2014 Kasım Anneleri

Ne güzel canım.. Ben de kendimi hep normal doğuma motive ediyorum... Kendimde o gücü hep görüyorum ne hikmetse.. Sanırım hiç bilmiyorum ya neler çekeceğimi deli cesareti

Zeyy foto koydum begencek misin bakalim

Ne kadar güzel olmuş canım ya ellerinize sağlık çok beceriklisiniz ben hiç beceremiyorum ya hazır hazır sipariş vereceğim

Allah kavuştursun canım selametler inşallah

Senin aralık görünüyor canım bu listede olupta silindiğine eminmisin??? Ama eklenmek istiyorsan bilgilerini eksiksiz yazarsan ekleyebilirim
birgencim listede bende yokum sanırım cnm beni de eklermisin doğum 16.11.2014 sehir ordu yas 25 1. cocugum erkek

perim basit aslında yapmak ama el oyalıyor bide sürekli sürekli aynı şeyi yapmak sıkıyor o kdr..
Cesaretleri düşürmek yok pıt diye doğurcaz minikleri..

gece nöbette kalanlardandım ben de arkadaşlar bilirler sabaha karşı ezanlardan sonra sızmışım sonra eşim giderken uyandım 10 gibi kalktım ama hala uykum var
şunu anladım ki kızlar pazar günü çok yorulmuştum pzt ve salı öyle uyudum ki demekki yorulunca sızıyor insan uykuya yenik düşüyor yormak lazım kendimi

ayrıca hayırlı bir gün diliyorum sağlıkla
becerikli arkadaşları tebrik ediyorum

Kızlar ben hasatanede lavanta keseleri oluyor ya onlardan dağıtcam bebek kurabiyesi olacak bide lokum dağıtmak istiyorum şekilli kürdan aradım ama bulamadım alışveriş yaptığınız sitelerde gözünüze çarpan oldumu yada olursa haber verirseniz sevinirim

eminönü de dolu var ben nişanımda ordan almıştım.. sitelerde görürsem haber veririm..

Gercekten super dun nerdeyse aynisina yakin bi konusma bizim aramizda gevti ve esime dedim sen yanimda oldugun surece ben hic biseydrn korkmam insallah Allah bizede nasip eder nil..

Bende aynen söyledim, "sen yanımda olursan herşeye dayanabilirim.

Ya açıkçası ben çok kolay olacağını düşünmüyorum, yani öyle 1-2 saat sancı 10 dk pırt diye doğurucam falan demiyorum. Ama benim bir alışkanlığım vardır, hoşnut olmadığım bir anı yaşıyorsam, acı çekiyorsam kendimi hep o anın sonunda yaşayacağım güzelliğe kanalize ederim. İşte çok uzun bir yolculuk yapıyorsam yorgunluktan öldüysem "eve gidip duşumu alıp mis gibi yatağıma yatacağım" gibi, ya da şu gittikçe zorlaşan iş günlerini "akşam evime gidicem , koltuğa atıcam kendimi sevdiğim adam yanımda olacak" gibi...Mesela bir kere bir burun ameliyatı geçirmiştim, tamponlar çıkarken ani kanama başlayınca beni bayıltmadan diri diri tekrar ameliyata aldılar, tek düşündüğüm herşeyin bittiği ve evimde meyveli pasta yediğimdi.

kullanat market.com da gördüm ben. bi incele istersen....

ne kadar güzel bir bakış acısı...benim de öğrenmem lazım...benim de aklıma hep kötüsü gelio...

aynen en önemlisi bu zaten o ağrıya acıya değil başka bişeylere odaklanmak çok önemli eşime de dedim zor olabilir sakın bana ağlayan bi suratla bakma güçlü dur dedim biyerim ağrısa suratı düşüyor çünkü bakalım neler bekliyor bizleri..

günaydınlar hayırlı günler arkadaşlarım
benim gece sol tarafım tutuldu çok ağrım var kendimi çok kötü hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…