benim de bugün sağ tarafım çok fena ağrıyor. temizlik yapmştm birden bi ağrı girdi. suan çok korkuyorum. birşey olmaz dimi inşallah. yani hemen düşüverecek bişey değildir bu bebeğim korunuyordur içerde değil mi
canım çok sevindimm keseni görmene benim dr da baksa karından görecekti belkide 1 gun arayla bakıldı karnımdan gördü yani :) yan etkileri olabilir canım uyku başdonmesi falanKızlar doktora gityim özele doktor karından bakar makmaz gördü keseyi bunu diğer doktorlar bunu nasıl görmex diye şaşırdı 6+2 çıktı ultrasona göre kesem akıntım devam ediyo gün de 3 kere hap verdi ve tuvalet harici bir hafta kalkmıcaksın yerinden dedi benim bir yaşında oğlum var napcam şimdi haftaya tekrar çağırdı kontrole
inşallah bişey olmamıştır canım benimde şu adet sancılarım halen geçmedi şu keseyi ve kalp atışlarını duysam rahatlıycambenim de bugün sağ tarafım çok fena ağrıyor. temizlik yapmştm birden bi ağrı girdi. suan çok korkuyorum. birşey olmaz dimi inşallah. yani hemen düşüverecek bişey değildir bu bebeğim korunuyordur içerde değil mi
Kizlarmakyaj konusunda ne dusunuyorsunuz ???
Yapiyor musunuz?? Sampuan dis macunu falan degistirdiniZ mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlarmakyaj konusunda ne dusunuyorsunuz ???
Yapiyor musunuz?? Sampuan dis macunu falan degistirdiniZ mi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
demi bana asla kucaklamıcaksın dedi ama kucakladım mecbur bide ben oğlumu emdiriyodum hasta olunca emmekten başka bişey istemiyo ama ilacı kullanınca kesinlikle emmicekmiş çok ağlıyo şimdi dmcem diye iki yavrumun sağlığı içinde düşünmeliyim hem ilacı kullanmalı hemde emdirmemrliyim yaa bu ilaç bdnim dünyamı döndürfü başım fırıldak gibi döndü ilk 1 saat aysğa kalkamadım gözümü bile aşamadım çok kötü sen kaçtane kullanıyosun canımcanım çok sevindimm keseni görmene benim dr da baksa karından görecekti belkide 1 gun arayla bakıldı karnımdan gördü yani :) yan etkileri olabilir canım uyku başdonmesi falanben bugun hep yattım sonunda başıma agrı girdi oğluma yemek hazırlama dışında kalkmadım ama yat yat olmuyor ki helede çocuk varsa zor işimiz
3 ay önce 2 aylık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım yapılan tahlillerde kan pıhtılaşma sorunu çıktı(heterezigot) şimdi iğne ve ilaç kullanıyorum çok korkuyorum ama inş kasım ayında bebeğime kavuşurum
demi bana asla kucaklamıcaksın dedi ama kucakladım mecbur bide ben oğlumu emdiriyodum hasta olunca emmekten başka bişey istemiyo ama ilacı kullanınca kesinlikle emmicekmiş çok ağlıyo şimdi dmcem diye iki yavrumun sağlığı içinde düşünmeliyim hem ilacı kullanmalı hemde emdirmemrliyim yaa bu ilaç bdnim dünyamı döndürfü başım fırıldak gibi döndü ilk 1 saat aysğa kalkamadım gözümü bile aşamadım çok kötü sen kaçtane kullanıyosun canım
çok dukunya mahvoldum ayağa kalkmayı bile denemefim valla canım ya oğlum pisten felan anlamıyo daha aklı ermiyo annem var şuan ilgileniyo ama üstüme atlayıp mem mem deyip kıyafetlerden ısırıyo göğsümüheh işte aynı duruma geldim acillik oldum dun gece 2 tane kullanıyorum sabah akşam vajinadan alıyorum sende o şekilde yap derim gögsünede salça falan sür emmesin ayy pis oldu falan de o ilacı kullananlar emzirmesi yasaktı sanırım sanada dokunmuş oğlumdada kullanmıştım ama oyle fena yapmamıştı beni ben daha almadım kucağıma bugun seninki daha ufak zor gerçekten
Geçmiş olsun canım. Bende kasım ayında 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.
Kendi isteğimle yaptırdığım tahliller sonucu benimde heterozigot mutasyonlarımın olduğunu öğrendim.
Şuan hamileyim, pıhtılaşma içinde sadece kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Ekstra olarakta folik asit ve progestan.
Senin gibi çok korkuyorum, her an bişey olacak diye.
İnş.Kasım ayında sağlıkla kucağımıza aldığımız günü görürüz... :)
çok dukunya mahvoldum ayağa kalkmayı bile denemefim valla canım ya oğlum pisten felan anlamıyo daha aklı ermiyo annem var şuan ilgileniyo ama üstüme atlayıp mem mem deyip kıyafetlerden ısırıyo göğsümükıyamam ya ufak olunca içim acıyo yavrucuğuma gülüm ya bide doktor bana hapı günde 3 tane iç dedi 8 saati say sakın geçirme dedi ağır gelcek diyede tembih etmişti ama hiç bukadarını beklemiyodum pazartesi kesenin büyümesine bakcaz dedi o güne dek yatcakmışım hıııhhhhh mümkün sanki
Sağlıklı bi şekilde alayımda kucağıma :)Niye inanmim canim inanirim Allah yukarda sen takma bunlari o sevinenleri uzuntuye bogacak mucize icinde Allahin izniylee ohh catlasinlar simdiii
slm kızlar bişey sormak istiyorum buarada bende aranıza yeni katıldım
bende halen adet sancısı gibi ara ara sancı olouyr normal mi çok korkuyorum bazen bebişime bişey olacak diye:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?