canım sıkma canını bence de sadece yaşınla alakalı durumdur tedbir amaçlı
bende mi izmire dogru yol alsam acep:
evet yaşımdan dolayı riskim varmış 30 yaşından önce olsa risk 1350de 1miş ama 35 olunca 350de bir 37 olunca 250de 1 oran çok düştüğü için de diren amniyosentez yapalım diyorlar işte
kızlar siz oda takımımı düşünüyosunuz? ben sadece beşik alırım diyorum zaten ilk zamanlardan odayı ayıramayacağımız için kendi şifonyerimdende iki çekmeceyi ayırırım diyorum acaba yalnışmı düşünüyorum?
Gel gel son aylara doğru beraber bakarızyada şöyle yaparız ben fotoları çekerim daha önceden gidip telefonlarınıda alırım arar sipariş edersiniz
demokraside çareler tükenmez ama bulursunuz oralardanda yahu internette bile neler var ordan mobilya beğenceksin bide duvar kağıdı seçeceksin en janjanlısından
tamam işte
bak işte gerekli açıklamayı kendinde yapıyorsun tatlım bence içini ferah tut Rabbim hayırlı olanı versin inş.
kızlar siz oda takımımı düşünüyosunuz? ben sadece beşik alırım diyorum zaten ilk zamanlardan odayı ayıramayacağımız için kendi şifonyerimdende iki çekmeceyi ayırırım diyorum acaba yalnışmı düşünüyorum?
Beniim hamile kalmadan önce tansiyonum hep 10/6 ydı şimdi 9/5
Canım benimde kendi evim ayrıca iki tane alternatif odam var döşemek için ama ben şimdilik oda istemiyorum bende beşik düşünüyorum şimdilik bebeğimin beşiğini koyacağım köşeye duvar için sticker lar almayı planlıyorum ona ait bir köşe gibi olcak yani ne bileyim şimdilik düşüncem böyle ama odayada heves etmiyo değilim
canım bulunur tabikida maksat gezme olsun: 3 gundur evden dısarı cıkmadımda aklım fikrim gezmede tozmada.. :)
:) ya farketmez ki sonuçta yaştan ya da şundan bundan rsik var mı var amniyosentez yapılacak mı yapılacak özürlü çıkabilir mi evet çıkabilir
Canım benimde kendi evim ayrıca iki tane alternatif odam var döşemek için ama ben şimdilik oda istemiyorum bende beşik düşünüyorum şimdilik bebeğimin beşiğini koyacağım köşeye duvar için sticker lar almayı planlıyorum ona ait bir köşe gibi olcak yani ne bileyim şimdilik düşüncem böyle ama odayada heves etmiyo değilim
Aaaagel tabi ozaman ben seni gezdiririmBende mağara insanlarına döndüm eve kapanmış durumdayım nolcak böyle bilmiyorum
ha ha sonunda edeceksin ve bebiş doğmadan odasını alacaksın
canım biz düşünüyoruz hatta birazda abartıyoruz galıba:S aslında şart değil ama biz özelliklede ben duramıyorum....
ayy bende cıldırmak üzereyim.. öyle pek alıskında değiim evde durmaya.. iyice bunaldım.... karsıma cıkana çatıyorum.. ama işin kötu yanı dısarıda cıkmak gelmıyo bzen içimden .. bu da hormonlar yüzünden olsa gerek
gece zavallı kocam 11 de işten çıkıp gtmiş etiler de satan yer varmış bi manav hamişler için herşey bulunuyor yeşil erik aşermiştim ilk bulamamıştık onuda almış çilek almış 1 kutuyu yemişim :)olmaz mı
eşim göndermişti geçenlerde
evlilik yıldönümümüzde
frut... diye başlayan siteden
hem lezzetli hem de şık
çok pahalı da değildir sanırım
çilek, elma, ananas, muz, kavun, portakal vardı aynı sepette
site kopyalamak yasak ama bulursunuz meyve sepeti diyince
çabucak da geçer elinize
hem soğuk geliyor ozel bir kutuda getırıyorlar
yanı dolaptan cıkmıs gıbı oluyor
guzel guzel yersınız
kimse duramıyorki tatlım görünce aklım çıkıyo benimde a buda güzel aa bak bu daha güzel diye zıplıyorum ama işte ilk zamanlardan biraz tereddüt ediyorum ablam aldı yiğenime 3 yaşına girecek nisanda daha yeni yeni uyumaya başladı odasında
ayy bende cıldırmak üzereyim.. öyle pek alıskında değiim evde durmaya.. iyice bunaldım.... karsıma cıkana çatıyorum.. ama işin kötu yanı dısarıda cıkmak gelmıyo bzen içimden .. bu da hormonlar yüzünden olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?