2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
dmtfth
yok canlarım yaa bizimki okadar anlayışlıki düğünümüz karsta oldu bizim ve ben orda hastaydım hani iilk gece buraya gelince olacaktı biliyolardı bunuda neyse geldik geldiğimiz gün oldu bizim ve onun üçüncü günü bizdeydi o kadar anlayışlı yani düşünün..

valla tatlım bnm kayınvalide gilde karslı ben tabi istanbulda yaşıyorum beni alana kdr çok zorlandılar ailem tek kız olduğum için katıydı epeyce nişanda herşey 10 numara oldu ama bana tabi çok yanlış gelen durumları vardı kültürde olabilir yanlış gelen ama yol yordam hiç bilmiolardı kayınpederimi çok severdim gözlerimden öperdi hep severdi beni ben diğer gelinlerinden farklıyım brz aile yaşantısı görmüşlük olarak o yzden benim söz hakkım hep vardı neyse nişan güzel oldu btti haziranda düğünümüz oldu taa ki düğüne kdr sorun yoktu ama düğünde aileler brbrne girdi olan bnle eşime oldu tabi 2miz maymun gbi ortada büküm büküm büküldük.Meselede şuydu kayınpeder 5 parasız gelmiş düğün yapmaya gtmiş ev..r die i mağazaya beğenmiş obilyaları beyaz eşyaları herşeyi beni götürdü dedi ki bak kızım ben bunu bunu bunu beğendim 2,3 alternatif vermiş bide bana şmdi gülüom ama o zaman tabi beynime kan sıçradı ben bi gttm o mobilyaları dolapları bana bedava verseler alıp evime koymam çokta kiracıyım insan 1 kere evlenio yani.Yüzüne ddm ki valla ben bnların hiçbirini beğenmedim ddm durdu kaldı çıktık ordan meğer amacı para yok ya taksitle alıp üstümüze bırakıcak borcu.Madem ben ödiycem ddm bellonaya gttm koltuk takımımı konsolu masa sandalye vs aldım herşeyi ordan siemene buzdolabı çamaşır makinesi fırınıda aldım halılarımıda beğenip aldım düğünden snra tabi çok sıkıntı çektik eşimin maaşı belli kiramı verelim faturalarımı mutfak masrafı çok oldu bide ilk zamanlar sağolsunlar evlendim aynı snn gbi 3 gün snra geldiler bize 15 gün başımdalardı eşimin anası babasıdır die ses etmedim mecbur kmse kmseyi sevmesede saygı duymak zorunda oluo biyerden sonra.15 gün bizim doğu insanı brz anlayışsız sabahın 7sinde uyanıolardı bnm eşimde öğlen 12 de gider işe 11 de gelir akşam geçuyuruz bide yeni evlisin geç uyuyosun mecbur 2 sabah kalktım verdim çaylarını ddm valla ben kalkamıorum ddm eşime yat sende ddi allahtan çok anlayışlıdır düşkündür bana ezik çnkü ailesinden ötürü brzda.Neyse ben 6 tane bilezik bozdum bunların yüzüne borçları ödeyemioduk ama kayınpederimede ddm ki bi oğlun daha var bizden zerre destek görmiceksiniz ddm biz nasıl kendi kendimize evlendiysek o da öyle evlensin ddm bişi demedi ama çok soğudum cnm anlıycağın ailem de çok soğudu şmdi hamileyim arayıp eşime soruolar nasıl iyimi midesi bulanıomu die bnde ddm ki eşime senmi hamilesin ben mi onlarda beni pek aramazlar pek umrumdada değil zaten uzak dursunlar yeter olan saygımda az buçuk gtsin istemiorum ama eşimi çok seviyorum o bnm hayatımdaki tek doğrum tek gerçeğim iyi ki evlenmişim ve iyiki ona bi bebek vericem allah bizi mtlu etsin gerisi boş aileler 2. planda

kendı evı yokmu ya?hem eşin ne dıyor bu durums?

ya bende anlamaya çalışıyorum hadi diyorum yarın öbür gün bizde onların yerine geçicez bende kaynana olucam bişiy demeyim banada aynısını yaparlar ama inan bu kadarınada pes yani yaşını başını almışın otur yerine karışma gençler gezsin tozsun kendilerinden soğutuyolar insanın en güzel günleri zamanları böyle geçip gidiyo işte

görümcen var mı gıı görümcen olabiler çekemiodur

dualrıyla bebişim yanınızda o canım benim içimden senin kızın olacak gibi geçti bilmiyorum bi anda..hayırlı sağlıklı olsunda tabii önce

saol cnm evet insan gibi insan arkadaşını anlayabilecek yerine kendini koyacak kişi çok az buarada kayınvalidem yaşıyo ve yanımda değil uzakta ama çok da iyidir aksine ağzı var dili yok kadıncağızın ama benim kocam hastanede karışmış galiba çene o biçim aslında eşim de iyidir ama beni anlayamıyo sadece aşerip aşermediğimi soruyo bazen karnımı okşuyo sonra diyoki nezaman büyüyecek, sanırım karnım büyümeden de beni anlayamayacak belimin sırtımın ağrıması halsizliklerim hiççç önemli değil yokmuşda ben naz yapıyomuşum gibi sanki

görümcen var mı gıı görümcen olabiler çekemiodur

var cnm ama görümce bakımından çok şanslıyım maşallah çok iyidir kendisi küçük zaten daha 17 yaşında :) ama mesela o kaynanama karşı hep korur beni sanane karışmasana istediğini yapsın falan der belki odur koruyodur bizi

Merhaba kızlar konuya ne zamandır giremiyorum maşallah sayfa sayısı 1000 i aşmış
Bu arada İkili test sonucumu az önce öğrendim..şükür hiç bir risk yok dedi. doktor..darısı yaptıracaklara..
gözün aydın canım için rahatlamıştır bide bizim rahatlasa inaşşlah benimde çıkmış ama hastanenin sitesinde göstermiyo sonuçlar sadece görülmüştür diyor mecbur bende hasteye gidicem

görümce küçükmüş iyi o tehlikesiz madde :) sen iyice düşün valla bu zebellah gbi çökmüş tepenize

dualrıyla bebişim yanınızda o canım benim içimden senin kızın olacak gibi geçti bilmiyorum bi anda..hayırlı sağlıklı olsunda tabii önce

ayy cnmm inşallah Allah söyletti heralde erkek çocuğumda olsn isterim tabi ama ilki kız olsun ikincisi erkek olsun ama hayırlısı olsun tabii siparişle olmuyo bu işler Rabbim sağlık versin bütün bebişleree

bimkilerde aramazlar beni iki sene nişanlı kadlım kayınvaldem bir kere aramadı kayın pederimde ben eşimi fırçaladığım için aradı

gözün aydın canım için rahatlamıştır bide bizim rahatlasa inaşşlah benimde çıkmış ama hastanenin sitesinde göstermiyo sonuçlar sadece görülmüştür diyor mecbur bende hasteye gidicem

Canım özel hastaneden yaptırdıysan direkt doktorunu ara..ben az önce doktorla konuştum sonuçlarıma bakıp telden söyledi bana..istediğin zaman gel al sonuçları elinde bulunsun dedi..

canm bunu doğulu olarak değerlendirmeemk lazım bende karslıyım ve benim ailem ilk bir ay beni bile doğru dürüst araamdı rahat edelim diye bi ablam arada arardı ağrın felan varmı die seninkilerde benim ki gibiymiş ama bizde kendimiz ödüyoruz borçları ve umrunda deil annemlerin bana gönderdiği bile ikiye üçe bölünüyo düşün ama kimsede yanına istemiyo herkes tanımış çünkü..

benim kendi annemde çok yakın ölüyo torununa kayınvalidem bakmak istemese annemin bakıcağını bildiği içinde hiç ses çıkarmıyo annem daha genç kayınvalide biraz zorlanıyo tek kuruşta para vermiyorum ama oğlu eline anne istediğin bişeyi alırsın diyip sıkıştırıyomuş arada

bimkilerde aramazlar beni iki sene nişanlı kadlım kayınvaldem bir kere aramadı kayın pederimde ben eşimi fırçaladığım için aradı

oo yok benim kaynanam taa sivastan istanbula geldi benle tanışmak için annemle falanda tanıştı meraklıdır o kayınpederimde çok iyi maşallah görümcemde kaynımda bi işte kaynanamla arada sorun oluyo ee oda adı kaynana ne dese batıyo tabi bize

kendı evı yokmu ya?hem eşin ne dıyor bu durums?

karsta var canım evi gitmiyo orayada büyük oğlu oturuyo onun eşide istemiyo bunu. eşimde ne desin asnnem dio kapıya atamamya diyo

bende aynı düşünceyle yola çıkmıştım hep ama inan bi yere kadar artık tahammülüm kalmadı ve ben daha beş aylık evliyim

ayy can onlar can sevilmezmi ama gönlümden kız geçiyo napıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…