kızlar 3 aydır ilk defa bişeyi bu kadar aşerdim galiba marul :) ama tuzlu limonlu üzerinede yağ ohhhh şimdi koca bi tabak yiyorum:))):))
biliyorum şekerim senin için söylemedim yeni arkadaşlara söylemiştim senide önerdim bi sakıncası yoktur umarımmonalisa79 Ben Hülya şekerim
Çalışan annelerin bebeklerinden istekleride farklı oluyo doğal olarakBunları hatırlamıcaz bile öyle oluyomuş ya deneyimli anneler söylüyo napalım her güzelin şeyin bir bedeli var En iyisini yapıyosun canım tabi konuş bebeğinle kim ne derse desin boşver ah kucağımıza alsak artık bambaşka kadınlar olucaz o gün Allah hepimize nasip etsin
Bİraz nostalji yapalım dedim benim bebekliğim bu ama gördüğünüz üzere ben kızıl saçlı bir bebektim acaba diyorum bebişim nasıl olcak benim annem esmerdi çünkü babam kızıldı ama bizim bebiş kızıl mı olur dersiniz
ne kadar masum bişeye aşermişsin canım afiyet olsun
evet canım farklı oluyooo galiba , o kadar dua ettim ki bulantım az olsun yoksa çalışamam diye çok sükür allahıma dualarımı kabul etti , insallah sorunsuz bigebelik geciririz diye dua ediyorum , hoş sorun olsada da kucağımıza aldığımızda tüm cektiklerimizi unutacağız
Bİraz nostalji yapalım dedim benim bebekliğim bu ama gördüğünüz üzere ben kızıl saçlı bir bebektim acaba diyorum bebişim nasıl olcak benim annem esmerdi çünkü babam kızıldı ama bizim bebiş kızıl mı olur dersiniz
kızıl olurmu bilmemde... nolurrrrrrrrr yanakları senınkı gıbı olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn amanın o yanaklar o zmaan nasıl sıkılır nasıl yenirr... oyyy oyyy:):) kanım kaynadı
bence sana çekmesinde bi sakınca yok pek tatlıymış bebekliğinnnn
MaaşAllah ne kadar tatlıymışsın:) Eşini bilmiyorum ama inşAllah sana çeker şöyle sıka sıka seversinizGerçi her halükarda seveceksiniz
hahha canım tşk ederimİnşallah bakalım nasıl olcak annem bende doğru düzgün hiçbişey yiyememiş babanemle bir oturuyolarmış halamla aynı anda hamile kalmışlar hhalam geliyomuş annem hizmet ediyomuş düşün yani bide babanemin yaşattıkları falan zavallı annem o sıkıntılara rağmen 4 kilo doğmuşum bide babanem annemle hep dalga geçiyomuş kedi enciği gibi doğurcaksın yemiyosun diye ama Allah işte
ahh ahh o babanneler halalar yokmu ahh ahhhhhhhhh.. az çektirmemişler annelerımızı.. benım annemde anlatır bahcelı evde karnım burnumda bahcede çamasır yıkardım hemde camasır makınesı ola ola elımde yıkatırlardı kazanları kaldırırdım fılan dıyeallah işte bebeklerımızın kaderı insallah guzel yazılmıştır.. bizler gibi saglıklı tosun gıbı olurlarda bol bollll mıncıklarız....:):):
ahh ahh o babanneler halalar yokmu ahh ahhhhhhhhh.. az çektirmemişler annelerımızı.. benım annemde anlatır bahcelı evde karnım burnumda bahcede çamasır yıkardım hemde camasır makınesı ola ola elımde yıkatırlardı kazanları kaldırırdım fılan dıyeallah işte bebeklerımızın kaderı insallah guzel yazılmıştır.. bizler gibi saglıklı tosun gıbı olurlarda bol bollll mıncıklarız....:):):
bana doktorum direk amniyosentez yaptır dedi ya hiç heveslenemiyorum ben şimdi sizin gibi. Cinsiyetini falan hiç merak etmiyorum. Sadece sağlıklı olmasını diliyorum hepsi bu.
bana doktorum direk amniyosentez yaptır dedi ya hiç heveslenemiyorum ben şimdi sizin gibi. Cinsiyetini falan hiç merak etmiyorum. Sadece sağlıklı olmasını diliyorum hepsi bu.
bu ne ay ne vicdansızmış kız sizin babaanneler böylee
Ayyyy yerim ben seni yaaaaa
ne kadar tatlıymışsın öyle:))) tam ısırmalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?