bu ne ay ne vicdansızmış kız sizin babaanneler böylee
Neden cnm??? yaş kaçtı senin, yaşla alakalı mı????
Benim içimde de bayaa bir korku var aslında...
bana doktorum direk amniyosentez yaptır dedi ya hiç heveslenemiyorum ben şimdi sizin gibi. Cinsiyetini falan hiç merak etmiyorum. Sadece sağlıklı olmasını diliyorum hepsi bu.
Sorma valla annemde çok çekmiş ama babanem rahmetli oldu şimdi annem ben kendimi bildim bileli babaneme beddua ederdi ölürken adımı sayıklayarak ölsün die gerçektende öyle olmuş annemi beni bide kardeşimi sayıklamış hep ama biz gitmedik ne hastaneye ne mezara bilmiyorum ya annem pişman oldu gitmediğine ama biyandanda öfkesine hakim olamıyo hala hakkını helal etmedi. Allah annelerimizin yanında olmuş hep onlara güç vermiş ki böyle hayatlara katlanmak okadar da kolay bir iş değil. Amin canım Evlatlarımızın kaderi güzel olsun hayırlısıyla mıncıklarız tabi
Canım Allah sağlık versin doktorun neden yaptır dedi bilmiyorum ama yengemede yaptırdılar bunu bide üstüne özürlü olabilir dediler ama Maşallah zehir gibi akıllı bir kız çocuğumuz var. Kötü düşünme emi
bizde iyi beddea ederdik hatta ölsun gitmeyecez filan cok dedık ama cenaze geldi iş annemle bana düştü.. kendi kızları bile biryerlerını kaldırmadı.. aman neyse kapatalım bu konuyu yınede allah rahmet eylesın onlara.. şimdi streslenip bebekleri etkilemeyelim....:S kızlar bu arada ben bebek odası arıyorum.. ama mobilya değil söyle güzel dekora edilmiş odalar.. ama bulamıyorum nettehep aynı odalar var yada sadece mobilyaları gözteriyorlar.. bulursanız görursenız öyle bir site haber verin olurmu?
benim de 10/6 yada 11/6 idi hamis olunca biraz düstü.normalde 12/7 falandı.senin eski tansıyonun kaçtı? suanda da normal yanı.ben de sabah ölçtüm 10/7 çıktı normal mi ..hiç anlamam da
benimde 10/6 idi az önce ölçtürdüm 12/7 olmus, sabah 11/8 di.. ama sanırım bas ağrım tansıyondan değil..buna seviniyorum..Bende progestanı kesmeme rağmen sarhoş gibi geziyorum.Doktor her kontrolde ölçüyor 10-6 falan çıkıyor tansiyonum.
Dün akşam ölçtüm başım çok dönünce 7-4 tü tansiyonum. Ve çoğunlukla o civarda. Hamile kalmadan önce de 8-5 normal tansiyonumdu benim. Sanırım doktorda heyecanlanınca biraz daha normal insan tansiyonuna dönüyor tansiyonum.
bizde iyi beddea ederdik hatta ölsun gitmeyecez filan cok dedık ama cenaze geldi iş annemle bana düştü.. kendi kızları bile biryerlerını kaldırmadı.. aman neyse kapatalım bu konuyu yınede allah rahmet eylesın onlara.. şimdi streslenip bebekleri etkilemeyelim....:S kızlar bu arada ben bebek odası arıyorum.. ama mobilya değil söyle güzel dekora edilmiş odalar.. ama bulamıyorum nettehep aynı odalar var yada sadece mobilyaları gözteriyorlar.. bulursanız görursenız öyle bir site haber verin olurmu?
yaaa canım benim nasibimdede bu varmış napalım eşimden yana şanslıyım çok şükür annesiyle alakası yok nasıl çıkmış ondan bu çocuk bilmiyorum zaten
çok duygusaldır, bi olay anında çok panik yapar yani o gün eşim evde olsaydı uçururdu beni hastaneye. Daha öncede zehirlendim çünkü beni götürdüğünde yarı
baygındım bağırıyodu hastanede kıyamamYazık eşim hep derdi ki bak altlı üstlü olmanın dezavantajları var ama iyi yanlarıda bi düşün hamile kalcaksın yarın öbürgün
sana destek olcak diyodu fısss çıktı bizim kaynana
korkma korkma ben bebişe annemin bana kendi yazdığı ninniyi söylüyorum sende ninni falan söyle hiç olmadı
yaa dimi ne garip bişey size ait bişey oluyo bu dünyada sen sorumlusun sadece ondan kim ne derse desin o sizin ve siz istediğinizi yapıcaksınız. artık boş boş evde sıkılmıcaz hep aklımızda yanımızda biri olucak inşallahh hayat daha anlamlı olucak sankii ayy çok heycanlııdüşüncesi bile insanı nasıl mutlu ediyor dimi ama , bende iş yerinde odamda kimse yokken sessiz lütfen beni üzme tamamı uslu ol ben rahat çalısayım diyorum görende diyecek görmemişin cocugu olmuş tutumuş sapıtmıs diye ama napayım varlığı bile öyle mutlu ediyor ki bide kucağımıza alsak diyorum.
heheh süpermiş cnm baya bi ninni masal öğrenmemiz gerekicek sanırsam ben dandini dandini dastanadan başka bi ninni bilmiyorumAnne bana bi masal anlatsana - YouTube ay kızlarrrrr
nolur dınleyın yaaaaaaa cıldırcam
bencede sana çekmelii bende böle tombişmişim senin gibi bize anne sütü yarıyomuş baya inşallahh bizimkilerde bebişlerimize yararhahha canım tşk ederimİnşallah bakalım nasıl olcak annem bende doğru düzgün hiçbişey yiyememiş babanemle bir oturuyolarmış halamla aynı anda hamile kalmışlar hhalam geliyomuş annem hizmet ediyomuş düşün yani bide babanemin yaşattıkları falan zavallı annem o sıkıntılara rağmen 4 kilo doğmuşum bide babanem annemle hep dalga geçiyomuş kedi enciği gibi doğurcaksın yemiyosun diye ama Allah işte
niye öle dediki cnm yaa.Allahın izniylee sağlıklıdır bebeğin moralini bozma cnmbana doktorum direk amniyosentez yaptır dedi ya hiç heveslenemiyorum ben şimdi sizin gibi. Cinsiyetini falan hiç merak etmiyorum. Sadece sağlıklı olmasını diliyorum hepsi bu.
ya evet ama bugün karnımın sisliği de indi sankıbenim de 10/6 yada 11/6 idi hamis olunca biraz düstü.normalde 12/7 falandı.senin eski tansıyonun kaçtı? suanda da normal yanı.
günaydınnn :)))))) sıkma cannını düzelir inşallah.. bazen bende hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi hemde hiççç...ama doktora bi gidiyorum bebişi görünce tamam diyorumm ben hamileyimmm... eeee miğde bulantsı olmassa canın birşey çekmezse böle oluyor işteee :)))))
ama mecbur mobilya olacak yatağıydı dolabıydı şifonyeriydi derken e gerisini de sen tamamlayacaksın
ya evet ama bugün karnımın sisliği de indi sankı
benimde 10/6 idi az önce ölçtürdüm 12/7 olmus, sabah 11/8 di.. ama sanırım bas ağrım tansıyondan değil..buna seviniyorum..
cumartesi bebisimi görürsem iyice rahatlıcam
evet 35 yaşındayım diye doğumda 36 olacağım
ikili test sadece ihtimal ölçer bir sonuç testi değildir direk amniyosentez yaptırmak daha mantıklı dedi
kimi yerlerde 35 üstü direk amniyosentez yaptırırmış ki ben de böyle düşünüyorum dedi ama başkent hst de bu sınırı37de tutuyormuş
sen aradasın o yüzden sen karar ver dedi ama kendi tavsiyesi direk amniyosentez yönünde
olucak ccanımda ya ne bilim böyle süslü odalar hayal ediyorum örnekler arıyorummmmm bulamadımbir fotoda.. duvara aydınlatma yapılmıs çiçeklerden cok guzeldı ama erkek olursa guzel bi erkek odası bulamadım...
Valla ben aştım artık bu konuları hiç stres olmuyorum annemde aştı çok şükür biz kendimize bakalım dimi
Bebek odasında değişik bi şey arıyosan genelde İtalyan firmalarının yaptığı odalar var onlar çok güzel oluyo ama sitesini kaybettim bende bulamıyorum. İzmir Karabağlarda bi firması var yalnız onu biliyorum ben son aylara doğru karabağlara atıcam kendimi inşallah
ya bendeki örnekler de öyle ama hiç hoş bi durum değil şimdi bu süreçte olmak. Keşke benim de hiç aklımda böyle şeyler olmadan cinsiyetini falan merak etseydim daha duru yaşasaydım hamileliğimi. Aman kızlar ikinciyi yaparken 30'u çok geçmeyin.
valla acırım bebişime ninni sölemeye bu sesle yazık çocuk dünyaya gelmek istemez duyarsa
yaa dimi ne garip bişey size ait bişey oluyo bu dünyada sen sorumlusun sadece ondan kim ne derse desin o sizin ve siz istediğinizi yapıcaksınız. artık boş boş evde sıkılmıcaz hep aklımızda yanımızda biri olucak inşallahh hayat daha anlamlı olucak sankii ayy çok heycanlıı
heheh süpermiş cnm baya bi ninni masal öğrenmemiz gerekicek sanırsam ben dandini dandini dastanadan başka bi ninni bilmiyorum
bencede sana çekmelii bende böle tombişmişim senin gibi bize anne sütü yarıyomuş baya inşallahh bizimkilerde bebişlerimize yararahh bu babaneler halalarr yokmuu bitaneside düzgün çıkmazmıymış yaa benim annem hepsinden çekmiş zaten babanem vefat edincede çilesi bitmemiş görümceler maşallah performanslarından hiç bişey kaybetmemişler. ama şimdi kendi kızlarının torunlarının üstlerine nasıl düşüyolar onlar nereye anneleri oraya şimdi onların kızına davransınlar öle sıkıysa 1 dk tutarlarmı acaba o evde
niye öle dediki cnm yaa.Allahın izniylee sağlıklıdır bebeğin moralini bozma cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?