ayy cnm çok sinir bi durum Allah yardımcın olsun eşine söle bence gizli gitmeye çalışın o dışarda beklesin sende benim bi işim var de çık barioff en sevmediğim şeyy bide gelirler herşeye müdahale ederler yok onu alma o şöle böle diye almak istediğin şeyide alamazsın
aynen öyle canım.. sizede anlatınca canınızı sıktım yaaa negüzel güzel şeylerden bahsediyodunuz oda takımından nereye geldik bide sizi de üzdüm
canım mutlaka oda yap öyle pahalı şeyler almana gerek yok zaten. bi beşik bi şifoniyer al ama odası ayrı olsun mutlaka ilk günden itibaren kendi kendine uyumalı heem biz mikrop taşıyoruz o küçücük bebeklerin bağışıklık sistemi tam oluşmamış oluyor düşünsene aynı odada bizim nefesimizle uyuyor çok yanlış buluyorum bu duru mu. bebeğini yatak odasında anne baba yanında uyutan anneler hep uyku problemi ve sosyal uyumsuzluk sorunu yaşıyorlar ileride... çevremde örnekleri çok... tabii son karar sizin :44:
aman canım böyle devam et ohh olsun ona... sinemada hemde szin yanınızda ne işi var yaaa
iyi demişsin cnm ee haketmiş artık biraz anlayışlı olması lazım sonuçta onun ne işi var sinemada. yani sonuçta karı kocanın bazen yanlız kalması gerektiğini bilmeli düşünmeli zaten onlarla kalıyorum sağolsun bana bakıyolar bari bende onları çok rahatsız etmiyim diye düşünmeli benim dedem nerdeyse 100 yaşına gelmişti kimseyi rahatsız etmemek için sırf tek kaldı evde aynı apartmanda dairesi vardı iki oğlu vardı apartmanda ama yatmaya zorla çıkarıyoduk biz Allah korusun bişey olur falan diye. o erkek haliyle düşünüyodu yani bunları.
cnm erkekler bazen tepkilerini gösteremiyorlar çok donuk canlılar olabiliyorlar.bize de doktor kız deyince ben çıkdrdım sevinçten bizimki bıyk altından hafif gülümsedi değişebilir ama dimi dedi.orda gebertivercektim.bide ultrasona bakarken hçbşy anlamıyo.ben çocuğun heryerini görüyorum ama o boş boş bakıyo seçemiyomuş.ee doğal olarak da bi tepki veremiyo o an.ulen maç izlerken karınca gibi gözüken adamın CRISTIAN BARONI olduğunu anlıyon da bebeğin kafasını nasıl göremiyon dedim en son
kızlar bikaçgündür yazamadım ama cep telefonumdan okuyorum ama yazmak zor oluyo o yüzden yazamadım ama güzel haberler alan bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum sizin haberlerinizi okudukça moralim yerine geliyo :)
neden canım sıkkın olduğuna gelince öncelikle 2 gün önce iş yerindekiler sinirlerimi zıplattılar hem de bayan memurlar hemcinslerimiz! ben polis memuruyum gittim idari büroma dedimki bana gece nöbeti yazmışsınız dedim bunu düzeltebilirmisiniz dedim düzelttiler orda sorun yok ama bidededimki zaten bana gece nöbeti yok dedim yeni torba yasa ile hamile bayan memura artık 24. haftadan öncede gece nöbeti muafiyeti var dedim, karşı çıktılar öyle bişey yok dediler nasıl yok internette yazın sayfalar dolusu çıkıyo dedim ozaman kanunu indir getir dediler sinir oldum ya bunu yapanlar bide bayan olacak ama çocukları yok ve hamile değiller anlayamıyolar bide ogün arkamdan konuşmuşlar gece nöbeti tutsa neolur daha 2,5 aylık hamile bişey olmazki abartıyo demişler işte benciller anlamazlar halden oysaki ben gece uykusuzluğa şuaralar tahammülüm yok ve genelde hergece gaz sancısından iki büklüm oluyorumki geceleri şubemizde çok soğuk orda iyice üşütürüm sabaha kadar sandalye tepesinde dayanamam hem Allah göstermesin bana bişey olsa kim götürecek beni hastaneye ambulansmı çağırıcam tek başıma mı gidicem hastaneye( çok kızdık ve çok kalbim kırıldı zaten duygusalım herşeyi taıyorum kafaya akşam eve geldim sinirimi atamamaıştım biraz asık suratlıydım evdede ama inanınki fazla bunaltacak bişeyde yapmadım eşimi ama o da birden parladı yeter artık diye bağardı bana tartıştık zaten eşim de hiç anlamıyo beni daha ne belirtim olacakmışki daha erkenmiş benim ne ağrım ne sancım olurmuş beni hiç anlamıyo ben bel sırt ağrısından bide gaz sancısından duramıyorum çok zorlanıyorum ama inanaın hiç umuruna değil daha erkenmiş ben çok abartıyomuşum onun annesi tarlaya gidiyomuş vesayre vesayre çok sinirleniyorum bu haline zaten bide bana diyoki ben şuan hiçbişey hissetmiyorum beni anla diyo sen çok duygusalsın diyo ama o beni hiç anlamıyo benden ev işi bekliyo ve ıkına pıkına yapıyorum sonrada akşama belfıtığım tutuyo topllamaya başlıyorum ağlıyorum bana demezmi neolduda böyle oldun diye bende kızdım artık iştende moralim bozuk gelşmiştim bağardım bana demezmi banamı doğuruyosun yeter artık bu nazın diye akşam 8de bir kitledim yatak odasına kendimi saatlerce ağladım gözlerim balon gibi oldu ağlamaktan yani 2 günüm böyle zehir gibi geçti üstüne dün özür dileemeden aban sarılıyo küslük olmaz karıkoca arasında diye barıştım ama hiç içimden gelmedi içime dert ettirdi o lafı... onun üstüne işyerinden şefim aradı mehtap idaribürodakiler diyolarki öyle bi kanun varmış ama doktor raporuna yazdırman gerekiyomuş nöbet tutması sakıncalıdır diye yazdırcakmışım ve o raporu dilekçemle beraber şubeye sunacakmışım yani anlayacağınız işi yokuşa sürüyolar buna da çok kızdım ama şefim sakinleştirdi beni çok duygusalsın herşeyi takma kafana dedi he he de geç çocuğunu düşün hergün ağlıyosun yapma böyle dedi adam halime üzülmüş farketmiş 2-3 gündür moralimin sıfır olduğunu .... off çok uzun oldu ama çok dolmuştum kızlar siz beni en iyi anlayanlarsınız içimi dökmek istedim hepinize bebişinizle güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle... çok öptümmmm
kız sen çok tatlısın ya geçende ikimiz alınganlık yapmıştık hatırladınmı
senin hormonlar hala tavanda zannımca
yih bitanem kıyamam size ya hepinizde iyiki varsınız inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı olur AMİN
bende senin gibiyim işte düşün geçen sinemaya gelecekti nerdeyse bizimle hemde alacakaranlığa sonunda dayanamadım seni kızına bırakacaz biz kocamla başbaşa gitcez sen orda otur dedim bi bozulduki görme benimde içime su serpildi valla :) ama bi daha yapabilcekmisin desen yapamam
Maşallah ne güzel herkes odalardan beşiklerden bahsediyor. İnşallah herşey gönlünüzce olur.
Ben galiba kayınvalideden yana şanslıyım. Daha doğrusu Amerikalı bir kadın ve kendi halinde. Erkek arkadaşı falan var hep dışarlarda gezmede. Üstelik çok zengin bir kadın bizim evden büyük evi var. Jipi ayrı spor arabası ayrı hayatının tadını çıkarmakla meşgul. Yani sizin anlıcanız bizede bebeğede daha doğrusu bakımına fazla karışmaz. Hatta büyük ihtimalle bebeğin çoğu ihtiyacını karşılar. Eşimden başka çocuğu yok çünkü ve bu bebek için çok hevesli. Şimdiden bebeğe Bellini cradle almış. Sadece 6 ay kullanılıyormuş. İlk başta ne gerek vardı dedim ama çokta beğendimbir kaç ay kullanırım sonrada ihtiyacı olan birine veririm. Odasınıda büyük ihtimalle cinsiyeti belli olur olmaz alır bize bırakmaz. Hatta odanın boyasını bile yapar. Çok zevkli bir kadın o yüzden endişem yok hayırlısıyla bir doğsunda hepsi olur inşallah. Hatta olmasada olur. Sağlıklı bir şekilde doğsunda başka şey istemiyorum.
ayy cnm çok sinir bi durum Allah yardımcın olsun eşine söle bence gizli gitmeye çalışın o dışarda beklesin sende benim bi işim var de çık barioff en sevmediğim şeyy bide gelirler herşeye müdahale ederler yok onu alma o şöle böle diye almak istediğin şeyide alamazsın
saol cnm sende iyiki varsınn aminn cnm Rabbim korusun hepsini. kızlar aranızda ikili test yaptırmıcak olan var mı ?
valla seni çok iyi anlıyorum çok zor gerçekten . biz ilk evlendiğimizde güya gidip 1 ay biryerlerde kalacaktı k.validem daha ilk haftada çıktı geldi ve isnisnasız her akşam biz yatana kadar yanımızda oturdu eşimle kardeş gibi ayrı koltuklarda oturduk . bir gün eşimin yanına uzandım o odada yokken sonra o geldiğinde hiç kalkmadım artık uyuz olmaya başladım ondan sonra anladıda fazla oturmadı yanımızda .. 2 sene bu şekilde geçti sonrasında ALLAH nasip ettide ev alıp kendi evimize çıkma imkanı bulduk şimdi çok rahatım .
yok canlarım yaa bizimki okadar anlayışlıki düğünümüz karsta oldu bizim ve ben orda hastaydım hani iilk gece buraya gelince olacaktı biliyolardı bunuda neyse geldik geldiğimiz gün oldu bizim ve onun üçüncü günü bizdeydi o kadar anlayışlı yani düşünün..
valla seni çok iyi anlıyorum çok zor gerçekten . biz ilk evlendiğimizde güya gidip 1 ay biryerlerde kalacaktı k.validem daha ilk haftada çıktı geldi ve isnisnasız her akşam biz yatana kadar yanımızda oturdu eşimle kardeş gibi ayrı koltuklarda oturduk . bir gün eşimin yanına uzandım o odada yokken sonra o geldiğinde hiç kalkmadım artık uyuz olmaya başladım ondan sonra anladıda fazla oturmadı yanımızda .. 2 sene bu şekilde geçti sonrasında ALLAH nasip ettide ev alıp kendi evimize çıkma imkanı bulduk şimdi çok rahatım .
off cnm ya neler çekmişsiniz siz öle siz böle anlatınca benim kaynanam melek gibi geliyor halbuki hep şikayetçiydim ben kendisinden. beterin beteri var tabi. naz arkadaşımız çok şükür kurtulmuş darısı seninde başına dmtfth cim
canım benim sen nekadar duygusalsın ya hepmi böylesin yoksa hamileliktenmi
kızlaaaaar gece yarısı 3 te 4te açlıktan karnı guruldayarak uyanan varmı ben 3 gecedir bu şekildeyim önce dayanmaya çalıştım ama sonra dün gece dayanamadıum kalktım ve 1 muz yedim
amin canım amin ama hiç kurtulcakmışız gibi görünmüyorda ama şöyle kocamla iyi bi vakit geçirmeye öyle bi ihtiyacım varki
off cnm ya neler çekmişsiniz siz öle siz böle anlatınca benim kaynanam melek gibi geliyor halbuki hep şikayetçiydim ben kendisinden. beterin beteri var tabi. naz arkadaşımız çok şükür kurtulmuş darısı seninde başına dmtfth cim
olmazmı ya insan kapısını kapayınca şöyle kocasıyla rahat bi oturmak konuşmak ister peki eşin bu durumdan şikayetçi değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?