Arkadaşlar dün gece çocuğumu emzirirken bir koku hissettim de nedenini anlayamadım.Bugün kulağından geldiğini farkettim.Biraz kulağına dokundum yapışkanlık var gibiydi.Daha sonra takip ettim akıntı filan görmedim.Sadece emzirirken kulağını çok çekiştiriyor.Onun dışında pek bir huzursuzluğu yok.Koku gelmesi kafamı karıştırdı.Bu konuda bilgisi olan var mı?Yarın bir doktora göstermeyi düşünüyorum ama şehir dışındayız.Umarım ben yanlış duymuşumdur kokuyu
Kızlar acil! Bebeğim 6. Ayı bitti dr. Aptamil 2 ye geç dedi mümkün değil yemiyor.. Kaşık mama yapıyorum yıyor biberondan aptamil2 yı almıyo( sizlerde oldu mu??
Kilo alimi durdu gibi benim oglanin uzulup duruyorum;( 40 gunde400 gr alamadik. Sizde durumlar nasil?
Benim oglum 42 gunde 300 gr aldi( su anda 5.5 aylik.
Anne sütü bence eskisi kadar doyurucu olmuyor. Ek gidaya alismalilar. Biz yarın gün boyu evde olmayacağımız için çorba falan yapamicam. Biraz hazır gidaya yönelicez malesef.Herkese iyi, tatli, bol sutlu bayramlar... bu arada, bayramda bebeklerimizle beraberiz ya, ek gida, kasik mamasi vs, eskisi gibi devam mi edeceksiniz? Ben anne sutune agirlik vereyim diyorum ama ek gidaya da alistirmak icin bol bol zaman var diye de dusunuyorum, kararsizim.sizin planiniz ne?
Canım keyfi yerindeyse tv bakarak 180 ml içiyordu.. Şimdi 2-3 gündür biberondan içmiyor kaşık maması yapıyorum yiyorCanım belki tadı farklı gelmiştir.veya bazı dönemlerde iştahsızlık oluyor bebeklerde öyle bi dönem olabilir.bir de birşey sorabilir miyim kaç ml içiyor? benimki 150 ml den fazla içmiyor da...
Üzülme cnm dr ek gıdaya geçince eskisi gb kilo almazlar demişti.. Benimki de bu ay 400 gr almış ztn ayda en fazla 500 gr almaları normalmiş..Kilo alimi durdu gibi benim oglanin uzulup duruyorum;( 40 gunde400 gr alamadik. Sizde durumlar nasil?
Benimki de 21 nisan doğumlu.dr a gitmedik saglık ocagına da eylul bsnda gtmiştık.ortalama ne almalılar acaba bu ay?kilo persılıtesi düştüsaglıklı olsunlar buna da şukur ama insan takıyo genede )))
Kilo alimi durdu gibi benim oglanin uzulup duruyorum;( 40 gunde400 gr alamadik. Sizde durumlar nasil?
Aynen, artik takmiycam desem de kisa bir sure sonra yine takiyorum. Bazi doktorlar, 3-6 ay arasinda 300-600 gr normal derken, benim doktor gibiler ise 500 gr altinda olunca oyle bir tavir takiniyor ki, insanin cocuga damar yolu acip erimis tereyagi bal kaymak veresi geliyor kilo alsin diye:)
Herkese hayırlı bayramlar... Oğlumun bana bayram hediyesi dişi çıktı bugün :)
bu toik bu bayram nedeni ile pek aktif değil.
benim oğlanın da ilk dişi gözüktü.
3 gündür de kabızlığı var,epey sıkıntı veriyor.kayısı hoşAFı,sebze üreleri,ne yaptıysam değişmedi. ben demir damlasından olduğunu düşünüyorum. onu azaqltmayı düşünüyorum. sizlerde durumlar nasıl?
Kızlar kızım tam 6 aylık oldu
bugun itibarıyle ek gıdaya geçtik patatesi haşladım püre yapıp havuç suyuyla karıştırıp verdim neredeyse hepsini tükürdü
Sizler ek gıdaya nasıl başladınız neler yedirdiniz öğünleriniz nasıldı
Birde bu pirinç ununu hangi marka alıyorsunuz
Gece yatmadan önce pirinç unumu yoksa gece mamalarındanmı yediriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?