bılıorm canım ama benım canım extravaganza cektı ben ne yaptım
ıcınden salam sosıs sucuk jambon hepsını cıkardımm ama extravaganza soledım
hep evden getırıorm ama bugun resmen ıcım cektı
dayanamıcam bu bana odul olsun bebısıme ve kendıme ıyı bakmanın odulu
:76:
geldim kuzucum anlattım az önce dinlendim 2-3 gün şirkete dönüncede
yoğunluktan yazamadım bikaç kere girmemle çıkmam bir oldu
ilahiii hullyyyyödül vericen kendine demek , neyse ufak kacamaktan bisey olmaz herhalde
panik yapma cnm benim minişin büyüyo ondandırkızlar sabah kalktıgımdan beri sağ kasık tarafım çok agrıyor..okula zor geldim..2 saattir de geçmedi..korkuyorum acaba gaz etkiside varmıdır?dün mercimek çorbası içmiştimama aynı adet agrısı gibi çok kötü...biri rahim genişlediginden olabiliymuş demiş.onu görünce birazda olsa rahatladım..gecmezse doktora gidecem..az önce wcye gittim.leke falan da yok...ama korkuyorum...bebişime bişey olur diye..3 gün önce kalbi çok güzel atıyodu ve çok hareketliydi..ona bişey olmaz dı mı?
cnm benim de abim 5 yıl urfada doğu görevi yaptı.sonra sakaryaya geldi.kabuklu dalndan yeni kopmuş yaş antep fıstğı istemiştim ben ama 7 yıl geçti abim ordan ayrlalı tanığı birine ulaşamadı.senden rica etsem kargo yapabilir misin bana bi de hesap numarası versen oraya yatırsam ücreti:44:yok canım istanbula dönmeyiz bir daha..ancak annemlere gelirim..Şark görevinden sonra Gaziantep'i düşünüyoruz..benimkinin annesi babası orda..hasta oldukları için yanlarında olmak istiyor..annemlerde sık sık antepe geliyolar zaten mallarımız falan da var fıstık zeytin bağ falan ..en azından geldiklerinde kızlarını ayanında kalsınlar.Antep süper bir şehir bir denizi eksik..bakalım gene de hayırlısı
anteple alaksı olan birisini okudum sonunda ben de antepteyim ve yalnızım burada izmirden geldim nizipteyiz fıstık zeytin falan deyince burada da çok o bahhçelerden
merhaba güzel anneler
kaç gündür yazamadım sizlere
özlemişim
herkes iyidir umarım
lekelenmem ve ağrılarım 2-3 gün sürdü dinlendim
bebeğimde bende çok iyiyz şükür
şirkete dönünce birkaçkere girdim ama yoğunluktan hemen çıktım
ilginiz için teşekkürler
canım sen nerdesin ya geberdik biz burda kaç gündür.ahmet beyi arıcaktım artık en son ama adını bilmiyorum başka bilen de yokmuş öyle kaldı çok korktuk bşy mi oldu diye ama şükür iyiymişsin
boşver halden anlamayan insanlara seni anlamalarını hiç bekleme , al paşa paşa raporunu ver , canının kıymetini bil , içindeki yumurcak sen ne hissedersen onu hissediyor unutma bunu ... yaşamayan hiç kimse anlamıyor maalesefsen canını sıkma boşver gitsinnnnn
Merak etmez miyim aklım sendeydi hep inan ki ama şöyle söyliim her ne kadar
endişelensemde evrene pozitif düşünceler gönderdim sen ve bebişin için
kızlarrr ya benım canım domınos ıstıoooo
yesem olur mu kı
ye ye hatta bende gelim beraber yiyelim
İzmir'deki arkadaşlar, doğum için nereleri düşünüyorsunuz araştıran var mı?
kızlar rus takvimi varmış oradada cinsiyeti belirtiyor ben yaptım kız çıktı cinsiyeti belli olanlar denesinler bakalım ne çıkıcakhttp://testforall.narod.ru/t_o_pol.html sayfasının çevirisi önce babanın doğum tarihi sonra annenin en sona satı yazıyoruz aboyka kız manynk erkek
kızlar ; daha önce size bahsetmiştim iş yerinde sorunlu bir tiple tartıştım diye o kadar etkilenmiştim ki sinirden elim ayağım kesilmişti ,sonrasında işyerinde hamile oldugumu söylemeye karar vermiştim bana fazla bulaşmasınlar diyeo kadar iyi yapmışım ki simdi benimle konusurken daha anlayışlı oldular , yada öyle görünüyolar bilmiyorum artık , ama bildiğim bisey var , sevmediğim , bisey bulmadığım , negatif elektirk aldığım herkesten uzak kalıyorum ki bebeğim zarar görmesin , simdiden onu sinir hastasını yapmaya hakkım yok , öncelikle anne olmanın bilincine varıyorum ve yavrumu koruyorum.
sizde lütfen size zarar veren herkesle mesafeli olun , yaşamayan bilemiyor işte ne yapalım hiç olmazsa biz farkında olalım , allah bebeklerimizi bize bağışlasın yeter
ayy kuzum benim benmde aklımdaydınız hep
özledim hepinizi
mehselide özledim
bu arada kuşlar bana dediki
herkes birbirini facede eklemiş
Okudum canım şimdi geçmişten gelmiş geçmiş olsun
Aman siz iyi olunda canım benim ama ulaşabilecek bi kaynak olmadığından endişelendik tabi
doğal olarakKayıplarımızı duymuşsun birazda onun etkisi oldu bende çok etkilendim durumlardan
Buarada teyzoşu bizim 8 günümüz kaldı 8 gün sonra ikili test için gitcez nasipse görcem bende bebişimi 1Kasımdan beri görmüyorum
panik yapma cnm benim minişin büyüyo ondandır
cnm benim de abim 5 yıl urfada doğu görevi yaptı.sonra sakaryaya geldi.kabuklu dalndan yeni kopmuş yaş antep fıstğı istemiştim ben ama 7 yıl geçti abim ordan ayrlalı tanığı birine ulaşamadı.senden rica etsem kargo yapabilir misin bana bi de hesap numarası versen oraya yatırsam ücreti:44:
canım sen nerdesin ya geberdik biz burda kaç gündür.ahmet beyi arıcaktım artık en son ama adını bilmiyorum başka bilen de yokmuş öyle kaldı çok korktuk bşy mi oldu diye ama şükür iyiymişsin
geldim tatlım kız ahmet bey hastaneye aldı bizi sabahın köründe senin ultrasonundan baktı bana
yenidoğan polikliği çok güzel
aklıma sen geldin
aynı zamanda doğursak ne güzel olurdu
günaydn cnm evet benimki belli oldu oğluşum olucakkkk
ben 11+5te öğrendim cnm erkek biraz daha erken belli oluyo
Kızlar az önce çok midem bulandı çok öğürdüm afedersiniz safra çıktı sadece. Yüzümü yıkamak için lavoboya gittim burnum kanıyor.
kızlar ben cok heyecanlıyım yarın sabah 9 da dr kont var inş. bebeğimi görebilirim ve kalp atısını duyarım nolur benim için dua edin eşim görevde olduğundan annemde kalıyorum heyecandan midemde bulanıyo gibi rabbim hayırlıysa evladımı bana göstersin inş.. Amin.....
kızlar bikaçgündür yazamadım ama cep telefonumdan okuyorum ama yazmak zor oluyo o yüzden yazamadım ama güzel haberler alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum sizin haberlerinizi okudukça moralim yerine geliyo :)
neden canım sıkkın olduğuna gelince öncelikle 2 gün önce iş yerindekiler sinirlerimi zıplattılar hem de bayan memurlar hemcinslerimiz! ben polis memuruyum gittim idari büroma dedimki bana gece nöbeti yazmışsınız dedim bunu düzeltebilirmisiniz dedim düzelttiler orda sorun yok ama bidededimki zaten bana gece nöbeti yok dedim yeni torba yasa ile hamile bayan memura artık 24. haftadan öncede gece nöbeti muafiyeti var dedim, karşı çıktılar öyle bişey yok dediler nasıl yok internette yazın sayfalar dolusu çıkıyo dedim ozaman kanunu indir getir dediler sinir oldum ya bunu yapanlar bide bayan olacak ama çocukları yok ve hamile değiller anlayamıyolar bide ogün arkamdan konuşmuşlar gece nöbeti tutsa neolur daha 2,5 aylık hamile bişey olmazki abartıyo demişler işte benciller anlamazlar halden oysaki ben gece uykusuzluğa şuaralar tahammülüm yok ve genelde hergece gaz sancısından iki büklüm oluyorumki geceleri şubemizde çok soğuk orda iyice üşütürüm sabaha kadar sandalye tepesinde dayanamam hem Allah göstermesin bana bişey olsa kim götürecek beni hastaneye ambulansmı çağırıcam tek başıma mı gidicem hastaneye( çok kızdık ve çok kalbim kırıldı zaten duygusalım herşeyi taıyorum kafaya akşam eve geldim sinirimi atamamaıştım biraz asık suratlıydım evdede ama inanınki fazla bunaltacak bişeyde yapmadım eşimi ama o da birden parladı yeter artık diye bağardı bana tartıştık zaten eşim de hiç anlamıyo beni daha ne belirtim olacakmışki daha erkenmiş benim ne ağrım ne sancım olurmuş beni hiç anlamıyo ben bel sırt ağrısından bide gaz sancısından duramıyorum çok zorlanıyorum ama inanaın hiç umuruna değil daha erkenmiş ben çok abartıyomuşum onun annesi tarlaya gidiyomuş vesayre vesayre çok sinirleniyorum bu haline zaten bide bana diyoki ben şuan hiçbişey hissetmiyorum beni anla diyo sen çok duygusalsın diyo ama o beni hiç anlamıyo benden ev işi bekliyo ve ıkına pıkına yapıyorum sonrada akşama belfıtığım tutuyo topllamaya başlıyorum ağlıyorum bana demezmi neolduda böyle oldun diye bende kızdım artık iştende moralim bozuk gelşmiştim bağardım bana demezmi banamı doğuruyosun yeter artık bu nazın diye akşam 8de bir kitledim yatak odasına kendimi saatlerce ağladım gözlerim balon gibi oldu ağlamaktan yani 2 günüm böyle zehir gibi geçti üstüne dün özür dileemeden aban sarılıyo küslük olmaz karıkoca arasında diye barıştım ama hiç içimden gelmedi içime dert ettirdi o lafı... onun üstüne işyerinden şefim aradı mehtap idaribürodakiler diyolarki öyle bi kanun varmış ama doktor raporuna yazdırman gerekiyomuş nöbet tutması sakıncalıdır diye yazdırcakmışım ve o raporu dilekçemle beraber şubeye sunacakmışım yani anlayacağınız işi yokuşa sürüyolar buna da çok kızdım ama şefim sakinleştirdi beni çok duygusalsın herşeyi takma kafana dedi he he de geç çocuğunu düşün hergün ağlıyosun yapma böyle dedi adam halime üzülmüş farketmiş 2-3 gündür moralimin sıfır olduğunu .... off çok uzun oldu ama çok dolmuştum kızlar siz beni en iyi anlayanlarsınız içimi dökmek istedim hepinize bebişinizle güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle... çok öptümmmm
kızlarrr ya benım canım domınos ıstıoooo
yesem olur mu kı
hangi manavda bu cnm ?ay çok üzüldümAllah en yakın zamanda tekrar nasip eder inşallah
kız hiç inanasım gelmiyo geçcek gibi değil şirkette bile herkes alıştı stajerim kapıda bekliyo
evet cnm sıcak yada bana afakanlar basıyo heryer sıcak
çilek arayan kim karşıyakada tüm manavlarda var hemde kilosu 10tl
dünkü turşu işine dönmesin desen geldin yemek muhabbeti başladı ne güzel
Kızlar ben gene dayanamıyommmmmmm..baksanıza şuna en büyük boyu kalmamış kalsaydı anında alacaktım aslında kırmızının kalmış ama sarı istiyom bennn...neyse bi daha gelirse alırım artık --56-62-68 bedenleri..tahminim 56 3 ay 62 6 ay 68 9 ay..9 aydan kalsaydı daha iyi olurdu aslındaEki Görüntüle 558620
kk ya gelmeden önce aynısını ben de paylaşmıştım yazı da çok güzeldikızlar şuna bakın
cnm arkadşların da dediği gibi kan hacminden olmuştur şimdi tam ben de dicektim çok zorlandıysan basınçla kılcal damar çatlamıştır.burnun kanarken başını öne eğ ama bak arkaya yatırma tamam mıÖmrümde hiç burnum kanamadı benim. Bu bir ilk oluyor. Sanırım onun için korktum kanı görünce.Başta koyu kırmızıydı şimdi açıldı rengi. Tampon yaptım ama.:18:
Tansiyonumu ölçtüm hemen 9-6 normal yani. Muhtemelen öğürürken çok zorlandığımdan oldu. Ne güzel 3-4 gündür bulanmıyordu.
kayıplara bende çok üzüldüm
teyzesi öpsün onu
bizimde 2li test 15 gün sonra
ama ben geçen gün gördüm bebişimi
kız 1 haftada bile değişmiş
off canım çok zor meslektesin..calışma saati sıkıntı..rapor almak hasta olmak bile sıknıtı biliyorum...benim babam da polisti eşim de polis..herkeste kendi çıkarını düşünüyor...kızlar bikaçgündür yazamadım ama cep telefonumdan okuyorum ama yazmak zor oluyo o yüzden yazamadım ama güzel haberler alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum sizin haberlerinizi okudukça moralim yerine geliyo :)
neden canım sıkkın olduğuna gelince öncelikle 2 gün önce iş yerindekiler sinirlerimi zıplattılar hem de bayan memurlar hemcinslerimiz! Ben polis memuruyum gittim idari büroma dedimki bana gece nöbeti yazmışsınız dedim bunu düzeltebilirmisiniz dedim düzelttiler orda sorun yok ama bidededimki zaten bana gece nöbeti yok dedim yeni torba yasa ile hamile bayan memura artık 24. Haftadan öncede gece nöbeti muafiyeti var dedim, karşı çıktılar öyle bişey yok dediler nasıl yok internette yazın sayfalar dolusu çıkıyo dedim ozaman kanunu indir getir dediler sinir oldum ya bunu yapanlar bide bayan olacak ama çocukları yok ve hamile değiller anlayamıyolar bide ogün arkamdan konuşmuşlar gece nöbeti tutsa neolur daha 2,5 aylık hamile bişey olmazki abartıyo demişler işte benciller anlamazlar halden oysaki ben gece uykusuzluğa şuaralar tahammülüm yok ve genelde hergece gaz sancısından iki büklüm oluyorumki geceleri şubemizde çok soğuk orda iyice üşütürüm sabaha kadar sandalye tepesinde dayanamam hem allah göstermesin bana bişey olsa kim götürecek beni hastaneye ambulansmı çağırıcam tek başıma mı gidicem hastaneye( çok kızdık ve çok kalbim kırıldı zaten duygusalım herşeyi taıyorum kafaya akşam eve geldim sinirimi atamamaıştım biraz asık suratlıydım evdede ama inanınki fazla bunaltacak bişeyde yapmadım eşimi ama o da birden parladı yeter artık diye bağardı bana tartıştık zaten eşim de hiç anlamıyo beni daha ne belirtim olacakmışki daha erkenmiş benim ne ağrım ne sancım olurmuş beni hiç anlamıyo ben bel sırt ağrısından bide gaz sancısından duramıyorum çok zorlanıyorum ama inanaın hiç umuruna değil daha erkenmiş ben çok abartıyomuşum onun annesi tarlaya gidiyomuş vesayre vesayre çok sinirleniyorum bu haline zaten bide bana diyoki ben şuan hiçbişey hissetmiyorum beni anla diyo sen çok duygusalsın diyo ama o beni hiç anlamıyo benden ev işi bekliyo ve ıkına pıkına yapıyorum sonrada akşama belfıtığım tutuyo topllamaya başlıyorum ağlıyorum bana demezmi neolduda böyle oldun diye bende kızdım artık iştende moralim bozuk gelşmiştim bağardım bana demezmi banamı doğuruyosun yeter artık bu nazın diye akşam 8de bir kitledim yatak odasına kendimi saatlerce ağladım gözlerim balon gibi oldu ağlamaktan yani 2 günüm böyle zehir gibi geçti üstüne dün özür dileemeden aban sarılıyo küslük olmaz karıkoca arasında diye barıştım ama hiç içimden gelmedi içime dert ettirdi o lafı... Onun üstüne işyerinden şefim aradı mehtap idaribürodakiler diyolarki öyle bi kanun varmış ama doktor raporuna yazdırman gerekiyomuş nöbet tutması sakıncalıdır diye yazdırcakmışım ve o raporu dilekçemle beraber şubeye sunacakmışım yani anlayacağınız işi yokuşa sürüyolar buna da çok kızdım ama şefim sakinleştirdi beni çok duygusalsın herşeyi takma kafana dedi he he de geç çocuğunu düşün hergün ağlıyosun yapma böyle dedi adam halime üzülmüş farketmiş 2-3 gündür moralimin sıfır olduğunu .... Off çok uzun oldu ama çok dolmuştum kızlar siz beni en iyi anlayanlarsınız içimi dökmek istedim hepinize bebişinizle güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle... çok öptümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?