2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar uykusuzluktan olmayan şeyler gören duyan var mı aranızda? Gece ben bişey duydum, eşim inatla yok öyle birşey diyor :50: ama o kadar netti ki, şimdi bile kulağımda..çok canım sıkıldı

MaaşAllah, çok tatlı.. Allahım nazarlardan saklasın..:nazar:

Cepten griyorm yanlis yere yazdim ama mastit olan bir arkads vardi sol koltuk altim tas gibi top gibi bi sislik var ovuyorum gecmedi sagdim inmedi hangi doktorA gidecem gogus icin eeger mastitse

Arkadaslar bu emzırdıkten sonrakı gogus sızısını sordum doktor ılk gebelıklerde olur ates vs olmadıgı surece sıkıntı yok normaldır dedı.
Eger bebısler emdıgı halde gogus bosalmıyor ve sertlık varsa sadece bu durumda goguslerını sag dedı.

Ve bırde sorum olcak yarın dıkıslerımı aldırmaya gıdıcem acı vs olur mu cok korku var ıcımde dıkıse bakamıyorum bıle suan bu tarz kes bıc olaylarından kendımı bıldım bılelı korkmusumdur :26:

Hiç korkma herhangi bi ağrı olmuyor ilk doğumumda bende cok korkmustum ama inan anlamıyosun bile hem dikişler alınınca cok rahatlarsın kaşıntı ve gerginlik hissi geçiyor

Kizlar cildirmak uzereyim oglum 3 saattir uyanik her yarim saatte birde memede.on dakika uyuyor tekrar uyaniyr.gereksiz emdigi icin bide fazla sutu de cikariyor.offfffff

Benimmki sabah dortten beri anlattigin sekilde. Elimde telefon ayakta salliyorum artik son care:((

Canim benimki uyudu sonunda uyudum uyudum yoksa gecem felaket gecer sana kolay gelsin bu arada telden bende ninni actim bunu besige koyup o ara ben uyumusm oglum hala uyanik.beni uyuttu sipa

bu da benim oğluşumun son hali :nazar:ve tabi aramadığımız yer kalmayan nihayet internette bulduğumuz siyah bodysi:1:
Eki Görüntüle 749054

maşallah :nazar:maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok yakışıklıymış oğlun.. allah nazardan saklasın.. ne güzel gözleri var.. senin göz renginmi babasının mı.. ay benim oğlanı gören diyorki babasının fotokopisini mi çektin.. :1::1: hakkatende öyle hiç bana benzemiyor.. sanki eşimi küçültmüşlerde bana bakıyor gibi :9:

kızlar birşey soracağım, sorması ayıp sizin kanamalar ne durumda?

benim ilk bir hafta oldu sonra çook azaldı hani damla damla ve kahverengi akıntı şekline döndü normal ped bile koymuyorum günlük ped yetiyor ama illaki hergün var.Hala kesilmedi kaç gün oldu:44:
aman benmki bitmiş gibiydi sadece akıntı geliyodu bigün kot pantolon giydim göbeğimi sıkıyodu biraz akşamına bi baktım renkli akıntım başalmış yine ozamandır devam ediyoo bitsin artık yaa kocamı özledim benn..

cnm yaa benim kızımın da yüzü gözü hep sivilce gibi isilikle doldu çok fena göz kenarları bile hep kızarık kızarık :14: ama vücudunda yok bişey, sen ne yapıyosun ben ıslak pamukla siliyorum yüzünü belki temizlemk iyi gelir diye ama bir düzelme yok ne zaman geçer acaba

aynen benim de öyle vücudum çok kötü oldu özellikle bacaklarım üst baldırlarım sallanıyo çok çirkin ve daha 10 kilo fazlam var ayrıca da benim sadece bacaklarım çatlamıştı, bide bacaklarımdaki çatlaklarla 10 kat daha iğrenç gözüküyorum , bu çatlaklar için bişey varmı bi çözüm?

cnm o emzirdikten sonraki iğne batmaları bende de oluyo ve ben de senin gibi düşünüyorum tekrar süt aşağı dolmaya başladıkça oluyo o batışmalar bencede

ayyy maşallah ay parçası yaa çok tatlı :16: tam yemelik :16:

benim de senin gibi ve artık ped koymuyorum çünkü ped dikişlerimi acıtıyo ve pişik oldum iyice , keşke tamamen kesilse de rahatlasak 19 gün oldu bugün.
çok saol tetesi büyümeye çalışıyoz annemizin başının etini yiyoz abimlee...benm göğüsler isyanda artık cılkı çıktı ne ucu kalduı ne başı...:52::52:

haha dünürüm ben senin oğlana talip olmuştum unuttun heral tabi böyle kızımın tatlı şirin güzel olduğunu bilseydin sen bırakmazdın kızımın peşini neyse damadımız nasıllar göster kızımın resmini unutmasın RABBİM korusun evlatlarımızı babbası okuyor ben kırkımı doldurduğumda okurum tabi teşekkür ederim cnm

inşallah kesilmez bol bol emzir sütün az diye emzirmeyi bırakma birde sütü arttıran çaylar ve besinler ye cnm Rabbim yaardımcın olsun kendini üzme

sağol cnm seninide cuman mübarek olsun cnm beninde oluyor bazen emzirirken bazende emzirdikten sonra göğüsler boşaldığı için sızlıyor ben anladım birde süt inerkende sızılıyor

maşallah maşallah 41 kere tatlım çok güzel bi kız Rabbim analı babalı büyütsün inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
amin canım hepimizinkini inşallah...

slm canlarım :) bgn ilk kez eşimle oğluşumu yıkadık ele avuca gelmesi güzel oldu annemler arıo tbi hemen yıkadınız mı die sıkıntı yaşamadık ağzına su kaçmadıkça sorun yok bgn oğlanı emziğe alıştırdım oh ne rahat emzirip veriom ağzına uyuyo :27: hala yatıo oğluş brz bnde uyuyım bari öptüm herkesi bu günler geçicek doluşucaz buraya yine bnm gibi kaynanazedeleri kurtarsın allah :) :54::54:
bu arada bşy sorucam ya çok üzülüorum bu duruma bnm oğlanın bezinden çişi geçio epeydir oluyor sizdede varmı bu durum gece ağlayarak kalktı koluma bi aldım ıslak sırtı hep hasta olucak die ödüm kopuo üzülüorum çok sıvı tüketiorum ondan çocukda çok çiş yapıo sanırım :43::43:

bnmde oluyor cnm süt bezleri boşalıyor ondan olsa gerek

ben gece daha sıkı giydiriorum ama gündüzleri çok kat kat giydirmiorum erkek bebekler sıcağı sevmio bnm ki üstünde örtü bile tutmuo ayaklarıyla tepip atıo malesef

maşallah fındığıma çok tatlı annesi :nazar:

bnm kilolardan eser kalmadı herşeyimi giyiyorum yine zaten bebekten ibaretmişim ben sadece doğum snrası direk indi karnım ama dediğin gibi inanılmaz çirkin oldu karnım doğumda bacaklarımda çatladı karnım chucky nin suratı gibi oldu fena halde bi dışarı atsam kendimi aktara fln gidicem sorucam gecermi acaba kendimden bıktım

cnm ben normal doğum yaptım ilk 10 gün kanamam yoğundu şmdi 20 günlüğüz kanamam lekelenme şeklinde hani adetin son günleri gelir ya bi kanama kahvemsi o şekilde 40ımı iple çekiorum kocişimi özledim :16::16:
saol canım benmm senin oğlanda pek yakışıklıı bu arada tacına bayıldımm..:34::34:

annemin üzerine cisimi yaptim, sacina da bir güzel kustum artik rahat rahat uyuyabilirim :1::1::1:
Eki Görüntüle 749629
:33::33::33::33:
ben onun o totosunu ısırırım kocamannnn yapar annesii çişinide yapar onun sonsuz hakları var şimdi...

Arkadaslar bu emzırdıkten sonrakı gogus sızısını sordum doktor ılk gebelıklerde olur ates vs olmadıgı surece sıkıntı yok normaldır dedı.
Eger bebısler emdıgı halde gogus bosalmıyor ve sertlık varsa sadece bu durumda goguslerını sag dedı.

Ve bırde sorum olcak yarın dıkıslerımı aldırmaya gıdıcem acı vs olur mu cok korku var ıcımde dıkıse bakamıyorum bıle suan bu tarz kes bıc olaylarından kendımı bıldım bılelı korkmusumdur :26:
hiçç acımaz canım korkmana gerek yokk benide ilkinde çok korkutmuşlardı ama hiç alakası yokkk çok basit bi işlemm..

Hiç korkma herhangi bi ağrı olmuyor ilk doğumumda bende cok korkmustum ama inan anlamıyosun bile hem dikişler alınınca cok rahatlarsın kaşıntı ve gerginlik hissi geçiyor

Ay canım ıns ya gergınlık hıssı cok var dedıgın gıbı olursa buyuk oranda rahatlama yasarm ıns.

kızlar bişe sorcam en hızlı cevabı burdan alıcam biliorum:) nette araştırdım bulamadım

dvit kullanmaya başladıktan sonra bebişlerinizin renginde bi esmerlikfarkettinizmi? benim oğlan d vit kullandıktan sonna sanki esmerleşti

bide doğduğundan beri sanki saçları seyrekleşti gibi gelio bana ?

Bnde mastit oldum..sol gogsumden... antibiyotik verdi doktor...o gogsumden emziremiorm...zaten sutum azdi. :( bnde de ates,titreme yapti..sertlik ve agri oldu.smdi brz daha iyi gbi.hemen iyilessinde oglumu emzirmek istiorum...

Bnde mastit oldum..sol gogsumden... antibiyotik verdi doktor...o gogsumden emziremiorm...zaten sutum azdi. :( bnde de ates,titreme yapti..sertlik ve agri oldu.smdi brz daha iyi gbi.hemen iyilessinde oglumu emzirmek istiorum...

Gecmis olsun ne oldugunu anlMAdigim bi sertlik var ates yok cok tedirgini
m zaten benimde fiskiran sutum yok amA yetiyor sanirim mastit olursam uzulurum

kızlar yaa benm oğlum iki gündür ishal gibi
sadece emiyo başka bişey vermiyorum
neden olmuş olabiir oktora götürmem gerekirmi

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X