dr a gitmişsin canım bizim topic te okudum bebekte bişey yoksa korkma annem erkek kardeşimdeyken 9 ay ara ara kanaması olmuş kuzenimde kızında yaşadı aynı şeyi dualarım seninle
herkese iyi haftasonları diliyorum . benim çıkış saatim geldi . kendinize ve bebişlerinize iyi bakın ALLAH a emanet olun kızlar.
Sen 45'e çok iyi anlaşmışsın canım ya. Ben kaç kişiyle konuştum hepsi aynı ücreti söyledi. Bu gelen kadını kapıcımız buldu. Yan bloktaki bir kadına 12 senedir geliyormuş. Onun için onu tercih ettim. Sabah 9 buçukta geliyor en geç 6 da gidiyor. Her iki haftada bir camları siliyor.
Hiçbir şeye elimi sürmüyorum ben. Evin tüm düzenin öğrendi.
Doğumdan sonrası içinde düşünüyorum ben haftada 3'e çıkarıcam bana yardım etsin diye. O zaman fiyat bir daha gözden geçirilir sanırım.
bende istiyorum haftada bir yardımcı
bizim burdada günlük 100 tl alıyorlar
banyoda ufacık bir leke görsem midem kalkıyor
çok iyi etmişsin:)) bizde de eşim bırakma kadını yorulma diyor malum kaynanam da kadın aldığı için yadırgamadı hiç :))) gerçi kaynanam ben yaşlandım diye kadın alıyorum gibi bir imada da bulundu ya hiiiçççç umurssamadım ben de çalışıyorum ancak bu kadr yetişir dedim:)) benm kadın çamaşır varsa katlar yerleştirir ütü varsa yapar vs.. çok şükür:))
selam kızlar ara ara girip yazıorum ama hep okuorum yazdıklarınızı
perşembe dr. gittim bebişim bugün 9+0 oldu:) benimle dr arasında 3 gün var:)
kuru fasulye gibi bişey bide resim verdi elime bakıp bakıp seviyorum yavrumu bende öle bi uyku hali öle bi yorgunluk varki evde vara temiz hiçbiyer yok canım hiçbişe yapmak istemiyo
acaba diorum 1 hafta yıllık izin alsam dinlensem az biraz evimde ama sonrada o izinlerimi doğumdan sonra kullansam diorum ay kafam çok karışık bu ara:)
ben evime malesef kadın falan alamıorum her işimi kendim yapıorum allahtan eşim çok yardımcı geçen gün iki sepet ütü yapmış eve süpürge açmış akşam yemek falanda yapar:) ama ben bulaşıkları makineye dizmeye acizim neden böle oldum ben ya:) hiçde böle diildim :)
Benim yardımcı çok prensipli hayatta ütüye elini sürmez.
Eşim şu ütü yapan firmalar var ya oraya yollayalım dedi ama şimdilik yapıyorum onu az az. Geçen gün annem geldi o yaptı sağolsun.
Benim kayınvalidem evlendiğim zamandan beri sakın elini bir şeye sürme, çağır kadın yapsın dedi Allah razı olsun.2 senedir ayda 1 alıyordum zaten hamile kalınca kayınvalidem yine devreye girdi. Haftada 2 kere al dedi de ben çekemem dedim haftada 1 yeter dedim. Kendisine de temizliğe gelenler var.
Benim kalp konusunda biraz sıkıntım olduğundan fazla üstüme titriyorlar.
Çoğu kişinin aksine ben kayınvalidemi çok severim. Geçen gün aradı iyi misin diye? İyiyim dedim. Önceki gün çok çarpıntım olmuştu. ''Öncelik sensin kızım, sen kendine iyi bakacaksın, yorulmayacaksın. Torunum ikinci sırada dedi'' kapattı.
bu arada bişe demeyi unuttum kilo alanınız oldumu:)
Selam kızlar 1saat yürüdük geldik oğluşumla misss gibi oksijeni doldurduk ciğerlerimize :) ben denizlide yaşıyorum bizde temizlikçi çok para istiyo diyoduk haftada 1 gün geliyo 75 tl alıyo hiç ütü yapmıyorum bi haftada biriken bütün ütüleri yapıyo..sizinkiler 100 tl alıyomuş maşallah:) Tokoyay benim kayınvalidem de mis gibi bi insandır hiç kaynanalık yapmadı bana kızı gibi davranır bende ona öz annem gibi şanslıymışız biz cnm.. Kalinkaselin bebişin iyimiş ne güzel maşallah onaben 2 kilo aldım cnm..
herkese merhaba,
tüm meslekdaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun.. biliyorsunuz dün kanamam vardı dr daydım, bu sabah yine bir sürpriz kanama+pıhtı hadi aşkım kalk gidiyoruz yine dr daydık. bebeklerimi her gün görüyorum, annelerini özlüyorlar sanırım, sürekli çağırıyorlar beni. çok şükür iyiler teyzeleri, bu sefer ki hareketleri görmeliydiniz çok tatlılar ne oyunlar ne oyunlar:)) dr muz risk yok dedi ama anne yüreği rahat etmiyo kan görünce çıldırıyorum, hele bugün kocaman bi pıhtı gelince paniğimi görmeliydiniz.. allahım size yaşatmasın çok zor.. hafzak arkadaşımızda aynı sorunu yaşamış sanırım onu çok iyi anlayabiliyorum dr a gitmekten çekinmeyin arkadaşlar çünkü her kanamadan dr un haberdar olması gerekiyor.
milletin hormonları analık içgüdüsüyle duygusallık yaptı seninkiler de piskopata bağlattı anacım, her fırsatta nana yapıp duruyosun sen beniBana çemkirme valla seni
Ben ilksev'i burdan ekledim o malum yerden değil.
Bu hamilelik beni şiddete meyilli yaptı sanırım.
ay hakkaten ya bu gün daha cumartesiymişcnm bencede senin kafa bi milyon olmuş yarın cumartesi ne pazarıı heyy heyy uçmuş bizimkiiben sabah sanki yorumunu görmüş gibiydim ama geçmişin içinde kaybolmuş yanlış görmüşde olabilirim
oooohh sefan olsun şekerim miniş de içerde atmıştır göbişikızlarrrrr..şimdi okulumuzun öğretmenler günü etkinliğinden geldim..canlı müzikteydik...bebişim de bolbol müzik dinledi..inşallah rahatsız olmamıştır..ayıptır söylemesi birazda göbek attım.ama fazla atamadım ahh ahh normalde nasıl da kıvırırdımbebişkom noluyo ya demiştir heralde :118:
ay ne güzel yazmışsın kız duygulandım çokMerhabalar kızlar
Nasılsınız?
Bugün benim doğum günüm..Bebeğimsiz son doğum günüm...
Bugün patronuma hamile olduğumu söyledim ohh rahatladım
cnm bir kere yemişsin sürekli tükettiğin bşy değil nasıl olsa korkma, ama yine de için rahat etmiyosa birsonraki kontrolde doktoruna durumu açıklayıp toxoplazma tekrarı isteyebilirsin.kızlar ya ben bugün füme balık yedim. ilk önce dedim ki bu çiğ balığa benziyor. yanımdakiler de yok pişmiş ama isli dediler. neyse yedim ama kibrit kutusu kadardı. sonra içime kurt düştü.
şimdi geldim baktım yenmesi önerilmiyor. bakteri olma ihtimaline karşı. nasıl salam,pastırma yemiyorsak onun gibi.
Allah'ım bebeğime sağlık versin. sanki yemesem eksik kalacaktım ah bu kafam benim ya. Allah'ıma sığınıyorum.
ne kaa güzel ne kaa güzel minişin yine gördün demek cnmgünaydın güzel anneler nasılsınız?
bugün yine erkenciyim ama yine uykum geldi gibi ne güzel yağmurda yağıyor
dün doktor kontrolümüze gittik 2li test kan sonuçlarını aldık maşallah ondada bir sorun çıkmadı
bizim minnoşa bir bakalım dedik ama yine rahat durmadı dönüp durdu, boyumuzda 7.5cm olmuş bacaklarla 10.5cm olmuş tam boyumuz
doktordan sonra alışveriş merkezine gittik artık gözümüze hep bebek eşyalrı takılmaya başladı bizde bir kaç bebek arabası sorduk en azından fikir edinmek için iyide oldu aklımda 2 seçenek var artık:)
cnm ben 12. haftadan itibaren onun varlığını sağ tarfımda hissetmeye başladım.ama şimdilerde daha bi belirginleşti çok garip bşygünaydııınnnnn herkese çok güzeeeell bir haftasonu olur insallah
bugün kendimi yine hamıs gibi hissediyorumve karnımın sağ tarafında bi sertlik sislik gibi bise ver, cücüğümün orda olduğunu iyice hissettirio bana
bizde esimle 17 yasındaydım tanıstımızda, simdi 26 oldumAllah herkesi mutlu mesut etsin inşallah:)
işte topiğimize bir oğluş dahaslm anneler ben de dün dr daydım ikili test için çapaya gıttım normal de 11+1 di dr tam zamnı ikili için dedi 12+1 dedi buna sevindim sonucunu salı gunu alıcam beklemek çok zor allahın ıznıyle saglıklı bebişimiz bir de cinsiyetini de söledi ben sormadan :)) 2.5 yasında bı kızm vardı sımdı bı oglum olacakmıs inşallahh :)) sonuc da ıyı cıkar ınsallah mutluluktan uçayımmD
çok geçmiş olsun cnm şükür bir sorun yokkızlar ben tüp bebek tedavisine başladığım zaman kavuştum bebeğime lucrin kullanıyordum hamile olduğumu öğrendiğimde eşimin ciddi derecede sayı düşüklüğü vardı ama veren Allah ölede nasip ediyor işte ilk haftalarda doktor düşük tehliken var dedi neyse onu atlattık 6. haftada trafik kazası yaptık bu sefer lekelenmem başladı yani şöleee içim rahat ohh bebeğime kavuştum bi diyemedim ve onlardan kalma sürekli bi tedirginlik yaşıyorum elimde değil bölede devam edecek gibi
cnm avatarından tanıdım alttan dikiş atılacak olan sen miydin geçen gün bü arkadaş vardı ama kim hatırlamıyorum ona da dikiş atılacakmış benim gibi olan var mı aranızda dedi kim olduğu bi türlü aklıma gelmedi.noldu senin dikiş işi yada o sen miydin?gunaydin millet ...
tum ogretmenlerin ogretmenler gununu kutluyorum..
asure gununuzde saglik bereket huzur icinde gecirmeniz dilegiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?