2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ayy canım daha bi damlacık çocuk ne anlar ayrı odada yattığını ağlar duyamazsın kaç kere emzirmeye kalkıcaksınız geceleri uyumaz gazı olur sancısı olur ben asla ayrı odada bırakmam çocuğu kalkıp kontrol etmek gerekiyo geceleri o zaman emzirmeyinde çocukları mikrop kapıcak diye zaten şimdi öyle diyosunuzda içiniz elvermiycek minnacık çocuğu ayrı odada yatırmaya 4 yaşında yatak odamızdan ayırdık çocuğu bi kaç gece uyuyamadım şimdi hala istediği zaman yanımızda yatmasına izin veriyorum sarılıyoruz öpüşüyoruz koklaşıyoruz zaten büyüdüğü zaman siz istesenizde sizinle yatmazlar tadını çıkarın

Maşallah ne güzel herkes odalardan beşiklerden bahsediyor. İnşallah herşey gönlünüzce olur.
Ben galiba kayınvalideden yana şanslıyım. Daha doğrusu Amerikalı bir kadın ve kendi halinde. Erkek arkadaşı falan var hep dışarlarda gezmede. Üstelik çok zengin bir kadın bizim evden büyük evi var. Jipi ayrı spor arabası ayrı hayatının tadını çıkarmakla meşgul. Yani sizin anlıcanız bizede bebeğede daha doğrusu bakımına fazla karışmaz. Hatta büyük ihtimalle bebeğin çoğu ihtiyacını karşılar. Eşimden başka çocuğu yok çünkü ve bu bebek için çok hevesli. Şimdiden bebeğe Bellini cradle almış. Sadece 6 ay kullanılıyormuş. İlk başta ne gerek vardı dedim ama çokta beğendim bir kaç ay kullanırım sonrada ihtiyacı olan birine veririm. Odasınıda büyük ihtimalle cinsiyeti belli olur olmaz alır bize bırakmaz. Hatta odanın boyasını bile yapar. Çok zevkli bir kadın o yüzden endişem yok hayırlısıyla bir doğsunda hepsi olur inşallah. Hatta olmasada olur. Sağlıklı bir şekilde doğsunda başka şey istemiyorum.

Maşallah ne güzel herkes odalardan beşiklerden bahsediyor. İnşallah herşey gönlünüzce olur.
Ben galiba kayınvalideden yana şanslıyım. Daha doğrusu Amerikalı bir kadın ve kendi halinde. Erkek arkadaşı falan var hep dışarlarda gezmede. Üstelik çok zengin bir kadın bizim evden büyük evi var. Jipi ayrı spor arabası ayrı hayatının tadını çıkarmakla meşgul. Yani sizin anlıcanız bizede bebeğede daha doğrusu bakımına fazla karışmaz. Hatta büyük ihtimalle bebeğin çoğu ihtiyacını karşılar. Eşimden başka çocuğu yok çünkü ve bu bebek için çok hevesli. Şimdiden bebeğe Bellini cradle almış. Sadece 6 ay kullanılıyormuş. İlk başta ne gerek vardı dedim ama çokta beğendim bir kaç ay kullanırım sonrada ihtiyacı olan birine veririm. Odasınıda büyük ihtimalle cinsiyeti belli olur olmaz alır bize bırakmaz. Hatta odanın boyasını bile yapar. Çok zevkli bir kadın o yüzden endişem yok hayırlısıyla bir doğsunda hepsi olur inşallah. Hatta olmasada olur. Sağlıklı bir şekilde doğsunda başka şey istemiyorum.

aman canım böyle devam et ohh olsun ona... sinemada hemde szin yanınızda ne işi var yaaa

yok canlarım yaa bizimki okadar anlayışlıki düğünümüz karsta oldu bizim ve ben orda hastaydım hani iilk gece buraya gelince olacaktı biliyolardı bunuda neyse geldik geldiğimiz gün oldu bizim ve onun üçüncü günü bizdeydi o kadar anlayışlı yani düşünün..

Mükemmel cevap. Tam kapak olmuş

Ah canım sen neler yaşamışsın öyle yaaa kıyamam sana. Ah zaten ne çekiyosak bu hemcinslerimizden çekiyoruz. Üniversitede de hep kadın hocalardan çekerdik zaten pek bi cadılardı. Erkek Hocalar daha rahat bu tabi erkeklerin hiçbişeyi kafalarına takmayan rahat yapılarından da kaynaklanıyo. Üzme kendini canım bebeşini düşün. Ayy şu tarlada çalışan hamile yok tarlada doğum yapan kadın hikayelerinden bıktım herkesin yapısı farklı sonuçta. Bel fıtığında varmış canım sakın üşütme hatta beline yün bişey sar mümkünse bende şöyle korse gibi ama sıkmayan bişey var belim tuttu mu onu takıyodum çok iyi geliyodu karnım büyüyünce takamam zaten muhtemelen. Al raporunu o soğuk yerde gece nöbetine falan kalma sakın. Senin de bebeğinin de gece uykusuna ihtiyacınız var.

valla seni çok iyi anlıyorum çok zor gerçekten . biz ilk evlendiğimizde güya gidip 1 ay biryerlerde kalacaktı k.validem daha ilk haftada çıktı geldi ve isnisnasız her akşam biz yatana kadar yanımızda oturdu eşimle kardeş gibi ayrı koltuklarda oturduk . bir gün eşimin yanına uzandım o odada yokken sonra o geldiğinde hiç kalkmadım artık uyuz olmaya başladım ondan sonra anladıda fazla oturmadı yanımızda .. 2 sene bu şekilde geçti sonrasında ALLAH nasip ettide ev alıp kendi evimize çıkma imkanı bulduk şimdi çok rahatım .

zaten bu kaynanalık yapma örf ve adetleri biz türklere özgü sadece dünyada görülmemiş bişey gibime geliyo benimkide güya karışmaz ama illa önce fikrini söyler ondan sonra ama karışmak gibi olmayım gene siz bilirsiniz der

ya ben yaptırmıyım diye düşünmüştüm ama dayanamycam galiba

aynı aynı canım sanki beni anlattın benimde 3. gün geldi şimdi bizle ev alma planları yapıo onun evi karsta gitmeye niyetide yok biizle beraber hep ve ben artık kocamla rahat olmak istiyorum bazen diyorum acaba hamileliğime karşı soğuk olması bu yüzdenmidir.

off cnm ya neler çekmişsiniz siz öle siz böle anlatınca benim kaynanam melek gibi geliyor halbuki hep şikayetçiydim ben kendisinden. beterin beteri var tabi. naz arkadaşımız çok şükür kurtulmuş darısı seninde başına dmtfth cim

amin canım amin ama hiç kurtulcakmışız gibi görünmüyorda ama şöyle kocamla iyi bi vakit geçirmeye öyle bi ihtiyacım varki

kızlaaaaar gece yarısı 3 te 4te açlıktan karnı guruldayarak uyanan varmı ben 3 gecedir bu şekildeyim önce dayanmaya çalıştım ama sonra dün gece dayanamadıum kalktım ve 1 muz yedim

Ben de akşam yemeğimi yiyiyorum herhalde biraz erken yediğimizden kış nedeniyle gece yatmadan bi daha acıkıyorum bi gece yemedim resmen açlıktan bütün gece döndüm durdum kalkmaya da üşendim çok zor daldım uykuya ondan da bişey anlamadım. O yüzden dün gece eşimle söylemesi ayıp kepekli ekmeğin üzerine kaymak bal sürdük yedik Oh bi rahat uyudum ki. Şimdiye kadar almadım aam bundan sonra kilo alırım diye korkuyorum.

benimde şikayetçi olduğum çok şey var kaynanamdan ama genede hakkını teslim etmem lazım çocuğuma bakıyo ve ben çalışıyorum onun sayesinde maaşımın çoğunu bakıcılara vermek zorunda kalmıyorum bunada şükür eşimin hatrına bazı şeyleri yalayıp yutuyorum

olmazmı ya insan kapısını kapayınca şöyle kocasıyla rahat bi oturmak konuşmak ister peki eşin bu durumdan şikayetçi değilmi

şikayetçi bi günlükte olsa bi yere gidince bayram ediyo o akşam bi güzel geçiyo anlatamam ama annem ne yapayım demet diyo bişey söleyincede.

bu arada kızlar resimlerime bakıyodumda aklıma geldi. biz bigün eşimle kahve yaptık içtik dalgasına fala bakiyim demiştim ve benim fincanımda böle bişi çıkmıştı. bariz belli zaten bi kadın bebeği havaya kaldırmış seviyor o zaman hamile olduğumu bilmiyodum 2 hafta sonra öğrendim hamile olduğumu çok garibimize gitmişti :) yanlız tepelerinde bi kadın var ona yorum yapamadık acaba kim olabilir yorumu olan varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…