aslında haklısın canım ama ne bileyim hem kendi evim olmayınce ve odalar tamamen dolu olunca arada kaldım bi odam vardı onada kayınvalidem gelip yerleşince hayal oldu o burda kalsın diyo ama ben bebişimiin ben ve babası dışında kimseyle okadar olmasını istemiyorum çünkü bebişler kokuyu çok çabuk alıyo ve başka kokuya alışmalarıda zor oluyo anlayacağın başkasına alışsın istemiyorum ve evimdede seçenek yok
ya demiyorum iyorum dayanamaıyorum bir kere benim yazımıda alıntı yapın uzun süredir ypılaı ağlarım bak
o yüzden karamsarım ya alsam oda takımını o kullanmadan dolabını felan kaynanam kullanacak bende istemiyorum
ayy ayy ben kayserideyim.... ufff keske denız olan bır yerde olsaydım.. öyle cok rahatlatırkı benı sahilde yürümek ... olsa şimdi bir dakıka durmam...burda havada cok sogukkkkkk dısarı cıkıncada bır anda korkuorum hadı üşütürsem diye:S
walla bende kararsızlardanım ; bidiyorum güzel bir oda takımı alayım gönlüme göre , sonra yok bibeşikle idare edebilirim diyorum , eşimde acele etmeyelim 1-2 yaşında oda yaparız diyor , ama evimde onu bekleyen boş bir oda var , yatak odasında da fazla yapmasında izin vermeyi düşünmüyorum ama kısmet işte bakalım dediğim gibi olacak mı :26:
aman canım alma... bebege daır ne varsa senin yanında dursun.. senin kokun sinsin.. niye bilmiyorumda ben kayınvalidelerin herseye karısmasına gıcık oluyorum.. kendı kızları olsa kayınvalıdelerı karıscak olsa ortalıgı dagıtırlar gelinlerine gelince herseye bulasırlar....uffffffff
canım ben büyük konuşmak istemıyorum ama ne kendı yatagıma ne de şu ayakta sallamaya alıstırmayacam... hiç sevmiyorum bu işleri.. ama sabah uyanıncada onu alıp yatagımıza getırıp babasıyla oynamasını izlemek de en büyük hayalım.. ay bı dogsaydı..:)
walla bende kararsızlardanım ; bidiyorum güzel bir oda takımı alayım gönlüme göre , sonra yok bibeşikle idare edebilirim diyorum , eşimde acele etmeyelim 1-2 yaşında oda yaparız diyor , ama evimde onu bekleyen boş bir oda var , yatak odasında da fazla yapmasında izin vermeyi düşünmüyorum ama kısmet işte bakalım dediğim gibi olacak mı :26:
ya demiyorum iyorum dayanamaıyorum bir kere benim yazımıda alıntı yapın uzun süredir ypılaı ağlarım bak
işte şimdi olduu
aynen öyle canım kızına hiç karışmaz ama benim aldığıma verdiğime herşeyime geçen bi eşimle çıkıp dolaşalım bebiş eşyalarına bakalım dedik hemen hazırlandı bende fatih ben gitmek istemiyorum belim ağrıyo dedim oturdum halbuki gitmek için içim gidiyodu
cnm valla nerde yazdın görmedimkii ben zaten birine cvp veriyim derken 1-2 sayfa ilerlemiş oluyo valla stres oluyorum bazen burda yazılanlara yetişicem diye
canım gizlli gizli cıkmaya çalış olmadı azıcık diş göstereceksin.. dogrusu böyle dıyorum ama sen yapabilirmisin diye sorsan.. aman susar otururu hıncımdan aglar dururum..:S
ah bi bilsem o konuda zaten çok dertliyim ben sorma canım bide hiç yalnız kalamıyoruz işin kötüsü ne yapsak oda dahil son çılgına çevirdi çocuğa o bakarmış ben anlamazmısım çocuk bakmaktan varya kendimi zor tututyorum. o yüzdende oda takım ı yerine beşik almaya karar verdim
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımsın sen beni sveindirdin Allh'da sizi sevindirsin
aynen öyle canım kızına hiç karışmaz ama benim aldığıma verdiğime herşeyime geçen bi eşimle çıkıp dolaşalım bebiş eşyalarına bakalım dedik hemen hazırlandı bende fatih ben gitmek istemiyorum belim ağrıyo dedim oturdum halbuki gitmek için içim gidiyodu
yih bitanem kıyamam size ya hepinizde iyiki varsınız inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı olur AMİN
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy canımsın sen beni sveindirdin Allh'da sizi sevindirsin
valla canım sen anlattıkça ben sinir oldum valla. bıraksa da kayınvaliden kendi bebeğini kendin büyütsen yani. ne demek sen bakamazsın, her şey zamanla öğrenilmiyo mu.
anladığım kadarıyla çalışıyosun bu durumda eşinle birbirinizi sınırlı görüyosunuz zaten bir de başbaşa dışarı cıkarken o da hazırlandı yani.
kendimi senin yerine koyuyorum da tek diyebileceğim sakın moralini bozmasına izin verme bu durumun, sabretmek zor biliyorum ama sen sorun yaşamamaya çalış kayınvalidenle, eşinle olan ilişkine yansımasına izin verme
bende senin gibiyim işte düşün geçen sinemaya gelecekti nerdeyse bizimle hemde alacakaranlığa sonunda dayanamadım seni kızına bırakacaz biz kocamla başbaşa gitcez sen orda otur dedim bi bozulduki görme benimde içime su serpildi valla :) ama bi daha yapabilcekmisin desen yapamam
bende senin gibiyim işte düşün geçen sinemaya gelecekti nerdeyse bizimle hemde alacakaranlığa sonunda dayanamadım seni kızına bırakacaz biz kocamla başbaşa gitcez sen orda otur dedim bi bozulduki görme benimde içime su serpildi valla :) ama bi daha yapabilcekmisin desen yapamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?