slm kızlar üşeniyorum yorgunluktan ne zamandır giremiyorum oglum uyuyunca ya işler oluyor yada dinleniyorum biraz. yazdıklarınızı okudum hepimizin durumu aynı yorgunluk stres eşlerle tartışma oyy oyy ben bilmiyorfdum bu kadar zor olucagını hep yorgunum hep uykusuzum oruc bile tutamıyorum cocugun arkasında gezmekten baygınlık geçiriyorum artık oylesine bunalıma girdimki bu kadar zor olmamalı ben mi beceremiyorum bu işi diye cok düşündüm oglum sabah uyanır 5.30 da ıı ııı ııhh ıgg sürekli akşama kadar bu sesleri çıkarıp söyleniyo hep bi mızmızlık oyuncakla oynamaz peşimden ayrılmaz tuvalete gitsem cıkana kadar geldim oglum geldim annem demekten bayılıyorum saglıklı olsunlarda napalım artık inşallah kazasız belasız atlatırız valla ben kendi saglıgım bozulcak diye korkuyorum. benim oglan 13 aylık oldu boyu 80 kilosu 12 geçan hafta 6.hastalık geçirdik biraz zayıfladık. tutunup ayaga kalkabiliyor inanılmaz hızlı emekliyor 2-3 saniye ellerini bırakıp ayakta durabiliyor verdigim bazı komutları anlıyor çorabını giyin(tabiki giyinemiyor ama ayagına takmaya calısıyor) emzigini bana ver gel git vs gibi. net olarak gel gel baba diyor ara sıra anne gibi bi şey diyor ama bence tam bilerek söylemiyo henüz. bizde durumlar boyle gece uyanmaları hala var tek uykuya düşürdüm gün içindede söyledigim gibi ıhh ıhh söylenmeleriyle hayat sürüyor işte. bebegi benimki gibi hala yürümeyen var mı bayagı telaşlanıyorum çünkü bi kaç ay daha yürüyebilecek gibi görünmüyor hala güçsüz beli ve bacakları
Merhaba. Benim kızım ondört ayın içinde ama hala yürümüyor en sevdiği şey market arabalarını ittirerek yürümek. Yalnız benim kız hep içe basıyordu tam ortopedik ayakkabı giyinecekler içe basmıyor ama nette okuduğum kadarıyla pek önermiyorlar iki yaşına kadar düzelir deniyor. Sizin çocuklarınızdada içe basma varmı?