2014 Kasım Anneleri

olsun acıkınca yersın :))

progestanmı verdı?
bırını cagır yanına yardımcı olsun sana
kesınlıkle yat ve olumlu dusun.
evet Tatlım ondan verdi Bugün pazar annemler varlar ama yarın iş başı sabsh bakarsın başının çaresine akşam geliriz diyolar bide burda nuhtemel doğum 11 kasım ultrasonda 7 kasım çıktı

Canım önce evde idrar testi yapsan silikde olsa çıkar varsa inşallah hamilesindir :)

canım çok sıkılıyor bı duruma arkadasım..doktora gıtsem muayene etcek sıkıldım artık bu durumdan ..ıdrarada bı deneyım bakalım çok saol ...

Çok gecmis olsun cnm Bende aynı şekilde eylülde kaybettim bebeğimi tahlil falan yapılmadı gittiğim özel bi dr kromozom bozukluğu olduğunu doğsa sağlıksız bi bebek olacağını söyledi bu ay hamileyim çok şükür inşallah sende bebegine kavuşursun

Canım benim sanada çok geçmiş olsun..özel hastane doktoru banada aynı şeyi söyledi ama ben bi doktorla kalmak istemedim akdeniz tıp ta tahlil yaptırdım ve heterezigot çıktı inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz😊ne kadarlık hamilesin sen ?

Çok sağol cnm doktorlar önemsemiyor bile olur böyle ilk gebelikte herkesin başına gelebilir diyip geçiştiriyorlar ikinci üçüncüsunde aynısi olursa bakıyorlarms ne güzel sen arastirmissin benim sorunum varsa da bilmiyorum şuan ne yazık ki perşembe yaptırdım test 107 çıktı 4 haftalık oluyor sanırım henüz hiç doktora gitmedim cuma keseyi görmek için gitmeyi düşünüyorum

Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum ozaman😊doktordan sonra mutlaka yaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet Tatlım ondan verdi Bugün pazar annemler varlar ama yarın iş başı sabsh bakarsın başının çaresine akşam geliriz diyolar bide burda nuhtemel doğum 11 kasım ultrasonda 7 kasım çıktı

Canim keseyi gormussun çok sevindim..bu doktorlar nasip goremiyorlar ya....biz kimlere emanetiz...Allah iyi doktorları cikarsin inş karsimiza

slm kızlar bişey sormak istiyorum buarada bende aranıza yeni katıldım
bende halen adet sancısı gibi ara ara sancı olouyr normal mi çok korkuyorum bazen bebişime bişey olacak diye:18:

bende halen adet sancısı gibi ara ara sancı olouyr normal mi çok korkuyorum bazen bebişime bişey olacak diye:18:

canım bende bir süre çektim sonra azaldı ama ara ara oluyor yine...

hoşgeldin hayırlı olsun canım

oyy kıyamam Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah cümlemizinkini...

çok dikkat et canım ilk üç ay çok önemliymiş.

inşallah elimden geldiğince dikkat ediyorum evet şu kese ve kalp etışını duyayım biraz rahatlıycam
inşallah şu 3 ay da su gibi geçer

inşallah elimden geldiğince dikkat ediyorum evet şu kese ve kalp etışını duyayım biraz rahatlıycam
inşallah şu 3 ay da su gibi geçer

inşallah hepimiz için canım :)

doktorla ne zaman randevun? ultrasona girmeden idrarına sıkışık olursan karından daha rahat görülüyormuş.

Canim keseyi gormussun çok sevindim..bu doktorlar nasip goremiyorlar ya....biz kimlere emanetiz...Allah iyi doktorları cikarsin inş karsimiza
bende göeünce o kadar rshatlsdım ki günlerdir 3 kere gittim gmremiyoz kese yok diyolar dı boşuna stres oldum halbuki 1.24 cm olmuş kese

geçen hafta keseyi gördük, ama çok küçüktü, 2 hafta sonra tekrar gel dedi doktorum. şimdi bi hafta kaldı ama niyeyse içim içimi yiyor bazen, şu boş gebelik meselesi korkutuyor, Acaba görülme sıklığı nedir? Bu konuda bir bilgisi olan var mı. Bir görsem ve kalp atışlarını bir duyabilsek..

benim de bugün sağ tarafım çok fena ağrıyor. temizlik yapmştm birden bi ağrı girdi. suan çok korkuyorum. birşey olmaz dimi inşallah. yani hemen düşüverecek bişey değildir bu bebeğim korunuyordur içerde değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…