- 2 Ocak 2012
- 1.122
- 8
- 158
faceden eklediğim kızlar acaba kim olduğunuzuda belirtseniz isimden anlamaıyroum rumuzada söyleseseniz msj dan rica etsem
boşver takma sen ben yaparım sna kaynanalık
ama sanırım ben senden erken doğurcam 40ımız karışcak
gelememde
bide kızlar arada bebeğimle konuşiyim diyorum çok garip oluyo gerçi evde tek başına kendi kendine konuşmakama ne zaman konuşsam kasığıma bi sancı giriyor sonra geçiyor daha erken diye bu şekilde tepki veriyor heralde bebişim bana
yap kuzum yap
Aman Allah beni ona muhtaç etmesin başka bişey istemiyorum
Ben ilk evlendiğimde zehirlenmiştim sabahta eşim işe gitmişti zar zor ona seslendim son gücümle çıktı geldi ben bayılmışım zaten
sonra yatağıma yatırmış beni komşusuna seslenmiş uyandığımda ikisi odamda yerde oturmuş gülüp sohbet ediyolardı o gün nefret ettim zaten
eşim geldi kucakladı götürdü Allahtan ona haber vermiş
Yani hep dua ederim Allah beni ona muhtaç etmesin bu saatten sonrada onu bana etmesin çünkü ben onun gibi yapamam yine elimden geleni yaparım bu seferde
kendime kızarım öyle yani
Banada biraz garip geliyo ama eşim alıştırdı beni konuşmaya çünkü her akşam beni bebeğime şikayet ediyoama ben tepki verdiklerine inanıyorum ya ne bileyim. Mesela her sabah genelde bulantıyla kalkıyorum o zaman diyorum sanırım bebişim benden önce uyandı. Ama mesela bugün gözümü açtığımda bulantım yoktu aman dedim angel sessiz ol kızım sonra pc yi açtım foruma bakarken bi hapşurdum iki dk sonra bulantım başladı dedim uyandı heralde ya belki öyledir belki değildir ama düşüncesi bile hoşuma gidiyo
Benim alan arkadaşlar da oyun parkından hiç memnun kalmadılar. O en küçüklerinden değil de biraz büyük ve parmaklıklı bi tarafı indirilip kaldırılabilen (ilk aylarda yatapın yanına koyunca rahatça emzirebilmek için) beşikler için daha rahat diyolar. Çocuk odası yatakları gibi yani. Hem kenarında çekmece gibi bişey olup sonradan kaldırılabilenleri de var o zaman nerdeyse 5-6 yaşına kadar yatabiliyo. Oyun parkı bana da iğreti geliyo biraz. Bi de bebişten bebişe değişiyomuş. Dayımın oplu nerdeyse 4 yaşına kadar oyun parkının içinde uslu uslu oynamış ama kızının parkın içine bile sokamamışlar. Her girişimlerinde ortalığı ayağa kaldırmışKarar senin tabiki herkesin ev düzeni farklı. Ama ben şahsen şöyle 3-4 yaşına kadar falan yatacağı boyutta büyük bir beşik almak istiyorum yatak odam müsait çünkü ilk başta dolabını bile yatak odasına koyucam 6 aydan sonra falan da komple oda dizayn edicem inşallah. [/Q
benimde oyun parkı kullanan bi arkadaşım hiç memnun kalmadı görüntü olarakta dağınık duruyo sanki naylonumsu çadır gibimi desem ne desem bişe benzemiyo bende yatak odamdaki yere göre ölçüyle yatak yaptrımıştım parmaklıklarınıda olduğundan daha uzun yaptırdık 4 yaşına kadar yattı oğlum ondan sonra ayırdım artık şimdi inşallah kardeşi doldurcak orayı hemde çekmeceleri var daha kullanışlı
inş. canım benimm inş... hayırlısıyla bi görsem kalp atışını duysam devam edeceğini ve sağlıklıca kucagıma alacağıma dahada cok inanıcam sende inş. duyarsın bi tanem sanırım ilk değil kalp atısını duyman demiAmin canım İnşallah duyarsın bebişinin kalp atışlarını annesi o da sabırsızlıkla seni bekliyor demek ki mide bulantısından belliBenim daha 8 gün var asker gibi şafak sayıyorum valla Allah banada nasip etsin sağlıkla kalp atışlarımızı duymayı
canım Rabbim hayırlısıyla kucağına almayıda nasib etsin inşallah.. bakalım pazartesi bizim doktorumuz ne diyecek
bende homozigotum canım mthfz 1298 sabahları corasprin akşamda clexan 0.4 iğne vuruyorum bende kendim daha önce 2 düşügüm oldu bu 3. gebeliğim 8 haftalık fakat gec döllenme oldugunda 7 haftalık gibi dedi dr ve yarın kalp atımı duymak için gidecegim senin nasıl hamileliğinherkese merhaba siteye yeni katıldım bende haziran anne adayıyım inşallah aynı zamanda homozigot problemim var hergün kendime iğne yapıyorum benim durumda olan arkadaşlar varmı nasıl gidiyo hamilelik
hehehe seninkide güzelmişeşim yanımdayken konuşsam garip gelmezde tekken komik oluyor korkuyorum birazda sanki başkası birden bana cevap vericekmiş gibi ama sanccı girince o an çok hoşuma gidiyor
inanmıyorum ne kadar vicdansızmış öyle
insan tanımadığı birine bile yardım eder
kıyamam sana ben eşin anlıyormu bari seni
önemli olan o
hehehe seninkide güzelmişeşim yanımdayken konuşsam garip gelmezde tekken komik oluyor korkuyorum birazda sanki başkası birden bana cevap vericekmiş gibi ama sanccı girince o an çok hoşuma gidiyor
kızlar ben 15-20 dk yokum
sanırım benim bebiş öğlen yediklerimi beğenmedi
biraz başbaşa kalalım
kızlar 3 aydır ilk defa bişeyi bu kadar aşerdim galiba marul :) ama tuzlu limonlu üzerinede yağ ohhhh şimdi koca bi tabak yiyorum:))):))
düşüncesi bile insanı nasıl mutlu ediyor dimi ama , bende iş yerinde odamda kimse yokken sessiz lütfen beni üzme tamamı uslu ol ben rahat çalısayım diyorum görende diyecek görmemişin cocugu olmuş tutumuş sapıtmıs diye ama napayım varlığı bile öyle mutlu ediyor ki bide kucağımıza alsak diyorum.
oooh yarasın ne güzel evde bulunan bişey aşermişsin oda güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?