2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

walla bende kararsızlardanım ; bidiyorum güzel bir oda takımı alayım gönlüme göre , sonra yok bibeşikle idare edebilirim diyorum , eşimde acele etmeyelim 1-2 yaşında oda yaparız diyor , ama evimde onu bekleyen boş bir oda var , yatak odasında da fazla yapmasında izin vermeyi düşünmüyorum ama kısmet işte bakalım dediğim gibi olacak mı :26:

o yüzden karamsarım ya alsam oda takımını o kullanmadan dolabını felan kaynanam kullanacak bende istemiyorum

aman canım alma... bebege daır ne varsa senin yanında dursun.. senin kokun sinsin.. niye bilmiyorumda ben kayınvalidelerin herseye karısmasına gıcık oluyorum.. kendı kızları olsa kayınvalıdelerı karıscak olsa ortalıgı dagıtırlar gelinlerine gelince herseye bulasırlar....uffffffff

canım ben büyük konuşmak istemıyorum ama ne kendı yatagıma ne de şu ayakta sallamaya alıstırmayacam... hiç sevmiyorum bu işleri.. ama sabah uyanıncada onu alıp yatagımıza getırıp babasıyla oynamasını izlemek de en büyük hayalım.. ay bı dogsaydı..:)[/QUOTE]

yakınmışız cnm bende sivastayım ve istanbul gibi bi şehirden geldim buralara çok manyağım dimi yine kayseri iyi alışveriş merkezleri güzel markalar falan var burda oda yok zaten cinsiyeti belli olsun bütün alışverişimi ordan yapıcam
valla cnm bende alıştırmak istemiyorum ama şimdi ilk çocuğumuz ve burdaki ilk torun olucağı için eminim kucaktan inmicek ve kucağa alışıcak aslında kucağada çok alıştırmamak gerekiyor ama insan nasıl dayanırkii bence ayakta sallamayada alışıcak sonra hiç bi dediğimizi yapamıcaz

odan varsa düşünme yap canım en azından gündüzleri orada uyur alışır ama tabi sen bilirsin

angel kız senin bebekliğin ne tatlıymış tipe bak ısır ısır
eşimin cocukluğuda sapsarı gözleride yeşil,
benmde cocukluğum sarı
bizim cocuk nasıl olur acep yirim onun totosunu

aynen öyle canım kızına hiç karışmaz ama benim aldığıma verdiğime herşeyime geçen bi eşimle çıkıp dolaşalım bebiş eşyalarına bakalım dedik hemen hazırlandı bende fatih ben gitmek istemiyorum belim ağrıyo dedim oturdum halbuki gitmek için içim gidiyodu

yakınmışız cnm bende sivastayım ve istanbul gibi bi şehirden geldim buralara çok manyağım dimi yine kayseri iyi alışveriş merkezleri güzel markalar falan var burda oda yok zaten cinsiyeti belli olsun bütün alışverişimi ordan yapıcam
valla cnm bende alıştırmak istemiyorum ama şimdi ilk çocuğumuz ve burdaki ilk torun olucağı için eminim kucaktan inmicek ve kucağa alışıcak aslında kucağada çok alıştırmamak gerekiyor ama insan nasıl dayanırkii bence ayakta sallamayada alışıcak sonra hiç bi dediğimizi yapamıcaz [/QUOTE]

evet canım allahtan magazalar var burda.. ama çeşit az her yerde aynı şeyler mevcut.. yaaaa taaa oralardan gelinirmi buralara:S:S benimkide ilk torun... deliricekler eminim şimdiden durduramıyorum.. ama nazım geçer bizimkilere.. onlarda karsılar zaten..kocamın ailesine gelincede onlarla şu anda görusmuyorum insallah hiçde gelip gitmezler..

ya bence cok guzel odalar var. üstelik sadece bebek odası degil büyügüncede kullanabilecegi odalar...bence fırsatınız varsa bebegın odası olmalı...

ya demiyorum iyorum dayanamaıyorum bir kere benim yazımıda alıntı yapın uzun süredir ypılaı ağlarım bak

cnm valla nerde yazdın görmedimkii ben zaten birine cvp veriyim derken 1-2 sayfa ilerlemiş oluyo valla stres oluyorum bazen burda yazılanlara yetişicem diye

canım gizlli gizli cıkmaya çalış olmadı azıcık diş göstereceksin.. dogrusu böyle dıyorum ama sen yapabilirmisin diye sorsan.. aman susar otururu hıncımdan aglar dururum..:S

cnm valla nerde yazdın görmedimkii ben zaten birine cvp veriyim derken 1-2 sayfa ilerlemiş oluyo valla stres oluyorum bazen burda yazılanlara yetişicem diye

yih bitanem kıyamam size ya hepinizde iyiki varsınız inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı olur AMİN

canım gizlli gizli cıkmaya çalış olmadı azıcık diş göstereceksin.. dogrusu böyle dıyorum ama sen yapabilirmisin diye sorsan.. aman susar otururu hıncımdan aglar dururum..:S

bende senin gibiyim işte düşün geçen sinemaya gelecekti nerdeyse bizimle hemde alacakaranlığa sonunda dayanamadım seni kızına bırakacaz biz kocamla başbaşa gitcez sen orda otur dedim bi bozulduki görme benimde içime su serpildi valla :) ama bi daha yapabilcekmisin desen yapamam

valla canım sen anlattıkça ben sinir oldum valla. bıraksa da kayınvaliden kendi bebeğini kendin büyütsen yani. ne demek sen bakamazsın, her şey zamanla öğrenilmiyo mu.
anladığım kadarıyla çalışıyosun bu durumda eşinle birbirinizi sınırlı görüyosunuz zaten bir de başbaşa dışarı cıkarken o da hazırlandı yani.

kendimi senin yerine koyuyorum da tek diyebileceğim sakın moralini bozmasına izin verme bu durumun, sabretmek zor biliyorum ama sen sorun yaşamamaya çalış kayınvalidenle, eşinle olan ilişkine yansımasına izin verme

ayy cnm çok sinir bi durum Allah yardımcın olsun eşine söle bence gizli gitmeye çalışın o dışarda beklesin sende benim bi işim var de çık bari off en sevmediğim şeyy bide gelirler herşeye müdahale ederler yok onu alma o şöle böle diye almak istediğin şeyide alamazsın

yih bitanem kıyamam size ya hepinizde iyiki varsınız inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı olur AMİN

saol cnm sende iyiki varsınn aminn cnm Rabbim korusun hepsini. kızlar aranızda ikili test yaptırmıcak olan var mı ?

evet canım çalışıyorum aslında bi yandan o yüzden kalmasına ses çıkarmadım ama bana o şekilde müdahale etmesinede dayanamıyorum çok şükürki eşimle aram iyi

aman canım böyle devam et ohh olsun ona... sinemada hemde szin yanınızda ne işi var yaaa

iyi demişsin cnm ee haketmiş artık biraz anlayışlı olması lazım sonuçta onun ne işi var sinemada. yani sonuçta karı kocanın bazen yanlız kalması gerektiğini bilmeli düşünmeli zaten onlarla kalıyorum sağolsun bana bakıyolar bari bende onları çok rahatsız etmiyim diye düşünmeli benim dedem nerdeyse 100 yaşına gelmişti kimseyi rahatsız etmemek için sırf tek kaldı evde aynı apartmanda dairesi vardı iki oğlu vardı apartmanda ama yatmaya zorla çıkarıyoduk biz Allah korusun bişey olur falan diye. o erkek haliyle düşünüyodu yani bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…