ?
sen geldin yemek muhabbeti başladı ne güzel
dünkü turşu işine dönmesin de
cnm bak aynısı ama başka rengi var bende çok şirin ya
kızlar şuna bakın
kk ya gelmeden önce aynısını ben de paylaşmıştım yazı da çok güzeldi
cnm arkadşların da dediği gibi kan hacminden olmuştur şimdi tam ben de dicektim çok zorlandıysan basınçla kılcal damar çatlamıştır.burnun kanarken başını öne eğ ama bak arkaya yatırma tamam mıçok geçmiş olsun.

kayıplara bende çok üzüldüm
teyzesi öpsün onu
bizimde 2li test 15 gün sonra
ama ben geçen gün gördüm bebişimi
kız 1 haftada bile değişmiş

Değişir tabi değişmez mi nasılda büyüyolar totosunu yirim
Buarada msj attım sana oku bakim

off canım çok zor meslektesin..calışma saati sıkıntı..rapor almak hasta olmak bile sıknıtı biliyorum...benim babam da polisti eşim de polis..herkeste kendi çıkarını düşünüyor...
Eşine gelince o da polisti galiba polislerde işinin stresinden dolayı özlleikle erkekler sinirkli asabi oalbiliyor,bazen çok vurdum duymazda olabiliyor...ben de dün ağladım duygusuzluğundan...onlarda artık bu meslekte duygularını yitiriyolar demiyim de duyarsızlaşıyorlar.alllah yardmızcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…