yok canlarım yaa bizimki okadar anlayışlıki düğünümüz karsta oldu bizim ve ben orda hastaydım hani iilk gece buraya gelince olacaktı biliyolardı bunuda neyse geldik geldiğimiz gün oldu bizim ve onun üçüncü günü bizdeydi o kadar anlayışlı yani düşünün..
amin canım bizimkkinin kalacak yeri var ama bura daha rahat geliyo çünkü burda bana hükmetmeye çalışıo diğerleri baştan kesmiş ama bende kararlıyım hele çocuğa senmi bakacan sen ne anlamışsınki dedikten sonra hiç taviz vermeye niyetim yok ama işte gönlümde el vermiyo oda bi yüzsüzki sorma gezmeye bizden önce hazırlanıyo bizden çok hevesli cumartesi sınavım var ben pazartesi ikili test için gitcez diye o kafayla nasıl gitcem diyorum kadın bende geleyim gezeyim diyo bu kadarda rahat
Hoşgeldin canım arzu_mu'ya özel mesaj at yaşını kaçıncı çocuğun olduğu kalp atışlarını duyduğun günü seni de listeye eklesinler. Bu aralar halsizlikler ara ara yoklayan bel ağrısı tavuk, balık soğan sarımsaktan tiksinmek dışında bir problemim yok çok şükür.
canım bende yeniyim ama özel mesaj atamıyorum sen atabilirmisin yaşım 25 ilk çocuk ve kalp atışını duyduğum tarih 28 ekim
bu arada kızlar resimlerime bakıyodumda aklıma geldi. biz bigün eşimle kahve yaptık içtik dalgasına fala bakiyim demiştim ve benim fincanımda böle bişi çıkmıştı. bariz belli zaten bi kadın bebeği havaya kaldırmış seviyor o zaman hamile olduğumu bilmiyodum 2 hafta sonra öğrendim hamile olduğumu çok garibimize gitmişti :) yanlız tepelerinde bi kadın var ona yorum yapamadık acaba kim olabilir yorumu olan varmı acaba
Eki Görüntüle 559024
amiin canım ..2 hafta sonra doktorun senden de isteyecektir..inşallah Allahım herkesin yüzünü güldürsün..
hehee evet pek sempatik durmuyo cnm valla nasıl dikilmiş tepemizee
zavallı anamda uzakta nasıl korusun beni ordan bende herşeye bişey buluyorum dimibelki bebeğim kızdır cinsiyetini gösteriyodur ama nedense ben hep erkek hissediyorum bakalım kısmet
buhar makinesi kullanıyor musun canım ben kızım hasta olduğunda kullanıyorum hem öksürüğü azalıyor hem de nefes alışverişi rahatlıyo
ay canım çok üzüldüm ya ben de bir okulda müdür yardımcısıyım beni de ilk kızımda nöbetten düşürmediler üstelik normal kendi çalışma arkadaşlarım. Neymiş efendim o yasa öğretmenler içinmiş. Hıh. Ve hatta süt iznimi de kullandırmadılar. İlkokuldayım ben tenefüslerde bi görsen bi koşturuyor ufaklıklar gülle gibi çarpıyorlar insana. Halden anlayan insan evladı çok az canım ya. Sanki lütfediyorlar. Kendilerine olsa böyle olmaz emin ol.
Eşini de muhtemelen dolduruyor sanki birileri bana öyle gibi geldi. Kayınvalide ağzı gibi bunlar bilmem kayınvaliden yaşıyor mu. Ya bikaç gündür benim bizzat kızdardeşim hep yatıyorsun az hareket et ondan üşüyorsun diyor. Daha çok erkenmiş de bikaç ay geçsinmiş de şimdiden böyleymişim de. Bi de diyo ki sen bardağı masayı koyabilecekken eşine veriyordun masaya koy diye diyor önceki hamileleğinde. Eşim de şimdi resmen kardeşimin dolduruşuna geldi sanki akşamdan beri o da laf söylüyo sanki. Hep yatıyomuşum da bişey yapmıyomuşum da daha erkenmiş de. Sinir oldum. Ya ben şimdi kızıma kardeş yapıyom da iyi mi yapıyom kötü mü yapıyom bilmiyorum
görümcen var mı gıı görümcen olabiler çekemiodur
gözün aydın canım için rahatlamıştır bide bizim rahatlasa inaşşlah benimde çıkmış ama hastanenin sitesinde göstermiyo sonuçlar sadece görülmüştür diyor mecbur bende hasteye gidicemMerhaba kızlar konuya ne zamandır giremiyorum maşallah sayfa sayısı 1000 i aşmış
Bu arada İkili test sonucumu az önce öğrendim..şükür hiç bir risk yok dedi. doktor..darısı yaptıracaklara..
var cnm ama görümce bakımından çok şanslıyım maşallah çok iyidir kendisi küçük zaten daha 17 yaşında :) ama mesela o kaynanama karşı hep korur beni sanane karışmasana istediğini yapsın falan der belki odur koruyodur bizi
dualrıyla bebişim yanınızda ocanım benim içimden senin kızın olacak gibi geçti bilmiyorum bi anda..hayırlı sağlıklı olsunda tabii önce
var cnm ama görümce bakımından çok şanslıyım maşallah çok iyidir kendisi küçük zaten daha 17 yaşında :) ama mesela o kaynanama karşı hep korur beni sanane karışmasana istediğini yapsın falan der belki odur koruyodur bizi
gözün aydın canım için rahatlamıştır bide bizim rahatlasa inaşşlah benimde çıkmış ama hastanenin sitesinde göstermiyo sonuçlar sadece görülmüştür diyor mecbur bende hasteye gidicem
dmtfth
yok canlarım yaa bizimki okadar anlayışlıki düğünümüz karsta oldu bizim ve ben orda hastaydım hani iilk gece buraya gelince olacaktı biliyolardı bunuda neyse geldik geldiğimiz gün oldu bizim ve onun üçüncü günü bizdeydi o kadar anlayışlı yani düşünün..
valla tatlım bnm kayınvalide gilde karslı ben tabi istanbulda yaşıyorum beni alana kdr çok zorlandılar ailem tek kız olduğum için katıydı epeyce nişanda herşey 10 numara oldu ama bana tabi çok yanlış gelen durumları vardı kültürde olabilir yanlış gelen ama yol yordam hiç bilmiolardı kayınpederimi çok severdim gözlerimden öperdi hep severdi beni ben diğer gelinlerinden farklıyım brz aile yaşantısı görmüşlük olarak o yzden benim söz hakkım hep vardı neyse nişan güzel oldu btti haziranda düğünümüz oldu taa ki düğüne kdr sorun yoktu ama düğünde aileler brbrne girdi olan bnle eşime oldu tabi 2miz maymun gbi ortada büküm büküm büküldük.Meselede şuydu kayınpeder 5 parasız gelmiş düğün yapmaya gtmiş ev..r die i mağazaya beğenmiş obilyaları beyaz eşyaları herşeyi beni götürdü dedi ki bak kızım ben bunu bunu bunu beğendim 2,3 alternatif vermiş bide banaşmdi gülüom ama o zaman tabi beynime kan sıçradı ben bi gttm o mobilyaları dolapları bana bedava verseler alıp evime koymam çokta kiracıyım insan 1 kere evlenio yani.Yüzüne ddm ki valla ben bnların hiçbirini beğenmedim ddm durdu kaldı çıktık ordan meğer amacı para yok ya taksitle alıp üstümüze bırakıcak borcu.Madem ben ödiycem ddm bellonaya gttm koltuk takımımı konsolu masa sandalye vs aldım herşeyi ordan siemene buzdolabı çamaşır makinesi fırınıda aldım halılarımıda beğenip aldım düğünden snra tabi çok sıkıntı çektik eşimin maaşı belli kiramı verelim faturalarımı mutfak masrafı çok oldu bide ilk zamanlar sağolsunlar evlendim aynı snn gbi 3 gün snra geldiler bize 15 gün başımdalardı eşimin anası babasıdır die ses etmedim mecbur kmse kmseyi sevmesede saygı duymak zorunda oluo biyerden sonra.15 gün bizim doğu insanı brz anlayışsız sabahın 7sinde uyanıolardı bnm eşimde öğlen 12 de gider işe 11 de gelir akşam geçuyuruz bide yeni evlisin geç uyuyosun mecbur 2 sabah kalktım verdim çaylarını ddm valla ben kalkamıorum ddm eşime yat sende ddi allahtan çok anlayışlıdır düşkündür bana ezik çnkü ailesinden ötürü brzda.Neyse ben 6 tane bilezik bozdum bunların yüzüne borçları ödeyemioduk ama kayınpederimede ddm ki bi oğlun daha var bizden zerre destek görmiceksiniz ddm biz nasıl kendi kendimize evlendiysek o da öyle evlensin ddm bişi demedi ama çok soğudum cnm anlıycağın ailem de çok soğudu şmdi hamileyim arayıp eşime soruolar nasıl iyimi midesi bulanıomu die bnde ddm ki eşime senmi hamilesin ben mi onlarda beni pek aramazlar pek umrumdada değil zaten uzak dursunlar yeter olan saygımda az buçuk gtsin istemiorum ama eşimi çok seviyorum o bnm hayatımdaki tek doğrum tek gerçeğim iyi ki evlenmişim ve iyiki ona bi bebek vericem allah bizi mtlu etsin gerisi boş aileler 2. planda
ya bende öle yaptırmıcaktım ama herkes yaptırınca bide çok şükür iyi haberler alınca kıskandımya aslında daha çok böle detaylı incelesin diye yaptırmak istiyorum bu seferde eşim istemiyor
benimde işyerinde arkadaşım vardı cnm aynen onlarda altlı üstlü oturuyodu ve 2 çocuğunada kaynanası bakıyodu o yüzden şanslısınız aslında tabi insan sırf bu yüzden bişeyde diyemiyor. bide benim arkadaşım onlara parada veriyodu baktığı için.
bimkilerde aramazlar beni iki sene nişanlı kadlım kayınvaldem bir kere aramadı kayın pederimde ben eşimi fırçaladığım için aradı
kendı evı yokmu ya?hem eşin ne dıyor bu durums?
ya bende anlamaya çalışıyorum hadi diyorum yarın öbür gün bizde onların yerine geçicez bende kaynana olucam bişiy demeyim banada aynısını yaparlar ama inan bu kadarınada pes yani yaşını başını almışın otur yerine karışma gençler gezsin tozsun kendilerinden soğutuyolar insanın en güzel günleri zamanları böyle geçip gidiyo işte
Hoşgeldin canım arzu_mu'ya özel mesaj at yaşını kaçıncı çocuğun olduğu kalp atışlarını duyduğun günü seni de listeye eklesinler. Bu aralar halsizlikler ara ara yoklayan bel ağrısı tavuk, balık soğan sarımsaktan tiksinmek dışında bir problemim yok çok şükür.
Ama senin oğlun da çok şeker yaaa bundan 5 tane de olsa sevilir walla
Boşver Angelcım sıfır beklenti = sıfır üzüntü. Annen yardım ediyo ne de olsa boşver Allah kaynanaya hatta kimseye muhtaç etmesin zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?