2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
dr a gitmişsin canım bizim topic te okudum bebekte bişey yoksa korkma annem erkek kardeşimdeyken 9 ay ara ara kanaması olmuş kuzenimde kızında yaşadı aynı şeyi dualarım seninle

evet herkes örnekler veriyo bana öyle ozaman içim biraz daha rahatlıyo hatırlarsan vitoşunda baya kırmızı kanaması filan olmuştu
sağol bitanemmm benimm

herkese iyi haftasonları diliyorum . benim çıkış saatim geldi . kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ALLAH a emanet olun kızlar.

çok iyi etmişsin:)) bizde de eşim bırakma kadını yorulma diyor malum kaynanam da kadın aldığı için yadırgamadı hiç :))) gerçi kaynanam ben yaşlandım diye kadın alıyorum gibi bir imada da bulundu ya hiiiçççç umurssamadım ben de çalışıyorum ancak bu kadr yetişir dedim:)) benm kadın çamaşır varsa katlar yerleştirir ütü varsa yapar vs.. çok şükür:))

selam kızlar ara ara girip yazıorum ama hep okuorum yazdıklarınızı
perşembe dr. gittim bebişim bugün 9+0 oldu:) benimle dr arasında 3 gün var:)
kuru fasulye gibi bişey bide resim verdi elime bakıp bakıp seviyorum yavrumu bende öle bi uyku hali öle bi yorgunluk varki evde vara temiz hiçbiyer yok canım hiçbişe yapmak istemiyo
acaba diorum 1 hafta yıllık izin alsam dinlensem az biraz evimde ama sonrada o izinlerimi doğumdan sonra kullansam diorum ay kafam çok karışık bu ara:)
ben evime malesef kadın falan alamıorum her işimi kendim yapıorum allahtan eşim çok yardımcı geçen gün iki sepet ütü yapmış eve süpürge açmış akşam yemek falanda yapar:) ama ben bulaşıkları makineye dizmeye acizim neden böle oldum ben ya:) hiçde böle diildim :)

Benim yardımcı çok prensipli hayatta ütüye elini sürmez.
Eşim şu ütü yapan firmalar var ya oraya yollayalım dedi ama şimdilik yapıyorum onu az az. Geçen gün annem geldi o yaptı sağolsun.

Benim kayınvalidem evlendiğim zamandan beri sakın elini bir şeye sürme, çağır kadın yapsın dedi Allah razı olsun. 2 senedir ayda 1 alıyordum zaten hamile kalınca kayınvalidem yine devreye girdi. Haftada 2 kere al dedi de ben çekemem dedim haftada 1 yeter dedim. Kendisine de temizliğe gelenler var.

Benim kalp konusunda biraz sıkıntım olduğundan fazla üstüme titriyorlar.

Çoğu kişinin aksine ben kayınvalidemi çok severim. Geçen gün aradı iyi misin diye? İyiyim dedim. Önceki gün çok çarpıntım olmuştu. ''Öncelik sensin kızım, sen kendine iyi bakacaksın, yorulmayacaksın. Torunum ikinci sırada dedi'' kapattı.

Son düzenleme:

bu arada bişe demeyi unuttum kilo alanınız oldumu:)

İlk önce tüm meslektaşlarımın Öğretmenler Günü Kutlu Olsun diyorum. Daha sonra tüm güzel hamişlere keyifli bol gezmeli temiz hava almalı hafta sonları diliyoruuuum

MasAllah yaa..benimkiye sorun bundan çıktı zaten..esim yardım etmez bana yardım edemez daha dogrusu elinden bise gelmez,bilmez.takılıyordum gecen ona yardım et diye o da kadın çağırırız ama ben yapmam diyordu.gunluk temizliği yapıyorum da camların falan silinmesi gerek.neyse iste aradan birkaç gün gecti esimin söylediklerine inanamadım.k.v. Bu yasına kadar çağırmamış her seyini kendi yapmış ,8 aylık gelin evine kadın çağırsa millet ne dermiş zaten karnım daha çıkmamış ona bile yardım etmiyormuşum falan.sacma sapan düşünceler..esime kızdım bunlar senin düşüncelerin değil,onlar zamanında çekti diye bnm de mı çekmem lazım diye.sonra bise demedi esim bir daha konusu açılmadı..kadın da çağırmıyoruz öyle gunluk temizliklere idare ediyoruz.calisma fırsatım olsaydı hiç lafını bile ettirmezdim de iste..mezun oldum derken hamis kaldım ise baslayamadan

gunaydin millet ...
tum ogretmenlerin ogretmenler gununu kutluyorum..
asure gununuzde saglik bereket huzur icinde gecirmeniz dilegiyle..

Selam kızlar 1saat yürüdük geldik oğluşumla misss gibi oksijeni doldurduk ciğerlerimize :) ben denizlide yaşıyorum bizde temizlikçi çok para istiyo diyoduk haftada 1 gün geliyo 75 tl alıyo hiç ütü yapmıyorum bi haftada biriken bütün ütüleri yapıyo..sizinkiler 100 tl alıyomuş maşallah:) Tokoyay benim kayınvalidem de mis gibi bi insandır hiç kaynanalık yapmadı bana kızı gibi davranır bende ona öz annem gibi şanslıymışız biz cnm.. Kalinkaselin bebişin iyimiş ne güzel maşallah ona ben 2 kilo aldım cnm..

bana da eskişehir'de 80e geliyor. çok iyi bir kadın ama çok fazla müsait olamıyor, bebeği var. eskişehir'deki diğer arkadaşlara ne kadara geliyor acaba???

herkese merhaba,
tüm meslekdaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun.. biliyorsunuz dün kanamam vardı dr daydım, bu sabah yine bir sürpriz kanama+pıhtı hadi aşkım kalk gidiyoruz yine dr daydık. bebeklerimi her gün görüyorum, annelerini özlüyorlar sanırım, sürekli çağırıyorlar beni. çok şükür iyiler teyzeleri, bu sefer ki hareketleri görmeliydiniz çok tatlılar ne oyunlar ne oyunlar:)) dr muz risk yok dedi ama anne yüreği rahat etmiyo kan görünce çıldırıyorum, hele bugün kocaman bi pıhtı gelince paniğimi görmeliydiniz.. allahım size yaşatmasın çok zor.. hafzak arkadaşımızda aynı sorunu yaşamış sanırım onu çok iyi anlayabiliyorum dr a gitmekten çekinmeyin arkadaşlar çünkü her kanamadan dr un haberdar olması gerekiyor.

kızlar ya resmen bir günde 100 sf ya yakın yazmışsınız maşallahınız var :))
ikili test temiz çıktı çok şükür. ultrason için gittiğimiz dr kıza benzetmişti, dün kendi dr.um da erkeğe benzetti nolcak bakalım :)
bu arada sağlık ocağına kayıt yaptırmayanlar yaptırsınlar kızlar sanki veliaht doğurur gibi ilgileniyorlar valla :)

ahhh canım benim de 1 hafta sürdü k.rengi kanamam. progestan delisi oldum mecburen şimdi iyiyiz Allah a şükür, haklısın insan deliye dönüyor. kalbini ferah tut tatlım.

Bana çemkirme valla seni

Ben ilksev'i burdan ekledim o malum yerden değil.

Bu hamilelik beni şiddete meyilli yaptı sanırım.
milletin hormonları analık içgüdüsüyle duygusallık yaptı seninkiler de piskopata bağlattı anacım, her fırsatta nana yapıp duruyosun sen beni

cnm bencede senin kafa bi milyon olmuş yarın cumartesi ne pazarıı heyy heyy uçmuş bizimkii ben sabah sanki yorumunu görmüş gibiydim ama geçmişin içinde kaybolmuş yanlış görmüşde olabilirim
ay hakkaten ya bu gün daha cumartesiymiş eşim cumartesileri erken çkar 1 saat.dün ardım niye çıkmadın daha diye fırça kaydım çok da acıkmıştım ciğerci kedi gibi masanın başında bekliyodum.o zaman öğrendim ki dün cumaymış
oooohh sefan olsun şekerim miniş de içerde atmıştır göbişi
Merhabalar kızlar

Nasılsınız?

Bugün benim doğum günüm..Bebeğimsiz son doğum günüm...

Bugün patronuma hamile olduğumu söyledim ohh rahatladım
ay ne güzel yazmışsın kız duygulandım çokinşallah bundan sonraki tüm doğumgünlerin evladınla ve eşinle beraber geçer.iyki doğdun:124:ben geçen ay hamile kalmış olsaydım minişim 3 mayısta doğacaktı yani doğum günümde gelecekti.anneler gününe yetişemicekler ama ya
cnm bir kere yemişsin sürekli tükettiğin bşy değil nasıl olsa korkma, ama yine de için rahat etmiyosa birsonraki kontrolde doktoruna durumu açıklayıp toxoplazma tekrarı isteyebilirsin.

ne kaa güzel ne kaa güzel minişin yine gördün demek cnmbizim boylarımız sizle kafa kafaya gidiyor demek ki biz de 10 cm yi geçtik
cnm ben 12. haftadan itibaren onun varlığını sağ tarfımda hissetmeye başladım.ama şimdilerde daha bi belirginleşti çok garip bşy
işte topiğimize bir oğluş daha hayırlı olsun cnm maşallah oğlunakızçemin seçenekleri çoğalıyo valla ortalık damat kaynıyo

çok geçmiş olsun cnm şükür bir sorun yokinşallah bidaha yaşamazsın ama eğer olacak olursa sakın olaki doktoruna gitmekten çekinme eğer ki sana yine mi geldin der gibi rahatsız edici tavrları olursa bence doktorunu değiştir
gunaydin millet ...
tum ogretmenlerin ogretmenler gununu kutluyorum..
asure gununuzde saglik bereket huzur icinde gecirmeniz dilegiyle..
cnm avatarından tanıdım alttan dikiş atılacak olan sen miydin geçen gün bü arkadaş vardı ama kim hatırlamıyorum ona da dikiş atılacakmış benim gibi olan var mı aranızda dedi kim olduğu bi türlü aklıma gelmedi.noldu senin dikiş işi yada o sen miydin?

Son düzenleyen: Moderatör:
slm kzlar benim birkaç gündür mide bulantım yok sabahları çok çok hafiften oluyo gibi korkmaya başladım kesilince sizce doktora gitsem mi:18::18:
bu arada bütün ögretmenlerin ögretmenler günü kutlu olsun

kızlar bu sabah itibariyle tartıda 53.900 çıktım53.700 le hamiş kaldım ve şuan 0 kilo diyebilrim.geçen hafta kontrolde tartılmıştım ama 11 de ve tok karnına 54.900 çıkmıştım.bu sabah tekrar bi tartlayım dedim.çok mutluyum nerdeyse 3,5 aylık olduk ve minişim anneciğini hiç şişirmediinşallah 1,5 ay daha böyle gider korkum kilo almak değil fazla kilo yüzünden doğumun zor geçmesi yoksa minişime aciz bedenim feda olsun.ama sanrım bu durumu bebeğimin beni sık sık acıktırmasına ve çok yediğim zaman midemin rahatsız olup kabul etmediklerini dışarı atmasına bağlıyım.dün gece tam 3 hafta sonra ilk kez çıkardım yerimden kalkamayacak kadar çok yemişim ve acayip rahatsızlık hissediyordum.sade soda içeyim geçer dedim.soda bitti ama benim mide iflas etti.sonuç lavobo.yardımcı olmak için eşim koştu geldi başımı tutuyodu, benim iş uzun sürünce o da fena oldu ve o da çıkarttı çok komiktik ben bi yerde o bi yerde.sonra içeriye geçip bütün akşam güldük halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…