2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Neden cnm??? yaş kaçtı senin, yaşla alakalı mı????
Benim içimde de bayaa bir korku var aslında...

evet 35 yaşındayım diye doğumda 36 olacağım
ikili test sadece ihtimal ölçer bir sonuç testi değildir direk amniyosentez yaptırmak daha mantıklı dedi
kimi yerlerde 35 üstü direk amniyosentez yaptırırmış ki ben de böyle düşünüyorum dedi ama başkent hst de bu sınırı37de tutuyormuş
sen aradasın o yüzden sen karar ver dedi ama kendi tavsiyesi direk amniyosentez yönünde

bana doktorum direk amniyosentez yaptır dedi ya hiç heveslenemiyorum ben şimdi sizin gibi. Cinsiyetini falan hiç merak etmiyorum. Sadece sağlıklı olmasını diliyorum hepsi bu.

Canım Allah sağlık versin doktorun neden yaptır dedi bilmiyorum ama yengemede yaptırdılar bunu bide üstüne özürlü olabilir dediler ama Maşallah zehir gibi akıllı bir kız çocuğumuz var. Kötü düşünme emi

bizde iyi beddea ederdik hatta ölsun gitmeyecez filan cok dedık ama cenaze geldi iş annemle bana düştü.. kendi kızları bile biryerlerını kaldırmadı.. aman neyse kapatalım bu konuyu yınede allah rahmet eylesın onlara.. şimdi streslenip bebekleri etkilemeyelim....:S kızlar bu arada ben bebek odası arıyorum.. ama mobilya değil söyle güzel dekora edilmiş odalar.. ama bulamıyorum nette hep aynı odalar var yada sadece mobilyaları gözteriyorlar.. bulursanız görursenız öyle bir site haber verin olurmu?

ya bendeki örnekler de öyle ama hiç hoş bi durum değil şimdi bu süreçte olmak. Keşke benim de hiç aklımda böyle şeyler olmadan cinsiyetini falan merak etseydim daha duru yaşasaydım hamileliğimi. Aman kızlar ikinciyi yaparken 30'u çok geçmeyin.

ama mecbur mobilya olacak yatağıydı dolabıydı şifonyeriydi derken e gerisini de sen tamamlayacaksın

ben de sabah ölçtüm 10/7 çıktı normal mi ..hiç anlamam da
benim de 10/6 yada 11/6 idi hamis olunca biraz düstü.normalde 12/7 falandı.senin eski tansıyonun kaçtı? suanda da normal yanı.

günaydınnn :)))))) sıkma cannını düzelir inşallah.. bazen bende hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi hemde hiççç...ama doktora bi gidiyorum bebişi görünce tamam diyorumm ben hamileyimmm... eeee miğde bulantsı olmassa canın birşey çekmezse böle oluyor işteee :)))))[/QUOTE]
ya evet ama bugün karnımın sisliği de indi sankı

benimde 10/6 idi az önce ölçtürdüm 12/7 olmus, sabah 11/8 di.. ama sanırım bas ağrım tansıyondan değil..buna seviniyorum..
cumartesi bebisimi görürsem iyice rahatlıcam

bak belis aldım ben kızıma bi bakıver istersen siteye

Valla ben aştım artık bu konuları hiç stres olmuyorum annemde aştı çok şükür biz kendimize bakalım dimi
Bebek odasında değişik bi şey arıyosan genelde İtalyan firmalarının yaptığı odalar var onlar çok güzel oluyo ama sitesini kaybettim bende bulamıyorum. İzmir Karabağlarda bi firması var yalnız onu biliyorum ben son aylara doğru karabağlara atıcam kendimi inşallah

valla acırım bebişime ninni sölemeye bu sesle yazık çocuk dünyaya gelmek istemez duyarsa

yaa dimi ne garip bişey size ait bişey oluyo bu dünyada sen sorumlusun sadece ondan kim ne derse desin o sizin ve siz istediğinizi yapıcaksınız. artık boş boş evde sıkılmıcaz hep aklımızda yanımızda biri olucak inşallahh hayat daha anlamlı olucak sankii ayy çok heycanlıı

Anne bana bi masal anlatsana - YouTube ay kızlarrrrr
nolur dınleyın yaaaaaaa cıldırcam
heheh süpermiş cnm baya bi ninni masal öğrenmemiz gerekicek sanırsam ben dandini dandini dastanadan başka bi ninni bilmiyorum

bencede sana çekmelii bende böle tombişmişim senin gibi bize anne sütü yarıyomuş baya inşallahh bizimkilerde bebişlerimize yarar ahh bu babaneler halalarr yokmuu bitaneside düzgün çıkmazmıymış yaa benim annem hepsinden çekmiş zaten babanem vefat edincede çilesi bitmemiş görümceler maşallah performanslarından hiç bişey kaybetmemişler. ama şimdi kendi kızlarının torunlarının üstlerine nasıl düşüyolar onlar nereye anneleri oraya şimdi onların kızına davransınlar öle sıkıysa 1 dk tutarlarmı acaba o evde

bana doktorum direk amniyosentez yaptır dedi ya hiç heveslenemiyorum ben şimdi sizin gibi. Cinsiyetini falan hiç merak etmiyorum. Sadece sağlıklı olmasını diliyorum hepsi bu.
niye öle dediki cnm yaa.Allahın izniylee sağlıklıdır bebeğin moralini bozma cnm

ya evet ama bugün karnımın sisliği de indi sankı

benimde 10/6 idi az önce ölçtürdüm 12/7 olmus, sabah 11/8 di.. ama sanırım bas ağrım tansıyondan değil..buna seviniyorum..
cumartesi bebisimi görürsem iyice rahatlıcam[/QUOTE]

Beniim hamile kalmadan önce tansiyonum hep 10/6 ydı şimdi 9/5

ama mecbur mobilya olacak yatağıydı dolabıydı şifonyeriydi derken e gerisini de sen tamamlayacaksın

olucak ccanımda ya ne bilim böyle süslü odalar hayal ediyorum örnekler arıyorummmmm bulamadımbir fotoda.. duvara aydınlatma yapılmıs çiçeklerden cok guzeldı ama erkek olursa guzel bi erkek odası bulamadım...

Beniim hamile kalmadan önce tansiyonum hep 10/6 ydı şimdi 9/5 [/QUOTE]

canım senin gayet normal nie üzülüysun ki? benimde eskisine göre düsmüstü..2 gündür yüksek ona üzüldüm..

Artık amniyosentezi çok daha kolay ve rahat bir şekilde yapabiliyorlarmış, eskisi gibi değilmiş...
ve artık yaş sınırı 37 demişti benim doktorum da, önceden 35miş.
Seni çok iyi anlıyorum ama canım benim arkadaşlarım ve etrafımdaki bayanların çoğu geç evlenip geç çocuk sahibi oldukları için hepsi aynı durumdalar.
Artık tıp ilerledi. Biraz daha ruhen rahat olmamız gerekiyor bu aşamada...
ne kadar dertlensek de düşünsek de birşey değişmiyor...
ama dediğin gibi ben de sağlık kısmıyla daha çok ilgilendiğim için cinsiyet ikinci planda kalıyor...bi de benim ilk bebeğim

bak belise bak işte dekorasyon malzemeleriyle gösteriyorlar ben kızıma civciv modelini almıştım bi arkadaşım denizci bi arkadaşım da hayal modelini aldı ama bir sürü yeni model de var bi incele istersen biz hepimiz memnunuz

bende mi izmire dogru yol alsam acep:

canım sıkma canını bence de sadece yaşınla alakalı durumdur tedbir amaçlı

arkadaslar benide ekleyin 12+6 yım muhtemel doğum tarihimiz haziran 1 yada ikisi cinsiyet öğreenen oldumu bakalım aranızda

Yaaaa benim sesim fena değil ben söylüyorum valla
Ay inşallah bana çeksin o zaman ayy kaderlere bak hemen hemen aynı yani bende 2 amca 2 hala var onlarda sağolsunlar 1 amcam hariç diğerlerinden az çekmemeiş anacığım
Ama çok şükür geride kaldı o günler

kızlar siz oda takımımı düşünüyosunuz? ben sadece beşik alırım diyorum zaten ilk zamanlardan odayı ayıramayacağımız için kendi şifonyerimdende iki çekmeceyi ayırırım diyorum acaba yalnışmı düşünüyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…