2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hiç kendinizi yırtmayın kızlar anlamazlar ne zamanki kucaklarına alıcaklar kuzucuklarını o zaman sizden daha çok bağlanıyolar ama şuan yaşadıklarımızı anlayamazlar abarttığımızı düşünürler benimki ilk hamilleliğimde artık doğurcam bebeğin hareketleri gözle görünür olmuştu o zaman heyecanlanmaya başlamıştı olduktan sonrasını ise anlatamam size aralarındaki baba oğul ilişkisi beni kıskandırıyo resmen

e artık 13. haftadasın tabı buyucek annesı

bende eşimle geçen atıştım kızdırdı beni mazeretim var benim dedim üstüme gelme sen kendi kendini hasta ediyosun dedi bana hiçbişeyin yok senin dedi bilmiyorum çünkü genelde ilgili olmaya çalışıyo anlıyorum yorma kendini canın bişiy istiyomu falan filan acaba sinirlemi söledi yoksa gerçek düşüncesimi bilemedim erkek millet değilmi canım ya

Son düzenleme:
canım karşıyaka çarşıda 3-4 manavda var gezerken görürsün
bizim doktorun ordaki manavdada var heryerde görüyorum ben
bu arada hastanenin k.d polikliğinin kapısının üstünde birkaç isim yazıyor
(isim vermiyim) katkılarıyla yapılmıştır diye
bizim patronların adı
eskiden yahudi hastanesiymiş karataş
bizimkilerin köyünden yani
yuh dedim patronlar burdada karşıma çıktı

Herkese selamlar, doktordan geldik kontrollerimizi yaptırdık, bebeğim baya büyümüş, kollarını sallıyor, bide olduğu yerde zıpladı resmen, her şey yolunda gözüküyor dedi, ense kalınlığını ölçtü normal dedi, kan tahlillerimiz 2-3 gün sonra çıkacak inşallah onlarda güzel çıkar, cinsiyetini sordum henüz erken ama kıza benziyor dedi, boyu 5.46 cm olmuş bende 1 kilo almışım sadece sevindim buna, kan sonuçları da güzel çıkarsa 1 ay sonra görüşelim dedi, 1 ay nasıl geçecek bakalım:))

angel neler yaptın görüşmeyeli
kaynanan çorba yaptımı sana
aranız nasıl
ben rüyamda tepsi tepsi börek gördüm
ertesi gün aynısından yapmış benmki saolsun

ben sarısına bittim..illa da onu istiyom

buhar makinesi kullanıyor musun canım ben kızım hasta olduğunda kullanıyorum hem öksürüğü azalıyor hem de nefes alışverişi rahatlıyo

ay canım çok üzüldüm ya ben de bir okulda müdür yardımcısıyım beni de ilk kızımda nöbetten düşürmediler üstelik normal kendi çalışma arkadaşlarım. Neymiş efendim o yasa öğretmenler içinmiş. Hıh. Ve hatta süt iznimi de kullandırmadılar. İlkokuldayım ben tenefüslerde bi görsen bi koşturuyor ufaklıklar gülle gibi çarpıyorlar insana. Halden anlayan insan evladı çok az canım ya. Sanki lütfediyorlar. Kendilerine olsa böyle olmaz emin ol.
Eşini de muhtemelen dolduruyor sanki birileri bana öyle gibi geldi. Kayınvalide ağzı gibi bunlar bilmem kayınvaliden yaşıyor mu. Ya bikaç gündür benim bizzat kızdardeşim hep yatıyorsun az hareket et ondan üşüyorsun diyor. Daha çok erkenmiş de bikaç ay geçsinmiş de şimdiden böyleymişim de. Bi de diyo ki sen bardağı masayı koyabilecekken eşine veriyordun masaya koy diye diyor önceki hamileleğinde. Eşim de şimdi resmen kardeşimin dolduruşuna geldi sanki akşamdan beri o da laf söylüyo sanki. Hep yatıyomuşum da bişey yapmıyomuşum da daha erkenmiş de. Sinir oldum. Ya ben şimdi kızıma kardeş yapıyom da iyi mi yapıyom kötü mü yapıyom bilmiyorum

bu ayaklı tulumlara paranızı hiç harcamayın çok kullanışlı değil içinde ayakları rahat değilmiş gibi geliyo bana şöyle rahat rahat gerinsin ama dimi

angel neler yaptın görüşmeyeli
kaynanan çorba yaptımı sana
aranız nasıl
ben rüyamda tepsi tepsi börek gördüm
ertesi gün aynısından yapmış benmki saolsun

Ya ne demezsin anca arıtmamdan su almaya gelir o en son aşağı atıvercem arıtmayı o olcak
Aman ya ondan gelcek iyilik Allahtan gelsin Bi tek annem olsun bana bişey olmaz hatta
Rüyanda yemek görüyosun ne güzel ben dün bütün gece muhteşem yüzyılı yaşadım yaaa
Sarayda fink attım ne badireler atlattım amanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…