Senin aralık görünüyor canım bu listede olupta silindiğine eminmisin??? Ama eklenmek istiyorsan bilgilerini eksiksiz yazarsan ekleyebilirimama ben zaten listede vardım
neden silindim acaba
Aşk olsun şekerim bilgilerini verdinde eklemedim mianaaaaaaaaaaaa birgennnnnnnn
bir bakayım dedim 1.sayfaya çok olmuştu bakmayalı kızlar ben de yokum valla
ilahi birgen kıdemli kademeli ablanı nasıl atlarsın
Kızlar dün akşam eşimle çok güzel bir konuşma geçti aramızda. Eşim benim başından beri normal doğum taraftarı, doktorun yapabilirsin diyorsa yapabilirsin; bu senin ve bebek için en iyisi diyordu hep. Son olarak doktorumuzda normal doğum için olumlu konuşunca ben işin ciddiyetine vardım sanırım. Daha önce eşimle doğuma girip girmemek konusunda konuşmuştuk, o da bana girmek istemediğini, dayanamayacağını söylemişti. Sonuçta iki tarafında anlaşması gereken bir konu olduğu için bende eşime kırılmadım, kızmadım. Dün akşam bana "doğum anında yanında olamam dayanamam ama sancılarını çekerken elini tutacağım" dedi. Ya nasıl oldu bilmiyorum, bu tek cümle beni nasıl bu kadar harekete geçirdi bilmiyorum ama kendimde inanılmaz bir güç hissettim. Yapabilirim dedim. Tabi ki bebeğimin durumu, benim fiziksel durumum risk oluşturmadığı sürece, evet ben normal doğum yapabilirim. O anı yaşamak istiyorum çünkü, bebeğimi doğduğu an görmek, göğsümde hissetmek istiyorum.
Zeyy foto koydum begencek misin bakalim
Günaydın güller nasılsınız gece uymayanlar baya var çok şükür uyuyorum ben saat 6 yı 20 geçede kalkıyorum yavrularımın kahvaltısını hazırlıyorum berabercene yiyeceğiz anam bugün almanyaya ggidiyor kızlar üzülüyorum ve aağlamak için kendimi zor tutuyorum yavrularımı üzmek istemiyorum bana katlandığınız için çok teşekkür ederim
Aşk olsun şekerim bilgilerini verdinde eklemedim miYada görmedim mi
birgencim listede bende yokum sanırım cnm beni de eklermisin doğum 16.11.2014 sehir ordu yas 25 1. cocugum erkekSenin aralık görünüyor canım bu listede olupta silindiğine eminmisin??? Ama eklenmek istiyorsan bilgilerini eksiksiz yazarsan ekleyebilirim
perim basit aslında yapmak ama el oyalıyor bide sürekli sürekli aynı şeyi yapmak sıkıyor o kdr..Ne güzel canım.. Ben de kendimi hep normal doğuma motive ediyorum... Kendimde o gücü hep görüyorum ne hikmetse.. Sanırım hiç bilmiyorum ya neler çekeceğimi deli cesareti
Ne kadar güzel olmuş canım ya ellerinize sağlıkçok beceriklisiniz ben hiç beceremiyorum ya hazır hazır sipariş vereceğim
Birgencim benimde hala cinsiyeti yazmıyo kız olarak eklersin sana zahmetSenin aralık görünüyor canım bu listede olupta silindiğine eminmisin??? Ama eklenmek istiyorsan bilgilerini eksiksiz yazarsan ekleyebilirim
canım bu örneği sen mi yaptın çok cici olmuşşdenemek için yaptım canım.. olur da keçeden bebek süslerimi yapabilirsem onları tüle sarıp arkasına magnet yapıştırıp etiketlerle süslemek istiyorum.. bunun gibi Eki Görüntüle 1245418
eminönü de dolu var ben nişanımda ordan almıştım.. sitelerde görürsem haber veririm..Kızlar ben hasatanede lavanta keseleri oluyor ya onlardan dağıtcam bebek kurabiyesi olacak bide lokum dağıtmak istiyorum şekilli kürdan aradım ama bulamadım alışveriş yaptığınız sitelerde gözünüze çarpan oldumu yada olursa haber verirseniz sevinirim
Gercekten super dun nerdeyse aynisina yakin bi konusma bizim aramizda gevti ve esime dedim sen yanimda oldugun surece ben hic biseydrn korkmam insallah Allah bizede nasip eder nil..
Ne güzel canım.. Ben de kendimi hep normal doğuma motive ediyorum... Kendimde o gücü hep görüyorum ne hikmetse.. Sanırım hiç bilmiyorum ya neler çekeceğimi deli cesareti
Ne kadar güzel olmuş canım ya ellerinize sağlıkçok beceriklisiniz ben hiç beceremiyorum ya hazır hazır sipariş vereceğim
kullanat market.com da gördüm ben. bi incele istersen....Kızlar ben hasatanede lavanta keseleri oluyor ya onlardan dağıtcam bebek kurabiyesi olacak bide lokum dağıtmak istiyorum şekilli kürdan aradım ama bulamadım alışveriş yaptığınız sitelerde gözünüze çarpan oldumu yada olursa haber verirseniz sevinirim
ne kadar güzel bir bakış acısı...benim de öğrenmem lazım...benim de aklıma hep kötüsü gelio...Bende aynen söyledim, "sen yanımda olursan herşeye dayanabilirim.
Ya açıkçası ben çok kolay olacağını düşünmüyorum, yani öyle 1-2 saat sancı 10 dk pırt diye doğurucam falan demiyorum. Ama benim bir alışkanlığım vardır, hoşnut olmadığım bir anı yaşıyorsam, acı çekiyorsam kendimi hep o anın sonunda yaşayacağım güzelliğe kanalize ederim. İşte çok uzun bir yolculuk yapıyorsam yorgunluktan öldüysem "eve gidip duşumu alıp mis gibi yatağıma yatacağım" gibi, ya da şu gittikçe zorlaşan iş günlerini "akşam evime gidicem , koltuğa atıcam kendimi sevdiğim adam yanımda olacak" gibi...Mesela bir kere bir burun ameliyatı geçirmiştim, tamponlar çıkarken ani kanama başlayınca beni bayıltmadan diri diri tekrar ameliyata aldılar, tek düşündüğüm herşeyin bittiği ve evimde meyveli pasta yediğimdi.
Eminönü'ne baktım normal kürdanlar var nazar boncuklu kelebekler felan aldım ama daha aklımda olanı bulamadımeminönü de dolu var ben nişanımda ordan almıştım.. sitelerde görürsem haber veririm..
aynen en önemlisi bu zaten o ağrıya acıya değil başka bişeylere odaklanmak çok önemli eşime de dedim zor olabilir sakın bana ağlayan bi suratla bakma güçlü dur dedim biyerim ağrısa suratı düşüyor çünküBende aynen söyledim, "sen yanımda olursan herşeye dayanabilirim.
Ya açıkçası ben çok kolay olacağını düşünmüyorum, yani öyle 1-2 saat sancı 10 dk pırt diye doğurucam falan demiyorum. Ama benim bir alışkanlığım vardır, hoşnut olmadığım bir anı yaşıyorsam, acı çekiyorsam kendimi hep o anın sonunda yaşayacağım güzelliğe kanalize ederim. İşte çok uzun bir yolculuk yapıyorsam yorgunluktan öldüysem "eve gidip duşumu alıp mis gibi yatağıma yatacağım" gibi, ya da şu gittikçe zorlaşan iş günlerini "akşam evime gidicem , koltuğa atıcam kendimi sevdiğim adam yanımda olacak" gibi...Mesela bir kere bir burun ameliyatı geçirmiştim, tamponlar çıkarken ani kanama başlayınca beni bayıltmadan diri diri tekrar ameliyata aldılar, tek düşündüğüm herşeyin bittiği ve evimde meyveli pasta yediğimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?