2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kesin kaynanandır o canım..ah bu kayınvalideler yokmuuu

şikayetçi bi günlükte olsa bi yere gidince bayram ediyo o akşam bi güzel geçiyo anlatamam ama annem ne yapayım demet diyo bişey söleyincede.

oda haklı bugibi durumlarda eşi arada bırakmamak lazım heleki annesinin gidebiliceği başka bi yer yoksa katlanmaktan başka çare yok sanırım bizde aynı binadayız altlı üstü bu durumda bile çekemediğim oluyo ama benimde ordan ayrılma gibi bi durumum yok Allah kurtarsın canım bizleri ne diyim

kesin kaynanandır o canım..ah bu kayınvalideler yokmuuu

bende öle düşünmüştüm başta cnm ama benim kaynanamın saçları erkek gibi burdakinin uzun saçları bide daha çok bizi koruyo gibi duruyo tepemizde kaynanam hiç olamaz o zaman

Merhaba kızlar konuya ne zamandır giremiyorum maşallah sayfa sayısı 1000 i aşmış
Bu arada İkili test sonucumu az önce öğrendim..şükür hiç bir risk yok dedi. doktor..darısı yaptıracaklara..

herkese selam arkadaşlar! ya ben yiyorum yiyorum doymuyorum 2 ayda 1.5 kilo aldım gece yiyip yatsam da sabhları aç uyanıyorum:)

benim kayınvalide soğuk hamileliğime sanırım . hiç merak edip sormuyor bir geçenlerde konuştuk . anne olmak kolay değil küçük hanım diyor .

amin canım darısı dmtfth nin başına . ben baştan kendim hata yaptım beraber oturmakla ama beraber olmadığını eşimde bende gördük . eşim hayatım yaşadık ve beraber olmadığını gördük . eğer baştan oturmayı kabul etmeseydin ve anneme bişey olsaydı hep seni suçlardım yanlız bıraktık annemi diye ama artık böyle bişey olmaz bende olmadığını gördüm ev ev üstüne olmuyormuş dedi bana

bende öle düşünmüştüm başta cnm ama benim kaynanamın saçları erkek gibi burdakinin uzun saçları bide daha çok bizi koruyo gibi duruyo tepemizde kaynanam hiç olamaz o zaman

Kız ne biliyosun sen doğurana kadar belki uzatır kadın
ahaha o zaman annendir canım koruyosa..

amin canım bizimkkinin kalacak yeri var ama bura daha rahat geliyo çünkü burda bana hükmetmeye çalışıo diğerleri baştan kesmiş ama bende kararlıyım hele çocuğa senmi bakacan sen ne anlamışsınki dedikten sonra hiç taviz vermeye niyetim yok ama işte gönlümde el vermiyo oda bi yüzsüzki sorma gezmeye bizden önce hazırlanıyo bizden çok hevesli cumartesi sınavım var ben pazartesi ikili test için gitcez diye o kafayla nasıl gitcem diyorum kadın bende geleyim gezeyim diyo bu kadarda rahat

ya ben yaptırmıyım diye düşünmüştüm ama dayanamycam galiba

ya bende öle yaptırmıcaktım ama herkes yaptırınca bide çok şükür iyi haberler alınca kıskandım ya aslında daha çok böle detaylı incelesin diye yaptırmak istiyorum bu seferde eşim istemiyor

benimde işyerinde arkadaşım vardı cnm aynen onlarda altlı üstlü oturuyodu ve 2 çocuğunada kaynanası bakıyodu o yüzden şanslısınız aslında tabi insan sırf bu yüzden bişeyde diyemiyor. bide benim arkadaşım onlara parada veriyodu baktığı için.

kızlar bulantı hapı kullanan varmı aranızda
dr bana çok mecbur kalmadıkça içme demişti
bende birkaç kere içtim sonra bebeğim için dayanır istifra ederim dedim
ama günden güne çok kötü oluyor bugün 4 kere oldu ve sonuncusunda kan geldi midem acıyor çok,
bazı zamanlar istifra etsem bile yarım saat sonra bulantı başlıyor
napıyım ben

aman sanki biz kolay diyoruz anne olmak onlar yaşamış ya biliyolar çok bilmişler.. amin canlarım darısı benim başıma inş.

ve öyle olduğu için annem iki düşük yapmış öyle olmuyor o işler tarlada doğum yapan vs düşüklerde oluyor hamileleri saymıyorlarmış ki çok kızıyorum böylelerine abimde böyle ilk haftalarda kasık ağrım olurdu psikolojik derdi ): değil derdim annemde boşver abini sen bana söyle diyordu eşim allah razı olsun ondan işten geliyor ev işlerinde bile yardım ediyor bana ilşkiden bile bebek için kaçınıyor düşünüyor saolsun gerçi iki yıl uğraştık ondan eltim ebe mesela sakın der hiç yapma şimdi yerleşme zamanı beeğinin boşver kalsın çok yatsan 9 ay yatacaksın dşyor eşimde öyle diyor işi yapmasan birşey olmaz ama giden geri gelmez diyor sinir bozucu durum karınlarında taşımadıkları için bazıları anlamıyor tabiri caiz işe odun oluyor lar arkadaşım vardı kız işten çıkar yemek nerde derdi kocası sürekli ağlardı kız hiç hamile olduğunu düşünmezdi kadının yapı meselesi karnı büyüdü şimdi farketmiş daha hamile olduğunu anaca endişelnmeye başlamış aileden geliyor böyle şeyler benim kocamın annesinden allah razı olsun çok iyi yetiştirmiş evlatlarını oğlum olursa kadına değer veren kadını kadın gören evlat yetiştirmek isterim bu arada polislik çok acayip bir meslek eşimde polis seni çok çok iyi anlıyorum aynen öyle oluyor birazda kıskançlık var sanki bu durumda nöbet konusunda ben tutuyorum sende tut meselesi

herkese merhaba siteye yeni katıldım bende haziran anne adayıyım inşallah aynı zamanda homozigot problemim var hergün kendime iğne yapıyorum benim durumda olan arkadaşlar varmı nasıl gidiyo hamilelik

Hoşgeldin canım arzu_mu'ya özel mesaj at yaşını kaçıncı çocuğun olduğu kalp atışlarını duyduğun günü seni de listeye eklesinler. Bu aralar halsizlikler ara ara yoklayan bel ağrısı tavuk, balık soğan sarımsaktan tiksinmek dışında bir problemim yok çok şükür.

Ama senin oğlun da çok şeker yaaa bundan 5 tane de olsa sevilir walla

Boşver Angelcım sıfır beklenti = sıfır üzüntü. Annen yardım ediyo ne de olsa boşver Allah kaynanaya hatta kimseye muhtaç etmesin zaten.

ya o tepededki kadından korktum ben yaa :)

hehee evet pek sempatik durmuyo cnm valla nasıl dikilmiş tepemizee

Kız ne biliyosun sen doğurana kadar belki uzatır kadın
ahaha o zaman annendir canım koruyosa..

zavallı anamda uzakta nasıl korusun beni ordan bende herşeye bişey buluyorum dimi belki bebeğim kızdır cinsiyetini gösteriyodur ama nedense ben hep erkek hissediyorum bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…