2014 Kasım Anneleri

İnşallah birsey olmaz tatlım dün aynı hatayı bende yaptım eşime evi bi süpür süpür dedim yapmadı sinirlendim kalktım kendim yapmaya başladım çok kötü ağrı girdi karnıma sonra 1-2damla pembe leke geldi ağlaya ağlaya yattım hemen ayaklarımı uzattım tuvalet harici kalmadım şükür devamı gelmedi bugün de yatıyorum sende yat dinlen iş yapma

canım çok sevindimm keseni görmene benim dr da baksa karından görecekti belkide 1 gun arayla bakıldı karnımdan gördü yani :) yan etkileri olabilir canım uyku başdonmesi falan ben bugun hep yattım sonunda başıma agrı girdi oğluma yemek hazırlama dışında kalkmadım ama yat yat olmuyor ki helede çocuk varsa zor işimiz

Kizlarmakyaj konusunda ne dusunuyorsunuz ???

Yapiyor musunuz?? Sampuan dis macunu falan degistirdiniZ mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah bişey olmamıştır canım benimde şu adet sancılarım halen geçmedi şu keseyi ve kalp atışlarını duysam rahatlıycam

çok önemli bir konu ben çalıştığım için iş yerinde giderken makyaj mecburen yapıyorum ama bir zararı oldur mu bilmiyorum

ben aynen deva ediyorum makyaj falan yapmam fazla ama herşey aynı oğlumdada aynıydı bişey olmadı

demi bana asla kucaklamıcaksın dedi ama kucakladım mecbur bide ben oğlumu emdiriyodum hasta olunca emmekten başka bişey istemiyo ama ilacı kullanınca kesinlikle emmicekmiş çok ağlıyo şimdi dmcem diye iki yavrumun sağlığı içinde düşünmeliyim hem ilacı kullanmalı hemde emdirmemrliyim yaa bu ilaç bdnim dünyamı döndürfü başım fırıldak gibi döndü ilk 1 saat aysğa kalkamadım gözümü bile aşamadım çok kötü sen kaçtane kullanıyosun canım

Geçmiş olsun canım. Bende kasım ayında 8 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum.
Kendi isteğimle yaptırdığım tahliller sonucu benimde heterozigot mutasyonlarımın olduğunu öğrendim.
Şuan hamileyim, pıhtılaşma içinde sadece kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Ekstra olarakta folik asit ve progestan.
Senin gibi çok korkuyorum, her an bişey olacak diye.
İnş.Kasım ayında sağlıkla kucağımıza aldığımız günü görürüz... :)

heh işte aynı duruma geldim acillik oldum dun gece 2 tane kullanıyorum sabah akşam vajinadan alıyorum sende o şekilde yap derim gögsünede salça falan sür emmesin ayy pis oldu falan de o ilacı kullananlar emzirmesi yasaktı sanırım sanada dokunmuş oğlumdada kullanmıştım ama oyle fena yapmamıştı beni ben daha almadım kucağıma bugun seninki daha ufak zor gerçekten

Arkadaşlar bu arada 2 gündür pek giremiyodum anca okuyabildim.
Hasta olan arkadaslar geçmiş olsun, dikkat edin kendinize.
Akıntısı-lekelenmesi olanlarda lütfen korkmayın, yatın ve dinlenin.
Dualarım sizinle...

çok dukunya mahvoldum ayağa kalkmayı bile denemefim valla canım ya oğlum pisten felan anlamıyo daha aklı ermiyo annem var şuan ilgileniyo ama üstüme atlayıp mem mem deyip kıyafetlerden ısırıyo göğsümü kıyamam ya ufak olunca içim acıyo yavrucuğuma gülüm ya bide doktor bana hapı günde 3 tane iç dedi 8 saati say sakın geçirme dedi ağır gelcek diyede tembih etmişti ama hiç bukadarını beklemiyodum pazartesi kesenin büyümesine bakcaz dedi o güne dek yatcakmışım hıııhhhhh mümkün sanki

selam kızlar 1 haftaya yakın giremedim foruma işler güçler dersler sınavlar vs.
sayfaların hepsini okuyamadım 5 er 10 ar atlayarak göz gezdirdim. aramıza yeni katılan anne adayları hoşgeldiniz, rahatsızlanan arkadaşlar geçmiş olsun Rabbim hepimizin bebişlerini bize bağışlasın inşallah progestan yaradı bana çok şükür 1 hafta gelen kahverengi akıntı kesildi yarın kan tahlil sonuçlarımı alacam cuma günü de kalp atışı için randevum var hala duyamadım kalp atışını herkese sağlıklı hayırlı günler...

Bende folik asit , kansulandırıcı iğne ve aynı zamanda birde coraspin kullanıyorum hakkımızda hayırlısı olsun inş söylediğin gibi bebişlere kavuşuruz 😊

dr arayabiliyorsan sabah ara sor halini allah yardımcın olsun zor yaaa yatmak mümkün değil senin annen var yıne bende oda yok

ayyy benim bulantılarım başladı yaa oğlumdaki gibi olursa hepinizi oturukça halaya davet ediyorum

Niye inanmim canim inanirim Allah yukarda sen takma bunlari o sevinenleri uzuntuye bogacak mucize icinde Allahin izniylee ohh catlasinlar simdiii
Sağlıklı bi şekilde alayımda kucağıma :)
İstediğim gibi bir günlük bulamadım, defter aldım bitane saman kağıdından çok hoş,, ona yazıcam not tutucam :) nide hafta hafta
Gebelik diye bi kitap aldım :))

slm kızlar bişey sormak istiyorum buarada bende aranıza yeni katıldım
bende halen adet sancısı gibi ara ara sancı olouyr normal mi çok korkuyorum bazen bebişime bişey olacak diye:18:

Hosgeldiniz, hayirli ugurlu olsun hamileliginiz, saglikla kucaginiza alin bebeginizi insallah :)

Benim de oldukca yogun kasik agrim olmustu regl olmam gereken hafta ve onu takip eden hafta. Yeni yeni azaldi agrilarim. Pek cok arkadasla da konustuk bu konuyu, doktorlar da normal diyor. Cok dayanilmayacak hale gelmedigi ve kanama ile beraber olmadigi surece kasik agrisi normal. Endise etmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…