2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bide kızlar arada bebeğimle konuşiyim diyorum çok garip oluyo gerçi evde tek başına kendi kendine konuşmak ama ne zaman konuşsam kasığıma bi sancı giriyor sonra geçiyor daha erken diye bu şekilde tepki veriyor heralde bebişim bana

boşver takma sen ben yaparım sna kaynanalık
ama sanırım ben senden erken doğurcam 40ımız karışcak
gelememde

yap kuzum yap
Aman Allah beni ona muhtaç etmesin başka bişey istemiyorum
Ben ilk evlendiğimde zehirlenmiştim sabahta eşim işe gitmişti zar zor ona seslendim son gücümle çıktı geldi ben bayılmışım zaten
sonra yatağıma yatırmış beni komşusuna seslenmiş uyandığımda ikisi odamda yerde oturmuş gülüp sohbet ediyolardı o gün nefret ettim zaten
eşim geldi kucakladı götürdü Allahtan ona haber vermiş
Yani hep dua ederim Allah beni ona muhtaç etmesin bu saatten sonrada onu bana etmesin çünkü ben onun gibi yapamam yine elimden geleni yaparım bu seferde
kendime kızarım öyle yani

Son düzenleme:

Banada biraz garip geliyo ama eşim alıştırdı beni konuşmaya çünkü her akşam beni bebeğime şikayet ediyo ama ben tepki verdiklerine inanıyorum ya ne bileyim. Mesela her sabah genelde bulantıyla kalkıyorum o zaman diyorum sanırım bebişim benden önce uyandı. Ama mesela bugün gözümü açtığımda bulantım yoktu aman dedim angel sessiz ol kızım sonra pc yi açtım foruma bakarken bi hapşurdum iki dk sonra bulantım başladı dedim uyandı heralde ya belki öyledir belki değildir ama düşüncesi bile hoşuma gidiyo

inanmıyorum ne kadar vicdansızmış öyle
insan tanımadığı birine bile yardım eder
kıyamam sana ben eşin anlıyormu bari seni
önemli olan o

hehehe seninkide güzelmiş eşim yanımdayken konuşsam garip gelmezde tekken komik oluyor korkuyorum birazda sanki başkası birden bana cevap vericekmiş gibi ama sanccı girince o an çok hoşuma gidiyor

inş. canım benimm inş... hayırlısıyla bi görsem kalp atışını duysam devam edeceğini ve sağlıklıca kucagıma alacağıma dahada cok inanıcam sende inş. duyarsın bi tanem sanırım ilk değil kalp atısını duyman demi
canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin inşallah.. bakalım pazartesi bizim doktorumuz ne diyecek

teşekkürler canım inşallah seninki de bellli olur bir ane önce

panik yokkk normalmiş hamilelikte cnm

heyecanlan ama endişelenme cnm herşey yolundadır umarım

ayyy okurken ben sinir oldum valla gıcıklartakma canım kafanı bebişini rahatlat biraz germe miniciğini

ye gitsin arkadaşım yaaa yarasın.. valla belki kızarsınız bana kızlar ama bu kadar pimpiriklenmenin anlamı yok bence.. doktoruma ne yiyeyim ne içeyim dedim abartmadan istediğini ye ben sana şunu yeme bunu içme dersem boşuna gerilceksin annenin rahat olması çok önemli annede ankisiyete yaratmanın manası yok dedi..[/QUOTE]
herşeyi yaşıyom valla korku heyecan endişee
herkese merhaba siteye yeni katıldım bende haziran anne adayıyım inşallah aynı zamanda homozigot problemim var hergün kendime iğne yapıyorum benim durumda olan arkadaşlar varmı nasıl gidiyo hamilelik
bende homozigotum canım mthfz 1298 sabahları corasprin akşamda clexan 0.4 iğne vuruyorum bende kendim daha önce 2 düşügüm oldu bu 3. gebeliğim 8 haftalık fakat gec döllenme oldugunda 7 haftalık gibi dedi dr ve yarın kalp atımı duymak için gidecegim senin nasıl hamileliğin

hehehe seninkide güzelmiş eşim yanımdayken konuşsam garip gelmezde tekken komik oluyor korkuyorum birazda sanki başkası birden bana cevap vericekmiş gibi ama sanccı girince o an çok hoşuma gidiyor

ilahi fyyyzzz ya çok güldüm başkası cevap vercekmiş gibi lafına bana da gülme geliyo konuşamıyorum oğluşumla

kızlar 3 aydır ilk defa bişeyi bu kadar aşerdim galiba marul :) ama tuzlu limonlu üzerinede yağ ohhhh şimdi koca bi tabak yiyorum:))):))

inanmıyorum ne kadar vicdansızmış öyle
insan tanımadığı birine bile yardım eder
kıyamam sana ben eşin anlıyormu bari seni
önemli olan o

yaaa canım benim nasibimdede bu varmış napalım eşimden yana şanslıyım çok şükür annesiyle alakası yok nasıl çıkmış ondan bu çocuk bilmiyorum zaten
çok duygusaldır, bi olay anında çok panik yapar yani o gün eşim evde olsaydı uçururdu beni hastaneye. Daha öncede zehirlendim çünkü beni götürdüğünde yarı
baygındım bağırıyodu hastanede kıyamam Yazık eşim hep derdi ki bak altlı üstlü olmanın dezavantajları var ama iyi yanlarıda bi düşün hamile kalcaksın yarın öbürgün
sana destek olcak diyodu fısss çıktı bizim kaynana

korkma korkma ben bebişe annemin bana kendi yazdığı ninniyi söylüyorum sende ninni falan söyle hiç olmadı

Son düzenleme:

düşüncesi bile insanı nasıl mutlu ediyor dimi ama , bende iş yerinde odamda kimse yokken sessiz lütfen beni üzme tamamı uslu ol ben rahat çalısayım diyorum görende diyecek görmemişin cocugu olmuş tutumuş sapıtmıs diye ama napayım varlığı bile öyle mutlu ediyor ki bide kucağımıza alsak diyorum.

Çalışan annelerin bebeklerinden istekleride farklı oluyo doğal olarak Bunları hatırlamıcaz bile öyle oluyomuş ya deneyimli anneler söylüyo napalım her güzelin şeyin bir bedeli var En iyisini yapıyosun canım tabi konuş bebeğinle kim ne derse desin boşver ah kucağımıza alsak artık bambaşka kadınlar olucaz o gün Allah hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…