bence o kadar dert etme canım, bi kereden hatta bikaç kereden bişey olmaz demişti benim doktorum. sadece bunların yasak olduğunu bilip, günlük yemek listemizde bulundurmamamız gerekiyor. zaten insan vücudu çok çeşitli beslendiği için onun vereceği zarar çoktan kaybolmuştur... içini ferah tut :) stres daha zararlıkızlar ya ben bugün füme balık yedim. ilk önce dedim ki bu çiğ balığa benziyor. yanımdakiler de yok pişmiş ama isli dediler. neyse yedim ama kibrit kutusu kadardı. sonra içime kurt düştü.
şimdi geldim baktım yenmesi önerilmiyor. bakteri olma ihtimaline karşı. nasıl salam,pastırma yemiyorsak onun gibi.
Allah'ım bebeğime sağlık versin. sanki yemesem eksik kalacaktım ah bu kafam benim ya. Allah'ıma sığınıyorum.
Merhabalar kızlar
Nasılsınız?
Bugün benim doğum günüm..Bebeğimsiz son doğum günüm...
Bugün patronuma hamile olduğumu söyledim ohh rahatladım
günaydın kızlar . bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun . cumartesileri sevmiyorum hiç iş yokken boş yere getiriyorlar bizi buraya keşke evde olsamda yatsam dün arkadaş yemeğe çağırdı oraya gittik . tabi ben orda uyuya kalınca orda kalmak zorunda kaldık ama hiç uyuyamadım sonrasında çok uyandım bide yattığımız yer çok rahatsızdı her yerim ağrıyor şimdi .
hayırlı sonuçlarla gel inşallah:)
bizde 18 yaşımızdan beri beraberiz12 sene oldu çocuğum olsa kocaman olurdu heralde
günaydın cnm bende bazı cumartesileri 3 saat çalışıyorum
misafirliktemi uyudun
aynısını bende yapmıştım geçen gün
Temizlikçiyi sormuş biri ama geçmişe çok gidemedim.
Ben cumadan cumaya alıyorum 100 tl veriyorum.
Tokoyay çok vermiyor musun sence? Tam gün alıyorsan benimle aynı gerçi. Ben iki haftada bir salı günü alıyorum yarım gün. Sürekli geliyor diye 45 e anlaştık ama evi kaldırıp indiriyor))
kızlar progestanı bırakalı 15 gün oldu bugün yine lekelenmem oldu kızgınlık üzüntü karışımı bişey yaşıyorum artık son kontrolde doktora sordum lekelenmem olursa geliyim mi yine yoksa progestanamı başlıyım diyee gelmene gerek yok akşamları bitane iç dedi ama içim rahat etmiyor kızlar şimdi yine neden başladı diyorum bütün bayan doktorları ardım 3 hastane var yakınımda hepsi ful kendi doktorum 10:30 da gelicek yine gidip sormak istiyorum ama kızmasından korkuyorum beni evhamlı sorunlu biri gibi görsün istemiyorum yaaa ne biliyim kafam karmakarışık 2 erkek doktor buldum randevuları boş ama erkek doktorada eşim izin vermiyo oda kızıyo bana niye böle yapıyosun doktor sana ne dedi diyeee yaaa bi fikir verin nolur napıyım yoksa içim içimi yiycek biliyorum
Canım sakin ol bakalım bir. Lekelenmen ne renk. Kahvrenegiyse progestan al dinlen derim. Artarsa ya da rengi kırmızıya dönerse hiç bekleme.
kahverengi canım ama geçmişken şimdi neden başladı 6 haftalıktan itibaren lekenme ile uğraşıyorum artık sinirlerim bozulduyaa bebeğime bişey olduysa arkadaşım 2. ayında lekelenme ile gitti bebeğinin kalbi durmuştu aldılar bebeğini aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama elimde değil
Ama yeni bir şey değil ki bak 6. haftandan beri oluyormuş. O zamandan bu zamana pıt pıt atıyor kalbi minişin.
Ama çok için rahat etmeyecekse git canım doktoruna. Kızarsa kızsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?