2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlaaaaar gece yarısı 3 te 4te açlıktan karnı guruldayarak uyanan varmı ben 3 gecedir bu şekildeyim önce dayanmaya çalıştım ama sonra dün gece dayanamadıum kalktım ve 1 muz yedim
yalnız değilsin cnm ben 12.haftadan beri öyleyim ve saatte bir acıkıyorum.her gece yatağa yatınca nolur bu sefer acıkmıyım diyorum ama yine uyanıp bşyler yiyip yatıyorum.bu gidişle her yanımız bıngıl bıngıl olcak
geldim tatlım kız ahmet bey hastaneye aldı bizi sabahın köründe senin ultrasonundan baktı bana
yenidoğan polikliği çok güzel
aklıma sen geldin
aynı zamanda doğursak ne güzel olurdu
gördün mü hastaneyi cnm küçük ve temiz keşke bi de doğum sonrası yatılan odayı görebilseydin.ben oraya muayeneye gittiğimde hiç beklemiyorum hemen alıyolar randevulu gittiğim için.maximum 10 dk beklemişimdir o da ahmet bey ameliyattan çıksın diye.ultrason ne kadar netti dimiay keşke ne güzel olurdu bebişlerimizi de görürdük.cnm sen özel muayenehane yerine hastaneye gelsene randevularımızı da aynı güne alalım görüşmüş de oluruz hem ücreti de uygun.
zaten hala aklımda şu sabahları yaptıgın domatesli kaşarlı ekmekler var

gören de cok yiyen biri zannedecek beni
kız yapmadın mı sen onu daha

herkese merhaba siteye yeni katıldım bende haziran anne adayıyım inşallah aynı zamanda homozigot problemim var hergün kendime iğne yapıyorum benim durumda olan arkadaşlar varmı nasıl gidiyo hamilelik

canım ben göztepede oturuorm
ama ısyerım pasaportta

ahhh hully ah bende 5 sene güzelyalıda oturdum öğrenciyken nasıl özledim izmiri burnumda tütüyo valla

Eki Görüntüle 558700 Fotoğraf eklemeye çalıştım umarım olmuştur :)

olmuş olmuş hem de pek tatlıııııııııııııııııı

ne güzel linesyacım gözün aydın bebişinin keyfi yerinde anlaşılan maşallah valla bende geçen hafta gittim doktora 5 hafta sonra gel dedi geçmiyo hiç zamann

sen bana gel bende ne tarifler var
kaşarlı krep yaparım çok güzel
başka sölemiyim canın çeker

şimdi çıksam yola yarın ordayım

ben de yapsam yaparım ama kendimi tutuyorum canım, sonra ablam, teyzem ve etrafımdaki tüm hamileler gibi 25 kiloyla tamamlamaktan çok korkuyorum hamileliği.

aa mehsel yazıyo yemek isimleri sonra canım istiyo dün turşu dedi gittim 1 tabak yedim su içtim üzerine sonra bir ağırlık, mide bulantısı akşam yemeği de yiyemedim ama yatarken hala toktum artık nasıl yediysem

ay maşaallah ne güzel haberler bunlar darısı hepimizin başına

kızlar ben çıkıyorum ekran başımı ağrıttı hayret bulant da ben burdayım diyor.bu gün bizim pazar var çkıyım bşyler alyım sonra da uyurum tabi buraya gelmezsem.hoşçakalın öptüm hepinizi

sende bidahakinde arıtmayla veriver kurtul
aa elinemi yapışcak sanki
bide seninki gençti yanlış hatırlamıyosam
kızım filmmi çeviriyon bende bazen öyle rüyalar görüyorumki sabah kalktığımda çok yorgun hissediyorum kendimi

canım ya
bende bu sehrı cok sevıorm
gel buyur beklerız yıne

kız çocuğu isteyen babalara hayret ediyorum ya bizimki erkek adamın erkek oğlu olur havalarında geberticem yaaa bi oğlum var bide kızım olsun diyorum tabi canım diyo olsun sağlıklı olsunda bende isterim diyo ama 5 tane oğlu olsun hepsi erkek olsun 6.cıyı gene erkek ister eminim

Az kaldı zaten yakında kapıyı açar açmaz tutuşturcam kucağına o olcak 42-43 yaşında daha ya
ondan tamgün temizlik ev işi yemek bekleyen yok ama altlı üstlüyüz dün hiç sesi soluğu çıkmadı mesela suyu vardı heralde

bebegımı o kadar cok ozledım kı sımdıden anlatamam
anne olmak ne demekmıs daha sımdıden anlamaya basladım
hıc bu kadar heyecanlı ve ısteklı bekledıgım kımse olmamıstı
daha gormeden sesını duymadan dokunmadan kımseyı bu kadar cok sevmemıstım
oyle askla baglandım kı en ufak bı sesde bıle karnımı tutuorm yavrum zarar gormesın dıe
gece gunduz hep ama hep aklımda yavrum acaba mutlu mu huzurlu mu orda benı sımdıden oda sevıomu
annesı ben olacagım ıcın kendını sanslı hıssedıomu bu kadar cok beklendıgını ve ozlendıgını bılıo mu
offf anlatamıorm bıle hıssettıklerımı
su zaman cabucak geccsın de kavusalım artık

faceden eklediğim kızlar acaba kim olduğunuzuda belirtseniz isimden anlamaıyroum rumuzada söyleseseniz msj dan rica etsem

canım hayırlı olsun,çok sevindim haberlerine.sonuçlarında hayırlı bişekilde alırsın inşallah

kızlar sabahtan beri face de eklemeye çalışıyorum sizi.beni bulunama sayımız çok az

teşekkür ederim canımcım:))) sen de cumartesi inşallah güzel haberlerle gelirsin bize

angel cımmm çok teşekkür ederim canımhepimizin bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim:)))

kızlarrr ya benım canım domınos ıstıoooo
yesem olur mu kı

ayy benim de yaaa:))) ben arada bir yiyiorum italiano, dayanamıyorum napiiim

maşallah bebişine:)) umarım güzel haberler alırız hepimiz

hee kızlar bıde artık gunde ıkı cevız mutlaka yıyelım
bebegımızın beyın gelısımı ıcın cok onemlıymıs

ayyy kızlar valla 2 saattir geçmişi okuyorum daha kahvaltı sofrasını kaldıramadım bitiricem diye birsürü alıntı yapmıştım sonra üstünden sayfalar geçtiği için vazgeçtim cvp vermekten sırf bu yüzden bidaha geç kalkmıcam

bu arada babaların odunluğundan bahsetmişsiniz bizimkide aynen öle doktordan geldikten sonra ben akşam elimden ultrasonu bırakmıyorum inceliyorumda inceliyorum bigün dedi bana sen neye bakıyosun ya ne anlıyosunki sankii ben ordaa neleri görüyorum bi bilsee ama bencede karnımız çıkmadan şöle bebişimiz tekmeler savurmadan anlamıcak onlar bişey. ben hatta geçen kıskandırmaya çalışıyorum bizimkini ayy siz erkekler ne şanssızsınız siz spermi bırakıp gidiyosunuz ama o bizim içimizde bizim kanımızla canımızla besleniyor siz doğana kadar hiç bişey hissedemiceksinizz ben nereye gitsem benimle geliyor falan diye buda gülüyo delirdin sen iyice diyor

boşver takma sen ben yaparım sna kaynanalık
ama sanırım ben senden erken doğurcam 40ımız karışcak
gelememde

aynen banada öyle oluyo anında geçiyo ama acıyo baya işyerinde yalnız olunca yaparım geneldede yalnızım zaten sağol canım deniycem

canım ya
bende bu sehrı cok sevıorm
gel buyur beklerız yıne

gelicem yakın zaman da ilk 3 ayımın bitmesini bekliyodum zaten 3-4 ay da bi gelmezsem krize giriyom resmen Allah'tan yakın.. burda doğru dürüst hamile giyim yok alışveriş falan da yapayım izmirden diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…