2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
slm kızlar üşeniyorum yorgunluktan ne zamandır giremiyorum oglum uyuyunca ya işler oluyor yada dinleniyorum biraz. yazdıklarınızı okudum hepimizin durumu aynı yorgunluk stres eşlerle tartışma oyy oyy ben bilmiyorfdum bu kadar zor olucagını hep yorgunum hep uykusuzum oruc bile tutamıyorum cocugun arkasında gezmekten baygınlık geçiriyorum artık oylesine bunalıma girdimki bu kadar zor olmamalı ben mi beceremiyorum bu işi diye cok düşündüm oglum sabah uyanır 5.30 da ıı ııı ııhh ıgg sürekli akşama kadar bu sesleri çıkarıp söyleniyo hep bi mızmızlık oyuncakla oynamaz peşimden ayrılmaz tuvalete gitsem cıkana kadar geldim oglum geldim annem demekten bayılıyorum saglıklı olsunlarda napalım artık inşallah kazasız belasız atlatırız valla ben kendi saglıgım bozulcak diye korkuyorum. benim oglan 13 aylık oldu boyu 80 kilosu 12 geçan hafta 6.hastalık geçirdik biraz zayıfladık. tutunup ayaga kalkabiliyor inanılmaz hızlı emekliyor 2-3 saniye ellerini bırakıp ayakta durabiliyor verdigim bazı komutları anlıyor çorabını giyin(tabiki giyinemiyor ama ayagına takmaya calısıyor) emzigini bana ver gel git vs gibi. net olarak gel gel baba diyor ara sıra anne gibi bi şey diyor ama bence tam bilerek söylemiyo henüz. bizde durumlar boyle gece uyanmaları hala var tek uykuya düşürdüm gün içindede söyledigim gibi ıhh ıhh söylenmeleriyle hayat sürüyor işte. bebegi benimki gibi hala yürümeyen var mı bayagı telaşlanıyorum çünkü bi kaç ay daha yürüyebilecek gibi görünmüyor hala güçsüz beli ve bacakları

Merhaba. Benim kızım ondört ayın içinde ama hala yürümüyor en sevdiği şey market arabalarını ittirerek yürümek. Yalnız benim kız hep içe basıyordu tam ortopedik ayakkabı giyinecekler içe basmıyor ama nette okuduğum kadarıyla pek önermiyorlar iki yaşına kadar düzelir deniyor. Sizin çocuklarınızdada içe basma varmı?

Canim acikcasi pek saclarina gitmiyordu eli.kulagi rahatsiz oldugu icin genelde hep kulagini kasiyordu.ama cok uzundu yavrum rahatladi sanki.biz daha sunnet yaptiramadik.oglun kilolu falan degil,tam ayinin kilosunda,zayif da degil.benim oglum 14 kgya yaklasti.doktor sisko patates dedi ogluma :) kizim da 10 kg.ama oğlum yemiyor bu aralar anlamadim. Iste oglusum kizlar :) son halimiz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
masallah canim 14 kilo gibi gorunmuyor ama dedigin gibi iri bi bebek galiba :-) drlar ne diyceklerini sasiriyo bazen benim ogluma da obez demisti biri :-)

Kızlar ben sanırım çalışmaya başlayacağım. Eski işyerimden iyi bir teklif aldım. Eğer dedeyi emekli edebilirsek o bakacak oğluma. İşyerim evime yakın ve akşam 18:30 bitiyor. Özel araçla servis var. Kafam biraz karışık. Ayrılabilirmiyim bilmiyorum. İşin psikolojik boyutu çok kafamı kurcalıyor. İşe başlayan var mı aranızda?

Nefisebrk yerim senin oğlunu ben. Çok tatlı maşallah :D

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim calismayi bende cok istiyorum ama hnuz iyi bi firsat gecmedi elime.. baslarda biraz zorlanirsin ama eminimki alisirsin sende oglunda.. ve senin icin daha iyi olur calismak hem gozun arkada kalmayacak dedesi babaannesi gul gibi bakar oglusuna :-). Hakkinizda hayirlisi olsun..

Kizlar artik ozellere para yettiremiyoruz.doktorumuzun muayenesi cok pahali olmasa da masrafli ilaclar yaziyor,her gidisimizde en az 100 tllik ilaclar aliyoruz.Istanbul avrupa yakasinda devlet hastanelerinde bildiginiz iyi bir cocuk doktoru var mi?

Merhaba. Benim kızım ondört ayın içinde ama hala yürümüyor en sevdiği şey market arabalarını ittirerek yürümek. Yalnız benim kız hep içe basıyordu tam ortopedik ayakkabı giyinecekler içe basmıyor ama nette okuduğum kadarıyla pek önermiyorlar iki yaşına kadar düzelir deniyor. Sizin çocuklarınızdada içe basma varmı?

yok canım içe basma yani ben farketmedim oyle bi şey gözüm sürekli ayaklarında :44:

kızlar alıntı yapamıyorum ama lajoba,nefisebrk ve burcuuu Teşekkür ederim hepinize....
Şuan felçten eser kalmadı .
Selim Emre beni mahfediyor.Dışaarda çığlık çığlığa .Hiiiç yerinde durmuyor..
İnanın ilk cocuğum emre olsaydı hayatta ikincisini yapmazdım :27::27::27:

Kizlar yine yoksunuz buralarda... Benim oglan iki gecedir sabaha kadar inliyor,antibiyotik igneler bitti hirilti gecmedigi icin surup antibiyotige baslatti doktor.geniz eti alerjiye bagli olarak buyuyormus ve her iki kulaginda da hala Su varmis antibiyotigi gece 11 gibi veriyorum ondan gece inliyor olabilir mi? Mamasini da 120 ccden 90 ccye dusurdum ondan olabilir mi? Ama mama icince daliyor Yarim saat sonra inlemeye basliyor.gece beslemesini bitirmek zorundayim geniz etinin buyumesinde etkiliymis.3 haftadir 3 saatte bir 120 cc iciyordu,dun 90 a indirdim.bayram sonrasi 60 ccye indirecegim.birden kestim mi anliyor uyumuyor.sulandirarak da yutmuyor.

Son düzenleme:
Oglum iyilesemiyor kizlar yine doktor yollarindayiz...dualarinizi bekliyorum...

Geçmiş olsun canım. Allah allah miye böyle oldu ki?
En kısa zamanda iyileşsin inşallah kuzum. Kızın nasıl?

Canım geçmiş olsun kuzenimin oğlumdada varmış orta kulak iltihabı birsürü dr a götürmüş en son devlet hastanesinde doğru ilacı vermişler bide devlet hastanesine götürsen çünkü orda daha çok hasta görüyorşar teşhis belki daha kolay olur belki doğru teşhiş koyamıyorlar.canım ya ondan uyumuyor büyük ihtimallede kuzenim tedaviden sonra uyumaya başladı dedi.inşallah düzelir en kısa zamanda.

Geçmiş olsun canım. Allah allah miye böyle oldu ki?
En kısa zamanda iyileşsin inşallah kuzum. Kızın nasıl?

Canım geçmiş olsun kuzenimin oğlumdada varmış orta kulak iltihabı birsürü dr a götürmüş en son devlet hastanesinde doğru ilacı vermişler bide devlet hastanesine götürsen çünkü orda daha çok hasta görüyorşar teşhis belki daha kolay olur belki doğru teşhiş koyamıyorlar.canım ya ondan uyumuyor büyük ihtimallede kuzenim tedaviden sonra uyumaya başladı dedi.inşallah düzelir en kısa zamanda.

Tesekkur ederim kizlar.oglum bronsiolit olmus.ama epey agir geciriyor,gece kac kere kalktigini artik sayamiyorum.nefes alamiyor,burnu,geniz,kulaklari hepsi tikali.alerjiye bagli akcigerler kendini kasiyormus.doktor Buhar makinesi aldirdi,her gun uc kere ventolin serum fizyolojik karistirilip cocuga hava verilecek.sirti nasil hirliyor anlatamam.
Iki cocugum da alerjik bunyeli,kizim sut urunlerine,oglum da havada bulunan seylere.annem yumusaticiyi fazla kacirmis camasir asarken de oglum yanindaydi dakikalarca hapsurdu.
Kizim relaktaz damlasiyla cok iyi divacim,sut ve sut urunlerinden once 8 damla veriyorum istesigini yiyebiliyor ve masallah hic sikintisi yok.Omer bizi gece ugrastirdigi icin,rabbimin verdigi kolaylik sasmiyor ve Humeyra geceleri uyuyor.
Lajoba,Ben zaten artik devlet hastanesi doktoru ariyorum,ozele para dayanmiyor.bildigin iyi bir doktor var mi? Goctuk resmen ay Sonu bes para kalmiyor.tam belimizi dogrultucaz derken tekrar hastaneler doktorlar.

Son düzenleme:
Bu arada dun hastanede 18 gunluk bir kiz bir erkek ikizler vardi,allahim nasil kucucuktuler,ben de geçen sene o hallerdeydim,tek farkla,her bulduğum boş anda agliyordum,insanlar ne kadar sevinçli...zor mu diye sordular,zor dedim,uykularini sordum,iyi uyuyorlarmis ama biri uyuyunca diğeri kalkiyormus.zamanla aynı anda yedirip aynı anda uyutmaya alistirirsiniz daha cok küçükler simdi olmaz dedim.olumsuzluklardan hiç bahsetmedim,cunku etraf benim canımı cok sikmişti,yapamazsın tek başına sokağa çıkamazsın biryere gidemezsin...ne cok seviyor insanımız felaket tellalligini.annesi yanindaymis kızın.benim annem de bir geldi geliş o geliş :) allah kolaylık ve en başta sabır versin,maddi manevi cok zor ama cok güzel birsey ikiz bebek sahibi olmak.

Son düzenleme:
Lala canim ben yanlış okumusum devlet hastanesi msjini sen yazmışsın,aceleden iki mesaji aynı kisi atti sanmisim.simdi fark ettim.

Son düzenleme:
Bu arada dun hastanede 18 gunluk bir kiz bir erkek ikizler vardi,allahim nasil kucucuktuler,ben de geçen sene o hallerdeydim,tek farkla,her bulduğum boş anda agliyordum,insanlar ne kadar sevinçli...zor mu diye sordular,zor dedim,uykularini sordum,iyi uyuyorlarmis ama biri uyuyunca diğeri kalkiyormus.zamanla aynı anda yedirip aynı anda uyutmaya alistirirsiniz daha cok küçükler simdi olmaz dedim.olumsuzluklardan hiç bahsetmedim,cunku etraf benim canımı cok sikmişti,yapamazsın tek başına sokağa çıkamazsın biryere gidemezsin...ne cok seviyor insanımız felaket tellalligini.annesi yanindaymis kızın.benim annem de bir geldi geliş o geliş :) allah kolaylık ve en başta sabır versin,maddi manevi cok zor ama cok güzel birsey ikiz bebek sahibi olmak.

Her zorlukla bir kolaylık veriyor Rabbim onların sevgisi olmasa çok zor ama insanın gözü bir şey görmüyor.
Canım gerçekten bu aralar hastalıktan kurtulamadı oğlun bence hastalığa uygun ilaç veremedi doktor galiba bu seferde hastalık ilerlemiş olabilir. Bende bu tarz durumlarda devleti tercih ederim. Hem hiç bir ilaç firmasiyla anlaşması yok hem daha çok hasta baktiklarindan daha tecrübeli olabiliyorlar.

Her zorlukla bir kolaylık veriyor Rabbim onların sevgisi olmasa çok zor ama insanın gözü bir şey görmüyor.
Canım gerçekten bu aralar hastalıktan kurtulamadı oğlun bence hastalığa uygun ilaç veremedi doktor galiba bu seferde hastalık ilerlemiş olabilir. Bende bu tarz durumlarda devleti tercih ederim. Hem hiç bir ilaç firmasiyla anlaşması yok hem daha çok hasta baktiklarindan daha tecrübeli olabiliyorlar.

Canim ben de işte devlet hastanesinde iyi bir doktor arıyorum sen nereye gidiyorsun? Bu tedavi sürecini uygulaması gerekiyormuş önce antibiyotik iğne sonra antibiyotik şurup hala toparlanamayinca buhar makinesi aldırdı.günde uc kere ilacli buhar verilecek.ama omer yaygarayı basıyor burnuna bile tutamiyoruz yarısı dışarı gidiyor.annemdeyim ben de ramazani burada geçirdim resmen omer toparlanamayinca.tek basima zaten buhar veremem,en azından alisana kadar.

Canim ben de işte devlet hastanesinde iyi bir doktor arıyorum sen nereye gidiyorsun? Bu tedavi sürecini uygulaması gerekiyormuş önce antibiyotik iğne sonra antibiyotik şurup hala toparlanamayinca buhar makinesi aldırdı.günde uc kere ilacli buhar verilecek.ama omer yaygarayı basıyor burnuna bile tutamiyoruz yarısı dışarı gidiyor.annemdeyim ben de ramazani burada geçirdim resmen omer toparlanamayinca.tek basima zaten buhar veremem,en azından alisana kadar.

Biz özele gidiyoruz canım ama çok şükür pek ciddi bir hastalığı olmadı kontrol için hepsi. Yoksa ASM yetiyor bize. Ama acil bir durumda genelde devlet tercihim.
eğer 3 günden sonra antibiyotige rağmen iyileşme hali yoksa doktor onermiyor. Bu kadari uzun bebege fazla benim nacizane fikrim. Bizde bronsiolit olduk ama ilacsiz atlattik. Bir balgam söktürücü denesen biraz rahatlar oğlun. Ama bence ihmal etme yeniden bir götür derim çok uzun sürdü :(

Biz özele gidiyoruz canım ama çok şükür pek ciddi bir hastalığı olmadı kontrol için hepsi. Yoksa ASM yetiyor bize. Ama acil bir durumda genelde devlet tercihim.
eğer 3 günden sonra antibiyotige rağmen iyileşme hali yoksa doktor onermiyor. Bu kadari uzun bebege fazla benim nacizane fikrim. Bizde bronsiolit olduk ama ilacsiz atlattik. Bir balgam söktürücü denesen biraz rahatlar oğlun. Ama bence ihmal etme yeniden bir götür derim çok uzun sürdü :(

Balgam sokturucu kullanmama rağmen geçmedi canim,haftalarca kullandım.doktor bu tablo iki kere daha tekrarlarsa astım hastası dedi Omer icin.buhar makinesini de sezaryenle doğan ikizlerden biri muhakkak kullanirmis.omerin ilk buhar alması degil bu,hastanede de almıştı 4 aylıkken.bence de doğumla alakalı omerin durumu.asm doktorumuz cok ilgisizdi ama değişmiş sanırım yenisi inşallah iyidir.

Balgam sokturucu kullanmama rağmen geçmedi canim,haftalarca kullandım.doktor bu tablo iki kere daha tekrarlarsa astım hastası dedi Omer icin.buhar makinesini de sezaryenle doğan ikizlerden biri muhakkak kullanirmis.omerin ilk buhar alması degil bu,hastanede de almıştı 4 aylıkken.bence de doğumla alakalı omerin durumu.asm doktorumuz cok ilgisizdi ama değişmiş sanırım yenisi inşallah iyidir.

Inşallah astım değildir canım. Buhar bize de verilmişti bir kez. Umarım en kisa zamanda iyi bir doktor çıkar karsiniza.

Nefiseberk canım geçmiş olsun aynı sıkıntıları oğlum 6 aylıkken bzde yaşadık bir gece nefes alamıyor idi acile gittik özele ama hastane parasıyla baş edemeyince nebulizor makinesi aldık ufacık tıkansa ventolinle serum fizyolojik koyup hava veriyoruz o donemde 1 haftada iyileşmişti bnm ki ama havayı rahat veriyordum senin büyüdü zorlanırsın durmaz falan inş en kısa zamanda geçer çocuklar hasta olmasın çok kotu oluyor havadar yerde yatır sıcakta da iyileşmez buzluğun kapağını aç o soğuk buhar çok iyi geliyo arada onuda yap bide ventolin açıcı şurup ver günde 1 çay kaşığı

Nefiseberk canım geçmiş olsun aynı sıkıntıları oğlum 6 aylıkken bzde yaşadık bir gece nefes alamıyor idi acile gittik özele ama hastane parasıyla baş edemeyince nebulizor makinesi aldık ufacık tıkansa ventolinle serum fizyolojik koyup hava veriyoruz o donemde 1 haftada iyileşmişti bnm ki ama havayı rahat veriyordum senin büyüdü zorlanırsın durmaz falan inş en kısa zamanda geçer çocuklar hasta olmasın çok kotu oluyor havadar yerde yatır sıcakta da iyileşmez buzluğun kapağını aç o soğuk buhar çok iyi geliyo arada onuda yap bide ventolin açıcı şurup ver günde 1 çay kaşığı

Canim teşekkür ederim ama gerçekten cok zormuş ya.cocuk artik sanrilar yaşamaya basladi uykusunda.kendi kendine gülüp ağlıyor inliyor uykusunda resmen.bize de doktor ventolinle farklı bir ilac verdi daha doğrusu uc ilac verdi serum fizyolojik de yazdı ama niyeyse recetede görünmedi yarin sorucam tekrar.bricanyl veriyorum balgam icin de.sen nasılsın?

Back
X