Arkadaşlar, iki gündür 5-6 çay kaşığı havuç suyu veriyorum, kakasının bir kısmı kırmız-turuncu gibiydi bugün. 2-3 hafta önce de iki kez buna benzerdi ama havuç vermemiştim, demir ilacını kestim, düzelmişti (tesadüf de olabilir). 3-4 gündür demir ilacına yeniden başladım, yine benzer bir kaka oldu ama bu sefer havuca bağlayasım var, korkuyorum. Lütfen benzer durumları yaşayanlar varsa tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Kizlar bebegim nisan 18 dogumlu ama hala donmedi hic donmeyen varmi bebekleri
Cnm merhaba yavrun hayırlı sağlıklı olsun inşallah ben doğum yaptığımda keşke beni uyarsaydılar demiştm kıyafet konusundaMerhaba kızlar,
Ben de şu an 14. haftamda hamileyim, ilk bebeğim olacak.Henüz cinsiyet %100 kesin olmamasına rağmen %90 kız olacak demişti 2 farklı doktor. Ben de bebiş için birşeyler bakmaya başladım. Ancak neler gerekiri bilmediğim gibi, Nisan'da neler giydirilmeli hiç bilmiyorum. Uzun kollu body mi, kısa kollu ve üzerine tulum mu? Pantalon ve üst mü? Bebişim bayağı uzun boylu olacakmış. (Ben ve eşim uzunuz.)Ayaklı pantalonlardan mı, ya sığmazsa. Pantalon, çorap mı?
Ayrıca bodyler boyundan çıtçıtlı olması daha mı iyi? Çünkü o miniklerin başlarını nasıl geçireceğiz?Özellikle kol genişliği beni şaşırttı. Badylerden kısa kollu olan mothercare'den ven kol genişliği 4cm. Diğer uzun kollu başka marka ve 6cm. 4cm den kolunu nasıl geçiririzdiye birden tuhaf oldum.
Bana giyim konusunda ve de belki battaniye vs.. gibi ilk zamanlarda gerekli olacak hazırlıklarla ilgili yardımcı olabilir misiniz? Deneyimli Nisan annelerisiniz, sizden fikir almak çok çok değerli olacak. Kayınvalde, anne uzakta. Çok da yardımcı olabilecek kimse yok. Bebişim uzun boylu olacağına göre ilk kıyafetlerini kaç cm almam gerek? (resimdekiler olur mu? bir de akılı tulum aldım bir tane:)
Yardım, öneri ve fikirleriniz için şimdiden çook teşekkür ederim..:)
Merhaba kızlar,
Ben de şu an 14. haftamda hamileyim, ilk bebeğim olacak.Henüz cinsiyet %100 kesin olmamasına rağmen %90 kız olacak demişti 2 farklı doktor. Ben de bebiş için birşeyler bakmaya başladım. Ancak neler gerekiri bilmediğim gibi, Nisan'da neler giydirilmeli hiç bilmiyorum. Uzun kollu body mi, kısa kollu ve üzerine tulum mu? Pantalon ve üst mü? Bebişim bayağı uzun boylu olacakmış. (Ben ve eşim uzunuz.)Ayaklı pantalonlardan mı, ya sığmazsa. Pantalon, çorap mı?
Ayrıca bodyler boyundan çıtçıtlı olması daha mı iyi? Çünkü o miniklerin başlarını nasıl geçireceğiz?Özellikle kol genişliği beni şaşırttı. Badylerden kısa kollu olan mothercare'den ven kol genişliği 4cm. Diğer uzun kollu başka marka ve 6cm. 4cm den kolunu nasıl geçiririzdiye birden tuhaf oldum.
Bana giyim konusunda ve de belki battaniye vs.. gibi ilk zamanlarda gerekli olacak hazırlıklarla ilgili yardımcı olabilir misiniz? Deneyimli Nisan annelerisiniz, sizden fikir almak çok çok değerli olacak. Kayınvalde, anne uzakta. Çok da yardımcı olabilecek kimse yok. Bebişim uzun boylu olacağına göre ilk kıyafetlerini kaç cm almam gerek? (resimdekiler olur mu? bir de akılı tulum aldım bir tane:)
Merhaba kızlar,
Bizde göbek bakımını dikkatli bi şekilde yaptık tam haftasında da düştü , kiminin çok uzun sürüyor bakımını yapsa da ,bebegin göbegi 1 hafta içinde düşüyor ben hiç iç zıbın giydirmedim .göbek bakımı yaptık ve 4. gün düştü.iç zıbın göbegi etkilemiyor.ben dogdugundan beri hep çıtçıtlı giydirdim.alacaksan 1 tane zıbın al yeter.
Mervecim çok teşekkür ederim ayrıntılı bilgilendirmen için, gerçekten defterime not tuttum yazdıklarını, çok makbule geçecek deneyimli annenin önerisi:)) İyi dileklerin için de ayrıca teşekkürler. Bugün doktor %100 kız olacak dedi:)) Hayırlısıyla bebişimi kucağıma alacağım inşallah.Sorularım olursa sana özelden de yazarım..tekrar çok teşekkürler,minik kızını öperim, sevgiler:)
çok iyi hatırlıyorum 15. haftamda mide bulantılarım yüzünden serum yemiştim. birkaç hafta daha uzayabilir.Arkadaşlar 12.haftada olup hala bulantıları devam eden varmı? Okuduğum kaynaklara göre 12. Haftada belirtiler tamamen kaybolur demesine ragmen ben hala halsizlikler mide bulantıları yaşıyorum eskiye nazaran azalsada. İnşallah bir an evvel normale dönerim.
Ben 2014e yazacağıma 2013 nisan annelerine sormuşum, o dönemler hatırında kalan varsa yardımcı olur belki.
aminnnnn. herkes bebekleriyle ilgilenmekten buraya fırsat bulamıyo galiba :)Guzel guneşli bir manavgattan merhabaa:))))hani nerdesiniiiz ek gıdaydı uyuduydu uyumadıydııı:)rabbim ne guzell emanetler verdi bizlere ne kadar şukretsek az..allah hakkıyla buyutmek nasip etsin....
çalışan anne olmak zor. tatilin tadını çıkarın :) ben de şubattan sonra başlarım ağlamaya heralde. şimdiden düşünüyorum da ayrılmak çok zor olacak. bazen çok yoruluyorum babası ilgileniyo ben uyumaya gidiyorum. geldiğimde kızım sıkı sıkı sarılıp yüzümü gözümü yalıyo. o zaman aklıma hep nasıl bırakıp çalışayım geliyo.günaydınlar olsun güzel annecikler,
Neler yapıyor bebişleriniz
bugünden sonra oğlumla tammmm 9 gün beraber olacağım çokkk mutluyum bugün bitsin biran önce.
çok iyi hatırlıyorum 15. haftamda mide bulantılarım yüzünden serum yemiştim. birkaç hafta daha uzayabilir.
aminnnnn. herkes bebekleriyle ilgilenmekten buraya fırsat bulamıyo galiba :)
çalışan anne olmak zor. tatilin tadını çıkarın :) ben de şubattan sonra başlarım ağlamaya heralde. şimdiden düşünüyorum da ayrılmak çok zor olacak. bazen çok yoruluyorum babası ilgileniyo ben uyumaya gidiyorum. geldiğimde kızım sıkı sıkı sarılıp yüzümü gözümü yalıyo. o zaman aklıma hep nasıl bırakıp çalışayım geliyo.
Arkadaşlar 12.haftada olup hala bulantıları devam eden varmı? Okuduğum kaynaklara göre 12. Haftada belirtiler tamamen kaybolur demesine ragmen ben hala halsizlikler mide bulantıları yaşıyorum eskiye nazaran azalsada. İnşallah bir an evvel normale dönerim.
Ben 2014e yazacağıma 2013 nisan annelerine sormuşum, o dönemler hatırında kalan varsa yardımcı olur belki.
Arkadaşlar 12.haftada olup hala bulantıları devam eden varmı? Okuduğum kaynaklara göre 12. Haftada belirtiler tamamen kaybolur demesine ragmen ben hala halsizlikler mide bulantıları yaşıyorum eskiye nazaran azalsada. İnşallah bir an evvel normale dönerim.
Kizlar bebegim nisan 18 dogumlu ama hala donmedi hic donmeyen varmi bebekleri
Benim bebegim tarim donuyo karin ustune dondukten sonra oyle oynuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?