cnm bence hiç gerek yok doktora gitmene panikleme.benim de 11. haftada geçti sanmıştım ben de korkmuştum niye birden yok oldu diye.ama hiç edişelenme 4 gün iyi 2 gün kötü olma vaktine girmiş bulunmaktasınslm kzlar benim birkaç gündür mide bulantım yok sabahları çok çok hafiften oluyo gibi korkmaya başladım kesilince sizce doktora gitsem mi:18::18:
bu arada bütün ögretmenlerin ögretmenler günü kutlu olsun
ay inş. canım ya korktum valla ya hiç bişey yiyemiyodum şimdi baya yiyorum gitmiyim ben o zamncnm bence hiç gerek yok doktora gitmene panikleme.benim de 11. haftada geçti sanmıştım ben de korkmuştum niye birden yok oldu diye.ama hiç edişelenme 4 gün iyi 2 gün kötü olma vaktine girmiş bulunmaktasınbirkaç gün sonra tam geçti artık bulantı kusma yok derken tekrar geri geldiğini göreceksin ve bi sabah kalktığında tekrar yok olacak bundan sonraki 3-4 hafta böyle geçecek ve sonra tamamen bitecek.
zaten gitsen de doktorun artık normal olduğunu söyleyecektir bence cnm.yalnız artık yiyebiliyorum diye karnını tıka basa doldurmak gibi bi gaflette bulunma sakın yoksa soluğu lavoboda alır gerçekten henüz geçmediğini görmüş olrsunay inş. canım ya korktum valla ya hiç bişey yiyemiyodum şimdi baya yiyorum gitmiyim ben o zamn
saol canım içim rahatladı biraz seni dinlicemzaten gitsen de doktorun artık normal olduğunu söyleyecektir bence cnm.yalnız artık yiyebiliyorum diye karnını tıka basa doldurmak gibi bi gaflette bulunma sakın yoksa soluğu lavoboda alır gerçekten henüz geçmediğini görmüş olrsun
Benim yardımcı çok prensipli hayatta ütüye elini sürmez.
Eşim şu ütü yapan firmalar var ya oraya yollayalım dedi ama şimdilik yapıyorum onu az az. Geçen gün annem geldi o yaptı sağolsun.
Benim kayınvalidem evlendiğim zamandan beri sakın elini bir şeye sürme, çağır kadın yapsın dedi Allah razı olsun.2 senedir ayda 1 alıyordum zaten hamile kalınca kayınvalidem yine devreye girdi. Haftada 2 kere al dedi de ben çekemem dedim haftada 1 yeter dedim. Kendisine de temizliğe gelenler var.
Benim kalp konusunda biraz sıkıntım olduğundan fazla üstüme titriyorlar.
Çoğu kişinin aksine ben kayınvalidemi çok severim. Geçen gün aradı iyi misin diye? İyiyim dedim. Önceki gün çok çarpıntım olmuştu. ''Öncelik sensin kızım, sen kendine iyi bakacaksın, yorulmayacaksın. Torunum ikinci sırada dedi'' kapattı.
MasAllah yaa..benimkiye sorun bundan çıktı zaten..esim yardım etmez bana yardım edemez daha dogrusu elinden bise gelmez,bilmez.takılıyordum gecen ona yardım et diye o da kadın çağırırız ama ben yapmam diyordu.gunluk temizliği yapıyorum da camların falan silinmesi gerek.neyse iste aradan birkaç gün gecti esimin söylediklerine inanamadım.k.v. Bu yasına kadar çağırmamış her seyini kendi yapmış ,8 aylık gelin evine kadın çağırsa millet ne dermiş zaten karnım daha çıkmamış ona bile yardım etmiyormuşum falan.sacma sapan düşünceler..esime kızdım bunlar senin düşüncelerin değil,onlar zamanında çekti diye bnm de mı çekmem lazım diye.sonra bise demedi esim bir daha konusu açılmadı..kadın da çağırmıyoruz öyle gunluk temizliklere idare ediyoruz.calisma fırsatım olsaydı hiç lafını bile ettirmezdim de iste..mezun oldum derken hamis kaldım ise baslayamadan
İİnşallah hepiniz çokk iyisinizdir.
Doktordan geldik şimdi bebeğim iyi çok şükür. 6.54 cm olmuş bacakları hariç. fotograf eklemeye çalışıcam akşama.
ikili testimizi yaptırdık ense kalınlığı 1.2 mm çıktı doktor bir sorun olmadığını her şeyin normal olduğunu söyledi şükürler olsun
ama asıl sonucu pazartesi alıcaz bakalım. Allah herkese hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.
Ayrıca forumumuzdaki tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum
maşallah canımİİnşallah hepiniz çokk iyisinizdir.
Doktordan geldik şimdi bebeğim iyi çok şükür. 6.54 cm olmuş bacakları hariç. fotograf eklemeye çalışıcam akşama.
ikili testimizi yaptırdık ense kalınlığı 1.2 mm çıktı doktor bir sorun olmadığını her şeyin normal olduğunu söyledi şükürler olsun
ama asıl sonucu pazartesi alıcaz bakalım. Allah herkese hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin inşallah.
Ayrıca forumumuzdaki tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum
Benim yardımcı çok prensipli hayatta ütüye elini sürmez.
Eşim şu ütü yapan firmalar var ya oraya yollayalım dedi ama şimdilik yapıyorum onu az az. Geçen gün annem geldi o yaptı sağolsun.
Benim kayınvalidem evlendiğim zamandan beri sakın elini bir şeye sürme, çağır kadın yapsın dedi Allah razı olsun.2 senedir ayda 1 alıyordum zaten hamile kalınca kayınvalidem yine devreye girdi. Haftada 2 kere al dedi de ben çekemem dedim haftada 1 yeter dedim. Kendisine de temizliğe gelenler var.
Benim kalp konusunda biraz sıkıntım olduğundan fazla üstüme titriyorlar.
Çoğu kişinin aksine ben kayınvalidemi çok severim. Geçen gün aradı iyi misin diye? İyiyim dedim. Önceki gün çok çarpıntım olmuştu. ''Öncelik sensin kızım, sen kendine iyi bakacaksın, yorulmayacaksın. Torunum ikinci sırada dedi'' kapattı.
nerde bu millet:)
masallah canım ne güzel hiç kılo almamıssınkızlar bu sabah itibariyle tartıda 53.900 çıktım53.700 le hamiş kaldım ve şuan 0 kilo diyebilrim.geçen hafta kontrolde tartılmıştım ama 11 de ve tok karnına 54.900 çıkmıştım.bu sabah tekrar bi tartlayım dedim.çok mutluyum nerdeyse 3,5 aylık olduk ve minişim anneciğini hiç şişirmedi inşallah 1,5 ay daha böyle gider korkum kilo almak değil fazla kilo yüzünden doğumun zor geçmesi yoksa minişime aciz bedenim feda olsun.ama sanrım bu durumu bebeğimin beni sık sık acıktırmasına ve çok yediğim zaman midemin rahatsız olup kabul etmediklerini dışarı atmasına bağlıyım.dün gece tam 3 hafta sonra ilk kez çıkardım yerimden kalkamayacak kadar çok yemişim ve acayip rahatsızlık hissediyordum.sade soda içeyim geçer dedim.soda bitti ama benim mide iflas etti.sonuç lavobo.yardımcı olmak için eşim koştu geldi başımı tutuyodu, benim iş uzun sürünce o da fena oldu ve o da çıkarttı çok komiktik ben bi yerde o bi yerde.sonra içeriye geçip bütün akşam güldük halimize
yaşasınn annişler!! direksiyon sınavımı da geçtim bugün çok şükür ehliyetimi alıcamöğretmenler günü hediyesi gibi oldu bu bana tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun sevgiler
Bu hafta sonu herkesler gezmede galiba kknın hızı yavaşlamış nerdesinizzzz gezenti hamişlerrrr:)
2 gündür internette sorn vardı giremedim 100 sayfadan fazla ilerlemiş bugün ohh internet sorunu çözüldü dedim sayfalar ilerlemiyor..B'nde şaştım kaldimvalla ozycim nerde herkeşlerrr bence haftalarımız ilerledikçe temebelliğimiz azalıyor ya annelerde ya geziyo ya temizlik yapıyorkaç saattir yokum sadece 1 sayfa ilerlemiş şaşırdımmm
Aynen ben de birazdan gezmeye gidicem :) Bugün benim doğum günüm :) gezmek hakkım ama dimi :)
2 gündür internette sorn vardı giremedim 100 sayfadan fazla ilerlemiş bugün ohh internet sorunu çözüldü dedim sayfalar ilerlemiyor..B'nde şaştım kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?