kesin kaynanandır o canım..ah bu kayınvalideler yokmuuubu arada kızlar resimlerime bakıyodumda aklıma geldi. biz bigün eşimle kahve yaptık içtik dalgasına fala bakiyim demiştim ve benim fincanımda böle bişi çıkmıştı. bariz belli zaten bi kadın bebeği havaya kaldırmış seviyor o zaman hamile olduğumu bilmiyodum 2 hafta sonra öğrendim hamile olduğumu çok garibimize gitmişti :) yanlız tepelerinde bi kadın var ona yorum yapamadık acaba kim olabilir yorumu olan varmı acaba
Eki Görüntüle 559024
şikayetçi bi günlükte olsa bi yere gidince bayram ediyo o akşam bi güzel geçiyo anlatamam ama annem ne yapayım demet diyo bişey söleyincede.
kesin kaynanandır o canım..ah bu kayınvalideler yokmuuu
canım normal haftasında mıymış bebeğin? son adet tarihin ne zamandı? sayet normalse benim bebişim de acaba bu kadar büyümüş müdür??? :))
kesin kaynanandır o canım..ah bu kayınvalideler yokmuuu
Merhaba kızlar konuya ne zamandır giremiyorum maşallah sayfa sayısı 1000 i aşmış
Bu arada İkili test sonucumu az önce öğrendim..şükür hiç bir risk yok dedi. doktor..darısı yaptıracaklara..
benim kayınvalide soğuk hamileliğime sanırım . hiç merak edip sormuyor bir geçenlerde konuştuk . anne olmak kolay değil küçük hanım diyor .aynı aynı canım sanki beni anlattın benimde 3. gün geldi şimdi bizle ev alma planları yapıo onun evi karsta gitmeye niyetide yok biizle beraber hep ve ben artık kocamla rahat olmak istiyorum bazen diyorum acaba hamileliğime karşı soğuk olması bu yüzdenmidir.
off cnm ya neler çekmişsiniz siz öle siz böle anlatınca benim kaynanam melek gibi geliyor halbuki hep şikayetçiydim ben kendisinden. beterin beteri var tabi. naz arkadaşımız çok şükür kurtulmuş darısı seninde başına dmtfth cim
bende öle düşünmüştüm başta cnm ama benim kaynanamın saçları erkek gibi burdakinin uzun saçlarıbide daha çok bizi koruyo gibi duruyo tepemizde kaynanam hiç olamaz o zaman
Merhaba kızlar konuya ne zamandır giremiyorum maşallah sayfa sayısı 1000 i aşmış
Bu arada İkili test sonucumu az önce öğrendim..şükür hiç bir risk yok dedi. doktor..darısı yaptıracaklara..
oda haklı bugibi durumlarda eşi arada bırakmamak lazım heleki annesinin gidebiliceği başka bi yer yoksa katlanmaktan başka çare yok sanırım bizde aynı binadayız altlı üstü bu durumda bile çekemediğim oluyo ama benimde ordan ayrılma gibi bi durumum yok Allah kurtarsın canım bizleri ne diyim
ya ben yaptırmıyım diye düşünmüştüm ama dayanamycam galiba
benimde şikayetçi olduğum çok şey var kaynanamdan ama genede hakkını teslim etmem lazım çocuğuma bakıyo ve ben çalışıyorum onun sayesinde maaşımın çoğunu bakıcılara vermek zorunda kalmıyorum bunada şükür eşimin hatrına bazı şeyleri yalayıp yutuyorum
ya o tepededki kadından korktum ben yaa :)
amiin canım ..2 hafta sonra doktorun senden de isteyecektir..inşallah Allahım herkesin yüzünü güldürsün..gözün aydın canım darısı bizlerin başına olsun
benim kayınvalide soğuk hamileliğime sanırım . hiç merak edip sormuyor bir geçenlerde konuştuk . anne olmak kolay değil küçük hanım diyor .
amin canım darısı dmtfth nin başına . ben baştan kendim hata yaptım beraber oturmakla ama beraber olmadığını eşimde bende gördük . eşim hayatım yaşadık ve beraber olmadığını gördük . eğer baştan oturmayı kabul etmeseydin ve anneme bişey olsaydı hep seni suçlardım yanlız bıraktık annemi diye ama artık böyle bişey olmaz bende olmadığını gördüm ev ev üstüne olmuyormuş dedi bana
Mükemmel cevap. Tam kapak olmuş
Ah canım sen neler yaşamışsın öyle yaaa kıyamam sana. Ah zaten ne çekiyosak bu hemcinslerimizden çekiyoruz. Üniversitede de hep kadın hocalardan çekerdik zaten pek bi cadılardı. Erkek Hocalar daha rahat bu tabi erkeklerin hiçbişeyi kafalarına takmayan rahat yapılarından da kaynaklanıyo. Üzme kendini canım bebeşini düşün. Ayy şu tarlada çalışan hamile yok tarlada doğum yapan kadın hikayelerinden bıktım herkesin yapısı farklı sonuçta. Bel fıtığında varmış canım sakın üşütme hatta beline yün bişey sar mümkünse bende şöyle korse gibi ama sıkmayan bişey var belim tuttu mu onu takıyodum çok iyi geliyodu karnım büyüyünce takamam zaten muhtemelen. Al raporunu o soğuk yerde gece nöbetine falan kalma sakın. Senin de bebeğinin de gece uykusuna ihtiyacınız var.
herkese merhaba siteye yeni katıldım bende haziran anne adayıyım inşallah aynı zamanda homozigot problemim var hergün kendime iğne yapıyorum benim durumda olan arkadaşlar varmı nasıl gidiyo hamilelik
kız çocuğu isteyen babalara hayret ediyorum ya bizimki erkek adamın erkek oğlu olur havalarında geberticem yaaa bi oğlum var bide kızım olsun diyorum tabi canım diyo olsun sağlıklı olsunda bende isterim diyo ama 5 tane oğlu olsun hepsi erkek olsun 6.cıyı gene erkek ister eminim
Az kaldı zaten yakında kapıyı açar açmaz tutuşturcam kucağına o olcak42-43 yaşında daha ya
ondan tamgün temizlik ev işi yemek bekleyen yok ama altlı üstlüyüz dün hiç sesi soluğu çıkmadı mesela suyu vardı heralde
ya o tepededki kadından korktum ben yaa :)
Kız ne biliyosun sen doğurana kadar belki uzatır kadın
ahaha o zaman annendir canım koruyosa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?