2014 Kasım Anneleri

Kahve akıntılarım gene başladı kızlar çpk korkuyorum
canım dr a git en azından iğne serum falan yaparlar progestanıda vajinadan kullan benim kesildi gibi şükür inşallah sendede kesilecekk
Canım progestan 200 alacaksın. Bide proluton iğne var yanlış hatırlamıyosam adını tabi,,, oda böyle acil durumlarda yapılıyor

canım bu iğne vurulurken yakıyomu dün bana yapılan iğneyi soramadım ben:26::26::26::26::26:

Evet iğne yakar baya, zaten kanama olduğunda bu iğneyi yapıyorlar canım.. Sonrasında önlem için progestana dvm ediliyor. Ben regliden 2 gün önce iğne vuruldum ve ilaca başladım.lekelenme olduğu içindi ve bidahada olmadı

bende senı merak edıyodum cok gecmıs olsun bende degerın düşük olunca yazmıstım hatırlarsan 50 üstü sağlıklı gebelık oluyor fln dıye hatta kimyasal olabılır demıstım çünkü değer cok yüksek degılken ıdrarda bırkacgün sonra silik cıkmasından anladım degerın düştüğünü ama üzmek istemedim senı burdan başka bir arkadaşında düşüktü ama yükseldi çünkü kimyasal gebelikte döllenme oluyor hcg hormonu salgılanıyor ama kısa sürede vücut atıyor döllenmiş yumurtayı tutunmadan tedavilik bir durum yok tekrar kalabilirisin

ay inşallah gece az leke geldi ama başka yok şükürrr

Morxxx4 Canım bende kimyasal gebelik yasadım sağlıksız bir gebelise vücut direk atıyormuş beklemene gerek yok ama en az 1 ay bekle derim bende yaşadım adet günümde 2 gun sonra düştü sonrasında oğluma hamile kaldım ben inşallah sende bebişine kavuşacaksın canım

Evet canim duyunca direk senin soyledigin aklima geldi esime de dedim forumda bole soylendi diye iyikide soylmedin bosver simdi yasadim uzuldum gecti gitti dilerim saglikli bi bebegim olur benimde cok dua ediyodum saglikli hayirli uslu bi yavrum olsun diyodum dilerim boyle olur hepimizin allah gonlune gore hayirlisini versin insallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok cok saolun yasayan herkezin teselli vermesi psikolojimi rahatlatti rabbim hepimize hayirli uzun omurlu saglikli yavrular versin olanlarada uzun omurler versin tekrar saolun yanimda oldugunuz icin

Cok cok saol canim burda herkez destek oluyor ne acilar yasayanlar var benimki hicbise diyip yeni bir baslangic icin dua ediyorum ama burdaki kizlar sayesinde herkez destek vermis yasayan yasamayan cok saolun gercekten.

Canim allah yardimcin olsun insallah bebegin saglikli bisekilde seninle olur rabbim kalbine ruhuna can versin uzun omurlu olsun evladin ins uzulme iyi dusun bende kimyasal gebelik gecirdim ruyasini gormustum stresden belkide tutunamadi olurmadi sagliksi oldu die vijdan azabi cekiorum bgn sen sakin uzulme allah en guzelini nasip edicektir insallahhh

Aminn aminn cok saol cnm raabbim hepimizin gonlune gore versin insallahhh

Canım hiç üzme kendini hazırlığnı yap, bebiş olabilir bi sonraki ayda,, çok var hemen ertesinde hamile kalan

İnsallah canim en azindan oluyomus onu gorduk :)))) bole teselli buluyorum

İnanin kirk yillik dostlar gibi hepiniz guc verdiniz bana bugun cok saolun allah hepimizin temiz kalbini gorsun sizinde dualariniz kabul olsun ins.rabbim ne zmn ol derse o zaman elcilige hazirim..onun kulunu saglikli bi sekilde dunyaya getirmeye hazirim..

sutumu ıctım kızı uyuttum acaba bndemı uyusammmm
hadı kızlar sut ıcın bakımmmmm

Kızlar doktora gityim özele doktor karından bakar makmaz gördü keseyi bunu diğer doktorlar bunu nasıl görmex diye şaşırdı 6+2 çıktı ultrasona göre kesem akıntım devam ediyo gün de 3 kere hap verdi ve tuvalet harici bir hafta kalkmıcaksın yerinden dedi benim bir yaşında oğlum var napcam şimdi haftaya tekrar çağırdı kontrole

Selam herkese, bu dönemde morallerimizi yüksek tutmalıyız. Kafanıza birşey takmayın.

Simdi doldurdum bardagimi bende ama sut aciktiriyo beni yaaa
olsun acıkınca yersın :))

progestanmı verdı?
bırını cagır yanına yardımcı olsun sana
kesınlıkle yat ve olumlu dusun.

arkadaşlar ben adet günümde yanı ayın 12 de kan testı yaptırdım 1.8 çıktı bu gün 4 gün gectı hale adet olmadım belırtımde yok sızce ne yapmalıyım..pazartesı doktora gıtsemmı ne dersınız ..bekleyımmı bıraz daha

3 ay önce 2 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım yapılan tahlillerde kan pıhtılaşma sorunu çıktı(heterezigot) şimdi iğne ve ilaç kullanıyorum çok korkuyorum ama inş kasım ayında bebeğime kavuşurum

Canım önce evde idrar testi yapsan silikde olsa çıkar varsa inşallah hamilesindir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…