gel hadı sende valla
nası olsa aynı sehırdeyız
ya erkekler noldukarını sasırıolar bılıorm emınım en az sen ben burdakı dıger arkadaslar nasıl bır an once bebıslerıne kavusmak ıstıolarsa erkeklerde ole ıstıo ama kımı bellı eder kımı ıcınde yasar
bız kıyafet almayı bebegımızı kucagımıza almayı dusunurken onlar bısı olmamıs gıbı davranıo
bende kızıorm bende cok alınıorm ılgısız dıe ama hak vermıo da degılım
bız kendımıze bakalım kımseye ıhtıyacımız yok sonucta anne olmak ıcın dımı ama
hele bı dogsun gelsın babasına bı gulus bı bakıs atsın bak sen ılgıyı o zaman gor
ısyerını de ben takmıorm
ne yazıkkı kıskanc fesat ınsan cok fazla
aldırma mutlu etme kımseyı derım ben
sendemi izmirlisin neresinden?
dünkü turşu işine dönmesin de
Değişir tabi değişmez mi nasılda büyüyolar totosunu yirim
Buarada msj attım sana oku bakim
Bu arada karnım 2 gün önce sabah kalktığımda sanki büyümüş gibiydi..Normalde sabah hiç bişey yokmuş gibi oluyordu şimdi baya belli oluyor artık..2 gündür de inmedi..Acaba gazmı falan dedim ama değil..Sanırım bebeğim büyüyo artık...
Ay ben üzülüyorum erkekler böyle düşüncesiz davranınca ama üzülmeyin çünkü çoğu erkek sıkıntıya gelemiyor veya duygularını belli edemiyor bu sizi yada bebeği sevmiyeceğini anlamına gelmez.Annelerimize babalarımız çok mu narin davranmış ama şimdi bizi sevmiyorlar mı?Benim kocama bebek konusunu açınca çıldırıyordu içimi çok acıtıyordu şimdi olunca onu heveslendirmeye çalışıyorum ve işe yarıyor babamız bize bakıcak eve gelince yemeğimiz olucak ev bebek kokucak , babamız bizi gezmeye götürecek, bebiş burnusunu sıkıcak, elini ağzına götürücek falan filan diyorum vb. o da havaya giriyor.Sonrası daha zor oluyor inanın şimdiden size yardım etmiyeceği ihtimalinide düşünün hiç birşey beklemezseniz belki daha az üzülürsünüz.Bu arada bana söylenenlerde bu, bende yapabilirim umarım ...
e artık 13. haftadasın tabı buyucek annesı
panik yapma cnm benim minişin büyüyo ondandır
cnm benim de abim 5 yıl urfada doğu görevi yaptı.sonra sakaryaya geldi.kabuklu dalndan yeni kopmuş yaş antep fıstğı istemiştim ben ama 7 yıl geçti abim ordan ayrlalı tanığı birine ulaşamadı.senden rica etsem kargo yapabilir misin bana bi de hesap numarası versen oraya yatırsam ücreti:44:
canım sen nerdesin ya geberdik biz burda kaç gündür.ahmet beyi arıcaktım artık en son ama adını bilmiyorum başka bilen de yokmuş öyle kaldı çok korktuk bşy mi oldu diye ama şükür iyiymişsin
CANIM YAAAA...BRN ANTEPTE DEĞİL ŞIRNAKTAYIM..BİDE TAZENİN VAKTİ GECTİ EYLÜLDE PEMBE VE TAZE OLUYOOTÜH YAAA YOKSA YOLALRDIM TABİ
ben sarısına bittim..illa da onu istiyomhangi manavda bu cnm ?
Dünkü turşu işine dönmesin de
Eki Görüntüle 558690 cnm bak aynısı ama başka rengi var bende çok şirin ya
kk ya gelmeden önce aynısını ben de paylaşmıştım yazı da çok güzeldi
Cnm arkadşların da dediği gibi kan hacminden olmuştur şimdi tam ben de dicektim çok zorlandıysan basınçla kılcal damar çatlamıştır.burnun kanarken başını öne eğ ama bak arkaya yatırma tamam mıçok geçmiş olsun.
canım ben göztepede oturuorm
ama ısyerım pasaportta
hanımlar 20 gündür öksürüğüm devam ediyor denemediğim bitkisel yol kalmadı , kaburgalarım kasıklarım öksürükten o kadar acıyorki artık nefes alırken bile canım yanıyor. dün kbb ye gittim antibiyotik verdi kadın doğumcunuza sormadan başlamayın dedi başka da size yapacak birşey yok dedi. doktorumda kullanalım dedi. bir de işin kötü yanı dün gece burnumda tıkandı şimdi hiç nefes alamaz oldum. nedir bu çektiğim , bir yandan da işteyim zaten halim yok kimse git evine demiyor. zaten midemde çok bulanıyor. akşam olsa da şöyle sıcacık yatağımda bir uyusam.
kızlar bikaçgündür yazamadım ama cep telefonumdan okuyorum ama yazmak zor oluyo o yüzden yazamadım ama güzel haberler alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum sizin haberlerinizi okudukça moralim yerine geliyo :)
neden canım sıkkın olduğuna gelince öncelikle 2 gün önce iş yerindekiler sinirlerimi zıplattılar hem de bayan memurlar hemcinslerimiz! ben polis memuruyum gittim idari büroma dedimki bana gece nöbeti yazmışsınız dedim bunu düzeltebilirmisiniz dedim düzelttiler orda sorun yok ama bidededimki zaten bana gece nöbeti yok dedim yeni torba yasa ile hamile bayan memura artık 24. haftadan öncede gece nöbeti muafiyeti var dedim, karşı çıktılar öyle bişey yok dediler nasıl yok internette yazın sayfalar dolusu çıkıyo dedim ozaman kanunu indir getir dediler sinir oldum ya bunu yapanlar bide bayan olacak ama çocukları yok ve hamile değiller anlayamıyolar bide ogün arkamdan konuşmuşlar gece nöbeti tutsa neolur daha 2,5 aylık hamile bişey olmazki abartıyo demişler işte benciller anlamazlar halden oysaki ben gece uykusuzluğa şuaralar tahammülüm yok ve genelde hergece gaz sancısından iki büklüm oluyorumki geceleri şubemizde çok soğuk orda iyice üşütürüm sabaha kadar sandalye tepesinde dayanamam hem Allah göstermesin bana bişey olsa kim götürecek beni hastaneye ambulansmı çağırıcam tek başıma mı gidicem hastaneye( çok kızdık ve çok kalbim kırıldı zaten duygusalım herşeyi taıyorum kafaya akşam eve geldim sinirimi atamamaıştım biraz asık suratlıydım evdede ama inanınki fazla bunaltacak bişeyde yapmadım eşimi ama o da birden parladı yeter artık diye bağardı bana tartıştık zaten eşim de hiç anlamıyo beni daha ne belirtim olacakmışki daha erkenmiş benim ne ağrım ne sancım olurmuş beni hiç anlamıyo ben bel sırt ağrısından bide gaz sancısından duramıyorum çok zorlanıyorum ama inanaın hiç umuruna değil daha erkenmiş ben çok abartıyomuşum onun annesi tarlaya gidiyomuş vesayre vesayre çok sinirleniyorum bu haline zaten bide bana diyoki ben şuan hiçbişey hissetmiyorum beni anla diyo sen çok duygusalsın diyo ama o beni hiç anlamıyo benden ev işi bekliyo ve ıkına pıkına yapıyorum sonrada akşama belfıtığım tutuyo topllamaya başlıyorum ağlıyorum bana demezmi neolduda böyle oldun diye bende kızdım artık iştende moralim bozuk gelşmiştim bağardım bana demezmi banamı doğuruyosun yeter artık bu nazın diye akşam 8de bir kitledim yatak odasına kendimi saatlerce ağladım gözlerim balon gibi oldu ağlamaktan yani 2 günüm böyle zehir gibi geçti üstüne dün özür dileemeden aban sarılıyo küslük olmaz karıkoca arasında diye barıştım ama hiç içimden gelmedi içime dert ettirdi o lafı... onun üstüne işyerinden şefim aradı mehtap idaribürodakiler diyolarki öyle bi kanun varmış ama doktor raporuna yazdırman gerekiyomuş nöbet tutması sakıncalıdır diye yazdırcakmışım ve o raporu dilekçemle beraber şubeye sunacakmışım yani anlayacağınız işi yokuşa sürüyolar buna da çok kızdım ama şefim sakinleştirdi beni çok duygusalsın herşeyi takma kafana dedi he he de geç çocuğunu düşün hergün ağlıyosun yapma böyle dedi adam halime üzülmüş farketmiş 2-3 gündür moralimin sıfır olduğunu .... off çok uzun oldu ama çok dolmuştum kızlar siz beni en iyi anlayanlarsınız içimi dökmek istedim hepinize bebişinizle güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle... çok öptümmmm
ben karşı taraftayım bizim balkondan görünüyo göztepe
el sallarım sana sen ye
zaten hala aklımda şu sabahları yaptıgın domatesli kaşarlı ekmekler var
gören de cok yiyen biri zannedecek beni
Kızlar ben gene dayanamıyommmmmmm..baksanıza şuna en büyük boyu kalmamış kalsaydı anında alacaktım aslında kırmızının kalmış ama sarı istiyom bennn...neyse bi daha gelirse alırım artık --56-62-68 bedenleri..tahminim 56 3 ay 62 6 ay 68 9 ay..9 aydan kalsaydı daha iyi olurdu aslındaEki Görüntüle 558620
angel neler yaptın görüşmeyeli
kaynanan çorba yaptımı sana
aranız nasıl
ben rüyamda tepsi tepsi börek gördüm
ertesi gün aynısından yapmış benmki saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?