2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bence o kadar dert etme canım, bi kereden hatta bikaç kereden bişey olmaz demişti benim doktorum. sadece bunların yasak olduğunu bilip, günlük yemek listemizde bulundurmamamız gerekiyor. zaten insan vücudu çok çeşitli beslendiği için onun vereceği zarar çoktan kaybolmuştur... içini ferah tut :) stres daha zararlı

Günaydın kızlaarrr:) Çooook güzel bir gün olsun hepimize. Bebişlerimize, bize ve sevdiklerimize sağlık ve mutluluk diliyorum.
Tüm öğretmenlerimizin günü kutlu mutlu olsun İyiki varlar ve iyiki öğretmen olmuşlar. Burdaki tüm öğretmenleri saygıyla selamlıyorum...

günaydın güzel anneler

sosyicimmm öğretmenler günü kutlu olsun, öğretmenler doğan güneştir, tüm karanlıklara meydan okur. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin

günaydın güzel anneler nasılsınız?
bugün yine erkenciyim ama yine uykum geldi gibi ne güzel yağmurda yağıyor
dün doktor kontrolümüze gittik 2li test kan sonuçlarını aldık maşallah ondada bir sorun çıkmadı
bizim minnoşa bir bakalım dedik ama yine rahat durmadı dönüp durdu, boyumuzda 7.5cm olmuş bacaklarla 10.5cm olmuş tam boyumuz
doktordan sonra alışveriş merkezine gittik artık gözümüze hep bebek eşyalrı takılmaya başladı bizde bir kaç bebek arabası sorduk en azından fikir edinmek için iyide oldu aklımda 2 seçenek var artık:)

Merhabalar kızlar

Nasılsınız?

Bugün benim doğum günüm..Bebeğimsiz son doğum günüm...

Bugün patronuma hamile olduğumu söyledim ohh rahatladım

doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşın sağlık, mutluk ve bebişinle bir ömür boyu huzur getirsin:81:

ve Öğretmen arkadaşlarımın Öğretmenler Günü kutlu olsunn :109::109::109:
bir gün değil her gün öğretmenlerimizin kıymetini bilmek lazımm
artık bizim çocuklarımızda onlara emanet olucak

günaydın kızlar . bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun . cumartesileri sevmiyorum hiç iş yokken boş yere getiriyorlar bizi buraya keşke evde olsamda yatsam dün arkadaş yemeğe çağırdı oraya gittik . tabi ben orda uyuya kalınca orda kalmak zorunda kaldık ama hiç uyuyamadım sonrasında çok uyandım bide yattığımız yer çok rahatsızdı her yerim ağrıyor şimdi .

günaydın cnm bende bazı cumartesileri 3 saat çalışıyorum
misafirliktemi uyudun
aynısını bende yapmıştım geçen gün

hayırlı sonuçlarla gel inşallah:)

bizde 18 yaşımızdan beri beraberiz12 sene olduçocuğum olsa kocaman olurdu heralde

günaydııınnnnn herkese çok güzeeeell bir haftasonu olur insallah
bugün kendimi yine hamıs gibi hissediyorum ve karnımın sağ tarafında bi sertlik sislik gibi bise ver, cücüğümün orda olduğunu iyice hissettirio bana
bizde esimle 17 yasındaydım tanıstımızda, simdi 26 oldum Allah herkesi mutlu mesut etsin inşallah:)

günaydın cnm bende bazı cumartesileri 3 saat çalışıyorum
misafirliktemi uyudun
aynısını bende yapmıştım geçen gün

ben 12 ye kadar çalışıyorum ama inan boş yere geliyoruz burda harcanan elektiriğe suya mazot parasına yapılan yemeklere yazık .evet canım misafirlikte uyudum . eşim ve onlar sohbet ederken ben uyumuşum . ALLAH tan yakın arkadaşlarımızda ayıp olmadı. eşim herhalde bu haller geçene kadar beni akşamları bir yerlere götürmez . bu akşamda bir yere gidicez ama orda dayanmam lazım ilk defa gideceğiz çünkü

slm anneler ben de dün dr daydım ikili test için çapaya gıttım normal de 11+1 di dr tam zamnı ikili için dedi 12+1 dedi buna sevindim sonucunu salı gunu alıcam beklemek çok zor allahın ıznıyle saglıklı bebişimiz bir de cinsiyetini de söledi ben sormadan :)) 2.5 yasında bı kızm vardı sımdı bı oglum olacakmıs inşallahh :)) sonuc da ıyı cıkar ınsallah mutluluktan uçayımm D

Günaydınnn güzeller:) biz daha yatakta keyf yapıyoruz oğluşumla:) herkes iyidir inşallah tüm öğretmen hamişlerin öğretmenler günü kutlu olsun:) biz artık kalkıp bişiler yesek iyi olcak mide gurul gurul kazı çalışması var sanki:)))

Temizlikçiyi sormuş biri ama geçmişe çok gidemedim.
Ben cumadan cumaya alıyorum 100 tl veriyorum.

Tokoyay çok vermiyor musun sence? Tam gün alıyorsan benimle aynı gerçi. Ben iki haftada bir salı günü alıyorum yarım gün. Sürekli geliyor diye 45 e anlaştık ama evi kaldırıp indiriyor))

Herkese gunaydinn..gecmiste okuyamadığım bir sürü sayfa birikti yine.ama gecmis gecmiste kaldı diyip buradan devam edeceğim galiba..geride kalan 100 sayfayı okumak çok zor geliyor şimdi..eğer bana bise yazan varsa okuyamadigimdan cevaplayamiyorum,üzgünüm...bu arada öğretmen arkadaşların öğretmenler gunü kutlu olsunn..

kızlar progestanı bırakalı 15 gün oldu bugün yine lekelenmem oldu kızgınlık üzüntü karışımı bişey yaşıyorum artık son kontrolde doktora sordum lekelenmem olursa geliyim mi yine yoksa progestanamı başlıyım diyee gelmene gerek yok akşamları bitane iç dedi ama içim rahat etmiyor kızlar şimdi yine neden başladı diyorum bütün bayan doktorları ardım 3 hastane var yakınımda hepsi ful kendi doktorum 10:30 da gelicek yine gidip sormak istiyorum ama kızmasından korkuyorum beni evhamlı sorunlu biri gibi görsün istemiyorum yaaa ne biliyim kafam karmakarışık 2 erkek doktor buldum randevuları boş ama erkek doktorada eşim izin vermiyo oda kızıyo bana niye böle yapıyosun doktor sana ne dedi diyeee yaaa bi fikir verin nolur napıyım yoksa içim içimi yiycek biliyorum

Tokoyay çok vermiyor musun sence? Tam gün alıyorsan benimle aynı gerçi. Ben iki haftada bir salı günü alıyorum yarım gün. Sürekli geliyor diye 45 e anlaştık ama evi kaldırıp indiriyor))

Sen 45'e çok iyi anlaşmışsın canım ya. Ben kaç kişiyle konuştum hepsi aynı ücreti söyledi. Bu gelen kadını kapıcımız buldu. Yan bloktaki bir kadına 12 senedir geliyormuş. Onun için onu tercih ettim. Sabah 9 buçukta geliyor en geç 6 da gidiyor. Her iki haftada bir camları siliyor.

Hiçbir şeye elimi sürmüyorum ben. Evin tüm düzenin öğrendi.
Doğumdan sonrası içinde düşünüyorum ben haftada 3'e çıkarıcam bana yardım etsin diye. O zaman fiyat bir daha gözden geçirilir sanırım.

Canım sakin ol bakalım bir. Lekelenmen ne renk. Kahvrenegiyse progestan al dinlen derim. Artarsa ya da rengi kırmızıya dönerse hiç bekleme.

Canım sakin ol bakalım bir. Lekelenmen ne renk. Kahvrenegiyse progestan al dinlen derim. Artarsa ya da rengi kırmızıya dönerse hiç bekleme.

kahverengi canım ama geçmişken şimdi neden başladı 6 haftalıktan itibaren lekenme ile uğraşıyorum artık sinirlerim bozuldu yaa bebeğime bişey olduysa arkadaşım 2. ayında lekelenme ile gitti bebeğinin kalbi durmuştu aldılar bebeğini aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama elimde değil

Ama yeni bir şey değil ki bak 6. haftandan beri oluyormuş. O zamandan bu zamana pıt pıt atıyor kalbi minişin.
Ama çok için rahat etmeyecekse git canım doktoruna. Kızarsa kızsın.

bende istiyorum haftada bir yardımcı
bizim burdada günlük 100 tl alıyorlar
banyoda ufacık bir leke görsem midem kalkıyor

Ama yeni bir şey değil ki bak 6. haftandan beri oluyormuş. O zamandan bu zamana pıt pıt atıyor kalbi minişin.
Ama çok için rahat etmeyecekse git canım doktoruna. Kızarsa kızsın.

evet canım benim minikim çok mücadeleci çıktı ama annesi panik işte
işyerimin hemen yanında doktorum 1 bina var arada çok iyi bir kadın en azından gidip yine fikrini almak istiyorum muayene edelim derse eder etmeye gerek yok derse en azından biraz daha rahat olurum
öle yapıyım dimi fikrini alıyım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…