evet Tatlım ondan verdi Bugün pazar annemler varlar ama yarın iş başı sabsh bakarsın başının çaresine akşam geliriz diyolar bide burda nuhtemel doğum 11 kasım ultrasonda 7 kasım çıktıolsun acıkınca yersın :))
progestanmı verdı?
bırını cagır yanına yardımcı olsun sana
kesınlıkle yat ve olumlu dusun.
Canım önce evde idrar testi yapsan silikde olsa çıkar varsa inşallah hamilesindir :)
3 ay önce 2 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım yapılan tahlillerde kan pıhtılaşma sorunu çıktı(heterezigot) şimdi iğne ve ilaç kullanıyorum çok korkuyorum ama inş kasım ayında bebeğime kavuşurum
Çok gecmis olsun cnm Bende aynı şekilde eylülde kaybettim bebeğimi tahlil falan yapılmadı gittiğim özel bi dr kromozom bozukluğu olduğunu doğsa sağlıksız bi bebek olacağını söyledi bu ay hamileyim çok şükür inşallah sende bebegine kavuşursun
canım çok sıkılıyor bı duruma arkadasım..doktora gıtsem muayene etcek sıkıldım artık bu durumdan ..ıdrarada bı deneyım bakalım çok saol ...
Canım benim sanada çok geçmiş olsun..özel hastane doktoru banada aynı şeyi söyledi ama ben bi doktorla kalmak istemedim akdeniz tıp ta tahlil yaptırdım ve heterezigot çıktı inş hepimiz bebişlerimize kavuşuruz😊ne kadarlık hamilesin sen ?
Çok sağol cnm doktorlar önemsemiyor bile olur böyle ilk gebelikte herkesin başına gelebilir diyip geçiştiriyorlar ikinci üçüncüsunde aynısi olursa bakıyorlarms ne güzel sen arastirmissin benim sorunum varsa da bilmiyorum şuan ne yazık ki perşembe yaptırdım test 107 çıktı 4 haftalık oluyor sanırım henüz hiç doktora gitmedim cuma keseyi görmek için gitmeyi düşünüyorum
Canim allah yardimcin olsun insallah bebegin saglikli bisekilde seninle olur rabbim kalbine ruhuna can versin uzun omurlu olsun evladin ins uzulme iyi dusun bende kimyasal gebelik gecirdim ruyasini gormustum stresden belkide tutunamadi olurmadi sagliksi oldu die vijdan azabi cekiorum bgn sen sakin uzulme allah en guzelini nasip edicektir insallahhh
Tamam tatlım stres yok.herşeyin hayirlisi inşallah ne gelirse raziyiz mevlamdan inşallah en kısa zamanda anneliği tadarsin tekrardan ve bu sefer o mis kokusunu içine çekersin .Rabbim yardımcımız olsun.benim bebiste inşallah yaşar hayırlısıyla.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet Tatlım ondan verdi Bugün pazar annemler varlar ama yarın iş başı sabsh bakarsın başının çaresine akşam geliriz diyolar bide burda nuhtemel doğum 11 kasım ultrasonda 7 kasım çıktı
Gozun aydin cnm, hafta hakkinda birdey soyledimi ? :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kızlar bişey sormak istiyorum buarada bende aranıza yeni katıldım
bende halen adet sancısı gibi ara ara sancı olouyr normal mi çok korkuyorum bazen bebişime bişey olacak diye:18:
canım bende bir süre çektim sonra azaldı ama ara ara oluyor yine...
hoşgeldin hayırlı olsun canım
ohhh içim rahatladı biraz inşallah bişey olmaz minakıma
zor buldum 6 yılda
oyy kıyamam Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah cümlemizinkini...
çok dikkat et canım ilk üç ay çok önemliymiş.
inşallah elimden geldiğince dikkat ediyorum evet şu kese ve kalp etışını duyayım biraz rahatlıycam
inşallah şu 3 ay da su gibi geçer
bende göeünce o kadar rshatlsdım ki günlerdir 3 kere gittim gmremiyoz kese yok diyolar dı boşuna stres oldum halbuki 1.24 cm olmuş keseCanim keseyi gormussun çok sevindim..bu doktorlar nasip goremiyorlar ya....biz kimlere emanetiz...Allah iyi doktorları cikarsin inş karsimiza
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum ozaman😊doktordan sonra mutlaka yaz
slm kızlar bişey sormak istiyorum buarada bende aranıza yeni katıldım
bende halen adet sancısı gibi ara ara sancı olouyr normal mi çok korkuyorum bazen bebişime bişey olacak diye:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?