2014 Kasım Anneleri

Kimse bana cvp yazmadı aşk olsun:-( bebek çikolatalarını sormuştum;-(

kızlarr namazınızı nasıl kılıyosunuz ben 5 ay ayakta kıldım ama sonra gobegım çıkınca oturarak kılmaya başladım sandalyede kılmak caiz degılmıs onun yerıne oturarak kılmak daha hayırlıymış ama artık oturarakta kılamıyorum bacaklarım ve gobegım musade etmıyo sızler napıyosunuz?

kv sandalyede kılıyor ama

Valla ben en kucik sehpaya oturuyorum en
buyuk olana kirlent koydum seccade serdim oyle secde yapiyorum zorlaniuorum yinede ama Allah kabul etsin hepimizinkini

canım ben 18-28. haftalarda sandalyede kıldım mecburen yere oturmam imkansız..28den beridir de sandalyeye dik bir şekilde oturamıyorum o yüzden ya yatağın ya koltuğun kenarına oturup kılıyorum..
caiz değil ama "zorlaştırmayın kolaylaştırın" diye de bir hadis var elimizden geldiği kadar artık...sen yeter ki kıl..

cnm ben pastaneden ambalajlı cıkolata alıp uzerıne etıket yapıstırıcam hosgeldın kamer dıye onuda sık bı gumus tepsıde ıkram edıcem
Sağol canım bunu hiç düşünmemiştim daha mı ucuza gelir ki netten baktımda begenmedim modelleri ya

genelde sandalyede kılınıyo ama onun yerıne oturarak kılmak daha ıyıymıs ama tabıkı hıc oturamıcak durumdaysan sandalye olabılırmıs
ben ayakta kılıyorum canım secdeden kalkarken çok zorlanıyorum ama yavaş yavaş kılıyorum

aynen mecbur bu son ıkı ay oyle yapıcam cnm başka çarem yok

kızlar lütfen yardımmmm ben şimdi çalışabilir raporu aldım özel hataneden acaba aile hekimime onu bzdurabilir miyiz bilgisi olan varsa yazsın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…