zaten bu aldırma olayını anlamıyorum sağlıklı olsun diye dua ediyoruz yok onlar kız die aldırıyolar aklım ermiyo çocuğu olmayanlar artıyorken hemdeBende pazartesi kontrole gitcem 13 haftam oluyo acaba söylermi artık öğrenmek istiyorum
Merhabalar kızlar
Nasılsınız?
Bugün benim doğum günüm..Bebeğimsiz son doğum günüm...
Bugün patronuma hamile olduğumu söyledim ohh rahatladım
Canım doğum günün kutlu olsun. Ay ne güzel bebeğin ve sana sağlık, mutluluk ve afiyet diliyorum. Nice yaşlaraaa:)Merhabalar kızlar
Nasılsınız?
kızlarrrrr..şimdi okulumuzun öğretmenler günü etkinliğinden geldim..canlı müzikteydik...bebişim de bolbol müzik dinledi..inşallah rahatsız olmamıştır..ayıptır söylemesi birazda göbek attım.ama fazla atamadım ahh ahh normalde nasıl da kıvırırdımbebişkom noluyo ya demiştir heralde :118:
teşekkür ederimcanım iyiki doğdunnnnnnnnnnnn:124:
ilksev cim
napıyım yavrucum bi toto muhabbeti yapmışınız 50 sayfa tey tey teeeeyoku oku bitmedi totlarınz.bu arada siz angel le görüştünüz heralde toto kritiklerinizi çıkardığınıza göre kendimi bir izmirli olarak dışlanmış gördüm benim de totom var ben de gösterirdim buluşsaydık hıh benim kafa birmilyon oldu uykudan galiba ilerki günlerde hiç uğrayamıcam buraya.balığı da yaptım bu arada.hem de hamilelikte ilk kez pişirebildim çok severdim ben balığı ama bi ara tiksinmiştim.dün akşam deli gibi yedim artık sorun yaşamam heralde yoksa bizim Ahmet ten balık yağı hapı istemek zorunda kalcaktım
Tokoyay
cnm benim eşim de çocukluk aşkım 2 yaşından beri aynı sokakta top peşinde koşuyoruz aynı zamanda karşı komşumuzdu.bizim de aşk 18 de başladı.o liseyi anne baba ayrılınca mecburen foça da okudu yoksa biz daha erken başlardık da olsunbu arada siz ekleşmişiniz ilksev de sen yoksunuz bende çok kötü fena dürtüyor beni şu an hormonlarım ve an itibariyle ikinize de hatta daha başka kim varsa konudan mütevellit küsmüş bulunmaktayım hıh
fyyzzz
kuzucum ben yeni geldim ya gııı sabah pireler uçuyodu bende buraya gelmedim sabahbalıktan ben de çok fena tiksinmiştim ki şükürler olsun bebişim için daha dikkatli beslenmem gereken vakit gelince herşey normale döndü ve balıkla sütü tekrar benimsedim.
hedik minnoş mLstv
minişleriniz çok fena güzel çıkmışlar burda foto görünce o an bebek kokusu hissediyorum sanki çok garip.hepinizin kuzusuna maşallah diyorumhedikcim senin bebiş biraz akrobatik mi duruyo yoksa fotoyu çekerken mi öyle oldu sanki baş aşağı durmuş da minik totosunu da yukarı dikmiş gibi kuzucuk
tgbesr
kaybına çok üzüldüm cnm allahım yardım etsin sana en kısa zamanda tekrar kavuşursun inşallah.şu genetikle ilgili tüm testlerini eksiksiz bi yaptırın bakalım tıp çok ilerledi eminim çözülemeyecek bir sorun değildir.
angel lost
kız sen de gelsen bizim doktora ilksevin dediği gibi çok pimpirikli adam, onu görünce ben ne kadar rahatım ya diyorum düşün artıkhatta geçen gün siz niye gebelik dosyası vermiyosunuz dedim.ben sevmiyorum onu çünkü hasta her gelişinde sanki ilk kez gelmiş gibi incelemekten yanaym biraz pimpirikliyim dedi kendi ağzıyla.2li testte de nerdeyse 45 dk bebişimi izletti.bu arada benim pazarım perşembeydi şekerim sen geç kaldın
sosyolog
cnm yarın malum pazar eşim evde olcak o yüzden ben gelemeyebilirim şimdiden öğretmenler gününü kutluyorum örtmenim
kuzukulağım
sorarım sana ben de burda yemek yazmasam şu bulantısı henüz geçmemiş olan arkadaşların iştahı nasıl açılcakheeeehh sen hem prof ne diye sor hem de ondan sonra vay efendim biri yemek demiş de canı istemiş de gözünün önünden gitmiyomuş da tey tey teeeeyy
Canım doğum günün kutlu olsun. Ay ne güzel bebeğin ve sana sağlık, mutluluk ve afiyet diliyorum. Nice yaşlaraaa:)
Şimdiden öğretmenler günün kutlu olsun canım
teşekkür ederim
Merhabalar kızlar
Nasılsınız?
Merhabalar kızlar
Nasılsınız?
bebeğinle, eşinle ve tüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara canım... :)
patronunun tepkisi ne oldu bu arada? ben de söyleyeceğim inşallah ama bi türlü dilim varmıyor :)
iyi ki doğdun canııım
ne kadar da güzel söylemişsin 'bebeğimsiz son doğum günüm ' diye...
gerçekten hepimiz için yapacağımız herşey son etkinlikler olacak ,meleklerimiz gelince yepyeni bir sayfa açılacak hayatımızda,miladımız olacak....
Merhabalar kızlar
Nasılsınız?
Merhabalar kızlar
Nasılsınız?
kızlarrrrr..şimdi okulumuzun öğretmenler günü etkinliğinden geldim..canlı müzikteydik...bebişim de bolbol müzik dinledi..inşallah rahatsız olmamıştır..ayıptır söylemesi birazda göbek attım.ama fazla atamadım ahh ahh normalde nasıl da kıvırırdımbebişkom noluyo ya demiştir heralde :118:
teşekkür ederim cnmeşim sivaslı ailesi burda işleride burda mecbur buraya gelmek zorunda kaldık aslında mecbur değildikde eşim yeni mezundu askerden yeni gelmişti hemen istanbulda yapamam diye düşündü heralde onun için baba mesleğini tercih etti. hayırlısı böleymiş. hemen istemedik aslında 1 sene düşünmüyoduk ama ben hemen işe başlayamadım öle evde boş boş oturuyodum hemde gurbetlik zor ailem yeğenim aklımdan çıkmıyodu bende çocuk olursa daha kolay alışırım diye düşündüm. 3. ayımızda denedik Rabbimde hemen nasip etti öle yani
Merhabalar kızlar
Nasılsınız?
Kaybin icin cok uzuldum. Allah sabir versinkızlar daha yeni dr geldim fakat sonuc kötü bebeğimin kalp atımını alamadık ve dr sonlandırıcaz dedi hem allattan hem üstten baktı pazartesi günü kürtaj olucam 3. düşüğüm olduğu için hem bebegin hemde anne babanın genetik kromozomlarına bakılsın dedi üzültümü paylaşmak için kelimeler yetmiyo ama rabbim bilir neden niçin diye sormuyorum ve hayırlısı böyleymiş diyorum kalın saglıcakla
Dogum gunun kutlu olsun canimMerhabalar kızlar
Nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?