- 6 Temmuz 2010
- 8.920
- 315
- 163
canım dr a git en azından iğne serum falan yaparlar progestanıda vajinadan kullan benim kesildi gibi şükür inşallah sendede kesilecekkKahve akıntılarım gene başladı kızlar çpk korkuyorum
Canım progestan 200 alacaksın. Bide proluton iğne var yanlış hatırlamıyosam adını tabi,,, oda böyle acil durumlarda yapılıyor
Evet iğne yakar baya, zaten kanama olduğunda bu iğneyi yapıyorlar canım.. Sonrasında önlem için progestana dvm ediliyor. Ben regliden 2 gün önce iğne vuruldum ve ilaca başladım.lekelenme olduğu içindi ve bidahada olmadıcanım dr a git en azından iğne serum falan yaparlar progestanıda vajinadan kullan benim kesildi gibi şükür inşallah sendede kesilecekk
canım bu iğne vurulurken yakıyomu dün bana yapılan iğneyi soramadım ben:26::26::26::26::26:
Kizlar kimyasal gebelikle sonuclandi hamileligim(( hamilelerin hisleri acayip kuvvetli oluo kisa bi donemde anladim ( neden olur bu kimyasal bilen varmi tedavi olmam gereken biseymi ( soramadim dr a uzuntuden
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ay inşallah gece az leke geldi ama başka yok şükürrrEvet iğne yakar baya, zaten kanama olduğunda bu iğneyi yapıyorlar canım.. Sonrasında önlem için progestana dvm ediliyor. Ben regliden 2 gün önce iğne vuruldum ve ilaca başladım.lekelenme olduğu içindi ve bidahada olmadı
Belki inanmazsın ama bebeğimi kaybettiğimde üzülenler oldu ama sevinenlerde vardı
bende senı merak edıyodum cok gecmıs olsun bende degerın düşük olunca yazmıstım hatırlarsan 50 üstü sağlıklı gebelık oluyor fln dıye hatta kimyasal olabılır demıstım çünkü değer cok yüksek degılken ıdrarda bırkacgün sonra silik cıkmasından anladım degerın düştüğünü ama üzmek istemedim senı burdan başka bir arkadaşında düşüktü ama yükseldi çünkü kimyasal gebelikte döllenme oluyor hcg hormonu salgılanıyor ama kısa sürede vücut atıyor döllenmiş yumurtayı tutunmadan tedavilik bir durum yok tekrar kalabilirisin
Uzuntunuzu yurekten paylasiyorum, cok gecmis olsun.Ben de yasadim kimyasal gebelik, cok moral bozucu.
Gebelik urununde genelde kromozomal bir problem oldugunda yasanirmis bu durum. Endiselenecek bir durum olmadigini soylemisti bana doktor. Cok normal ve yaygin oldugunu, bu tur gebeliklerin bitmesinin aslinda iyi birsey oldugunu, bir sonraki saglikli gebelige kesinlikle olumsuz etkisi olmayacagini soylemisti.
Ruhen cok yipratici, ben 1 seneye yakin agir bir depresyon atagi yasamistim. Aman diyim siz oyle olmayin, kendinizi uzuntuye birakmayin.
Sagliksiz bir durumdu, neyse ki bitti, bir dahaki sefere saglikli evladim olacak insallah diye dusunun.
Soylemesi kolay biliyorum.. Sadece yalniz olmadiginizi hissettirmek istedim.
Tekrar gecmisler olsun. En kisa zamanda saglikli, huzurlu bir gebelik ve hayirli bir evlat diliyorum.
moorx Canım benim cook geçmiş olsun.Tatlım .... Kiyamam ben sana yaa Rabbim inşallah en kısa zamanda anneliği yaşatır.hiç stres yapma moralini yüksek tut.burada okuyoruZ hemen hamile kalan kimyasal dusukten sonra...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar bende moralmen göçük altındayım resmen herşeye hazirladim kendimi.
Bugün dr a gittik.bebek var ama kalp atisi yok.dr hcg baktı 45 000 çıktı.harika değer.geç döllenme olabilir dedi. Bende öyle inanmak istiyorum ama.bebegimi kaybetme ihtimalini de dusunmeden edemiyorum. Dualarinizi bekliyorum.okuyorum yazdiklarinizi seviniyorum.inşallah en kısa zamanda bende duyarım pit pitlari.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
geçmiş olsun canım hayırlısı böyleymiş üzme kendini. demekki sağlıksız bir gebelik olucakmış böylesi daha iyi olmuş. rabbim sana en kısa zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin. bütün bu acıları unuttursun sana inşallah.
Canım hiç üzme kendini hazırlığnı yap, bebiş olabilir bi sonraki ayda,, çok var hemen ertesinde hamile kalan
Canım çok geçmiş olsun, sağlıksızsa sanırım kimyasal olması diğer olumsuzluklardan daha iyi.. En kısa zamanda toplanarak tekrar anne olabilirsin, bildiğim kadarıyla ara vermene gerek olmuyor bu durumda.. Hem Aralık annesi olmak da iyidir, bebeğin Yay burcu olur.. Dualarım seninle arkadaşım..
Ben de duaya çok inanıyorum, senin için dua ediyorum ama lütfen gönlünü karartma, iyimser düşün..
Çok geçmiş olsun, şükür ki atlatılmış, stresin ve olumsuzluğun yansıdığını düşünüyorum.. Ben de heyecandan korkudan ölüyorum ama içimizi ferah tutmamız gerek..
sutumu ıctım kızı uyuttum acaba bndemı uyusammmm
hadı kızlar sut ıcın bakımmmmm
olsun acıkınca yersın :))Simdi doldurdum bardagimi bende ama sut aciktiriyo beni yaaa
Kızlar doktora gityim özele doktor karından bakar makmaz gördü keseyi bunu diğer doktorlar bunu nasıl görmex diye şaşırdı 6+2 çıktı ultrasona göre kesem akıntım devam ediyo gün de 3 kere hap verdi ve tuvalet harici bir hafta kalkmıcaksın yerinden dedi benim bir yaşında oğlum var napcam şimdi haftaya tekrar çağırdı kontrole
arkadaşlar ben adet günümde yanı ayın 12 de kan testı yaptırdım 1.8 çıktı bu gün 4 gün gectı hale adet olmadım belırtımde yok sızce ne yapmalıyım..pazartesı doktora gıtsemmı ne dersınız ..bekleyımmı bıraz daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?