bende istiyorum haftada bir yardımcı
bizim burdada günlük 100 tl alıyorlar
banyoda ufacık bir leke görsem midem kalkıyor
evet canım benim minikim çok mücadeleci çıktı ama annesi panik işte
işyerimin hemen yanında doktorum 1 bina var arada çok iyi bir kadın en azından gidip yine fikrini almak istiyorum muayene edelim derse eder etmeye gerek yok derse en azından biraz daha rahat olurum
öle yapıyım dimi fikrini alıyım yine
kızlar progestanı bırakalı 15 gün oldu bugün yine lekelenmem oldu kızgınlık üzüntü karışımı bişey yaşıyorum artık son kontrolde doktora sordum lekelenmem olursa geliyim mi yine yoksa progestanamı başlıyım diyee gelmene gerek yok akşamları bitane iç dedi ama içim rahat etmiyor kızlar şimdi yine neden başladı diyorum bütün bayan doktorları ardım 3 hastane var yakınımda hepsi ful kendi doktorum 10:30 da gelicek yine gidip sormak istiyorum ama kızmasından korkuyorum beni evhamlı sorunlu biri gibi görsün istemiyorum yaaa ne biliyim kafam karmakarışık 2 erkek doktor buldum randevuları boş ama erkek doktorada eşim izin vermiyo oda kızıyo bana niye böle yapıyosun doktor sana ne dedi diyeee yaaa bi fikir verin nolur napıyım yoksa içim içimi yiycek biliyorum
bende istiyorum haftada bir yardımcı
bizim burdada günlük 100 tl alıyorlar
banyoda ufacık bir leke görsem midem kalkıyor
hafzak benmde oldu geçen hafta doktorumu aradım erkenden evinden geldi
neden kızsınki sonuçta önlemini alması gerek
eğer kızarsa başka bir doktorla devam et bence
kızlar çok sağolun ilginiz için
gittim doktoruma kartımı açtı baktı ekimin 3 ünden beri bu şikayetin var ama bebekte hiç birşey yok dedi tatlı bi sitem etti progestana başla dedi kızmadı bebeği artık rahat bırak der gibiydi
Olsun ben gene fikrini almış oldum şüphelenecek bir durum olsaydı gel bakalım derdi
benim sağolsun eşim yapıyor şimdi temizliği benden bile pimpiriklidir kendisi düzen hastalığı var kocişimin . yarında kız kardeşlerim gelicek beraber dip köşe temizlik yapacağız .
benmde şimdilik eşim ve annem idare ediyor ama biz eşimle aynı şirketteyiz
aynı saatte beraber gelip gidiyoruz
o anca yemek mutfak ve süpürge işlerini yapıyor
annemede herzaman kıyamıyorum
benim içim gidiyor heryer hep düzenli temiz olsun istiyorum
özellikle ütü yapamıyorum
çok şükür canım bak ne güzel bişey yokmuş iç ilacını yat dinlen . Ya biz bu kadar pimpirikleniyoruz ya bir arkadaşımızın eşide hamile geçen gün oturmaya geldiler bize kız 12 haftalık falan 1 ay daha geçsin saçlarımı boyatıcam dedi sakın dedim boya çok zararlı sabret biraz dedim . Organik boyalar varya onlarla boyuyacağım dedi bende inanma onlara organik boya diye bişey yok yazık bebeğine zarar verme dedim . Kızın verdiği cevap ya yapma şimdi diplerim çıkacak resimlerde çirkin çıkıcam diyor . Içimden yuh dedim bebekmi önemli resimlerde çirkin çıkmak mı ?
hafzak benmde oldu geçen hafta doktorumu aradım erkenden evinden geldi
neden kızsınki sonuçta önlemini alması gerek
eğer kızarsa başka bir doktorla devam et bence
yanii arkadaşının içi çok fazla rahatmış ama maşallahkıza biraz öle olmak lazım biliyomusun canım böle paniklenerek de bebeğe zarar veriyoruz aslındaa
canım doktor kızar mı korkusu hepimizde oluyor galiba zaman zaman, ben yine de gözümü karartıp ne istersem yapıyorum. doktorum arada şakayla karışık sitem ediyor ama önemli olan içimizin rahat etmesi. Doktorun işi bu, alışkındır bizim gibi annelere eminimkızlar progestanı bırakalı 15 gün oldu bugün yine lekelenmem oldu kızgınlık üzüntü karışımı bişey yaşıyorum artık son kontrolde doktora sordum lekelenmem olursa geliyim mi yine yoksa progestanamı başlıyım diyee gelmene gerek yok akşamları bitane iç dedi ama içim rahat etmiyor kızlar şimdi yine neden başladı diyorum bütün bayan doktorları ardım 3 hastane var yakınımda hepsi ful kendi doktorum 10:30 da gelicek yine gidip sormak istiyorum ama kızmasından korkuyorum beni evhamlı sorunlu biri gibi görsün istemiyorum yaaa ne biliyim kafam karmakarışık 2 erkek doktor buldum randevuları boş ama erkek doktorada eşim izin vermiyo oda kızıyo bana niye böle yapıyosun doktor sana ne dedi diyeee yaaa bi fikir verin nolur napıyım yoksa içim içimi yiycek biliyorum
canım doktor kızar mı korkusu hepimizde oluyor galiba zaman zaman, ben yine de gözümü karartıp ne istersem yapıyorum. doktorum arada şakayla karışık sitem ediyor ama önemli olan içimizin rahat etmesi. Doktorun işi bu, alışkındır bizim gibi annelere eminimBen bu yaz bir kayıp yaşamıştım, sonra lekelenmem oldu. Doktorumla durumu konuştum, epeyce kaygılıydım. Her hafta beni ultrasona soktu, rahatlattı. Çok faydası oldu, şimdi iki haftada bire düştü ama cep telefonunu verdi ve yine de acil bir durum olursa istediğin zaman gelebilirsin dedi. Hareketlerini hissedene kadar da böyle devam edeceğiz. Fazla birşey istemiyorsun, sadece yavrunun iyi olmasını ve kaygının geçmesini istiyorsun, kendini suçlama canım. Yok ki bir düğmemiz kaygılanınca basalım kaygımız geçsin
evet maşallah çok rahat daha doktorun istediği tahlilleri bile yaptırıp göstermeye gitmemiş . haklısın rahat olmak gerekiyor ama ne bilim ben korkuyorum en ufak şeyde eşimde bana çok kızıyor ama elimde olmuyor.
:119: selamun aleyküm :119: kızlar aşure günümüz hayırlı olsun
hafzammmm korkma sakın lekelenmen olmuş sanırım ayaklarını kaldır yat bitanem dr a da git karındam ultrasonla baksın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?