yalnız değilsin cnm ben 12.haftadan beri öyleyim ve saatte bir acıkıyorum.her gece yatağa yatınca nolur bu sefer acıkmıyım diyorum ama yine uyanıp bşyler yiyip yatıyorum.bu gidişle her yanımız bıngıl bıngıl olcakkızlaaaaar gece yarısı 3 te 4te açlıktan karnı guruldayarak uyanan varmı ben 3 gecedir bu şekildeyim önce dayanmaya çalıştım ama sonra dün gece dayanamadıum kalktım ve 1 muz yedim
gördün mü hastaneyi cnm küçük ve temiz keşke bi de doğum sonrası yatılan odayı görebilseydin.ben oraya muayeneye gittiğimde hiç beklemiyorum hemen alıyolar randevulu gittiğim için.maximum 10 dk beklemişimdir o da ahmet bey ameliyattan çıksın diye.ultrason ne kadar netti dimigeldim tatlım kız ahmet bey hastaneye aldı bizi sabahın köründe senin ultrasonundan baktı bana
yenidoğan polikliği çok güzel
aklıma sen geldin
aynı zamanda doğursak ne güzel olurdu
kız yapmadın mı sen onu dahazaten hala aklımda şu sabahları yaptıgın domatesli kaşarlı ekmekler var
gören de cok yiyen biri zannedecek beni
cnm msjda sorun oluşmuş ben onu solex.. vardı ya hani ona yazmıştım ama zamanı geçtiyse o da bulamaz ki olsun ama yine de saol bebişimpanik yapma cnm benim minişin büyüyo ondandır
CANIM YAAAA...BRN ANTEPTE DEĞİL ŞIRNAKTAYIM..BİDE TAZENİN VAKTİ GECTİ EYLÜLDE PEMBE VE TAZE OLUYOOTÜH YAAA YOKSA YOLALRDIM TABİ
canım ben göztepede oturuorm
ama ısyerım pasaportta
Eki Görüntüle 558700 Fotoğraf eklemeye çalıştım umarım olmuştur :)
Herkese selamlar, doktordan geldik kontrollerimizi yaptırdık, bebeğim baya büyümüş, kollarını sallıyor, bide olduğu yerde zıpladı resmen, her şey yolunda gözüküyor dedi, ense kalınlığını ölçtü normal dedi, kan tahlillerimiz 2-3 gün sonra çıkacak inşallah onlarda güzel çıkar, cinsiyetini sordum henüz erken ama kıza benziyor dedi, boyu 5.46 cm olmuş bende 1 kilo almışım sadece sevindim buna, kan sonuçları da güzel çıkarsa 1 ay sonra görüşelim dedi, 1 ay nasıl geçecek bakalım:))
:)
yedım bıle valla
ama evde olmayı o kadar cok ozledım kı anlatamam ya
ede olup uyumak ıstıorm
sen bana gel bende ne tarifler var
kaşarlı krep yaparım çok güzel
başka sölemiyim canın çeker
Herkese selamlar, doktordan geldik kontrollerimizi yaptırdık, bebeğim baya büyümüş, kollarını sallıyor, bide olduğu yerde zıpladı resmen, her şey yolunda gözüküyor dedi, ense kalınlığını ölçtü normal dedi, kan tahlillerimiz 2-3 gün sonra çıkacak inşallah onlarda güzel çıkar, cinsiyetini sordum henüz erken ama kıza benziyor dedi, boyu 5.46 cm olmuş bende 1 kilo almışım sadece sevindim buna, kan sonuçları da güzel çıkarsa 1 ay sonra görüşelim dedi, 1 ay nasıl geçecek bakalım:))
canım hayırlı olsun,çok sevindim haberlerine.sonuçlarında hayırlı bişekilde alırsın inşallah
kızlar sabahtan beri face de eklemeye çalışıyorum sizi.beni bulunama sayımız çok az
Ya ne demezsin anca arıtmamdan su almaya gelir o en son aşağı atıvercem arıtmayı o olcak
Aman ya ondan gelcek iyilik Allahtan gelsin Bi tek annem olsun bana bişey olmaz hatta
Rüyanda yemek görüyosun ne güzel ben dün bütün gece muhteşem yüzyılı yaşadım yaaa
Sarayda fink attım ne badireler atlattım amanın
ahhh hully ah bende 5 sene güzelyalıda oturdum öğrenciyken nasıl özledim izmiri burnumda tütüyo valla
olmuş olmuş hem de pek tatlıııııııııııııııııı
ne güzel linesyacım gözün aydın bebişinin keyfi yerinde anlaşılan maşallahvalla bende geçen hafta gittim doktora 5 hafta sonra gel dedi geçmiyo hiç zamann
Benim eşim daha çocuk düşünmediğimiz zamanlarda konuşurken erkek istiyorum. Kız olursa her şeyini sana anlatacak diyordu.
Geçen hafta ultrasondan çıktık, kızımız olsun ya bizim dedi.
Nerden çıktı dedim. Bilmem kız çocuk daha cazip gelmeye başladı bana dedi.Eltimin dünya tatlısı kızının bunda bir etkisi var kesin.
sende bidahakinde arıtmayla veriver kurtul
aa elinemi yapışcak sanki
bide seninki gençti yanlış hatırlamıyosam
kızım filmmi çeviriyon bende bazen öyle rüyalar görüyorumki sabah kalktığımda çok yorgun hissediyorum kendimi
canım hayırlı olsun,çok sevindim haberlerine.sonuçlarında hayırlı bişekilde alırsın inşallah
kızlar sabahtan beri face de eklemeye çalışıyorum sizi.beni bulunama sayımız çok az
Canım ne güzel haberlerle dönmüşsün maşallah inşallah sonuçlarında sağsalim çıkacaktırDeniz güzel isim ayrıca çok güzel bir anısı olacak besbelli. K.pederini Allah yattığı yerde dinlendrsin, yeni nesil Denizimizede Allah sağlıklı ve uzun bir ömür nasip etsin canım
kızlarrr ya benım canım domınos ıstıoooo
yesem olur mu kı
Az kaldı zaten yakında kapıyı açar açmaz tutuşturcam kucağına o olcak42-43 yaşında daha ya
ondan tamgün temizlik ev işi yemek bekleyen yok ama altlı üstlüyüz dün hiç sesi soluğu çıkmadı mesela suyu vardı heralde
İş yerinde nasıl yaparsın bilmiyorum ama belki evde hapşururken uygularsın diye yine de söylemek istedim. Benim de aynen öyle oluyodu bıcak saplanıyomuş gibi sanki ama hemen geçiyo sonra. Burda bi arkadaş paylaşmıştı ona da doktoru söylemiş hapşururken ayaklarını karnına doğru toplarsan hakkaten çok faydası oluyo. Ben test ettim onayladım. O arkadaşın adını hatırlamıyorum ama her hapşurduğumda aklıma geliyo dua ediyorum ona...
canım ya
bende bu sehrı cok sevıorm
gel buyur beklerız yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?