kızlar siz oda takımımı düşünüyosunuz? ben sadece beşik alırım diyorum zaten ilk zamanlardan odayı ayıramayacağımız için kendi şifonyerimdende iki çekmeceyi ayırırım diyorum acaba yalnışmı düşünüyorum?
Galiba o yüzdendir valla benimde içmden hiçbişey gelmiyo ne süslenmek he giyinmek ne alışveriş .. Ama iyi değil işte bende bebeğimi gördükten sonra rahatlarım değişir bu durum diye düşünüyorum çünkü aklım sürekli ondan göremediğim için hafif depresyondayım
ooooooooooooo 3 yasına kadarmı? valla canım ben o kdar uzun durdurmam odamda.. tabiki baslarda benimle olucak ama bir süre sonra odasına geçer bebişim.. nasılsa yanyana odalar hemen duyarız sesini...
canım mutlaka oda yap öyle pahalı şeyler almana gerek yok zaten. bi beşik bi şifoniyer al ama odası ayrı olsun mutlaka ilk günden itibaren kendi kendine uyumalı heem biz mikrop taşıyoruz o küçücük bebeklerin bağışıklık sistemi tam oluşmamış oluyor düşünsene aynı odada bizim nefesimizle uyuyor çok yanlış buluyorum bu duru mu. bebeğini yatak odasında anne baba yanında uyutan anneler hep uyku problemi ve sosyal uyumsuzluk sorunu yaşıyorlar ileride... çevremde örnekleri çok... tabii son karar sizin :44:
bende öyleyim ya sıkılıyorum ama dışarı çıkmak gelmiyo içimden garipki çıkıncada girmek ama şu aralar gitmek istediğim yer en çok sahil kenarı denizi çok seviyorum ve orada tüm vücut rahatlıyo sanki
valla ablamda öyle diyodu canım hatta 6 aylıkken ayırıyodu ama en ufak ağlamasında getirdi sonra alıştı bizim minik gitmek bilmedi haa şimdide odasına kimseyi almıyo o ayrı:)
canım mutlaka oda yap öyle pahalı şeyler almana gerek yok zaten. bi beşik bi şifoniyer al ama odası ayrı olsun mutlaka ilk günden itibaren kendi kendine uyumalı heem biz mikrop taşıyoruz o küçücük bebeklerin bağışıklık sistemi tam oluşmamış oluyor düşünsene aynı odada bizim nefesimizle uyuyor çok yanlış buluyorum bu duru mu. bebeğini yatak odasında anne baba yanında uyutan anneler hep uyku problemi ve sosyal uyumsuzluk sorunu yaşıyorlar ileride... çevremde örnekleri çok... tabii son karar sizin :44:
emin ol bebeğini görunce durum degısecek cunku ben bebegımı gördukten sonra 1 hafta havalarda oluyorum sonra sönüyorum.. üstelik benim görmeme daha 13 gün var
ayy ayy ben kayserideyim.... ufff keske denız olan bır yerde olsaydım.. öyle cok rahatlatırkı benı sahilde yürümek ... olsa şimdi bir dakıka durmam...burda havada cok sogukkkkkk dısarı cıkıncada bır anda korkuorum hadı üşütürsem diye:S
aslında haklısın canım ama ne bileyim hem kendi evim olmayınce ve odalar tamamen dolu olunca arada kaldım bi odam vardı onada kayınvalidem gelip yerleşince hayal oldu o burda kalsın diyo ama ben bebişimiin ben ve babası dışında kimseyle okadar olmasını istemiyorum çünkü bebişler kokuyu çok çabuk alıyo ve başka kokuya alışmalarıda zor oluyo anlayacağın başkasına alışsın istemiyorum ve evimdede seçenek yok
:) ya farketmez ki sonuçta yaştan ya da şundan bundan rsik var mı var amniyosentez yapılacak mı yapılacak özürlü çıkabilir mi evet çıkabilir
aslında haklısın canım ama ne bileyim hem kendi evim olmayınce ve odalar tamamen dolu olunca arada kaldım bi odam vardı onada kayınvalidem gelip yerleşince hayal oldu o burda kalsın diyo ama ben bebişimiin ben ve babası dışında kimseyle okadar olmasını istemiyorum çünkü bebişler kokuyu çok çabuk alıyo ve başka kokuya alışmalarıda zor oluyo anlayacağın başkasına alışsın istemiyorum ve evimdede seçenek yok
Ayy inşallah bi göreyimde sağsalim başka bişey istemiyorum ben 1 ay olcak görmüyorum benimde 8 gün var daha :84:[/QU
ben görelı bugun tam bir hafta oldu... dayanamamıs gıtmıstım doktora ama bu kez ayın basına kadar durucam:ama bir hafta oldugu için bak keyfım kactı...:)
cnm hepimizde o risk var sonuçta herşey Allahtan. ben 24 yaşındayım ikili test yaptırmak istemiyorum belki bişi çıkar Allah korusun hamileliğim kötü sıkıntılı geçer diye. hatta şimdi yaptıran arkadaşlara özeniyorum doktor baya inceliyomuş bende o ara doya doya bakarım bebeğime diye bu seferde eşim istemiyor pzt randevum var ama hala karar vermedik yaptırsakmı yaptırmasakmı ?:) ya farketmez ki sonuçta yaştan ya da şundan bundan rsik var mı var amniyosentez yapılacak mı yapılacak özürlü çıkabilir mi evet çıkabilir
cnm bizimde kendi evimiz. tam odamızın yanındada boş odamız var zaten çocuk odası için ayırmıştım orayı. ben beşik alıcam tabi odamıza ama oda da yapmayı düşünyorum. ilk bebek ya insan hevesleniyor. ne biliyim gelmesini beklerken onların geçeriz odasına hayaller falan kurarızCanım benimde kendi evim ayrıca iki tane alternatif odam var döşemek için ama ben şimdilik oda istemiyorum bende beşik düşünüyorum şimdilik bebeğimin beşiğini koyacağım köşeye duvar için sticker lar almayı planlıyorum ona ait bir köşe gibi olcak yani ne bileyim şimdilik düşüncem böyle ama odayada heves etmiyo değilim
ben zaten bilmediğim şehre geldiğim için hiç çıkasım gelmiyodu şimdi hiç çıkmıyorum. böle bazen markete falan çıkınca kendimi garip hissediyorum temiz hava çarpıyorGaliba o yüzdendir valla benimde içmden hiçbişey gelmiyo ne süslenmek he giyinmek ne alışveriş .. Ama iyi değil işte bende bebeğimi gördükten sonra rahatlarım değişir bu durum diye düşünüyorum çünkü aklım sürekli ondan göremediğim için hafif depresyondayım
benimde yeğenim 3 yaşında oda hala yatak odasında yatıyo ablamlar oraya aldı yatağınıooooooooooooo 3 yasına kadarmı? valla canım ben o kdar uzun durdurmam odamda.. tabiki baslarda benimle olucak ama bir süre sonra odasına geçer bebişim.. nasılsa yanyana odalar hemen duyarız sesini...
odasının kıyemtini anlamısda ondan):) ben 3 aylıkken yatırırım odasında.. hatta 3 ay boyuncada süekli bizim odamızda olmaz.. mutlaka alışmalı kendi odasında kendi kendine uyumaya...
o zaman iş değişir canım haklısın kendi odanda yatır en iyisi. pardon ama kaynanan niye size yerleşti :44:
cnm hepimizde o risk var sonuçta herşey Allahtan. ben 24 yaşındayım ikili test yaptırmak istemiyorum belki bişi çıkar Allah korusun hamileliğim kötü sıkıntılı geçer diye. hatta şimdi yaptıran arkadaşlara özeniyorum doktor baya inceliyomuş bende o ara doya doya bakarım bebeğime diye bu seferde eşim istemiyor pzt randevum var ama hala karar vermedik yaptırsakmı yaptırmasakmı ?
cnm bizimde kendi evimiz. tam odamızın yanındada boş odamız var zaten çocuk odası için ayırmıştım orayı. ben beşik alıcam tabi odamıza ama oda da yapmayı düşünyorum. ilk bebek ya insan hevesleniyor. ne biliyim gelmesini beklerken onların geçeriz odasına hayaller falan kurarızeşyalarını kendi dolabına falan yerleştirmek daha güzel olur sanki. bide ablamdan biliyorum ilk günler çok dağılıyor heryer acemiyiz sonuçta yatak odası sonra çok karmaşık hale geliyor. yinede siz bilirsiniz tabi cnm imkanınız varsa yoksada her türlüü güzell zaten
ben zaten bilmediğim şehre geldiğim için hiç çıkasım gelmiyodu şimdi hiç çıkmıyorum. böle bazen markete falan çıkınca kendimi garip hissediyorum temiz hava çarpıyorgeçen istanbula ailemin yanına gittim güya gidiyim bebeğime alışveriş yapıcam falan diyodum orda bile çıkmadım son gün zorla çıktım çok tembelleştik biz yaa
benimde yeğenim 3 yaşında oda hala yatak odasında yatıyo ablamlar oraya aldı yatağınıama gün içinde hep odasında orda oynuyor sadece yatak odasında yatıyor. tabi yanlış bu alıştırmak gerekiyo ablamlar çingene salıncağından anca vazgeçirdiler mecbur bunada razılar
aman ne işi var zaten kayınvalidenin odasında.. sizin yanınızda yatsın odası yoksa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?