derya napıosun canım ne var ne yok:) ne zamandır görmüodum sankı seni? bebis nasıl..ikili testi yaptırdın mı..
beni soracak olursan:) pazartesi gitcem ikili test sonucum için, 10 gün önce gittiğimde kıza benzetmisti simdi kesin sonucu söylicek sağlıklı bi bebek görünüor kan da sıkıntı çıkmaz demisti..heyecanla bekliyorum:)
ne bilim bende daha yaptırmadım daha var 12 gün sonra felan gidicem ense kalınlığını ölçücek inş normal çıkar hadi kötü çıksa ne yaparım die düşünüyorum da inan cevap veremiyorum kendime hayırlsını istiyorum sadece rabbim bize ne layık gördüyse diyorum kabulümdür :) hadi benzetince doğru çıkıyor kızın olacak demek bakalım benimki ne olacak çok sevindim senin adına ense kalınlığın normalse hiç endileşenleme daha allah ağlıklı şekilde eline almayaı nasip eder inş hepimizi tabi okuyorum ben sürekli sizi çok sevindim senin adına :)
yaşasınn annişler!! direksiyon sınavımı da geçtim bugün çok şükür ehliyetimi alıcam öğretmenler günü hediyesi gibi oldu bu bana tüm meslektaşlarımın öğretmenler günü kutlu olsun sevgiler
derya napıosun canım ne var ne yok:) ne zamandır görmüodum sankı seni? bebis nasıl..ikili testi yaptırdın mı..
beni soracak olursan:) pazartesi gitcem ikili test sonucum için, 10 gün önce gittiğimde kıza benzetmisti simdi kesin sonucu söylicek sağlıklı bi bebek görünüor kan da sıkıntı çıkmaz demisti..heyecanla bekliyorum:)
aa belli oldumu senin maşallah..bende az daha durayımda tam belli olsun diye gitmiyordum..hafta içine randevu alayım o zaman..hayırlı olsun canım..yarın kesin söyler o zaman:)
mrb kızlar ben birşey merak ediyorum burda trıid hastası olan varmış bende var hangisi bilmiyorumda o hormonu vücudum yok ediyormuş bende dışarıda takviye ile alıyorum sorun olur ilaç sadece yeterli olur muki çocyuğuma zeka geriliğine neden oluyormuş sanırım allah korusun da daha önce yada geçirmiş olan hamileliği nasıl geçti endişelenmem gerekir mi bilmiyorum
canım biraz azaldı, kahverengi lekenlenme şeklinde bu da biraz içimi rahatlatıyo.. dr boşalıncaya kadar devam eder olumsuz bişimiş gibi düşünme dedi. tşk ederim canım ilgilendiğin için:)
mrb kızlar ben birşey merak ediyorum burda trıid hastası olan varmış bende var hangisi bilmiyorumda o hormonu vücudum yok ediyormuş bende dışarıda takviye ile alıyorum sorun olur ilaç sadece yeterli olur muki çocyuğuma zeka geriliğine neden oluyormuş sanırım allah korusun da daha önce yada geçirmiş olan hamileliği nasıl geçti endişelenmem gerekir mi bilmiyorum
bende haşimato var canım levotiron kullanıyorum ilacın bi zarar yok a grubu zaten. ilacı düzenli kullanıp ayda bir doz ayarlaması yaptırdığın taktirde hiçbir problem olmaz, bebeğine de hiçbişicik olmaz sen ilacını ve kontrolünü ihmal etme. bu arada kontrolü mutlaka bir endokrin uzmanı yapsın..
Senin kastettiğin haşimato tiroidi anlattığın kadarıyla.Benim ki hipotiroidi.Her ay düzenli olarak endokrin doktoruma gidiyorum tahlillerimi yaptırıyorum ilaçlarımı düzenli kullanıyorum.İhmal etmeyin kesinlikle.Geçmiş olsun
ben kullanıyorum hamileliğimin başından beri tahlil falan yapılmadı ilk baslar günde 2 200mg dı 1hafta önce ağrılarım olduğu için 3e çıkardı ayrıca tedbir amaclı düşük tehlikem yok
bende haşimato var canım levotiron kullanıyorum ilacın bi zarar yok a grubu zaten. ilacı düzenli kullanıp ayda bir doz ayarlaması yaptırdığın taktirde hiçbir problem olmaz, bebeğine de hiçbişicik olmaz sen ilacını ve kontrolünü ihmal etme. bu arada kontrolü mutlaka bir endokrin uzmanı yapsın..
ben 1 buçuk sene önce başladım bu ilaca ama doktor bir kere abktırdı normal dedi aynı dozda devam dedi dahada ölçülmedi birdahaki gittiğimde ölçtüreyim ozamna ama zaten ilk 3 ay önemliymiş 3aylık oluyor minişim içiyorum düzenli ama bilemiyorum sen peki kaç mg kullanıyorsun levotron kullanıyorum
ben 1 buçuk sene önce başladım bu ilaca ama doktor bir kere abktırdı normal dedi aynı dozda devam dedi dahada ölçülmedi birdahaki gittiğimde ölçtüreyim ozamna ama zaten ilk 3 ay önemliymiş 3aylık oluyor minişim içiyorum düzenli ama bilemiyorum sen peki kaç mg kullanıyorsun levotron kullanıyorum
125 mg kullanıyorum, bende 2 yıldır her gün düzenli kullanıyorum.. ilk 3 ay değil hamileliğin boyunca önemli canım özellikle ya 4- 6 ay yada 6-8 aylarda tam hatırlamıyorum düşüğe yol açabiliyo o yüzden ihmal etme.. kadın doğum deil endokrin uzmanına git ayda bir.. ben 3 haftada bir gidiyorum şimdilik..
125 mg kullanıyorum, bende 2 yıldır her gün düzenli kullanıyorum.. ilk 3 ay değil hamileliğin boyunca önemli canım özellikle ya 4- 6 ay yada 6-8 aylarda tam hatırlamıyorum düşüğe yol açabiliyo o yüzden ihmal etme.. kadın doğum deil endokrin uzmanına git ayda bir.. ben 3 haftada bir gidiyorum şimdilik..
canım çok fena sıkıldı şuan bana doktor hi.birşey demedi nette okurken farkettim bir kere başında yaptık normaldi aynı doza devam dedi tsh en son kaçtı 2 nin altında olması lazım felan diyyorlar bilemedim benim 2.11
kızlar nasılsınız bakalım...bugün fazla giremedim..sabah törene gittim..sonra öğretmenelr günü ile ilgili programa..ordana rkadaşa derken eve zor geldimm..sonra kocacım arkadaşlarına yarın sarma dolma götürecekmiş..onu yapmakla ugrastım...umarım sizde iyisinizdir..Öğretmenler gününü kutlayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorummmm..bende öğretmen olan arkadaşlarımın gününü kutluyorumm
Selamlar herkese. Uzuuun zamandir giremedim, simdi soyle bir okudum ama ayrintili okumam ve herseyden haberdar olmam imkansiz galiba. Herkesler iyidir umarim.
Bizden haberlere gelirsek; bugun ikili taramamizi yaptirdik normal zamanindan yaklasik 2 hafta gecti ama olsun dedi doktor. Sonuclarimiz cook iyiydi. Cook sukur hic bir sorun yok. Sat a gore 13 haftayi bugun doldurdum ama bebegim daha ilerdeymis. 3-4 gun kadar. 28-29 mayis dedi doktor. Saniyorum hazirani bulmayacak dogum.
Veeeeeee:)) cinsiyetimizi de ogrendik. 4 boyutlu ultrason ile bakti dontorunuz ve epey inceledikten sonra buyuk ihtimalle kiz dedi.
Haftaya %100 belli olur dedi. Bu habere en cok 4 yasindaki kizim sevindi. Zaten hep "Allah im bana bir kiz kardes ver" diye dualar etmisti gebeligimden once. Esim de ben de cok sevindik. Rabbime sukurler olsun:))
Bizde isler boyle, sizler nasilsiniz..