2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım sıkma canını bence de sadece yaşınla alakalı durumdur tedbir amaçlı

evet yaşımdan dolayı riskim varmış 30 yaşından önce olsa risk 1350de 1miş ama 35 olunca 350de bir 37 olunca 250de 1 oran çok düştüğü için de diren amniyosentez yapalım diyorlar işte

bende mi izmire dogru yol alsam acep:

Gel gel son aylara doğru beraber bakarız yada şöyle yaparız ben fotoları çekerim daha önceden gidip telefonlarınıda alırım arar sipariş edersiniz
demokraside çareler tükenmez ama bulursunuz oralardanda yahu internette bile neler var ordan mobilya beğenceksin bide duvar kağıdı seçeceksin en janjanlısından
tamam işte

evet yaşımdan dolayı riskim varmış 30 yaşından önce olsa risk 1350de 1miş ama 35 olunca 350de bir 37 olunca 250de 1 oran çok düştüğü için de diren amniyosentez yapalım diyorlar işte

bak işte gerekli açıklamayı kendinde yapıyorsun tatlım bence içini ferah tut Rabbim hayırlı olanı versin inş.

canım biz düşünüyoruz hatta birazda abartıyoruz galıba:S aslında şart değil ama biz özelliklede ben duramıyorum....

canım bulunur tabikida maksat gezme olsun: 3 gundur evden dısarı cıkmadımda aklım fikrim gezmede tozmada.. :)

bak işte gerekli açıklamayı kendinde yapıyorsun tatlım bence içini ferah tut Rabbim hayırlı olanı versin inş.

:) ya farketmez ki sonuçta yaştan ya da şundan bundan rsik var mı var amniyosentez yapılacak mı yapılacak özürlü çıkabilir mi evet çıkabilir

Canım benimde kendi evim ayrıca iki tane alternatif odam var döşemek için ama ben şimdilik oda istemiyorum bende beşik düşünüyorum şimdilik bebeğimin beşiğini koyacağım köşeye duvar için sticker lar almayı planlıyorum ona ait bir köşe gibi olcak yani ne bileyim şimdilik düşüncem böyle ama odayada heves etmiyo değilim

Kızlar selam, ben de 2013 haziran annesi olucam inş. Beklenen doğum tarihi 15 Haziran. Çok merak ediyorum,, cinsiyetini ne zaman öğreniriz acaba ?? Bu arada benim sabah bulantılarım baya azaldı hatta 2 3 gündür hiç olmuyo diyebilirim. Tek sorunum iş yerinde yaşadığım stres, ilk 3 ay stres bebeğe cidden çok zarar verebiliyormuş, benim için imkansız ama siz kendinizi stresten uzak tutmaya çalışın. Bir de benim doktorum ilk 3 ay yürüyüş yapma demişti. Haftaya falan başlarım artık.. Bir de şu nefes egzersizleri konusunda beni aydınlatabilecek var mı ? Nasıl yapılıyor ve ne sıklıkta ? Hepinize sevgiler

ha ha sonunda edeceksin ve bebiş doğmadan odasını alacaksın

:) ya farketmez ki sonuçta yaştan ya da şundan bundan rsik var mı var amniyosentez yapılacak mı yapılacak özürlü çıkabilir mi evet çıkabilir

İkili test yaptıranlar içinde aynı şey geçerli hiçbirimizin garantisi yok ki sağlıklı çıkacağına dair ama iyi düşünmeye çalış karamsarlığa kapılma

ya bende çok hevesliyim aslında bakıyorum eşimle gezdikçe ama hem kendi evim deil hemde ilk başlarda ayıramayacağımı düşünerek erteliyorum. aslında stickerlarla köşe yapmak mükemmel fikir öyle bi köşemde var yatak odamda :)

Aaaagel tabi ozaman ben seni gezdiririm Bende mağara insanlarına döndüm eve kapanmış durumdayım nolcak böyle bilmiyorum

ayy bende cıldırmak üzereyim.. öyle pek alıskında değiim evde durmaya.. iyice bunaldım.... karsıma cıkana çatıyorum.. ama işin kötu yanı dısarıda cıkmak gelmıyo bzen içimden .. bu da hormonlar yüzünden olsa gerek

ha ha sonunda edeceksin ve bebiş doğmadan odasını alacaksın

Bizim burda 3 katlı evimiz müstakil ama yıkım bekleniyo o yüzden kendimi çok heveslendirip oda döşemek istemiyorum ama öyle bi durum olmasa
kimseyi dinlemeden oda döşerim emin ol

canım biz düşünüyoruz hatta birazda abartıyoruz galıba:S aslında şart değil ama biz özelliklede ben duramıyorum....

kimse duramıyorki tatlım görünce aklım çıkıyo benimde a buda güzel aa bak bu daha güzel diye zıplıyorum ama işte ilk zamanlardan biraz tereddüt ediyorum ablam aldı yiğenime 3 yaşına girecek nisanda daha yeni yeni uyumaya başladı odasında

Galiba o yüzdendir valla benimde içmden hiçbişey gelmiyo ne süslenmek he giyinmek ne alışveriş .. Ama iyi değil işte bende bebeğimi gördükten sonra rahatlarım değişir bu durum diye düşünüyorum çünkü aklım sürekli ondan göremediğim için hafif depresyondayım

gece zavallı kocam 11 de işten çıkıp gtmiş etiler de satan yer varmış bi manav hamişler için herşey bulunuyor yeşil erik aşermiştim ilk bulamamıştık onuda almış çilek almış 1 kutuyu yemişim :)

ooooooooooooo 3 yasına kadarmı? valla canım ben o kdar uzun durdurmam odamda.. tabiki baslarda benimle olucak ama bir süre sonra odasına geçer bebişim.. nasılsa yanyana odalar hemen duyarız sesini...

bende öyleyim ya sıkılıyorum ama dışarı çıkmak gelmiyo içimden garipki çıkıncada girmek ama şu aralar gitmek istediğim yer en çok sahil kenarı denizi çok seviyorum ve orada tüm vücut rahatlıyo sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…